КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Счаплення alfa 147 mb

alfone85
15-04-2013, 09:55
Прывітанне ўсім, цікава меркаванне, у мяне есць 147 mb я павінен змяніць frizzione і махавік, што вы мне параіце мона масы або bi ў масы? (Аўтамабіль мае каля 220cv):)

SandroMarciano
15-04-2013, 10:07
мы гаворым 8v або 16v? у любым выпадку счапленне co.мяне не любілі, і многія мне казалі добра... махавік ? даступна, заўседы лепш monomassa...

alfajtd
15-04-2013, 10:08
bi-маса, калі не хочаце зламаць...

SandroMarciano
15-04-2013, 10:14
bi-маса, калі не хочаце зламаць...
але тое, што ламаецца???

alfajtd
15-04-2013, 10:18
Абмен.... дыферэнцыяльнай... каленчатага вала....

alfone85
15-04-2013, 10:19
Мая ? 16v мне таксама год сказалі, што з monomassa распадаецца на каленчаты вал

SandroMarciano
15-04-2013, 10:23
але вы ведаеце, па меншай меры, што служыць у двухмассовом махавік, якія сілы павінны аслабіць, які ? яго entit??

Дайце мне канкрэтныя прыклады, я хачу паглядзець фатаграфіі валы зламаліся, так? стаялі махавікі monomassa... я ніколі раней не бачыў, усе па чутках, замест таго, я ведаю шмат людзей, я паспрабаваў сябе машыны з махавік monomassa. Адзін ен на момант jtd, па меншай меры 50000km (і машына не мае 300 нм крутоўнага моманту...).

alfajtd
15-04-2013, 10:48
перш чым сцвярджаць пэўныя заявы...
апісаны добра..

я казаў асабіста з тымі, хто канструяваў гэтыя змены... зрабіла тэсты і г.д...
таму ў мяне есць крыніца інжынернай

калі вы кажаце, што не ламаецца, я б сказаў, што карыстальнік alfone85 пу? ўсталяваць monomassa на яго lafa 147 150cv з абмен c530.6
а калі ламае выст? сказаць, што вы бераце адказнасць? з вашых сцвярджэнняў....

Спадзяюся на гэта....

SandroMarciano
15-04-2013, 10:57
вы, вядома, карыстальнік, які ведае бога, у чалавека...
між тым, нават не ведаеце, якія сілы павінны аслабіць махавік monomassa...
напішы мне, ідзе добра, нават у лічку імя гэтага, які нібыта распрацаваны c530.6, cos? кантроль на самай справе, калі, па меншай меры, вы ведаеце, з кім вы кажаце, я раблю выклік, і мы правяраем адразу...

alfajtd
15-04-2013, 11:10
па-першае, вы не hi дазвол даць мне некаторыя шчырасці,
я не ведаю цябе, як ты не ведаеш мяне... таму не пастаянна на вашым ключы спрачацца ці іншай...

факты, названыя вышэй... матэматыка не ? меркаванне...

SandroMarciano
15-04-2013, 11:14
Добра, вы маеце рацыю, я не магу дазволіць сабе пісаць тое, што ты кажаш па чутках, так што не insister?, але вам, я прапанаваў вам растлумачыць, як працуе ў двухмассовом махавік, але вы гэтага не зрабілі, l? там мы разыгрывалі калядную матэматыка...

alfajtd
15-04-2013, 11:27
пагаворым, калі даведаешся, што гэта st? кажучы... не лічу, фраз без сэнсу.

вы будзеце вельмі OFF-TOPIC

SandroMarciano
15-04-2013, 11:30
ок, я перастану тут усе абмеркаванне, тым хто прадказаць? растлумачыць?...

alfone85
15-04-2013, 11:48
Я не хацеў раззлаваць нікога, я проста спытаў, як вы думаеце, што было лепш, я хачу monomassa але я хацеў-й? info без інкаў, каб Ніхто не...

alfajtd
15-04-2013, 12:03
Я не хацеў раззлаваць нікога, я проста спытаў, як вы думаеце, што было лепш, я хачу monomassa але я хацеў-й? info без інкаў, каб Ніхто не...

і хто inc... для cos? мала....

махавік арыгінальны v? pi? што добра... ? прызначаны для захоўвання да 450

вы толькі прыгожай счаплення.... чаму? ? частка, якая грэшыць...

я тыя кавалерыі я выйсці без праблем з махавіка арыгінал і без вібрацыі, але з счаплення не арыгінал...
калі няма, калі ясьце ў 20000 км, калі майстар дрэнна...

mariodarkblue
15-04-2013, 13:22

carmageddon
15-04-2013, 13:33
і хто inc... для cos? мала....

махавік арыгінальны v? pi? што добра... ? прызначаны для захоўвання да 450

вы толькі прыгожай счаплення.... чаму? ? частка, якая грэшыць...

я тыя кавалерыі я выйсці без праблем з махавіка арыгінал і без вібрацыі, але з счаплення не арыгінал...
калі няма, калі ясьце ў 20000 км, калі майстар дрэнна...

