Перегляд Повної Версії : Погляд карту ALFA 147 1.9 JTD 115CV 8В - 332.688
Привіт,
в додатку я увійшов орі і mod машини.
Моя мета ? зробити soft-тюнінг , без шкоди для форсунок, зчеплення, коробки передач, турбіни, і багато іншого!
Я новачок і використання ECM Titanium 1.61 для редагування карт.
Ви, будь ласка, поглянути на файл мод, щоб побачити, якщо я допустив грубі помилки і, особливо, якщо я пропустив щось...
Загалом, я сподіваюся, що хтось може мені допомогти прийняти правильне напрям і дати мені добру пораду.
Дякую
michele30
14-04-2013, 17:26
здравствуйте, я не верх, але, як на мене, є речі, які не йдуть добре, я виходжу з того:
тиск в магістралі rail , я тебе втрачу 3 - 4 % max, так ? занадто багато, і partirei з 50/60% load ж саме фільтрів в магістралі rail занадто високі
обмежувач крутного моменту деталі від 1500 до max і поступово, залози " прощай зчеплення
тиск турбо 170 очок, я думаю, трохи, покладіть 120 очок, можливо,
педаль partirei від 1500 обертів і на 50% load .
це ? мої думки і за те, що я знаю, трохи дивіться також інші інструкції.
frantik3
14-04-2013, 17:34
здравствуйте, я не верх, але, як на мене, є речі, які не йдуть добре, я виходжу з того:
тиск в магістралі rail , я тебе втрачу 3 - 4 % max, так ? занадто багато, і partirei з 50/60% load ж саме фільтрів в магістралі rail занадто високі
обмежувач крутного моменту деталі від 1500 до max і поступово, залози " прощай зчеплення
для soft я думаю, ви повинні слідувати цій раді
SandroMarciano
14-04-2013, 18:53
по-моєму навіть rail б доцільно залишити його в оригіналі... в той час як обмежувач крутного моменту, ви можете підняти його, коли ви хочете, так довго, перш ніж стане небезпечним для групи зчеплення і маховик втручаються інші обмежувачі, які блокують дизель...
тиск турбо-карту soft 100mbar в pi? також можуть йти добре!
Спасибі Михайло за відповідь.
Для тиску в рампі і обмежувачами seguir? ваш рада.
Для пари, я намагався видалити discontinuit? у орі даючи більше linearit? приблизно до 2200 об / хв (зверніть увагу, з кроком негативних до 1750), і насправді я не помітив ознак strattonamento, що орі був, але більше fluidit? також на прискорювач вийшов (найменша гальмування двигуном).
Для тиску turbo говорите, що я повинен прибути на макс-120 балів?
З допомогою педалі ви маєте на увазі в iniez. парз. BoostXRPM (використання ECM Titanium і карту педаль ? arricchim. у acceleraz. що я не торкався)?
Є інші карти, які я повинен чіпати?
по-моєму навіть rail б доцільно залишити його в оригіналі... в той час як обмежувач крутного моменту, ви можете підняти його, коли ви хочете, так довго, перш ніж стане небезпечним для групи зчеплення і маховик втручаються інші обмежувачі, які блокують дизель...
тиск турбо-карту soft 100mbar в pi? також можуть йти добре!
Спасибі, Сандро, єдина причина, чому? я збільшується на 6% rail ? з-за fumosit? що насправді ви ? знижена дуже (особливо до 1800 оборотів в хвилину і 60-70% навантаження), ніж у грі.
Для інших, так? com'?, машина в розгін не strattonamenti і прогресує лінійно до 3500 об / хв, після, звичайно, він вирівнюється небагато, але є? мене не хвилює!
Для turbo, з допомогою перетворення дійсних значень мбар (ECM2001), я на 100% навантаження тиск 1,30 мбар нижче, ніж макс 1,35 мбар постійної, заданої для GT1749V.
Думаю, що це занадто?
Після кожної зміни ? добре перевірити з допомогою діагностики на дорозі, що значення pi? нас цікавлять.
Я тото Ghizmo, насправді, це буде "одна з речей, що незабаром маяк"...
Мова тиску турбо, я хочу сказати, що тільки overboost і управляється з ECU, а обертання турбіни залежить виключно від ****lli уприскування, тобто як дизель введіть. Потім, не маючи змінено карту overboost, тільки карту, від якої залежить турбіни і уприскування parzializzato BosstXRPM. Таким чином, для перевірки турбіни необхідно не тільки торкніться карти, щоб тиск форсування і пов'язані з ними обмежувачі, але крім того, що parzializzato (речі, які гуляють разом).
Це підтверджується тим фактом, як каже Ghizmo, що тиск в турбо іноді може перевищувати (кілька секунд), заданого на карті...
SandroMarciano
15-04-2013, 08:11
[QUOTE=Ghizmo;3874
Правда, потім, щоб труби не говорив, що вони занадто багато 120mbar, але марні для зміни...
Ми? що, по ідеї, з обмежувачем крутного моменту не має сенсу: ? тільки обмежувач на дизельне паливо, гальма, двигун не виходить нічого...
І rail ? правда, що назад себе fumosit?, але це відбувається, чому? "відсікти" час упорскування, і як solitoper зміни тихі, не відчувається навіть...
Карти turbo, між іншим, управляють і, звичайно, тиск , яке має тенденцію коливатися між цією метою і обмежувач, який говорить від контролера pid по геометрії змінної. Правда ? що навіть тиск залежить від дизельного палива, але якщо обмежувач ?встановлено правильно, і вся механіка працює максимальний тиск постійно sar? встановлений на обмежувач тиску.
SandroMarciano
15-04-2013, 09:18
я зараз подивився карту, але так? запевняю вас, що ви йдете на захист rail занадто високо, спробуйте, тягне 5-ї до 180, ви побачите, що ви відключається машина для відмови, то обмежувач диму залиш його орієнтацію, то це не впливає на максимальну потужність, і ви прибере таке? у sbuffata дизельного палива при натисканні на педаль, то навіть частині строків зміни від іп? вгору, в іншому випадку ingrassi надміру навуглерожування при нормальній експлуатації машини.
Решта, як ? змінено роблю висновок, що машина зберегла динаміку, крутний момент майже як оригінальний, тому до 4000rpm sar? померла...
Тоді Сандро,
тим часом, дякую за ваші поради, я хотів би знати, якщо у карті turbo ECM фактичні значення відповідають тиску, виражається в мбар і якщо 120mbar ? емпіричне значення чи походить з якогось міркування, так, щоб зрозуміти.
