КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Погляд карту ALFA 147 1.9 JTD 115CV 8В - 332.688

gps
14-04-2013, 15:42
Прывітанне,
у дадатку я ўвайшоў на врі і mod машыны.
Мая мэта ? зрабіць soft-цюнінг , без шкоды для фарсунак, счаплення, скрынкі перадач, турбіны, і многае іншае!
Я пачатковец і выкарыстання ECM Titanium 1.61 для рэдагавання карт.
Вы, калі ласка, зірнуць на файл мод, каб убачыць, калі я дапусціў грубыя памылкі і, асабліва, калі я прапусціў што-то...
Увогуле, я спадзяюся, што хто-то можа мне дапамагчы прыняць правільнае кірунак і даць мне добры савет.
Дзякуй

michele30
14-04-2013, 17:26
добры дзень, я не верх, але, па мне, есць рэчы, якія не ідуць добра, я зыходжу з таго:
ціск ў магістралі rail , я цябе страчу 3 - 4 % max, так ? занадта шмат, і partirei з 50/60% load ж самае фільтраў у магістралі rail занадта высокія
абмежавальнік крутоўнага моманту дэталі ад 1500 да max і паступова, залозы " бывай счаплення
ціск турбо 170 ачкоў, я думаю, ледзь ледзь, пакладзеце 120 ачкоў, магчыма,
педаль partirei ад 1500 абаротаў і на 50% load .
гэта ? мае думкі і за тое, што я ведаю, трохі глядзіце таксама іншыя інструкцыі.

frantik3
14-04-2013, 17:34
добры дзень, я не верх, але, па мне, есць рэчы, якія не ідуць добра, я зыходжу з таго:
ціск ў магістралі rail , я цябе страчу 3 - 4 % max, так ? занадта шмат, і partirei з 50/60% load ж самае фільтраў у магістралі rail занадта высокія
абмежавальнік крутоўнага моманту дэталі ад 1500 да max і паступова, залозы " бывай счаплення
гэта ? мае думкі і за тое, што я ведаю, трохі глядзіце таксама іншыя інструкцыі.

для soft я думаю, вы павінны прытрымлівацца гэтай радзе

SandroMarciano
14-04-2013, 18:53
па-мойму нават rail б мэтазгодна пакінуць яго ў арыгінале... у той час як абмежавальнік крутоўнага моманту, вы можаце падняць яго, калі вы хочаце, так доўга, перш чым стане небяспечным для групы счаплення і махавік ўмешваюцца іншыя абмежавальнікі, якія блакуюць дызель...
ціск турбо-карту soft 100mbar ў pi? таксама могуць ісці добра!

gps
14-04-2013, 23:26

Дзякуй Міхал за адказ.
Для ціску ў рампы і абмежавальнікамі seguir? ваш савет.
Для пары, я спрабаваў выдаліць discontinuit? у крычы даючы больш linearit? прыкладна да 2200 аб / мін (звярніце ўвагу, з крокам адмоўных да 1750) і на самай справе я не заўважыў прыкмет strattonamento, што на врі быў, але больш fluidit? таксама на паскаральнік выйшаў (найменшая тармажэнне рухавіком).
Для ціску turbo кажаце, што я павінен прыбыць на макс-120 балаў?
З дапамогай педалі вы маеце на ўвазе ў iniez. парз. BoostXRPM (выкарыстанне ECM Titanium і карту педаль ? arricchim. у acceleraz. што я не дакранаўся)?
Есць іншыя карты, якія я павінен чапаць?

gps
14-04-2013, 23:42
па-мойму нават rail б мэтазгодна пакінуць яго ў арыгінале... у той час як абмежавальнік крутоўнага моманту, вы можаце падняць яго, калі вы хочаце, так доўга, перш чым стане небяспечным для групы счаплення і махавік ўмешваюцца іншыя абмежавальнікі, якія блакуюць дызель...
ціск турбо-карту soft 100mbar ў pi? таксама могуць ісці добра!

Дзякуй, Сандра, адзіная прычына, чаму? я павялічваецца на 6% rail ? з-за fumosit? што на самай справе вы ? зніжана вельмі (асабліва да 1800 абаротаў у хвіліну і 60-70% нагрузкі), чым у крычы.
Для астатніх, так? com'?, машына ў разгон не strattonamenti і прагрэсуе лінейна да 3500 аб / мін, пасля, вядома, ен выраўноўваецца трохі, але есць? мяне не хвалюе!
Для turbo, з дапамогай пераўтварэння рэчыўных значэнняў у мбар (ECM2001), я на 100% нагрузкі ціск 1,30 мбар ніжэй, чым макс 1,35 мбар пастаяннай, зададзенай для GT1749V.
Думаю, што гэта занадта?

Ghizmo
15-04-2013, 02:11
Пасля кожнага змены ? добра праверыць з дапамогай дыягностыкі на дарозе, што значэння pi? нас цікавяць.

gps
15-04-2013, 07:59
Я ў тота Ghizmo, на самай справе, гэта будзе " адна з рэчаў, што неўзабаве маяк"...
Гаворка ціску турбо, я хачу сказаць, што толькі overboost і кіруецца з ECU, а кручэнне турбіны залежыць выключна ад ****lli ўпырску, то есць як дызель впрысните. Затым, не маючы карту зменены overboost, толькі карту, ад якой залежыць турбіны і ўпырску parzializzato BosstXRPM. Такім чынам, для праверкі турбіны неабходна не толькі краніце карты, каб ціск фарсіравання і звязаныя з імі абмежавальнікі, але акрамя таго, што parzializzato (рэчы, якія гуляюць разам).
Гэта пацвярджаецца тым фактам, як кажа Ghizmo, што ціск у турба часам можа перавышаць (некалькі секунд), зададзенага ў карце...

SandroMarciano
15-04-2013, 08:11
[QUOTE=Ghizmo;3874

Праўда, потым, каб трубы не казаў, што яны занадта шмат 120mbar, але бескарысныя для змены...
Мы? што, па ідэі, з абмежавальнікам крутоўнага моманту не мае сэнсу: ? толькі абмежавальнік на дызельнае паліва, тормазы, рухавік не выходзіць нічога...
І rail ? праўда, таму што сябе fumosit?, але гэта адбываецца, чаму? "адсекчы" час ўпырску, і як solitoper змены ціхія, не адчуваецца нават...

Карты turbo, між іншым, кіруюць і, вядома, ціск , якое мае тэндэнцыю вагацца паміж гэтай мэтай і абмежавальнік, які кажа ад кантролера pid па геаметрыі зменнай. Праўда ? што нават ціск залежыць ад дызельнага паліва, але калі абмежавальнік ?усталяваны правільна, і ўся механіка працуе максімальны ціск пастаянна sar? усталяваны на абмежавальнік ціску.

SandroMarciano
15-04-2013, 09:18
я зараз паглядзеў карту, але так? запэўніваю вас, што вы ідзяце ў абарону rail занадта высока, паспрабуйце, цягне 5-й да 180, вы ўбачыце, што вы адключаецца машына для адмовы, то абмежавальнік дыму пакінь яго арыентацыі, так гэта не ўплывае на максімальную магутнасць, і вы прыбярэ такое? у sbuffata дызельнага паліва пры націску на педаль, то нават часткі тэрмінаў змены ад іп? уверх, у адваротным выпадку ingrassi залішне науглероживания пры нармальнай эксплуатацыі машыны.
Астатняе, як ? зменены раблю выснову, што машына захавала дынаміку, крутоўны момант амаль як арыгінальны, таму да 4000rpm sar? памерла...

gps
15-04-2013, 22:24
Тады Сандра,
тым часам, дзякуй за вашыя парады, я хацеў бы ведаць, калі ў карце turbo ECM фактычныя значэння адпавядаюць ціску, выяўляецца ў мбар і калі 120mbar ? эмпірычнае значэнне або адбываецца з нейкага развагі, так, каб зразумець.
Што тычыцца пары, я ведаю, што ? абмежавальнік дызель,? як растлумачыць той факт, што падчас запаволення, да педалі акселератара вызваляецца, машына ? вельмі вадкая і не імкнецца да strattonare калі ? наступнае, спыніцца, cos? як не было ў врі? (бачыў, што і на іншых картах у гэтым раене есць врі?). Адна рэч, не дарма тыя ж тэндэнцыі, пара, як, што на врі, сапраўды, прагрэсуе вельмі хутка, вынікаючы паскаральніка.
Не маглі б вы сказаць мне, як захаваць званок - " будзільнік " машыны 4000rpm без механічных змяненняў?