трымаць круцячы момантам у нм не значыць, іх даходы ад прадастаўлення, скачуць з некалькіх нм і больш? не кажучы ўжо пра з прэпаратаў, вырашыў...і не тут ? пытанне, як кіраваць яго увагай, чаму? калі хто-небудзь хоча выкінуць ўжо? l педаль газу да 1000 абаротаў і трымаць яго ўніз? да 5500 абаротаў на кожнай перадачы група махавік-счаплення не павінен мець ваганняў або збояў у працы...рэдка есць махавікі, якія не вібруюць, змены моцныя, але доўжацца вельмі мала, норма antipollution ударыў, у дадатак да маховику, таксама счапленне, тормазы і іншыя органы, якія нясуць механічных нагрузак-цеплавых моцныя

rego88
15-04-2013, 14:19
хлопчыкаў і дзяўчынак, я nasona, і сеў на яго муфты, як monomassa.... шчыра кажучы, у дадатак да трохі мігацення у мяне няма іншых праблем....
пытанне я хачу зрабіць. ... абмяркуйце 220cv.... з чым вы іх выцягнулі?? з цалкам крычы???
я на некалькі робіна.... turbo gtb2056, выпускныя калектары, выхлапная цалкам ******, інжэктараў, змененыя, счапленне co.мяне, фільтр спартыўны.... але, шчыра кажучы, не ведаю, калі мы прыйшлі на гэтую кавалерыі.... хто ? так ласкавы, каб даць мне руку, каб выцягнуць іх?? :P

alfone85
15-04-2013, 14:33
Глядзіце ў мяне турбіна плюс интеркулер плюс і добрая карта, усе сталевыя трубы і прамой разрад фільтр bmc

rego88
15-04-2013, 14:34
Глядзіце ў мяне турбіна плюс интеркулер плюс і добрая карта, усе сталевыя трубы і прамой разрад фільтр bmc
вы маеце рацыю.... я забыўся, я нават ic плюс спераду і ўсе трубы, алюміній, сілікон.....

rego88
15-04-2013, 14:35
што турба у вас???

alfajtd
15-04-2013, 14:49
трымаць круцячы момантам у нм не значыць, іх даходы ад прадастаўлення, скачуць з некалькіх нм і больш? не кажучы ўжо пра з прэпаратаў, вырашыў...і не тут ? пытанне, як кіраваць яго увагай, чаму? калі хто-небудзь хоча выкінуць ўжо? l педаль газу да 1000 абаротаў і трымаць яго ўніз? да 5500 абаротаў на кожнай перадачы група махавік-счаплення не павінен мець ваганняў або збояў у працы...рэдка есць махавікі, якія не вібруюць, змены моцныя, але доўжацца вельмі мала, норма antipollution ударыў, у дадатак да маховику, таксама счапленне, тормазы і іншыя органы, якія нясуць механічных нагрузак-цеплавых моцныя

што saltellino з некалькіх НМ і больш? ? складана.. калі мы гаворым аб мець 500NM на 2000 абаротаў, то s?...
але тады ўзнікае праблема іншых механічных кампанентаў... таму v? перагледзеў усе...

ціха 450NM іх трымае на 2000 абаротаў... гэта вы?, таму, калі хочаце мець больш?
чаму? хоча правіць моцны, трэба зрабіць падрыхтоўку-й? сур'езнае, што ўплывае на палет, што муфта...
у абмен ен таксама дзюрэра? у залежнасці ад крутоўнага моманту і ад цыклу, стомленасці, для якога ? прызначаны.
Добра ці дрэнна, есць добрыя змены...

? ? ясна, што аўтамабіль мае ТОЙ патэнцыял...
ісці далей ? лепш памяняць аўтамабіль...
insommma, хто здавольваецца тым, што мае....

legendaryslave
16-04-2013, 00:29
асноўная задача летаюць ? захоўваць кінэтычнай энергіі этапах станоўчыя рухавіка, каб вярнуць яго этапах негатыўныя аслабіць слезы з-за ад'езду і ў пераключэння перадач задачы, якія прыйшлі attribbuito да спружын ў махавікі monomassa,калі махавік не ? збалансаваны для qull'каленчатага вала можа выклікаць усталостную разбурэння ? можна, калі счапленне не ўдаецца аслабіць нагрузку на абмен, нават ен можа выклікаць усталостную разбурэння, калі махавік monomassa і proggettato добра, і счапленне таксама можа значна знізіць гэты рызыка, але калі мы мантаваны махавік іншы аўтамабіль, таму што нам сказалі, што ? лепш, гэта, безумоўна, прывядзе да разрыву, таму што экскурсія на балансавальных станок, там вы пакладзеце каленчаты вал махавік і дэмпфера pulegia
затым счапленне momomassa appatto, што гэта добрае якасць і ідэальная балансіроўка вала не прыводзіць да разрыву, але " калі мы з некаторыя пары павінны ведаць, што ў любым выпадку скарачаем жыцце з кампанентаў, якія з'яўляюцца найбольш напружаных
я ўжо казаў, я-я думаў:cool:

alfone85
16-04-2013, 08:49
Ok, ok, цот я перакананы, паставіць махавік monomassa я знайшоў учора прасейвання ў інтэрнэце тыпу, што прадае іх ? Рыма мне летаць сталі даходы ад поўнага і палегчанага счаплення насенне спеченные і націскной дыск і падшыпнік, узмоцненыя усе x 950€ адпраўлены

alfajtd
16-04-2013, 09:17
я, калі б мне прыйшлося траціць гэтыя грошы, monterei прыгожы bimassa ўзмоцнены, з дадаткам камплекта счаплення...