Що стосується пари, я знаю, що ? обмежувач дизель,? як пояснити той факт, що під час уповільнення, до педалі акселератора звільняється, машина ? дуже рідка і не прагне до strattonare коли ? наступне, зупинитися, cos? як не було в орі? (бачив, що і на інших картах в цьому районі є орі?). Одна річ, не даремно ті ж тенденції, пара, що орі, дійсно, прогресує дуже швидко, дотримуючись прискорювача.
Не могли б ви сказати мені, як зберегти дзвінок - " будильник " машини 4000rpm без механічних змін?
[Cit. "карти, turbo, між іншим, активізують все в порядку з тиском , який має тенденцію коливатися між цією метою і обмежувач, який говорить від контролера pid по геометрії змінної"]
Насправді, підтверджує те, що я сказав, cio? ECU регулює тільки overboost і додам через електромагнітний клапан pierburg збирається змінюватися геометрії турбіни з спеціальну карту часу overboost (cos? як ECM називається)!
Тому, якщо з-за високих ****lli уприскування, турбіна ривками, миттєво долаючи також максимально дозволені значення з таблиці обмеження, ECU єдиний спосіб, який він, щоб це зрозуміти ? за допомогою датчика тиску, здійснюючи, отже, виправлення, щоб повернути тиск до ****lli, встановлені в табл обмежень. Ми? пояснює, чому? cos? як говорить Ghizmo, іноді у вас (міра) пік тиску pi? високий там? що і слід було очікувати!
Що стосується тиску, я зробила тест, який ти вказав мені, cio? тягнути 5-ї до 180, і я повинен сказати, що у мене не було ніяких проблем , без харчування, індикатор несправності і зроблено, діагноз пост доказ!
Сандро,
слідуючи інше обговорення, щоб двигун схожий на мій, та, слідуючи вашій рекомендації, я вирішив змінити філософію зіставлення, торкаючись лише мапу педаль, закупорювання EGR, limitaz. пара і тиску турбо, грунтуючись на макс вприскування дизельного палива в розмірі 70mg/iniez, як від золота.
Я вже? доведено, і я повинен сказати, що мені подобається, як відпустка, я тільки повинен перевірити витрату палива, що я, здається, покращився (знизити витрату палива ? моя мета!), двигун має хороший звук і індикатори не горять.
Ви могли б, будь ласка, подивитися на неї, щоб побачити, якщо я зробив помилки і/або упущення інших карт, враховуючи, що використання ECM Titanium?
Зокрема, я хотів би знати, скільки К.С. приведіть в рух рукоятку потужності я взяв, і якщо я можу ще оптимізувати.
Дякую
]Вибачте,
але якщо введення вкладення може бути ? краще!
SandroMarciano
25-04-2013, 17:48
від очей, ви чогось не вистачає... як modificheresti?
потім зніми лайно редагування часи...
для rail, я повторюю вам, що я там встояв, удачі бажає, що б зі мною комп'ютері та діагностики. Тепер ходити з 1490 бар, але з правильних біт...
Спасибі за пораду Сандро, але цю карту з ECM не бачу. Я winols 2.24, але я не можу відкрити файли карт не розумію!
Про часи, я їх покладено в грі, тому я не розумію!
Я, ймовірно, не правильно завантажений rar правильним, подивитися зараз:
На жаль, у мене немає можливості перевірити вкладення, чому? я ще не можу скачати!
Прямо зараз можу відкрити файли з winols, була проблема установки. Для мого автомобіля виявляє 43 карти потенційних, але вони всі без імені!
Таким чином, щоб їх можна було визнати, мені потрібен damos в 147 115CV. Може хтось люб'язно fornirmelo, побачив, що з форуму не можу завантажити?
SandroMarciano
26-04-2013, 23:56
Прямо зараз можу відкрити файли з winols, була проблема установки. Для мого автомобіля виявляє 43 карти потенційних, але вони всі без імені!
Таким чином, щоб їх можна було визнати, мені потрібен damos в 147 115CV. Може хтось люб'язно fornirmelo, побачив, що з форуму не можу завантажити?
не з'? нічого складного в тому, визнати його без damos, до речі ? серед 43 карти потенційних.
Звичайно, Сандро, я знаю! Деякі карти можу їх ідентифікувати завдяки ECM, але деякі ECM не мають еквівалента в WinOLS (маю на увазі за адресами).
Ми хотіли б хтось допоміг мені зв'язати карти, важливі з winols для того, щоб правильно читати осей (позначення на карті, unit? вимірювання і коефіцієнти масштабування), принаймні, cos? я міг би зрозуміти що-то!
Однак, Сандро, ви читали карту, що я тобі відправив 2 дні тому? Я вже? відредаговано карту lim дизель в експ(T_FUEL) в 2D з допомогою ECM, але зараз я хотів би почати використовувати winols.
Є й інші обмежувачі?
SandroMarciano
27-04-2013, 17:16
Звичайно, Сандро, я знаю! Деякі карти можу їх ідентифікувати завдяки ECM, але деякі ECM не мають еквівалента в WinOLS (маю на увазі за адресами).
Ми хотіли б хтось допоміг мені зв'язати карти, важливі з winols для того, щоб правильно читати осей (позначення на карті, unit? вимірювання і коефіцієнти масштабування), принаймні, cos? я міг би зрозуміти що-то!
Однак, Сандро, ви читали карту, що я тобі відправив 2 дні тому? Я вже? відредаговано карту lim дизель в експ(T_FUEL) в 2D з допомогою ECM, але зараз я хотів би почати використовувати winols.
Обмежувачі до 100 мм^3/не-є й інші!
Аналізуючи з WinOLS карти потенційних я визначив, на додаток до приміток карти Драйвер wish (794EE) і IQ Limiter f(T_FUEL) (783C6), друга карта Драйвер wish (7833E), що, на мій погляд, слід також змінений.
Нижче список карт, виявлених з WinOLS:
1. Драйвер wish (794EE)
2. Smoke map (78B6A)
3. IQ limiter f(T_FUEL) (783C6)
4. Драйвер wish 2 (7833E)
5. EGR (71EBA)
6. Turbo pressure (77D00)
7. Turbo overboost (VGT) (778DC)
8. Boost limiter f(P_Atm) (77B10)
9. Boost limiter f(IQ) (77F30)
10. Rail pressure limiter f(T) (79C16)
11. Тривалість limiter (724BA)
12. Тривалість limiter (7278A)
Тут, однак, список карт, які ви бачите в ECM Titanium, але не WinOLS:
13. Rail pressure (7A5B6)
14. Пуск-Ін'єкція 1 (7321A)
15. Start Injection 2 (746B0)
16. Torque limiter f(RPM) (78878)
17. Rail pressure limiter 2 (79E96)
Як ніколи? З WinOLS, я очікував побачити більше? карта ECM, але ті, ECM, там повинні бути всі, чи ні?
