Перегляд Повної Версії : marelli cdc клон
здравствуйте, я почав відчувати якийсь друг, який починає знаходити cdc клон хтось взяв? купив або має інформацію-й? тому що хтось сказав мені, що f? тільки marelli авто і нічого більше?
мені приходить на тиждень.
насправді у вас вже є? взяв мій друг сказав мені, що ? так само, як оригінал.
чекаємо ще кілька днів
:)
Чи можу я запитати, для чого потрібен цей інструмент? Тільки в scodificare в ecu marelli, а також читати і записувати їх зіставлення їх? :confused:
Спасибі! :)
Навіть читати і писати
Тому також інші речі.
Наприклад, зчитує і записує E2p marelli M6j в бд
Перебуваєте все на сайті CDC (будинок розраховує км)
цікаво, хто їх купив, якщо тримає нас в курсі, дякую...
мені дали посилання в приват, дякую, я хочу дати нам очі
мені теж, якщо можна в приват, дякую
Навіть читати і писати
Тому також інші речі.
Наприклад, зчитує і записує E2p marelli M6j в бд
Перебуваєте все на сайті CDC (будинок розраховує км)
Він може працювати на будь-якій моделі Marelli? Автомобілі і мотоцикли?
Читання, потім буде зроблено реальний, а не віртуальний, а також іншими засобами?
Звичайно, я припускаю, робіт виключно на ці ecu, а не на тих, інших виробників, чи не так?
Дякую за інформацію! :)
PS: вибачте, якщо задаю багато питань, але я шукав-посилання компанії повідомляється з коми, але я не знайшов, де він говорить про такий інструмент...
цікаво, хто їх купив, якщо тримає нас в курсі, дякую...
Так, і я додам до замовлення :)
інструмент офіційний знаходите в інтернеті: будинок розраховує км в падуї (CDC)
інструмент clone я знайшов на посилання видалено на прохання друга, який купив його, і він гарантовано працює.
Він повинен приїхати завтра: наші пальці!!!!!!!!!
legendaryslave
17-04-2013, 23:03
інструмент офіційний знаходите в інтернеті: будинок розраховує км в падуї (CDC)
інструмент clone я знайшов Відразу, за рекомендацією друга, який купив його, і він гарантовано працює.
Він повинен приїхати завтра: наші пальці!!!!!!!!!
мауро mo ви отримаєте цегла
hahahahahahah
дайте нам знати, як вона йде
немає цегла важить красива коробка цукерок
hahahahahahah...
я не знаходжу оголошення, ви можете залишити посилання все кидаю на око....
carlo abarth
18-04-2013, 08:44
на max, щоб не зробити це rattristire надсилаються шашлик!!!!hahahahahah;)
hahahahahahah
hahahahahahah
Там вони починають думати, що.....
Він повинен був приїхати сьогодні....
заплатив з pay pal фото ? добре, якщо завершуються, як на фото, ми йдемо добре..
я не зрозумів....
однак кілька друзів вже? вони прийняли його.
йде з оригіналу.
Насправді: користувач qu?, він cdc оригіналу, і взяв один для одного, і для однієї примхи персоналу, він намагався з sw оригінал і працює добре.
таким чином, ви також 5sf8 без boot mode скажімо, у школі з spjna присвячений, коли прийдете, ви знаєте, що якщо в тому числі всі адаптери....
ще немає
я відправив рекомендованим листом
на практиці-й? йдуть пішки.
якби я знав все mandavo кур'єра :(
ок, ми trepitosi потім ще кілька днів.....:rolleyes:
кома aggiornaci ? приїхав, працює як v?!!! мені кажуть, що навіть на bosch, зазначених у порядку
Вибачте!!!
?' прибув вчора, і я вже? зробив багато тестів на ECU Ducati, а ? вів себе дуже добре!!!!
дуже добре, звичайно, якщо у неї були проблеми, і в цей час тебе не буде працювати
добре, то діє.... я радий, здається, хороший інструмент....
Ви думаєте, що друг мене минуло оновлення і працює як-то!!!
Коли я підключений інтерфейс ? оновив прошивку (я зробив на нього в цей момент)
і потім працював великий!!!!!
C'? кабель для 59f і роз'єм Obd
Коробка і як Mpps
мені ви можете розміщувати фотографії об'єкта...
? те, inset....
зараз не можу зробити фото.
у будь-якому випадку, як естетика ? у MPPS
у вас є контакт у skype?
legendaryslave
25-04-2013, 01:05
зараз не можу зробити фото.
у будь-якому випадку, як естетика ? у MPPS
у вас є контакт у skype?
якщо dovese служити знаю, хто pissing :cool:
якщо dovese служити знаю, хто pissing :cool:
ovviamentee не проблема!!!!!!!!! :)
baraldino
08-05-2013, 22:52
Але З допомогою цього приладу, а це правда, що ви можете перетворити 59fm3 в m5, чи навпаки?
І особливо в 5 ранку від pe = sk (точка метан-panda метан)
Ви також можете написати flash змінені?
Дякую
Ви пу? зробити все те, що ви тільки що сказали, за умови, що ви коли-файлів.
На жаль, не ? включений банк даних
baraldino
09-05-2013, 07:13
ви можете навіть зробити scodifica всього на m 1.5.5?
у мене є друг, який працює з мотоцикла, і мені було цікаво, по-твоєму, вони можуть перетворити 5AF в 5 РАНКУ?
бачив значну різницю в ціні
привіт спасибі
Привіт,
На жаль, я не відповідаю на всі!!
Треба спробувати.
Якщо бажаєте, напишіть мені ECU роблю і спробуйте
linus146
05-10-2013, 22:26
привіт, бачив, що пройшли місяці з тих пір, як ви почали його використовувати, чи можете ви розповісти нам, як тепер ви знаходитеся і які межі цього інструменту?