вазьмі, як рада....

тады ў вас есць вольны выбар, вас усе роўна грошай ад тых, хто перапрадае сівы!!....
можа быць, тады вы v? таксама добра.... але чырвоны і чорны вы гуляеце ў казіно?.....

ІМХО

alfone85
16-04-2013, 09:27
Я не раблю так x эксперыментаваць, але bimassa ўзмоцнены, як вы кажаце мне ? працягвалася 40000km і аказваецца мяне скрынкі выдаткаваць 380 еўра 40000km

alfone85
16-04-2013, 09:33
3674 гэта і мая турбіна

SandroMarciano
16-04-2013, 09:37
асноўная задача летаюць ? захоўваць кінэтычнай энергіі этапах станоўчыя рухавіка, каб вярнуць яго этапах негатыўныя аслабіць слезы з-за ад'езду і ў пераключэння перадач задачы, якія прыйшлі attribbuito да спружын ў махавікі monomassa,калі махавік не ? збалансаваны для qull'каленчатага вала можа выклікаць усталостную разбурэння ? можна, калі счапленне не ўдаецца аслабіць нагрузку на абмен, нават ен можа выклікаць усталостную разбурэння, калі махавік monomassa і proggettato добра, і счапленне таксама можа значна знізіць гэты рызыка, але калі мы мантаваны махавік іншы аўтамабіль, таму што нам сказалі, што ? лепш, гэта, безумоўна, прывядзе да разрыву, таму што экскурсія на балансавальных станок, там вы пакладзеце каленчаты вал махавік і дэмпфера pulegia
затым счапленне momomassa appatto, што гэта добрае якасць і ідэальная балансіроўка вала не прыводзіць да разрыву, але " калі мы з некаторыя пары павінны ведаць, што ў любым выпадку скарачаем жыцце з кампанентаў, якія з'яўляюцца найбольш напружаных
я ўжо казаў, я-я думаў:cool:

выдатна! я stradaccordo, праблема усталостную разбурэння? пу? паўстаць таксама ў bimassa, і гэта адбываецца, калі пікі паскарэння ўступаюць у рэзананс, у той момант у двухмассовом махавік не амортизирует-й? вібрацыі, але сума

cicciogsr
16-04-2013, 11:57
вы забываючы, што пі? банальна... маса ... я б сказаў, што entit? дэмпфавання залежыць менавіта ад гэтага... усе астатняе ? вельмі складаны, каб быць ацэнены не словамі на форуме..

carmageddon
16-04-2013, 12:13
што saltellino з некалькіх НМ і больш? ? складана.. калі мы гаворым аб мець 500NM на 2000 абаротаў, то s?...
але тады ўзнікае праблема іншых механічных кампанентаў... таму v? перагледзеў усе...

ціха 450NM іх трымае на 2000 абаротаў... гэта вы?, таму, калі хочаце мець больш?
чаму? хоча правіць моцны, трэба зрабіць падрыхтоўку-й? сур'езнае, што ўплывае на палет, што муфта...
у абмен ен таксама дзюрэра? у залежнасці ад крутоўнага моманту і ад цыклу, стомленасці, для якога ? прызначаны.
Добра ці дрэнна, есць добрыя змены...

? ? ясна, што аўтамабіль мае ТОЙ патэнцыял...
ісці далей ? лепш памяняць аўтамабіль...
insommma, хто здавольваецца тым, што мае....

асабіста я мог пераканацца, на ўсіх mjet існуючых, за выключэннем opel, якія скачуць з некалькіх нм і больш? gi? ад 1500 да 1600 абаротаў, і не павінна здарыцца так, абсалютны!
на opel mjet 120 л. с. 8v я зрабіў 168 л. с. і 420 нм, і не было ніякага ваганняў....я ніколі не ўнікаў у questiona але на FAL робяць, здаецца, у той час як на opel трымаюць непрыкметна

cicciogsr
16-04-2013, 14:40
перадачы, прынятай ад opel з рухавікамі mjet ? заўседы выснову fpt, але з рознымі стандартамі на самай справе ўжо? ад золата яны пі? пара па параўнанні з alfa fiat etc..

alfone85
16-04-2013, 14:43
Так? Альфа можа мець іп? праблемы Opel?

carmageddon
16-04-2013, 14:44
іх маюць ? факт