SandroMarciano
28-04-2013, 00:31
winols підкреслює карти для вас річ, але ви повинні бути вас, що визначає правильну карту, вибір і ви говорите йому, які криві використовувати в якості осей... драйвер ecm ? корисно для тих, хто не володіє знаннями конкретного контролера, де можна працювати.
карту, що вас, на вашу думку, інший педалі, ви праві, я теж так вважаю, але у мене виявлений діагноз, який не вносить зміни його змінити, для цього я тобі цього не повідомили!
SandroMarciano
29-04-2013, 10:32
я подивився на неї обмежувач, що ви мені повідомили, не ? відредаговано нела найкращим чином, але вам вдалося розблокувати витрати дизельного правильно до 70 мм^3.
Ви ще не пробували так? Не чекайте дива, потрібно ще зробити деякі зміни, перш ніж змусити її лягти в борг!
Ви Сандро, в ці дні я випробував. Враження ? хороша: до 50% педалі, двигун прогресує повільно, але завжди плавно, більше 50% тяги відчуває, не енергійні, але відчуває!
Припустимо, що мені подобається, але я згоден на те, щоб продовжити редагування...
Що стосується карти, який ви мені повідомили, у орі якщо я правильно зрозумів, у 90-х? температури палива, ecu блокує дизель gi? починаючи з 3000rpm. Я питаю, як ніколи, може бути, існує небезпека пожежі? Якщо ? cos? може бути, значення 0, повинні бути залишені такі? Як би змінена?
Між тим, для запису, я думаю, що вони визначили l' EGR SWITCH (те, що відключення EGR) за адресою 71B20. Це карта 1x1 і повинні бути виставлені в 0. Ви могли б перевірити?
SandroMarciano
29-04-2013, 22:04
адреса egr ? 71b21, потрібно дивитися його в 8 біт, інакше 16-подивитися тільки парні...
Обмежувач на дизельне паливо ? в залежності від температури палива, і рідко перевищує 40? так що просто змініть перші значення, що знаходитеся!
Спробуйте пограти на підвищення обмежувач крутного моменту зараз (до 70 мм^3/i) низький межа у вас зчеплення що на санях або маховик, що тремтить, на високий пост ін'єкції, але йти тихо, що 70мм^3 залишаються міститься, то в найближчі дні я покажу вам, як змінити час правильно.
mariodarkblue
29-04-2013, 23:21
Привіт gps...перейти в тихому місці, lim дизель ftemp..ви також можете зробити це команді...не підпалює нічого;) там же обмежувач крутного моменту...зроби як запропонував сандро..;) ps: я на моєму я тримала в команді 105mm3 від 0 оборотів в хвилину:P ps...зчеплення і маховик оригінал, водінні, і ніколи ніяких проблем!
Читаючи в 8 біт, я бачу, оренди 71B20, 71B21, 71B22, 71B23 і 71B24 все в 1, а ті, які до і після нуля. Як ви бути впевнені, що ? у 71b21?
Що стосується пари, я не можу розважатися-й? так багато чому? маховик іноді відчувається на перекур, не кажучи вже про випадкових indurimenti педалі зчеплення (які потім зникають товстію горезвісний втулка).
Тому, чесно кажучи, не хотілося б мені трохи міняти зчеплення і маховик! У всякому разі, спробує? щоб підняти крутний момент на високих і низьких.
SandroMarciano
30-04-2013, 08:55
alzala тільки на високих, якщо не хочете мати владу, але, якщо ти вібрує gi? cos? ? поставили дуже погано в групі, і, отже, робить його марним збільшення часу...
У будь-якому випадку, навіть якщо в реальності? зчеплення мені не здається, cos? введення зло, експерименти продовжувати? їх, тим краще, тепер замість того щоб після її замінити!
Ви додаю змін і обмежувачем крутного моменту, IQ limiter і EGR Switch (71B21) як тобі запропонував, і я біжу, щоб перевірити це!
Cristiano75
01-05-2013, 17:33
Я спробував дати ritoccatina на карту.. ! х, щоб побачити, як v?....
SandroMarciano
01-05-2013, 17:50
я бачив їх обох, але я correggerei щось, почала з замовлення:
Біт egr ? правильно.
Карти педалі і обмежувач є pi? чисті ті gps, я б cos?.
Обмежувач крутного моменту йде добре.
Карти тиску наддуву тих gps дасть збій напевно, так як він торкнувся карти, але жоден з 2-обмежувачі. Ті, Християнин може практично йти, якщо не ch? та *77B10 мені здається, трохи тісно, я тебе втрачу трохи більше.
Зміна duty cycle змінної геометрії на даний момент мені не варто цього робити, 1, чому? йде вивчена дуже, 2 чому? з мало дизельного палива, які ми запровадили, у нас не буде ніколи аномальних піків, я думаю, що максимум ми досягнемо 1.4 бар виміряні...
Cristiano75
01-05-2013, 19:58
Привіт, я ricorretta, і, щоб отримати x перекачувати той дизель я переробив карту парів сенна? l' ecu, я думаю, nn збільшиться до дати, що дизельне паливо, необхідне обмежувач....
Я до цього часу навіть обмежувачі prex....
Спасибі Кріштіану, але все ще дитинстві, не може завантажити вкладення!
Сандро, щодо обмежувач, ви були праві, машина йде чудово, штовхає і зчеплення йде так само добре!
З приводу тиску турбо, відмова не повинен давати, якщо він перевищує 1,55 бар? Як у цій карті, що на попередній прес-turbo ? ж, як і у мене не було ніяких проблем, індикатор несправності (також зроблена діагностика після обох зіставлень). Єдиний раз я отримав помилку P0235 ? була з картою розміщена на початку теми, з якої вставав, навіть карти lim press turbo. Як я повинен отримати їх?
Cristiano75
02-05-2013, 00:45
Напишіть мені л'***** принаймні спробуйте..
SandroMarciano
02-05-2013, 10:20
Привіт, я ricorretta, і, щоб отримати x перекачувати той дизель я переробив карту парів сенна? l' ecu, я думаю, nn збільшиться до дати, що дизельне паливо, необхідне обмежувач....