[Cit. "карты, turbo, між іншым, актывізуюць ўсе ў парадку з ціскам , якое мае тэндэнцыю вагацца паміж гэтай мэтай і абмежавальнік, які кажа ад кантролера pid па геаметрыі зменнай"]

На самай справе, пацвярджае тое, што я сказаў, cio? ECU рэгулюе толькі overboost і дадам праз электрамагнітны клапан pierburg збіраецца мяняцца геаметрыя турбіны з спецыяльную карту часу overboost (cos? як ECM называецца)!
Таму, калі з-за высокіх ****lli ўпырску, турбіна рыўкамі, імгненна пераадольваючы таксама максімальна дазволеныя значэння з табліцы абмежаванне, ECU адзіны спосаб, які мае, каб гэта зразумець ? з дапамогай датчыка ціску, ажыццяўляючы, такім чынам, выпраўлення, каб вярнуць ціск да ****lli, устаноўленыя на закладцы абмежаванні. Мы? тлумачыць, чаму?, cos? як кажа Ghizmo, часам у вас (мера) пік ціску pi? высокі там? што і варта было чакаць!

Што тычыцца ціску, я зрабіла тэст, які ты паказаў мне, cio? цягнуць 5-й да 180, і я павінен сказаць, што ў мяне не было ніякіх праблем , без харчавання, індыкатар няспраўнасці і зроблена, дыягназ пост доказ!

Сандра,
прытрымліваючыся іншае абмеркаванне, каб рухавік падобны на мой, і, вынікаючы з вашай рэкамендацыі, я вырашыў змяніць філасофію супастаўлення, дакранаючыся толькі карту педаль, укупорке EGR, limitaz. пара і ціску турба, грунтуючыся на макс ўпырску дызельнага паліва ў памеры 70mg/iniez, як ад золата.
Я ўжо? даказана, і я павінен сказаць, што мне падабаецца, як адпачынак, я павінен толькі праверыць расход паліва, што я, здаецца, палепшылася (знізіць расход паліва ? мая мэта!), рухавік мае добры гук і не гараць індыкатары.
Вы маглі б, калі ласка, паглядзець на яе, каб убачыць, калі я зрабіў памылкі і/або за бяздзеянне іншых карт, улічваючы, што выкарыстанне ECM Titanium?
У прыватнасці, я хацеў бы ведаць, колькі Л. С. прывядзіце ў рух дзяржальню магутнасці я ўзяў, і калі я магу яшчэ аптымізаваць.
Дзякуй

]Прабачце,
але калі ўвод ўкладанне можа быць ? лепш!

SandroMarciano
25-04-2013, 17:48
ад вачэй, вы чаго-то не хапае... як modificheresti?
потым здымі дзярмо рэдагавання часы...
для rail, я паўтараю вам, што я там выстаяў, удачы жадае, што б са мной кампутары і дыягностыкі. Цяпер хадзіць з 1490 г. бар, але з правільных біт...

gps
25-04-2013, 22:11
Дзякуй за савет Сандра, але гэтую карту з ECM не бачу. Я winols 2.24, але я не магу адкрыць файлы карт не разумею!
Пра часы, я іх пакладзены ў крычы, таму я не разумею!
Я, верагодна, не правільна загружаны rar правільным, паглядзець зараз:
На жаль, у мяне няма магчымасці праверыць ўкладанні, чаму? я яшчэ не магу спампаваць іх!

gps
26-04-2013, 22:18
Прама цяпер магу адкрыць файлы з winols, была праблема ўстаноўкі. Для майго аўтамабіля выяўляе 43 карты патэнцыйных, але яны ўсе без імя!
Такім чынам, каб іх можна было прызнаць, мне патрэбен damos ў 147 115CV. Можа хто-то ласкава fornirmelo, убачыў, што з форуму не магу спампаваць?

SandroMarciano
26-04-2013, 23:56
Прама цяпер магу адкрыць файлы з winols, была праблема ўстаноўкі. Для майго аўтамабіля выяўляе 43 карты патэнцыйных, але яны ўсе без імя!
Такім чынам, каб іх можна было прызнаць, мне патрэбен damos ў 147 115CV. Можа хто-то ласкава fornirmelo, убачыў, што з форуму не магу спампаваць?
не c'? нічога складанага ў тым, прызнаць яго без damos, дарэчы ? сярод 43 карты патэнцыйных.

gps
27-04-2013, 11:58
Вядома, Сандра, я ведаю! Некаторыя карты магу іх ідэнтыфікаваць дзякуючы ECM, але некаторыя ECM не маюць эквівалента ў WinOLS (маю на ўвазе па адрасах).
Мы хацелі б хто-то дапамог мне звязаць карты, важныя з winols для таго, каб правільна чытаць восяў (абазначэнне на карце, unit? вымярэння і каэфіцыенты маштабавання), па меншай меры, cos? я мог бы зразумець што-то!
Аднак, Сандра, вы чыталі карту, што я табе адправіў 2 дні таму? Я ўжо? рэдагавана карту lim дызель ў эксп(T_FUEL) у 2D з дапамогай ECM, але цяпер я хацеў бы пачаць выкарыстоўваць winols.
Есць і іншыя абмежавальнікі?

SandroMarciano
27-04-2013, 17:16
Вядома, Сандра, я ведаю! Некаторыя карты магу іх ідэнтыфікаваць дзякуючы ECM, але некаторыя ECM не маюць эквівалента ў WinOLS (маю на ўвазе па адрасах).
Мы хацелі б хто-то дапамог мне звязаць карты, важныя з winols для таго, каб правільна чытаць восяў (абазначэнне на карце, unit? вымярэння і каэфіцыенты маштабавання), па меншай меры, cos? я мог бы зразумець што-то!
Аднак, Сандра, вы чыталі карту, што я табе адправіў 2 дні таму? Я ўжо? рэдагавана карту lim дызель ў эксп(T_FUEL) у 2D з дапамогай ECM, але цяпер я хацеў бы пачаць выкарыстоўваць winols.

Абмежавальнікі да 100 мм^3/не-есць і іншыя!

gps
27-04-2013, 23:30
Аналізуючы з WinOLS карты патэнцыйных я вызначыў, у дадатак да нататак карты Драйвер wish (794EE) і IQ Limiter f(T_FUEL) (783C6), другая карта Драйвер wish (7833E), што, на мой погляд, варта таксама зменены.
Ніжэй спіс карт, выяўленых з WinOLS:
1. Драйвер wish (794EE)
2. Smoke map (78B6A)
3. IQ limiter f(T_FUEL) (783C6)
4. Драйвер wish 2 (7833E)
5. EGR (71EBA)
6. Turbo pressure (77D00)
7. Turbo overboost (VGT) (778DC)
8. Boost limiter f(P_Atm) (77B10)
9. Boost limiter f(IQ) (77F30)
10. Rail pressure limiter f(T) (79C16)
11. Працягласць limiter (724BA)
12. Працягласць limiter (7278A)

Тут, аднак, у спіс карт, якія вы бачыце ў ECM Titanium, але не ў WinOLS:
13. Rail pressure (7A5B6)
14. Пуск-Ін'екцыя 1 (7321A)
15. Start Injection 2 (746B0)
16. Крутоўны момант limiter f(RPM) (78878)
17. Rail pressure limiter 2 (79E96)

Як ніколі? З WinOLS, я чакаў убачыць больш? карта ECM, але тыя, ECM, там павінны быць усе, ці не?