Обмежувач тиску в рампі не має сенс змінити його, якщо ви не зміните тиск, то навіть у разі зміни тиску, не змінює, однак, таким чином. Крім того, додам, що ? марно також попит на 71^3/i, замість 70, так карти до часу уприскування керують витратою палива 70mm^3/i, а також, якщо cos? не було б обмежувача крутного моменту, щоб блокувати...
*gps карта обмежувачі оригінал вам не портер? несправність (що мені здається дивним), але в будь-якому випадку ви б стрибками тиску наддуву, а потім тримайте його, принаймні, трохи більше? високої базової карти, вважає, дати 100pt на картку і 100 на обмежувачі... (і карти управління геометрії вони оригінальні)
SandroMarciano
02-05-2013, 10:22
Забув, мапу ти куриш ? оригінальні і прямої лінії в egr не потрібно ? закритий switch.
Cristiano75
02-05-2013, 10:53
Карту парів nn ? орі....(розчин для ін'єкцій parzializzato)... 6 впевнений, що ви бачили останній раз, що я написав?
У egr комутатор ? базові карти мод зроблений з gps, в цій області я залишив cos? com'? nn, я зворушена.
Обмежувач rail, що ви сказали, я б toccatto, вісь x nn f? посилання на temp дизель?
Я тільки лінеаризовані так, що nn скорочень prex, у разі якщо перевищує 60? (temp щодо дизельного палива).. я уникав всього, що скорочень prex у разі, якщо перевищувала temp.... якщо nn отримує sar? марно...
SandroMarciano
02-05-2013, 11:38
я прошу вибачення, я відкрив карту старого міста,
на це я можу сказати, що продуктивність навіть з обмежувачем диму оригінальні, не будуть змінені (не ? однак неправильно змінити)
Замість того, обмежувач тиску в рампі, я вважаю, що це доцільно залишити його орієнтації, навіть, чому? 60? температура дизельного палива починають бути багато, навіть влітку навряд чи він досягне? ці температури.
Cristiano75
02-05-2013, 12:04
Я не знаю, якщо з обмежувачем диму ori автомобіль з 1,30 бар прес приходило maf на 1050 x на dar 70mm3
чому? якщо ми застосовуємо формули з ккд 92% Ve (електродвигун ? 1910cm3 в розмірі 477.5cm3 з rendiemnto 92% = 439.3 мг повітря x кожен цикл
якщо ми робимо 2300*0.439= 1010mg повітря повинні передбачити maf....
замість того, змінюючи карту диму x мають відношення 17:1 приблизно 1010/17=59.41 мг
59.41/0.816 (автомобільних і Спец Дизель)=72.81mm3 (обр..)
Це-те, чому? я волів змінити мапу димів x бути впевнений, що 70mm3 беріть їх все....
Що я 60? як важко там, але й знав, чому? журнал car nn, я зробив це......
SandroMarciano
02-05-2013, 14:27
Я не знаю, якщо з обмежувачем диму ori автомобіль з 1,30 бар прес приходило maf на 1050 x на dar 70mm3
чому? якщо ми застосовуємо формули з ккд 92% Ve (електродвигун ? 1910cm3 в розмірі 477.5cm3 з rendiemnto 92% = 439.3 мг повітря x кожен цикл
якщо ми робимо 2300*0.439= 1010mg повітря повинні передбачити maf....
замість того, змінюючи карту диму x мають відношення 17:1 приблизно 1010/17=59.41 мг
59.41/0.816 (автомобільних і Спец Дизель)=72.81mm3 (обр..)
Це-те, чому? я волів змінити мапу димів x бути впевнений, що 70mm3 беріть їх все....
Що я 60? як важко там, але й знав, чому? журнал car nn, я зробив це......
Розрахунок, не ? правильно, щільність? повітря не ? 1000 мг/дм^3, в стандартних умовах ? близько 1200 мг/дм^3, якщо ви вважаєте, тиск 2,3 бар абс 50?C температурі і 20% вологості?, двигун з ккд об'ємну 0.90 (що мені здається? рясні 8v) отримаєте 1060mg.
Сказавши це зміна ? правильно.
Сандро я змінив карту тиску турбо і відповідний обмежувач тиску f(IQ), як вас, в той час як я відчував, залишити ori обмежувач f(P_ATM), так як мені не здається, справи йдуть більш ніж 1,35 бар.
У той же час могли б Християнин (що, безумовно,? pi? попереду мене), щоб не передбачити певні виступи на інших картах, так як волів би, Сандро, я вивів наступні міркування-й? поступово й органічно.
Таким чином, Сандро, коли ви можете, ви можете також піти далі з іншими картами.
Ви додаю останнє редагування:
SandroMarciano
02-05-2013, 23:25
краще, але щодо тиску наддуву f(p_atm) зокрема, див. таблицю, значення в карту тиску абсолютні, тобто атмосферний тиск більше? відносний тиск (або gage, pressure), можна помітити, що у міру зростання атмосферного тиску, в паритет? відносного тиску, збільшить? також абсолютний тиск, а потім дуже грубо ми можемо припустити, що робота здійснюється від турбіни, щоб підняти тиск до 2300 мбар, починаючи від 1100 і 2200, починаючи від 1000 sar? те ж саме. Я вам це сказав і ви не справити враження на вартості, якщо для gi? підходить, що знаходитеся (максимальна 2350mbar). Якщо ви хочете почувати себе комфортно тільки зростає вище значення 930mbar до 2350mbar (тобто ті, які, як правило, в Італії).
Потім перейдемо до часу.
Ця частина, якщо не приносить збільшення продуктивності, поки не ? всі повний, так що поки у вас мапу пристойний, тепер поставте себе спокійно, що цієї оптимізації, ми буде вимагати? pi? заходи:
почнемо з осі часу: останні значення, що закони 70.30, 70.20, ми, наприклад, останнє значення в 90-х, а передостанній-80. зміна у відсотках, що дивитися, що застосовується це правило, в якому також у стовпцях нижче.
Я покажу вам протягом 90:
90/70.30=1.28 а потім на колонці нижче applicherai зростання на 28%
ОК, тиску turbo f(p_atm) витрата у 2350mbar 930 в 1080mbar atm.
Час у нас є дві карти рівні (724BA і 7278A), а потім я застосував ті ж відсотки...
Могли б ви пояснити мені, що ми читаємо, на осях і в таблиці, чому? для мене 80 і 90 мг, або я помиляюся?
Додаю такі зміни:
SandroMarciano
04-05-2013, 07:54
80 і 90 мм^3/дизель. Час вприскування у нас є 2 карти, використовується ебу, коли з'? з preiniezione, без.
Таким чином, підводячи підсумок, на осі x ми маємо обертання (від 0 до 1800rpm: чому? тільки до 1800?), на осі y ми маємо IQ в мм3) та в карту ми читаємо, час упорскування палива в сша.
Cos? ? правильно? Я не розумію, чому? обороти зупиняються на 1800 і таблиці ? в оточенні нулів.
SandroMarciano
04-05-2013, 19:04
не обертів, але тиску в рампі вимірюється в барах. Решта ? правильно!
Ок, Сандро, ви були праві, winols ? інша справа, ECM бачення абсолютно спотворене карт!
Тим часом я продовжую підборі осі інших карт, але карти тиску в рампі, обмежувач rail і вперед (SOI) winols не може автоматично знайти осей, отже, слід шукати в керівництві, але я поняття не маю, як це зробити! Про те, обмежувач крутного моменту f(IQ), в таблиці я бачу пари, вираженої в Нм? Ви бачили зміни?
SandroMarciano
05-05-2013, 11:22
немає у таблиці, читайте про те, як осі обертання, то в якості значень в карту IQ, edc15 єдині значення крутного моменту наведені тільки повідомлених на карти, які регулюють ASR, але вони марні для потужності.
Осі SOI і rail не перебуваєте в причини, знаходяться на початку зони корисної карти. Використовуйте damos, щоб вистежити їх (ви можете це зробити, порівнюючи свою картку з тією, для якої ми damos саме!
Коли, однак, riformuli карту, ви повинні бути обережні, тому сенсі, що вісь простягається тільки там, де це потрібно, наприклад, об / хв не має сенсу, це зміна. В магістралі rail при зміні так зрозумів, і ви не хочете, щоб мапу поштовх, а також. Для SOI, особливо ті, які без упорскування пілот (ті, для яких не ? прописано осі, звичайно), а ? корисно знайти його, насправді вихідної конфігурації, якщо я правильно пам'ятаю останнє значення ? повідомляється 55mm^3/i.
Зміни я не ppotuto бачити їх, я був трохи зайнятий і sar? ще на кілька днів. Я прошу вибачення і обіцяю, що контролер? як можна?!
Не дай бог, Сандро, хоча і не такий явний, моя подяка ? величезна за час, який я присвячую!
Про те, обмежувач крутного моменту, я погано пояснив я, не я мав на увазі таблицю 19X1, але на карту 7929A 8X8, що він весь вигляд lim крутного моменту (див. малюнок додається), але не впевнений, бачив, що містить цифри на 3 цифри.
На інших картах на малюнку, для яких я не зміг знайти осей, але seguir? ваша порада!
3939
Cristiano75
05-05-2013, 13:28
? можна мати damos?
Я це damos:
Практично всі, зіставляється з описом...
Сандро, ви можете дати йому спробувати, щоб знати, якщо ? те ж, що й у тебе?
Cristiano75
05-05-2013, 14:09
Завдяки gps
SandroMarciano
05-05-2013, 17:58
я навіть ще 2, але це ? pi? повний.
Справді, завдяки damos, сон вдалося виявити осей x і y карти тиску в рампі, обмежувач rail і SOI без пілота. Winols не може їх знайти автоматично, чому? осі не лежать в n? негайно перед n? відразу після їх "карти", насправді знаходяться поміщені всі разом в районі добре перед приміщенням карти. Зокрема, три карти (rail, lim rail, SOI без пілота) одні й ті ж осі RPM, крім того, як Сандро добре пам'ятав, останнє значення по осі x ? повідомляється, 55mm3.
Додаю малюнок, який підкреслює карти в питанні
3955
Робота триває...
Сандро, остання карта містить не тільки зміни останніх двох стовпцях час вприскування cos? як ви вказали.
Тому, навіть якщо ви не дивіться на це, ми можемо продовжувати ****llo концептуальної, завжди, коли у вас є час.
SandroMarciano
10-05-2013, 09:48
тобі написати, коли я відповідаю...
після того, як ви правильно час ви можете попросити більше? педалі і обмежувач крутного моменту, як межа, вважає, що нова карта часу.
Факт!
Я modifcato, а також час, педаль, обмежувач IQ і обмежувач крутного моменту, всі інші не чіпайте!
Додаю зміни:
SandroMarciano
14-05-2013, 08:52
ок, зараз йде змінено, обмежувач диму аванси і тиск палива.
Почнемо з обмежувачем диму, якщо дивитися в табличній осі x, помножене на 0.1 ви побачите, що вказує на об'єм повітря, трохи подовжити вісь, так? тепер ми повинні подолати 1050mg, недолік дістатися до 1200 і поправляє якусь цінність попередній, щоб зробити його більше? може регулюватися. Потім в карту зміні кожного стовпця наступні рахунки: стаціонарні afr, що ви хочете, 16,5, не курить, 14.5 курить, потім, наприклад, отримати 1200 мг/повітря: 1200/14.5/0.85 те, що ви отримаєте поміщається в колонці нижче.
paolo159
15-05-2013, 10:47
великий сандро! максимальна професіоналізм? як завжди в твоїх пояснень! тому, якщо ви хочете продовжити осей ви пу? робити? тільки по осі Y або X? потім ecu читає криві доповнення?
mariodarkblue
15-05-2013, 11:08
великий сандро! максимальна професіоналізм? як завжди в твоїх пояснень! тому, якщо ви хочете продовжити осей ви пу? робити? тільки по осі Y або X? потім ecu читає криві доповнення?
Ви не повинні додати ne вр ne curvr...але змінити присутні...наприклад, необхідно змінити bp-1050 1200...і, отже, ricalcoli крива 1200mg...
SandroMarciano
15-05-2013, 11:32
Ви не повинні додати ne вр ne curvr...але змінити присутні...наприклад, необхідно змінити bp-1050 1200...і, отже, ricalcoli крива 1200mg...
насправді, я хотів сказати, що кривий 16x16 залишається 16x16, ви не можете? щоб стати 16x17...
Відредаговано smoke limiter, з допомогою afr=16.5 і змінюючи останні три стовпця з airflow в розмірі 1000 1100 і 1200 мг) і з фіксованими значеннями IQ відповідно 71,30 78,43 і 85,56mm3 .
4100
SandroMarciano
15-05-2013, 22:56
ок, відмінно, годин в rail і їх обмежувачі, спробуйте встановити 1400bar (максимум і тільки в останньому стовпці), щоб піднятися в інших (передостання робить заявку))) а якщо не просто шукають біти, які роблять переключити машина, і збільшити його.