SandroMarciano
28-04-2013, 00:31
winols падкрэслівае карты для вас рэч, але вы павінны быць у вас, што вызначае правільную карту, выбар і вы кажаце яму, якія крывыя выкарыстоўваць у якасці восяў... драйвер ecm ? карысна для тых, хто не валодае ведамі канкрэтнага кантролера, дзе можна працаваць.

карту, што вас, на вашу думку, іншы педалі, вы маеце рацыю, я таксама так лічу, але ў мяне выяўлены дыягназ, які не ўносіць змены яго змяніць, для гэтага я табе гэтага не паведамілі!

SandroMarciano
29-04-2013, 10:32
я паглядзеў на яе абмежавальнік, што вы мне паведамілі, не ? рэдагавана нела самым лепшым чынам, але вам удалося разблакаваць расходу дызельнага правільна да 70 мм^3.
Вы яшчэ не спрабавалі так? Не чакайце цуды, трэба яшчэ зрабіць некаторыя змены, перш чым прымусіць яе легчы ў доўг!

gps
29-04-2013, 21:51
Вы Сандра, у гэтыя дні я выпрабаваў. Ўражанне ? добрая: да 50% педалі, рухавік прагрэсуе павольна, але заўседы плаўна, больш за 50% цягі адчувае, не энергічныя, але адчувае!
Дапусцім, што мне падабаецца, але я згодны на тое, каб працягнуць рэдагаванне...
Што тычыцца карты, які вы мне паведамілі, у крычы калі я правільна зразумеў, у 90-х? тэмпературы паліва, ecu блакуе дызель gi? пачынаючы з 3000rpm. Я пытаюся, як ніколі, можа быць, існуе небяспека пажару? Калі ? cos? можа быць, значэння ў 0, павінны быць пакінутыя такія? Як бы зменена?
Між тым, для запісу, я думаю, што яны вызначылі l' EGR SWITCH (тое, што адключэнне EGR) па адрасе 71B20. Гэта карта 1x1 і павінны быць выстаўлены ў 0. Вы маглі б праверыць?

SandroMarciano
29-04-2013, 22:04
адрас сістэмы рэцыркуляцыі ог ? 71b21, трэба глядзець яго ў 8 біт, інакш 16-паглядзець толькі цотныя...
Абмежавальнік на дызельнае паліва ? у залежнасці ад тэмпературы паліва, і рэдка перавышае 40? так што проста зменіце першыя значэння, што знаходзіцеся!
Паспрабуйце пагуляць на павышэнне абмежавальнік крутоўнага моманту зараз (да 70 мм^3/i) у нізкі мяжа ў вас счапленне што на санках або махавік, што дрыжыць, на высокі пост ін'екцыі, але ісці ціха, што з 70мм^3 застаюцца знаходзіцца, то ў бліжэйшыя дні я пакажу вам, як змяніць час правільна.

mariodarkblue
29-04-2013, 23:21
Прывітанне gps...перайсці ў ціхім месцы, lim дызель у ftemp..вы таксама можаце зрабіць гэта ў камандзе...не падпальвае нічога;) там жа абмежавальнік крутоўнага моманту...зрабі як прапанаваў сандра..;) ps: я на маім я трымала ў камандзе 105mm3 ад 0 абаротаў у хвіліну:P ps...счапленне і махавік арыгінал, кіраванні, і ніколі ніякіх праблем!

gps
29-04-2013, 23:28
Чытаючы ў 8 біт, я бачу, арэнды 71B20, 71B21, 71B22, 71B23 і 71B24 ўсе ў 1, а тыя, якія да і пасля нуля. Як вы быць упэўнены, што ? у 71b21?
Што тычыцца пары, я не магу забаўляцца-й? так шмат чаму? махавік часам адчуваецца на перакур, не кажучы ўжо пра выпадковых indurimenti педалі счаплення (якія потым знікаюць толстею праславуты ўтулка).
Таму, шчыра кажучы, не хацелася б мне крыху мяняць счапленне і махавік! Ва ўсякім выпадку, паспрабуе? каб падняць крутоўны момант на высокіх і нізкіх.

SandroMarciano
30-04-2013, 08:55
alzala толькі на высокіх, калі не хочаце мець уладу, але, калі ты вібруе gi? cos? ? паставілі вельмі дрэнна ў групе, і, такім чынам, робіць яго бескарысным павелічэнне часу...

gps
01-05-2013, 12:50
У любым выпадку, нават калі ў рэальнасці? счапленне мне не здаецца, cos? увод зло, эксперыменты працягваць? іх, тым лепш, цяпер замест таго, каб пасля яе замяніць!
Вы прыкладаю змяненняў і абмежавальнікам крутоўнага моманту, IQ limiter і EGR Switch (71B21) як табе прапанаваў, і я бягу, каб праверыць гэта!

Cristiano75
01-05-2013, 17:33
Я паспрабаваў даць ritoccatina на карту.. ! х, каб убачыць, як v?....

SandroMarciano
01-05-2013, 17:50
я бачыў іх абодвух, але я correggerei што-то, пачала з замовы:
Біт сістэмы рэцыркуляцыі ог ? правільна.
Карты педалі і абмежавальнік есць pi? чыстыя тыя gps, я б cos?.
Абмежавальнік крутоўнага моманту ідзе добра.
Карты ціску наддува тых gps дасць збой, напэўна, так як ен дакрануўся да карты, але ні адзін з 2-абмежавальнікі. Тыя, Хрысціянін можа практычна ісці, калі не ch? тая *77B10 мне здаецца, трохі цесна, я цябе страчу трохі больш.
Змяненне duty cycle зменнай геаметрыі на дадзены момант мне не варта гэтага рабіць, 1, чаму? ідзе вывучана вельмі, 2 чаму? з мала дызельнага паліва, якія мы ўвялі, у нас не будзе ніколі анамальных пікаў, я думаю, што максімум мы дасягнем 1.4 бар вымераныя...

Cristiano75
01-05-2013, 19:58
Прывітанне, я ricorretta, і, каб атрымаць x перапампоўваць той дызель я перарабіў карту пароў сенна? l' ecu, я думаю, nn павялічыцца да даць, што дызельнае паліва, неабходнае абмежавальнік....
Я да гэтага часу нават абмежавальнікі prex....

gps
01-05-2013, 23:06
Дзякуй Крышціяну, але ўсе яшчэ дзяцінстве, не можа спампаваць укладанні!
Сандра, адносна абмежавальнік, вы мелі рацыю, машына ідзе выдатна, штурхае і счаплення ідзе так жа добра!
З нагоды ціску турба, адмова не павінен даваць, калі ен перавышае 1,55 бар? Як у гэтай карце, што на папярэдняй прэс-turbo ? жа, як і ў мяне не было ніякіх праблем, індыкатар няспраўнасці (таксама зробленая дыягностыка пасля абодвух супастаўленняў). Адзіны раз я атрымаў памылку P0235 ? была з картай размешчана ў пачатку тэмы, з якой ўставаў, нават карты lim press turbo. Як я павінен атрымаць іх?

Cristiano75
02-05-2013, 00:45
Напішыце мне л'*****, па крайняй меры паспрабуйце..

SandroMarciano
02-05-2013, 10:20
Прывітанне, я ricorretta, і, каб атрымаць x перапампоўваць той дызель я перарабіў карту пароў сенна? l' ecu, я думаю, nn павялічыцца да даць, што дызельнае паліва, неабходнае абмежавальнік....

Абмежавальнік ціску ў рампы не мае сэнс змяніць яго, калі вы не зменіце ціск, то нават у выпадку змены ціску, не змяняе, аднак, такім чынам. Акрамя таго, дадам, што ? бескарысна таксама попыт на 71^3/i, замест 70, так карты часу ўпырску кіруюць выдаткам паліва 70mm^3/i, а таксама, калі cos? не было б абмежавальніка крутоўнага моманту, каб блакаваць...

*gps карта абмежавальнікі арыгінал вам не портэр? няспраўнасць (што мне здаецца дзіўным), але ў любым выпадку вы б скокамі ціску наддува, а затым трымаеце яго, па меншай меры, трохі больш? высокай базавай карты, лічыць, даць 100pt на карту і 100 на абмежавальнікі... (і карты кіравання геаметрыі яны арыгінальныя)

SandroMarciano
02-05-2013, 10:22

Забыўся, карту ты курыш ? арыгінальныя і прамой лініі ў egr не трэба, ? зачынены з-switch.

Cristiano75
02-05-2013, 10:53

Карту пароў nn ? крычы....(раствор для ін'екцый parzializzato)... 6 ўпэўнены, што вы бачылі апошні раз, што я напісаў?
У egr і камутатар ? базавыя карты мод зроблены з gps, у гэтай галіне я пакінуў cos? com'? nn, я кранутая.
Абмежавальнік rail, што вы сказалі, я б toccatto, вось x nn f? спасылкі на temp дызель?
Я толькі линеаризованных так, што nn скарачэнняў prex, у выпадку, калі перавышае 60? (temp адносна дызельнага паліва).. я пазбягаў усяго, што скарачэнняў prex у выпадку, калі перавышала temp.... калі nn атрымлівае sar? бескарысна...

SandroMarciano
02-05-2013, 11:38
я прашу прабачэння, я адкрыў карту старога горада,
на гэта я магу сказаць, што прадукцыйнасць за ўсе нават з абмежавальнікам дыму арыгінальныя, не будуць змененыя (не ? аднак няправільна змяніць)
Замест таго, абмежавальнік ціску ў рампы, я лічу, што гэта мэтазгодна пакінуць яго арыентацыі, нават, чаму? 60? тэмпература дызельнага паліва пачынаюць быць шмат, нават летам наўрад ці ен дасягне? гэтыя тэмпературы.

Cristiano75
02-05-2013, 12:04
Я не ведаю, калі з абмежавальнікам дыму ori аўтамабіль з 1,30бар прэс прыходзіла maf на 1050 x на dar 70mm3
чаму? калі мы ўжываем формулы з ккд 92% Ve (электрарухавік ? 1910cm3 ў памеры 477.5cm3 з rendiemnto 92% = 439.3 мг паветра x кожны цыкл
калі мы робім 2300*0.439= 1010mg паветра павінны прадказаць maf....
замест таго, змяняючы карту дыму x маюць дачыненне 17:1 прыкладна 1010/17=59.41mg
59.41/0.816 (аўтамабільных і Спец Дызель)=72.81mm3 (апр..)
Гэта-тое, чаму? я палічыў за лепшае змяніць карту дымоў x быць упэўнены, што 70mm3 бярыце іх усе....

Што я 60? як цяжка там, але і ведаў, чаму? часопіс у car nn, я зрабіў гэта......

SandroMarciano
02-05-2013, 14:27
Я не ведаю, калі з абмежавальнікам дыму ori аўтамабіль з 1,30бар прэс прыходзіла maf на 1050 x на dar 70mm3
чаму? калі мы ўжываем формулы з ккд 92% Ve (электрарухавік ? 1910cm3 ў памеры 477.5cm3 з rendiemnto 92% = 439.3 мг паветра x кожны цыкл
калі мы робім 2300*0.439= 1010mg паветра павінны прадказаць maf....
замест таго, змяняючы карту дыму x маюць дачыненне 17:1 прыкладна 1010/17=59.41mg
59.41/0.816 (аўтамабільных і Спец Дызель)=72.81mm3 (апр..)
Гэта-тое, чаму? я палічыў за лепшае змяніць карту дымоў x быць упэўнены, што 70mm3 бярыце іх усе....

Што я 60? як цяжка там, але і ведаў, чаму? часопіс у car nn, я зрабіў гэта......

Разлік, не ? правільна, шчыльнасць? паветра не ? 1000 мг/дм^3, у стандартных умовах ? каля 1200 мг/дм^3, калі вы лічыце, ціск 2,3 бар абс 50?C тэмпературы і 20% вільготнасці,?, рухавік з ккд аб'емную 0.90 (што, мне здаецца, ужо? багатыя 8v) атрымаеце 1060mg.
Сказаўшы гэта змяненне ? правільна.

gps
02-05-2013, 22:45
Сандра я змяніў карту ціску турба і адпаведны абмежавальнік ціску f(IQ), як вас, у той час як я адчуваў, пакінуць ori абмежавальнік f(P_ATM), так як мне не здаецца, што калі пайсці больш за 1,35bar.
У той жа час маглі б Хрысціянін (што, безумоўна,? pi? наперадзе мяне), каб не прадбачыць пэўныя выступы на іншых картах, так як палічыў за лепшае б, Сандра, я вывеў наступныя развагі-й? паступова і арганічна.
Такім чынам, Сандра, калі вы можаце, вы можаце таксама пайсці далей з іншымі картамі.
Вы прыкладаю апошняе змяненне:

SandroMarciano
02-05-2013, 23:25
лепш, але адносна ціску наддува f(p_atm) у прыватнасці, гл. табліцу, значэння ў карту ціску абсалютныя, г. зн. атмасферны ціск больш? адноснае ціск (або gage, pressure), можна заўважыць, што па меры росту атмасфернага ціску, у парытэт? адноснага ціску, павялічыць? таксама абсалютная ціск, а затым вельмі груба мы можам выказаць здагадку, што праца ажыццяўляецца ад турбіны, каб падняць ціск да 2300 мбар, пачынаючы ад 1100 і 2200, пачынаючы ад 1000 sar? тое ж самае. Я вам гэта сказаў і вы не вырабіць ўражанне на кошту, калі для gi? падыходзіць, што знаходзіцеся (максімальная 2350mbar). Калі вы хочаце адчуваць сябе камфортна толькі ўзрастае вышэй значэння 930mbar да 2350mbar (гэта значыць тыя, якія, як правіла, у Італіі).

Затым пяройдзем да часу.

Гэтая частка, калі не прыносіць павелічэння прадукцыйнасці, пакуль не ? усе поўны, так што пакуль у вас карту прыстойны, цяпер пастаўце сябе спакойна, што гэтай аптымізацыі, мы будзе патрабаваць? pi? мерапрыемствы:

пачнем з восі часу: апошнія значэння, што законы 70.30, 70.20, мы, напрыклад, апошняе значэнне 90 і перадапошні ў 80. змяненне ў працэнтах, што глядзець, што гэта правіла прымяняецца, у якім таксама ў стоўбцах ніжэй.
Я пакажу вам у працягу 90:
90/70 .30=1.28 а затым на калонцы ніжэй applicherai рост на 28%

gps
03-05-2013, 22:59
ОК, ціску turbo f(p_atm) выдатак у 2350mbar 930 ў 1080mbar atm.
Час у нас есць дзве карты роўныя (724BA і 7278A), а затым я ўжыў тыя ж працэнты...
Маглі б вы растлумачыць мне, што мы чытаем, на восях і ў табліцы, чаму? для мяне 80 і 90 мг, або я памыляюся?
Прыкладаю наступныя змены:

SandroMarciano
04-05-2013, 07:54
80 і 90 мм^3/дызель. Час ўпырску ў нас есць 2 карты, выкарыстоўваецца эбу, калі c'? з preiniezione, без.

gps
04-05-2013, 11:30
Такім чынам, падводзячы вынік, на восі x мы маем кручэння (ад 0 да 1800rpm: чаму? толькі да 1800?), на восі y мы маем IQ у мм3) і ў карту мы чытаем, час ўпырску паліва ў зша.
Cos? ? правільна? Я не разумею, чаму? абароты спыняюцца на 1800 і табліцы ? у асяроддзі нулеў.