Я змінив останні три стовпця Rail Pressure f(IQ) і два Rail Pressure Limiter f(IQ) і f(T_FUEL), як у прикріпленому зображенні.
Що стосується бітів, які роблять вимкніть машину, якщо ви маєте на увазі Single Value Rail Limiter SVRL (72A6A) що ? значення 1350bar?
Якщо ? cos?, я вже? змінено 1400bar, але існує також і інший SVRL (72A78) gi? встановлено зі складу в 1450bar, ви знаєте, випадково, що це?
4143
SandroMarciano
19-05-2013, 09:36
так, вони обидва працюють на біт, і те, що більше? вище повинен залишитися-й? вище, ніж те, в 1350, c'? написано в описі damos. залізничних aumentalo тільки в останній стовпець 1400, в інших кінцевих modulalo. Решта? Тиск наддуву ти змінений?
Змінені Тиску в магістралі Rail, з Турбонаддувом і обмежувач turbo.
Як вам здається?
SandroMarciano
19-05-2013, 18:31
добре, прости орі осі обмежувача turbo, таким чином, я думаю, що він може перейти в recovery, turbo замість нехай cos?!
Перейдемо до аналізу досягнень, я думаю, що треба було 3? на останній колоні, на старі перейти, піднятися, як rail. Потім, перш ніж пробувати, я роблю рахунок і давайте подивимося, якщо 3? досить або забагато.
ОК, Сандро, зміни! Що стосується СОЇ і без пілота я змінений за допомогою лінійної інтерполяції: виходить, макс 4?.
У програмі, включають також мод, так? у той же час, якщо ви можете дати йому поглянути на калібрування осей себе, я був би вдячний.
Додаю зміни:
SandroMarciano
21-05-2013, 13:24
бачив тепер, я anticiperei трохи, навіть на 2000rpm з пілотом, тоді ви можете спробувати зараз ? повну карту!
Сандро, бо не впевнений, що якщо з допомогою лінійної інтерполяції аванси, могли б ви сказати мені, які розрахунки ви робите, щоб вивести аванси?
Правильно, щоб не зробити помилки...
SandroMarciano
21-05-2013, 14:14
ті, які ви використовували, можуть піти, то спробуйте збільшити або зменшити його і подивитися на враження... у всякому разі я розрахунок в кінці упорскування, і роблю так, щоб припинити ін'єкції протягом 5? *4000rpm, pi? внизу пу? тривати навіть більше.
Сандро, я завантажив карту...
Машина зараз йде сильний, він прогресії вражає і не курить мінімально...
Тільки при 100% газу і близько 4000 оборотів в хвилину двигун робить трохи шуму, як якщо stentasse йти далі, може бути, chiss? якщо залежить від заздалегідь.
До речі, ви не знаєте, випадково, якщо існує аналітична формула, яка пов'язує duration, rail і SOI, просто щоб не йти навпомацки?
В той же час я хотів би скористатися цією можливістю, щоб подякувати вас в вів мене в створенні справжнього карту!
SandroMarciano
03-06-2013, 08:51
Ні, не існує формули, істинні, щоб визначити заздалегідь, в залежності від p.rail і тривалість, скажімо? що ви можете виручки в залежності від часу уприскування в градусах термін служби, і віднімаючи, ми заздалегідь подивіться, як продовжити уприскування після ВМТ.
Машина в 4000rpm втрачає чинність трохи з-за preiniezione, що зазнає невдачі після 3500rpm, трохи через турбіни, що робить майже з пробки, а потім, звичайно ж, заздалегідь говорить, що його, про те, що ви можете грати в трохи так, подивимося, що ваш автомобіль терпить краще!
Привіт Сандро, через місяць приблизно доказів, я повинен сказати, що я досить добре...
Єдине, що я мав кожен раз, при різкому прискоренні між 2000 - 2250rpm, ? знаменитий готель бренду, помилка P0235 Тиск Наддуву повідомляється з запалювання жовта лампочка і миттєве вимкнення відразу після випуску трохи акселератор, але ніколи не йти в recovery! Нічого, що, тільки клопоту відчувати себе шпигун, але все одно ? індекс щось не виходить або ми не помітили.
З журналу здійснюється з FES, насправді, вимірюється тиск, turbo max в розмірі 2527mbar, але саме дивне ? у відповідність MAF від 1500mg/і прес-турбо-зали, в той час як в уповільненні високим IQ (подивитися файл .csv), що ? де я отримую помилку P0235. Тому, здавалося б, що час від часу або датчик витрати повітря "перебір" або змінною геометрією якісь проблеми. У самому справі, карти часів overboost, не були змінені і будуть змінені.
В додатку, остання карта завантажується файл журналу ФЕС.
Що ви думаєте?
SandroMarciano
09-07-2013, 08:26
В день я дивлюся на неї, тим часом? хочу попередити, що навіть моя турбіна була ця проблема, я занадто пізно, я став його лікувати і in5000 км я знищив групу. Рада, що я даю ? щоб спустити одразу всі карти, згадані вами, і переконатися, що тиск не перевищує 1.4 бар постійно. Коли вас читати 2527mbar діагноз в реальності? тиск може бути набагато більше? високе значення, яке виявляє насправді ? насиченість датчик. Одна річ, тбр 1500 мг/li pu? тільки виявляє, що у вас втрати на всмоктування.
Спасибі за пораду Сандро!
Так, я вірю, що я converr? зробити pi? найближчим часом змін...
Agir? таким чином: по-любому ori карту turbo і їх обмежувачі, і я вимірюю тиск турбо з журналу ФЕС.
Якщо проблема не повторитися, спробує? зміни також три карти VGT даючи приведіть в рух рукоятку потужності на 10% зменшується, і дивіться вимірювання!
Що-Сандро, але ECU, як втручається, щоб зменшити прес турбіна тільки з VGT або навіть з Wastgate (якщо він є)?
Інша справа, що тут на форумі від Exside81 я чув, що існує один біт датчика MAF (75216), що слід прийняти його від 962 до 1003. Ви знаєте, випадково, чи що, і якщо потрібно його змінити?
Тому поради, переконайтеся, що немає витоків в трубах IC верхній і нижній?
Cristiano75
10-07-2013, 00:08
Привіт GPS, для мене карти, vgt ти дав зменшується, мізерні і зупинки фінал потрібно зробити x 85mm3 x те, що ви попросите в карту при повному навантаженні... зменшення фолів важкі, чому? так дизель і турбіна і gi? він до межі піднімати ? автоматичний.....