SandroMarciano
04-05-2013, 19:04
не абаротаў, але ціску ў рампы вымяраецца ў барах. Астатнія ? правільна!

gps
04-05-2013, 22:49
Ок, Сандра, вы мелі рацыю, winols ? іншая справа, ECM бачання зусім скажонае карт!
Тым часам я працягваю падборы восі іншых карт, але карты ціску ў рампы, абмежавальнік rail і наперад (SOI) winols не можа аўтаматычна знайсці восяў, такім чынам, варта шукаць у кіраўніцтве, але я паняцця не маю, як гэта зрабіць! Аб тым, абмежавальнік крутоўнага моманту f(IQ), у табліцы я бачу пары, выяўленай у Нм? Вы бачылі змены?

SandroMarciano
05-05-2013, 11:22
не, у табліцы, чытайце пра тое, як восі кручэння, то ў якасці значэнняў у карту IQ, у edc15 адзіныя значэння крутоўнага моманту прыведзены толькі сообщенных на карты, якія рэгулююць ASR, але яны бескарысныя для магутнасці.

Восі SOI і rail не знаходзіцеся ў прычыне, знаходзяцца ў пачатку зоны карыснай карты. Выкарыстоўвайце damos, каб высачыць іх (вы можаце зрабіць гэта, параўноўваючы сваю карту з той, для якой мы damos менавіта!

Калі, аднак, riformuli карту, вы павінны быць асцярожныя, у тым сэнсе, што вось распасціраецца толькі там, дзе гэта трэба, напрыклад, у пра / мін не мае сэнсу, гэта змяненне. У магістралі rail пры змене так зразумеў, і вы не хочаце, каб карту штуршок, а таксама. Для SOI, асабліва тыя, якія без ўпырску пілот (тыя, для якіх не ? прапісана восі, вядома), а ? карысна знайсці яго, на самай справе ў зыходнай канфігурацыі, калі я правільна памятаю апошняе значэнне ? паведамляецца 55mm^3/i.

Змены я не ppotuto бачыць іх, я быў крыху заняты і sar? яшчэ на некалькі дзен. Я прашу прабачэння і абяцаю, што кантролер? як можна?!

gps
05-05-2013, 12:45
Не дай бог, Сандра, хоць і не такі відавочны, мая падзяка ? велізарнае за час, які я прысвячаю!
Аб тым, абмежавальнік крутоўнага моманту, я дрэнна растлумачыў я, не я меў на ўвазе табліцу 19X1, але на карту 7929A 8X8, што ен увесь выгляд lim крутоўнага моманту (гл. малюнак прыкладаецца), але не ўпэўнены, бачыў, што змяшчае лічбы на 3 лічбы.
На іншых картах на малюнку, для якіх я не змог знайсці восяў, але seguir? ваш савет!

3939

Cristiano75
05-05-2013, 13:28
? можна мець damos?

gps
05-05-2013, 13:41
Я гэта damos:
Практычна ўсе, супастаўляецца з апісаннем...
Сандра, вы можаце даць яму паспрабаваць, проста каб ведаць, калі ? тое ж, што і ў цябе?

Cristiano75
05-05-2013, 14:09
Дзякуючы gps

SandroMarciano
05-05-2013, 17:58
я нават яшчэ 2, але гэта ? pi? поўны.

gps
06-05-2013, 23:17
На самай справе, дзякуючы damos, сон ўдалося выявіць восяў x і y карты ціску ў рампы, абмежавальнік rail і SOI без пілота. Winols не можа іх знайсці аўтаматычна, чаму? восі не ляжаць у n? неадкладна перад n? адразу пасля іх "карты", на самай справе знаходзяцца змешчаны ўсе разам у раене добра перад памяшканнем карты. У прыватнасці, тры карты (rail, lim rail, SOI без пілота) адны і тыя ж восі RPM, акрамя таго, як Сандра памятаў добра, апошняе значэнне па восі x ? паведамляецца, 55mm3.
Прыкладаю малюнак, які падкрэслівае карты у пытанні

3955

Праца працягваецца...

gps
10-05-2013, 00:14
Сандра, апошняя карта змяшчае не толькі змены апошніх двух слупках час ўпырску cos? як вы паказалі.
Таму, нават калі вы не глядзіце на гэта, мы можам працягваць ****llo канцэптуальнай, заўседы, калі ў вас есць час.

SandroMarciano
10-05-2013, 09:48
табе напісаць, калі я адказваю...
пасля таго, як вы правільна час вы можаце папрасіць больш? педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту, як мяжа, лічыць, што новая карта часу.

gps
13-05-2013, 23:54
Факт!
Я modifcato, а таксама час, педаль, абмежавальнік IQ і абмежавальнік крутоўнага моманту, усе астатнія не чапайце!
Прыкладаю змены:

SandroMarciano
14-05-2013, 08:52
ок, зараз ідзе зменены, абмежавальнік дыму авансы і ціск паліва.
Пачнем з абмежавальнікам дыму, калі глядзець у таблічнай восі x, памножанае на 0.1 вы ўбачыце, што паказвае на аб'ем паветра, надтачыць трохі вось, так? цяпер мы павінны пераадолець 1050mg, недахоп дабрацца да 1200 і папраўляе нейкую каштоўнасць папярэдні, каб зрабіць яго больш? можа рэгулявацца. Затым у карту змене кожнага слупка з наступныя рахункі: стацыянарныя afr, што вы хочаце, 16,5, не паліць, 14.5 паліць, затым, да прыкладу, атрымаць 1200 мг/паветра: 1200/14.5/0.85 тое, што вы атрымаеце змяшчаецца ў калонцы ніжэй.

paolo159
15-05-2013, 10:47
вялікі сандра! максімальная прафесіяналізм? як заўседы ў тваіх тлумачэнняў! таму, калі вы хочаце падоўжыць восяў вы пу? рабіць? толькі па восі Y або X? затым ecu чытае крывыя дапаўненні?

mariodarkblue
15-05-2013, 11:08
вялікі сандра! максімальная прафесіяналізм? як заўседы ў тваіх тлумачэнняў! таму, калі вы хочаце падоўжыць восяў вы пу? рабіць? толькі па восі Y або X? затым ecu чытае крывыя дапаўненні?
Вы не павінны дадаць ne вр ne curvr...але змяніць прысутныя...напрыклад, неабходна змяніць bp-1050 1200...і, такім чынам, ricalcoli крывая 1200mg...

SandroMarciano
15-05-2013, 11:32
Вы не павінны дадаць ne вр ne curvr...але змяніць прысутныя...напрыклад, неабходна змяніць bp-1050 1200...і, такім чынам, ricalcoli крывая 1200mg...

на самай справе, я хацеў сказаць, што крывой 16x16 застаецца 16x16, вы не можаце? каб стаць 16x17...

gps
15-05-2013, 22:42
Мовы smoke limiter, з дапамогай afr=16.5 і змяняючы апошнія тры слупкі з airflow ў памеры 1000 1100 i 1200 мг) і з фіксаванымі значэньнямі IQ адпаведна 71,30 78,43 і 85,56mm3 .

4100

SandroMarciano
15-05-2013, 22:56
ок, выдатна, гадзін у rail і іх абмежавальнікі, паспрабуйце ўсталяваць 1400bar (максімум і толькі ў апошнім слупку), каб падняцца ў іншых (перадапошняя робіць заяўку))) а калі не проста шукаюць біты, якія робяць пераключыць машына, і павялічыць яго.

gps
18-05-2013, 11:31
Я змяніў апошнія тры слупкі Rail Pressure f(IQ) і два Чыгуначныя Pressure Limiter f(IQ) і f(T_FUEL), як у прымацаваным малюнку.
Што тычыцца бітаў, якія робяць выключыце машыну, калі вы маеце на ўвазе Single Value Rail Limiter SVRL (72A6A) што ? значэнне 1350bar?
Калі ? cos?, я ўжо? зменены ў 1400bar, але існуе таксама і іншы SVRL (72A78) gi? усталяваны са склада ў 1450bar, вы ведаеце, выпадкова, што гэта?

4143

SandroMarciano
19-05-2013, 09:36
так, яны абодва працуюць на біт, і тое, больш? вышэй павінен застацца-й? вышэй, чым тое, ў 1350, c'? напісана ў апісанні damos. чыгуначных aumentalo толькі ў апошні слупок 1400, у іншых канчатковых modulalo. Астатнія? Ціск наддува ты зменены?

gps
19-05-2013, 13:29
Зменены Ціску ў магістралі Rail, з Турбонаддувом і абмежавальнік turbo.
Як вам здаецца?

SandroMarciano
19-05-2013, 18:31
добра, прабач врі восі абмежавальніка turbo, такім чынам, я думаю, што ен можа перайсці ў recovery, turbo замест хай cos?!
Пяройдзем да аналізу дасягненняў, я думаю, што спатрэбілася 3? на апошняй калоне, на старыя перайсці, падняцца, як rail. Затым, перш чым спрабаваць, я раблю рахунак і давайце паглядзім, калі 3? дастаткова або занадта шмат.

gps
19-05-2013, 20:45
ОК, Сандра, змены! Што тычыцца СОІ і без пілота я зменены з дапамогай лінейнай інтэрпаляцыі: выходзіць, макс 4?.
У дадатку, ўключаюць таксама мод, так? у той жа час, калі вы можаце даць яму зірнуць на каліброўкі восяў сябе, я быў бы ўдзячны.
Прыкладаю змены:

SandroMarciano
21-05-2013, 13:24
бачыў цяпер, я anticiperei трохі, нават на 2000rpm з пілотам, тады вы можаце паспрабаваць зараз ? поўную карту!

gps
21-05-2013, 14:02
Сандра, бо не ўпэўнены, што калі з дапамогай лінейнай інтэрпаляцыі авансы, ці маглі б вы сказаць мне, якія разлікі вы робіце, каб вывесці авансы?
Правільна, каб не здзейсніць памылкі...

SandroMarciano
21-05-2013, 14:14
тыя, якія вы выкарыстоўвалі, могуць пайсці, то паспрабуйце павялічыць або паменшыць яго і паглядзець на ўражанне... ва ўсякім выпадку я разлік у канцы ўпырску, і раблю так, каб спыніць ін'екцыі на працягу 5? *4000rpm, pi? унізе пу? доўжыцца нават больш.

gps
02-06-2013, 22:00
Сандра, я запампаваў карту...
Машына зараз ідзе моцны, ен прагрэсіі ўражвае і не паліць мінімальна...
Толькі пры 100% газу і каля 4000 абаротаў у хвіліну рухавік робіць трохі шуму, як калі stentasse ісці далей, можа быць, чисс? калі залежыць ад загадзя.
Дарэчы, вы не ведаеце, выпадкова, калі існуе ці аналітычная формула, якая звязвае duration, чыгуначныя і САМ, проста каб не ісці вобмацкам?
У той жа час я хацеў бы скарыстацца гэтай магчымасцю, каб падзякаваць вас у веў мяне ў стварэнні праўдзівага карту!

SandroMarciano
03-06-2013, 08:51
Няма, не існуе формулы, сапраўдныя, каб вызначыць загадзя ў залежнасці ад p.rail і працягласць, скажам? што вы можаце выручкі ў залежнасці ад часу ўпырску ў градусах тэрмін службы, і адымаючы, мы загадзя паглядзіце, як працягнуць ўпырску пасля ВМТ.
Машына ў 4000rpm губляе сілу трохі з-за preiniezione, што трывае няўдачу пасля 3500rpm, трохі з-за турбіны, што робіць амаль з коркі, а затым, вядома ж, загадзя кажа, што яго, пра тое, што вы можаце гуляць у трохі так, паглядзім, што ваш аўтамабіль трывае лепш!

gps
08-07-2013, 23:30
Прывітанне Сандра, праз месяц прыкладна доказаў, я павінен сказаць, што я дастаткова добра...
Адзінае, што я меў кожны раз, пры рэзкім паскарэнні паміж 2000 - 2250rpm, ? знакаміты гатэль брэнда, памылка P0235 Ціск Наддува паведамляецца з запальвання жоўтая лямпачка і імгненнае адключэнне адразу пасля выпуску трохі акселератар, але ніколі не ісці ў recovery! Нічога, што, толькі клопатаў адчуваць сябе шпіен, але што ўсе роўна ? індэкс што-то не выходзіць, ці мы не заўважылі.
З часопіса ажыццяўляецца з FES, у рэчаіснасці, вымяраецца ціск, max turbo ў памеры 2527mbar, але самае дзіўнае ? у адпаведнасць MAF ад 1500mg/і прэс-турба-залы, у той час як у запаволенні высокім IQ (паглядзець файл .csv), што ? дзе я атрымліваю памылку P0235. Таму, здавалася б, што час ад часу або датчык выдатку паветра "перабор" або змянянай геаметрыяй якія-то праблемы. На самай справе, карты часоў overboost, не былі змененыя і будуць зменены.
У дадатку, апошняя карта загружаецца файл часопіса ТЭС.
Што вы думаеце?

SandroMarciano
09-07-2013, 08:26
У дзень я гляджу на яе, тым часам? хачу папярэдзіць, што нават мая турбіна была гэтая праблема, я занадта позна, я стаў яго лячыць і in5000 км я знішчыў групу. Савет, які я даю ? каб спусціць адразу ўсе карты, вамі згаданыя, і пераканацца, што ціск не перавышае 1.4 бар пастаянна. Калі вас чытаць 2527mbar дыягназ у рэальнасці? ціск можа быць нашмат больш? высокае значэнне, якое выяўляе ў самай справе ? насычанасць датчык. Адна рэч, maf, 1500 мг/li pu? толькі выяўляе, што ў вас страты на ўсмоктванне.

gps
09-07-2013, 22:49
Дзякуй за савет Сандра!
Так, я веру, што я converr? зрабіць у pi? у бліжэйшы час зменаў...
Agir? такім чынам: па-любому ori карту turbo і іх абмежавальнікі, і я мераю ціск турбо з часопіса ТЭС.
Калі праблема не паўтарыцца, паспрабуе? змены таксама тры карты VGT даючы прывядзіце ў рух дзяржальню магутнасці на 10% памяншаецца, і глядзіце вымярэння!
Што-Сандра, але ECU, як ўмешваецца, каб паменшыць прэс турбіна толькі з VGT або нават з Wastgate (калі ен есць)?
Іншая справа, што тут на форуме ад Exside81 я чуў, што існуе адзін біт датчыка MAF (75216), што варта прыняць яго ад 962 да 1003. Вы ведаеце, выпадкова, ці што, і калі трэба яго змяніць?
Таму парады, пераканайцеся, што няма ўцечак у трубах IC верхняй і ніжняй?

Cristiano75
10-07-2013, 00:08
Прывітанне GPS, для мяне карты, vgt ты даў памяншаецца, бедныя і супыну фінал трэба зрабіць x 85mm3 x тое, што вы папытаеце ў карту пры поўнай нагрузцы... памяншэнне фолаў цяжкія, чаму? так дызель і турбіна і gi? ен да мяжы падымаць ? аўтаматычны.....