Аванс, який ви дали, машина nn, ви відчуваєте, що спробуйте стінами?? Мені здається, так багато бачив, що ти дав, навіть prex rail....
Збільшення prex rail, час вприскування скорочується, gi? то, двері його р? заздалегідь, якщо потім додасте в точках +/- 5 градусів x мене ? занадто...
Спасибі, Кріштіану, за VGT я вже? розробка стратегії картки, що стосується остаточної зупинки встановлений в 95mm3 я зробив це просто тому, що? я волію мати IQ 85mm3 90% педаль і в будь-якому випадку, якщо відомі в обмежувач дизель f(Temp), cos? як обмежувач крутного моменту, а не робити пі? 85, так що не думаю, що є проблеми. У будь-якому випадку, я думаю, переглянути також драйвер хочу...
Для авансів, чому? ви говорите, що машина повинна стінами, якщо б мені довелося випробувати таке почуття ? тільки після 3500rpm, коли турбіна робить з пробки, є тільки ін'єкції (без пілота) та змінюваною геометрією ? занадто відкрита для цього IQ. Я можу тобі гарантувати, що зараз продуктивність для мене добре, а потім ? ясно, що для максимальної потужності необхідно добре працювати з авансів, але щось не так ? дуже просто...
Давайте порядку: duration map каже, що на дати, IQ і data тиску в рампі, скільки часу потрібно, щоб спалити ефективно дату IQ. Відомо, тривалість впорскування, перетворюється в градусах еквіваленти термін і там? нам кажуть, скільки кутових градусів, - необхідно мати певну тривалість уприскування. Потім малюють градусів термін після ВМТ, використовуючи карти із золота duration і авансів на max IQ (який, як правило, в 4-5 градусів). Нарешті, ми можемо розрахувати заздалегідь, як різниця між градусів тривалість загального і ступеня термін після ВМТ. Цей розрахунок, ми допоможемо вам з excel, дозволяє отримати авансові платежі в max IQ, то доходи інших стовпців за допомогою лінійної інтерполяції...
Це ? ми? що я зробив, в цілому c'? сказати, що, якщо заздалегідь затримується, градусів термін служби після ВМТ ви allungherebbero занадто подальше руйнівний вплив на вал двигуна, в той час як, з іншого боку, якщо заздалегідь ? надмірне, б занадто температура в кімнаті з очевидним руйнівний вплив, тому необхідно посередником...
Мої карти передоплати, я вважаю, правильно, дотримуючись політика вище, але, очевидно, не ? сказав, що вони найкращі!
Я сподіваюся, що добре пояснив...
SandroMarciano
11-07-2013, 09:02
Для авансів не потрібно обов'язково стежити за оригінальний, а, швидше, ? занадто рано, що буде, закликав pi? двигун. Вважає, що на низьких оборотах можна додати навіть на кілька градусів після ВМТ, на високих не перевищувати 8-10. Я provatoad використовувати навіть 30?заздалегідь *4000rpm, з час вприскування дуже довго, але результат ? був тільки автомобіль, який майже не припинявся...
Сандро,
я перепризначений забираючись в 75mm3 IQ макс, я поставив Прес-Турбо, подавители turbo, SOI орі, і я опустив на 15% 3 карти VGT.
Результат ? я менше, ніж шипи, але завжди залишається проблема турбіни піднімається завжди, зараз менше, але все ж може йти кілька разів в 2500mbar!
Я зробив виміру *********** в додатку я експортував таблицю excel, яка показує, крім даних, також деякі графіки.
Зокрема ? зверніть увагу, що тиск турбо, понад 2500rpm, на відміну від? зростати або залишатися постійною, раптом впаде, щоб потім піднятися, коли я падаю обертів.
Підозрюю, що є проблема з клапаном, Pierburg, судячи з графіку, а також можете вентиляційні труби IC!
Що ви думаєте?
SandroMarciano
14-07-2013, 16:47
ні, кватирки ? важко, ти тиск наддуву pi? низький і машина fumerebbe поїзд стиль у вугілля. Я підозрюю або змінною геометрією заблокований або pierburg гру. Покладіть золото і зробіть лог ТІЛЬКИ зі змінною геометрією обертів двигуна, тиск палива і тиск наддуву вимірюється (pi? параметри ви хочете реєструвати іп? sar? довгий інтервал часу між вимірами). З журналу з картою грі ти побачиш, що тиск зірка? sensibilemente-й? високі цілі в будь-якому випадку.
Ви, справді, gi? cos? тиск turbo ви завжди зберігає значно більше? висока необхідної, і, здається, незалежно від мети, але тільки функція IQ.
Так ? швидше всього або Pierburg або змінної геометрії заблокований, навіть, якщо значення, встановлені в карту VGT дотримуються (колонка BOOST CONTROL SOLENOID журналу).
Я вважаю, що зробити? перевірити або замінити Pierburg, перш ніж зняти турбіну...
Спасибі, Сандро, ви далеко? знати.
SandroMarciano
15-07-2013, 09:10
Ви, справді, gi? cos? тиск turbo ви завжди зберігає значно більше? висока необхідної, і, здається, незалежно від мети, але тільки функція IQ.
Так ? швидше всього або Pierburg або змінної геометрії заблокований, навіть, якщо значення, встановлені в карту VGT дотримуються (колонка BOOST CONTROL SOLENOID журналу).
Я вважаю, що зробити? перевірити або замінити Pierburg, перш ніж зняти турбіну...
Спасибі, Сандро, ви далеко? знати.
Турбіна ? легко побачити, якщо вона має геометрію заблокований, просто спробувати поворухнути навіть з викруткою, привід.
Привіт, Сандро,
ми зробили центр, проблема ? вирішена, саме клапан Pierburg!
Я замінений, gi? на слух турбіна свистить набагато менше, і на високих обертах тепер не затикає-й? як і раніше,...
Демонстрація того, що турбіна тепер працює в борг від лог-файл додається, разом з журнал раніше, щоб зробити порівняння.
Насправді, як можна? побачити з лода, тиск форсування тримає практично завжди нижче бажаного значення!
Тепер, що турбіна представляється, sistemer? знову карти, які я раніше опускається для безпеки.
Ще раз спасибі за прямі...
4826
Привіт. Я прочитав з інтересом всю дискусію.
Моя дружина має такий же автомобіль і я хотів би зробити карту tranquollla з ECM Titanium. Я хотів би торкнутися Turbo, Рейку та Педалі. Аванси і час не торкатися, чому? для прибуття. Я кілька питань:
1. Педаль ? збагачення при прискоренні?