Аванс, які вы далі, машына nn, вы адчуваеце, што паспрабуйце сценамі?? Мне здаецца, так шмат бачыў, што ты даў, нават prex rail....
Павелічэнне prex rail, час ўпырску скарачаецца, gi? тое, дзверы яго р? загадзя, калі потым дадасце ў кропках +/- 5 градусаў x мяне ? занадта...

gps
10-07-2013, 23:49
Дзякуй, Крышціяну, за VGT я ўжо? распрацоўка стратэгіі карты, што тычыцца канчатковага спынення усталяваны ў 95mm3 я зрабіў гэта проста таму, што? я аддаю перавагу мець IQ 85mm3 90% педаль і ў любым выпадку, калі вядомыя ў абмежавальнік дызель f(Temp), cos? як абмежавальнік крутоўнага моманту, а не рабіць пі? 85, так што не думаю, есць праблемы. У любым выпадку, я думаю, перагледзець таксама драйвер хачу...
Для авансаў, чаму? вы кажаце, што машына павінна сценамі, калі б мне прыйшлося выпрабаваць такое пачуцце ? толькі пасля 3500rpm, калі турбіна робіць з коркі, есць толькі ін'екцыі (без пілота) і змянянай геаметрыяй ? занадта адкрыта для гэтага IQ. Я магу табе гарантаваць, што цяпер прадукцыйнасць для мяне добра, а потым ? ясна, што для максімальнай магутнасці неабходна добра працаваць з авансаў, але што-то не так ? вельмі проста...
Давайце для парадку: duration map кажа, што на даты, IQ і data ціску ў рампы, колькі часу трэба, каб спаліць эфектыўна дату IQ. Вядома, працягласць ўпырску, ператвараецца ў градусах эквіваленты тэрмін і там? нам кажуць, колькі кутніх градусаў, - неабходна мець пэўную працягласць ўпырску. Затым малююць градусаў тэрмін пасля ВМТ, выкарыстоўваючы карты з золата duration і авансаў на max IQ (які, як правіла, у 4-5 градусаў). Нарэшце, мы можам разлічыць загадзя, як розніца паміж градусаў працягласць агульнага і ступені тэрмін пасля ВМТ. Гэты разлік, мы дапаможам вам з excel, дазваляе атрымаць авансавыя плацяжы ў max IQ, то даходы іншых слупкоў з дапамогай лінейнай інтэрпаляцыі...
Гэта ? мы? што я зрабіў, у цэлым c'? сказаць, што, калі загадзя затрымліваецца, градусаў тэрмін службы пасля ВМТ вы allungherebbero занадта наступнае разбуральнае ўздзеянне на вал рухавіка, у той час як, з іншага боку, калі загадзя ? празмернае, б занадта тэмпература ў пакоі з відавочным разбуральнае ўздзеянне, таму неабходна пасярэднікам...
Мае карты перадаплаты, я лічу, правільна, вынікаючы палітыка вышэй, але, відавочна, не ? сказаў, што яны лепшыя!
Я спадзяюся, што добра растлумачыў...

SandroMarciano
11-07-2013, 09:02
Для авансаў не трэба абавязкова сачыць за арыгінальны, а, хутчэй, ? занадта рана, што будзе, заклікаў pi? рухавік. Лічыць, што на нізкіх абарачэннях можна надаць нават на некалькі градусаў пасля ВМТ, на высокіх не перавышаць 8-10. Я provatoad выкарыстоўваць нават 30?загадзя *4000rpm, з час ўпырску вельмі доўга, але вынік ? быў толькі аўтамабіль, які амаль не спыняўся...

gps
13-07-2013, 23:38
Сандра,
я пераназначаны залазячы ў 75mm3 IQ макс, я паставіў Прэс-Турба, подавители turbo, SOI крычы, і я апусціў на 15% 3 карты VGT.
Вынік ? я менш, чым шыпы, але заўседы застаецца праблема турбіны падымаецца заўседы, цяпер менш, але ўсе ж можа ісці некалькі раз у 2500mbar!
Я зрабіў вымярэння з *********** у дадатку я экспартаваў табліцу excel, якая паказвае, акрамя дадзеных, таксама некаторыя графікі.
У прыватнасці ? звярніце ўвагу, што ціск турбо, звыш 2500rpm, у адрозненне ад? расці або заставацца пастаяннай, раптам абрынецца, каб потым падняцца, калі я падаю абароты.
Падазраю, што есць праблема з клапанам, Pierburg, мяркуючы па графіку,, а таксама можаце вентыляцыйныя трубы IC!
Што вы думаеце?

SandroMarciano
14-07-2013, 16:47
няма, форткі ? цяжка, ты ціск наддува pi? нізкі і машына fumerebbe цягнік стыль у вугаль. Я падазраю або зменнай геаметрыяй заблякаваны або pierburg гульню. Пакладзеце золата і зрабіце лог ТОЛЬКІ з зменнай геаметрыяй абаротаў рухавіка, ціск паліва і ціск наддува вымяраецца (pi? параметры вы хочаце рэгістраваць іп? sar? доўгі інтэрвал часу паміж вымярэннямі). З часопіса з картай крычы ты ўбачыш, што ціск зорка? sensibilemente-й? высокія мэты ў любым выпадку.

gps
14-07-2013, 22:29
Вы, на самай справе, gi? cos? ціск turbo вы заўседы захоўвае значна больш? высокае патрабаванай, і, здаецца, незалежна ад мэты, але толькі функцыя IQ.
Так ? хутчэй за ўсе або Pierburg або зменнай геаметрыі заблакаваны, нават, калі значэнні, устаноўленыя ў карту VGT выконваюцца (калонка BOOST CONTROL SOLENOID часопіса).
Я лічу, што зрабіць? праверыць ці замяніць Pierburg, перш чым зняць турбіну...
Дзякуй, Сандра, вы далека? ведаць.

SandroMarciano
15-07-2013, 09:10
Вы, на самай справе, gi? cos? ціск turbo вы заўседы захоўвае значна больш? высокае патрабаванай, і, здаецца, незалежна ад мэты, але толькі функцыя IQ.
Так ? хутчэй за ўсе або Pierburg або зменнай геаметрыі заблакаваны, нават, калі значэнні, устаноўленыя ў карту VGT выконваюцца (калонка BOOST CONTROL SOLENOID часопіса).
Я лічу, што зрабіць? праверыць ці замяніць Pierburg, перш чым зняць турбіну...
Дзякуй, Сандра, вы далека? ведаць.
Турбіна ? легка ўбачыць, калі яна мае геаметрыю заблякаваны, проста паспрабаваць паварушыць нават з адверткай, прывад.

gps
28-07-2013, 16:32
Прывітанне, Сандра,
мы зрабілі цэнтр, праблема ? вырашана, менавіта клапан Pierburg!
Я заменены, gi? на слых турбіна свішча значна менш, і на высокіх абарачэннях цяпер не затыкае-й? як і раней,...
Дэманстрацыя таго, што турбіна цяпер працуе ў доўг ад лог-файл, прыкладаецца, разам з часопіс раней, каб зрабіць параўнанне.
На самай справе, як можна? убачыць з лога, ціск фарсіравання трымае практычна заўседы ніжэй жаданага значэння!
Цяпер, што турбіна уяўляецца, sistemer? зноў карты, якія я раней апускаецца для бяспекі.
Яшчэ раз дзякуй за прамыя...

4826

clag
10-04-2015, 10:05
Прывітанне. Я прачытаў з цікавасцю ўсю дыскусію.
Мая жонка мае такі ж аўтамабіль і я хацеў бы зрабіць карту tranquollla з ECM Titanium. Я хацеў бы закрануць Turbo, Рэйку і Педалі. Авансы і час не дакранацца, чаму? для прыбыцця. Я некалькі пытанняў:
1. Педаль ? узбагачэнне пры паскарэнні?
2. Што крокам я магу даць на педаль?
3. На.ціск турбо прыведзены значэння больш за 2000. Я миллибар? Нават калі гэта і так? ен, мне здаецца, не турба ехаць да 2,2 бар.
Дзякуй тым, хто выст? дапамажы мне!

switing63
10-04-2015, 10:59
На першы і другі пытанне не магу адказаць. Трэцяе-замест гэтага ен ідзе прама миллибар, 2200 2,2 бар? лічыць, што ? агульнага ціску cio? 1000 атмасферны + 1200 turbo у агульнай складанасці 2200.

clag
10-04-2015, 11:02
На першы і другі пытанне не магу адказаць. Трэцяе-замест гэтага ен ідзе прама миллибар, 2200 2,2 бар? лічыць, што ? агульнага ціску cio? 1000 атмасферны + 1200 turbo у агульнай складанасці 2200.
Дзякуй! Першае вялікае сумненне мяне вы знялі!

SandroMarciano
10-04-2015, 11:23
1. вы
2. перш чым убачыць, што "крокам" даць б я цябе, я б паспрабавала зразумець, што есць значэння ў карту педаль, як толькі вы заўважыце, што без якіх-небудзь іншых змяненняў, магутнасць, змяняючы толькі педаль прастаіць гэтай серыі, зменіцца? толькі адчувальнасць?
3. вы адказалі правільна.

clag
10-04-2015, 11:37
1. вы
2. перш чым убачыць, што "крокам" даць б я цябе, я б паспрабавала зразумець, што есць значэння ў карту педаль, як толькі вы заўважыце, што без якіх-небудзь іншых змяненняў, магутнасць, змяняючы толькі педаль прастаіць гэтай серыі, зменіцца? толькі адчувальнасць?
3. вы адказалі правільна.
Я ведаю, што для павелічэння педаль толькі павялічвае адчувальнасць, для.магутнасць гэтага павялічваецца? turbo і rail. Так? Растлумачце мне, што значэння ў карце педалі? І, магчыма, я хацеў бы ведаць, як icrementarli, улічваючы, што іх incrementerei пачынаючы з 50% ціску.

SandroMarciano
10-04-2015, 12:08
у педалі ў вас дызель прапанавана сказаў, "IQ". Улічваючы, што адчувальнасць? на педаль ? суб'ектыўна вы павінны бачыць толькі тое, што вам спадабаецца, перайсці ціха, што на гэтай карце не за пашкоджанні.
у дачыненні да астатніх я раю вам, па меншай меры, павярхоўнае веданне механікі, рухавік не павялічвае яго прадукцыйнасць (разумным чынам), дзейнічаючы на ціск турбо і ціск паліва. Аднак вы можаце паэксперыментаваць самі!

clag
10-04-2015, 12:17
у педалі ў вас дызель прапанавана сказаў, "IQ". Улічваючы, што адчувальнасць? на педаль ? суб'ектыўна вы павінны бачыць толькі тое, што вам спадабаецца, перайсці ціха, што на гэтай карце не за пашкоджанні.
у дачыненні да астатніх я раю вам, па меншай меры, павярхоўнае веданне механікі, рухавік не павялічвае яго прадукцыйнасць (разумным чынам), дзейнічаючы на ціск турбо і ціск паліва. Аднак вы можаце паэксперыментаваць самі!
Вядома. Але ? каб пачаць зарабляць доказаў, паколькі пра часы, пра авансаў, хоць я чытаю вельмі шмат, ці не там я, разумеючы, як шмат. Магчыма, з вашай дапамогай, пачаць? у ritoccsrli-й? .
У цяперашні час машына коціць добра, і мае дадатковы модуль drakebox толькі rail. Па вашаму думку, павышэнне на 3% rail, дзе трэба, і прыкладна на 12 мбар, turbo, магу атрымаць што-то ў пі? модуля?

switing63
10-04-2015, 13:08
Я нядаўна я пачаў вывучаць электронныя сістэмы кіравання рухавіком і, як я ведаю мала. Я пачаў глядзець блок кіравання EDC16c8 чаму? мане маей 147 1.9 mjet 16v ? адрозніваецца ад 115 Л. з. сапраўды, я таксама лічу, што гэта EDC15. У любым выпадку ў 16 есць абмежавальнікі на колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое у залежнасці ад патрабаванага крутоўнага моманту, тэмпературы вады і дызельнага паліва, не ведаю, ці сапраўды 15 варта той жа логіцы, але калі б вы павінны падняць іх.

clag
10-04-2015, 13:16
Я нядаўна я пачаў вывучаць электронныя сістэмы кіравання рухавіком і, як я ведаю мала. Я пачаў глядзець блок кіравання EDC16c8 чаму? мане маей 147 1.9 mjet 16v ? адрозніваецца ад 115 Л. з. сапраўды, я таксама лічу, што гэта EDC15. У любым выпадку ў 16 есць абмежавальнікі на колькасць? дызельнае паліва, впрыснутое у залежнасці ад патрабаванага крутоўнага моманту, тэмпературы вады і дызельнага паліва, не ведаю, ці сапраўды 15 варта той жа логіцы, але калі б вы павінны падняць іх.
S?, вядома. Таксама адпаведныя абмежавальнікі. Дзякуй за савет!

SandroMarciano
11-04-2015, 08:31
Вядома. Але ? каб пачаць зарабляць доказаў, паколькі пра часы, пра авансаў, хоць я чытаю вельмі шмат, ці не там я, разумеючы, як шмат. Магчыма, з вашай дапамогай, пачаць? у ritoccsrli-й? .
У цяперашні час машына коціць добра, і мае дадатковы модуль drakebox толькі rail. Па вашаму думку, павышэнне на 3% rail, дзе трэба, і прыкладна на 12 мбар, turbo, магу атрымаць што-то ў пі? модуля?
не, не avertiresti адрозненне ад арыгінальнай машыны без блока кіравання. (эфект плацебо)
Савет, які я даю ? адпусціць rail і турбонаддувом, і, як вы сказалі switing63 дзейнічаць толькі на абмежавальнікі дызельнага паліва. Без ўстаноўкі часу, вы можаце атрымаць да 70 мм^3/дызельнага паліва, што на 4000rpm робяць амаль 145cv (у спалучэнні з павышэннем ціску turbo, што я прапаную, каб пасля гэтага). Вам трэба змяніць толькі:

- педаль;

- абмежавальнік крутоўнага моманту (што ў рэальнасці? ? яна і з'яўляецца абмежавальнікам дызель на edc15);

- абмежавальнік дызель f(тэмпература газойлю).

Апошні раз, не ? на драйвер ecm, але з трохі добрай волі? ці зможаце вы знайсці яго!

clag
11-04-2015, 09:44
не, не avertiresti адрозненне ад арыгінальнай машыны без блока кіравання. (эфект плацебо)
Савет, які я даю ? адпусціць rail і турбонаддувом, і, як вы сказалі switing63 дзейнічаць толькі на абмежавальнікі дызельнага паліва. Без ўстаноўкі часу, вы можаце атрымаць да 70 мм^3/дызельнага паліва, што на 4000rpm робяць амаль 145cv (у спалучэнні з павышэннем ціску turbo, што я прапаную, каб пасля гэтага). Вам трэба змяніць толькі:

- педаль;

- абмежавальнік крутоўнага моманту (што ў рэальнасці? ? яна і з'яўляецца абмежавальнікам дызель на edc15);

- абмежавальнік дызель f(тэмпература газойлю).

Апошні раз, не ? на драйвер ecm, але з трохі добрай волі? ці зможаце вы знайсці яго!
Дзякуй, калі хочаце дапамагчы мне, я адкрыў паток, на мой ecu https://www.professionalchiptuning.net/parere-mappa-alfa-147-1-9-jtd-115cv-edc15c7-448-060-a-vt8396.html