2. Що кроком я можу дати на педаль?
3. На.тиск турбо наведені значення більше 2000. Я мілібар? Навіть якщо це й так? він, мені здається, не турбо їхати до 2,2 бар.
Спасибі тим, хто выст? допоможи мені!
switing63
10-04-2015, 10:59
На перший і другий питання не можу відповісти. Третє-замість цього він йде прямо мілібар, 2200 2,2 бар? вважає, що ? загального тиску cio? 1000 атмосферний + 1200 turbo в цілому 2200.
На перший і другий питання не можу відповісти. Третє-замість цього він йде прямо мілібар, 2200 2,2 бар? вважає, що ? загального тиску cio? 1000 атмосферний + 1200 turbo в цілому 2200.
Спасибі! Перше велике сумнів мене ви зняли!
SandroMarciano
10-04-2015, 11:23
1. ви
2. перш ніж побачити, що "кроком" дати б я тебе, я б постаралася зрозуміти, що є значення в карту педаль, як тільки ви помітите, що без яких-небудь інших змін, потужність, змінюючи тільки педаль простоїть цієї серії, зміниться? тільки чутливість?
3. ви відповіли правильно
1. ви
2. перш ніж побачити, що "кроком" дати б я тебе, я б постаралася зрозуміти, що є значення в карту педаль, як тільки ви помітите, що без яких-небудь інших змін, потужність, змінюючи тільки педаль простоїть цієї серії, зміниться? тільки чутливість?
3. ви відповіли правильно
Я знаю, що для збільшення педаль тільки збільшує чутливість, для.потужність цього збільшується? turbo і rail. Так? Поясніть мені, що значення в карті педалі? І, можливо, я хотів би знати, як icrementarli, враховуючи, що їх incrementerei починаючи з 50% тиску.
SandroMarciano
10-04-2015, 12:08
у педалі у вас дизель запропоновано сказав, "IQ". Враховуючи, що чутливість? на педаль ? суб'єктивно ви повинні бачити тільки те, що вам сподобається, перейти тихо, що на цій карті не за пошкодження.
щодо інших, то я раджу вам, принаймні, поверхневе знання механіки, двигун не збільшує його продуктивність (належним чином), діючи на тиск турбо і тиск палива. Однак ви можете поекспериментувати самостійно!
у педалі у вас дизель запропоновано сказав, "IQ". Враховуючи, що чутливість? на педаль ? суб'єктивно ви повинні бачити тільки те, що вам сподобається, перейти тихо, що на цій карті не за пошкодження.
щодо інших, то я раджу вам, принаймні, поверхневе знання механіки, двигун не збільшує його продуктивність (належним чином), діючи на тиск турбо і тиск палива. Однак ви можете поекспериментувати самостійно!
Звичайно. Але ? щоб почати заробляти доказів, оскільки про часи, про авансів, хоча я читаю дуже багато, не там я, розуміючи, як багато. Можливо, з вашою допомогою, почати? у ritoccsrli-й? .
В даний час машина їде добре, і має додатковий модуль drakebox тільки rail. На вашу думку, підвищення на 3% rail, де потрібно, і приблизно на 12 мбар, turbo, можу отримати щось у пі? модуля?
switing63
10-04-2015, 13:08
Я недавно я почав вивчати електронні системи управління двигуном і, як я знаю мало. Я почав дивитися блок управління EDC16c8 чому? мане моєї 147 1.9 mjet 16v ? відрізняється від 115 Л. с. дійсно, я також вважаю, що це EDC15. У будь-якому випадку в 16 є обмежувачі на кількість? дизельне паливо, впрыснутое в залежності від необхідного крутного моменту, температури води і дизельного палива, не знаю, чи точно 15 слід тією ж логікою, але якби ви повинні підняти їх.
Я недавно я почав вивчати електронні системи управління двигуном і, як я знаю мало. Я почав дивитися блок управління EDC16c8 чому? мане моєї 147 1.9 mjet 16v ? відрізняється від 115 Л. с. дійсно, я також вважаю, що це EDC15. У будь-якому випадку в 16 є обмежувачі на кількість? дизельне паливо, впрыснутое в залежності від необхідного крутного моменту, температури води і дизельного палива, не знаю, чи точно 15 слід тією ж логікою, але якби ви повинні підняти їх.
S?, звичайно. Також відповідні обмежувачі. Спасибі за пораду!
SandroMarciano
11-04-2015, 08:31
Звичайно. Але ? щоб почати заробляти доказів, оскільки про часи, про авансів, хоча я читаю дуже багато, не там я, розуміючи, як багато. Можливо, з вашою допомогою, почати? у ritoccsrli-й? .
В даний час машина їде добре, і має додатковий модуль drakebox тільки rail. На вашу думку, підвищення на 3% rail, де потрібно, і приблизно на 12 мбар, turbo, можу отримати щось у пі? модуля?
ні, не avertiresti відміну від оригінальної машини без блоку управління. (ефект плацебо)
Рада, що я даю ? відпустити rail та турбонаддув, і, як ви сказали switing63 діяти лише на обмежувачі дизельного палива. Без встановлення часу, ви можете отримати до 70 мм^3/дизельного палива, що на 4000rpm роблять майже 145cv (у поєднанні з підвищенням тиску turbo, що я пропоную, щоб після цього). Вам потрібно змінити тільки:
- педаль;
- обмежувач крутного моменту (що в реальності? ? вона і є обмежувачем дизель на edc15);
- обмежувач дизель f(температура газойлю).
Останній раз, не ? на драйвер ecm, але з трохи доброї волі? чи зможете ви знайти його!
ні, не avertiresti відміну від оригінальної машини без блоку управління. (ефект плацебо)
Рада, що я даю ? відпустити rail та турбонаддув, і, як ви сказали switing63 діяти лише на обмежувачі дизельного палива. Без встановлення часу, ви можете отримати до 70 мм^3/дизельного палива, що на 4000rpm роблять майже 145cv (у поєднанні з підвищенням тиску turbo, що я пропоную, щоб після цього). Вам потрібно змінити тільки:
- педаль;
- обмежувач крутного моменту (що в реальності? ? вона і є обмежувачем дизель на edc15);
- обмежувач дизель f(температура газойлю).
Останній раз, не ? на драйвер ecm, але з трохи доброї волі? чи зможете ви знайти його!
Спасибі, якщо хочете допомогти мені, я відкрив потік, на мій ecu https://www.professionalchiptuning.net/parere-mappa-alfa-147-1-9-jtd-115cv-edc15c7-448-060-a-vt8396.html