дякую
В даний час обмеження я не знайшов.
Здається, функції, зовсім для нас? що заявляє виробник
ecutuningpro
06-10-2013, 14:09
cdc marelli ? відмінний засіб, що я використовую його протягом багатьох років і ніколи нічого поганого.
linus146
06-10-2013, 22:48
у мене попередня модель, яка працювала на 59 f, і дійсно корисним інструментом
Приїхав кілька днів тому
Я все ще повинен спробувати в boot-mode. Сьогодні я зробив кілька тестів, послідовний з 5.9 М, що в 5 РАНКУ, і я повинен короля ? дуже стабільний і надійний. Час читання і запису, ніж стандартні для цих блоків управління.
Я намагався завантажити файли 320kb формат .bin файли від 304kb у форматі .hex, і в обох випадках працює. Цікаво, що з файлами 304 від до, звершив читання частини завантаження в ебу (принаймні, cos? пише SW під час цієї операції), а потім надрукуйте flash.
Що-то не я ? помилка: зміна дати programmazion ебу. Я завантажив файл e2p (де я змінив код, тестер), завантажується файл у форматі flash 320кб, але мені правити код тільки тестер... там giocher? ще, щоб зрозуміти, як це зробити!!
Є питання для тих, хто вже? він використовує це, щоб boot в комплект проводки з проводами соромтеся, я не кабель для bootstrap. Я повинен додати я?
Просте додавання кабель провід від негативу, який з'єднує металевий корпус блоку управління з затиском " крокодил " і привід стрижень для крок, bootstrap?
На блоці управління ви віддаєте перевагу використовувати в якості негативного pin-код 10, 34 або обидва ? байдужим?
M999
Я вирішив, як я запропонував :D
У мене шкіра негатив, а ? договір просто додати один провід, який я підключив до однієї з двох кінець? зажим "крокодил", що sar? дотримуючись металевий корпус блоку управління. На інший кінець? зажим "крокодил" я підключив другий провід з кінця? в привід стрижень (шпилька-сталь) на полі початковій завантаження.
M999
rdponline
26-01-2014, 07:50
І фантастичний використовую практично кожен день, ніколи не втомлюється читати і писати, а потім клонувати файли у hw різних створюючи один файл, для цього hw... житло в 59f і 4af тому використовую всі дні... трохи повільно, але оснащену надежнейшей, в порівнянні з іншими суб'єктами, які я... мені дали тільки проблеми...
В даний час обмеження я не знайшов.
Здається, функції, зовсім для нас? що заявляє виробник
привіт кома працює добре, то це cdc?я маю намір znche я його.але знаю, де взяти...
Я повинен мати те ж, що прийняті користувач кома. Також я підтверджую, що дійсно добре працює ? є простота? використання роззброєння. Нами визначено, програмного забезпечення і помилки докази. Пробував зі всіх блоків управління, які заявляє виробник і зробивши кілька тестів на читання, запис, іммо, etc., і до сьогоднішнього дня не втратив хід. Я б сказав, дуже.
Ви не можете дати рекомендації по покупці, як від правил, тим більше, якщо мова йде про с - - -. Пошук добре в мережі ;)
M999
Привіт, хлопці, хто з вас мені пу? відправити в лічку посилання, де є то Клон, я хочу його бачити. Заздалегідь спасибі
cinqueturbo
07-03-2014, 12:34
1? Pm не існує більше?..
2? забороняється посилання-are веб-сайти, присвячені Чіп-тюнінг
3? заборонено обговорювати і викладати HW і SW клони..
4? Перечитайте правила
leandro89
07-03-2014, 17:00
Привіт, хлопці, хто з вас мені пу? відправити в лічку посилання, де є то Клон, я хочу його бачити. Заздалегідь спасибі
як вже? сказав cinqueturbo читати правила і увага до запитів
вибачте, якщо rispolvero цю дискусію, але оскільки я маю намір взяти cdc marelli хотів запитати, що gi? c'? він, як він веде себе з marelli m6jf і m6f3....
якщо у вас є, щоб спробувати прочитати написати всі ці ecu, зокрема,....і mj8df?? що ви скажете мені??
rdponline
29-06-2014, 18:58
У 8df не назад, тому що вони протокол jtag, і cdc marelli suppprta тільки 6jf, але я не можу взяти тебе досвід в цьому відношенні, тому що для marelli 13 mjet використання kess або ktag cdc використовувати його тільки для 59f 5af
У 8df не назад, тому що вони протокол jtag, і cdc marelli suppprta тільки 6jf, але я не можу взяти тебе досвід в цьому відношенні, тому що для marelli 13 mjet використання kess або ktag cdc використовувати його тільки для 59f 5af
раффаеле і c---і?
Iltulipanonero
29-08-2014, 21:34
? можливо, для вас розмістити на одному екрані програми?
Яка версія у вас? Просто щоб зрозуміти, що інтерфейс я... вибачте, але це перші кроки.
Приїхав кілька днів тому
Я все ще повинен спробувати в boot-mode. Сьогодні я зробив кілька тестів, послідовний з 5.9 М, що в 5 РАНКУ, і я повинен короля ? дуже стабільний і надійний. Час читання і запису, ніж стандартні для цих блоків управління.
Я намагався завантажити файли 320kb формат .bin файли від 304kb у форматі .hex, і в обох випадках працює. Цікаво, що з файлами 304 від до, звершив читання частини завантаження в ебу (принаймні, cos? пише SW під час цієї операції), а потім надрукуйте flash.
Що-то не я ? помилка: зміна дати programmazion ебу. Я завантажив файл e2p (де я змінив код, тестер), завантажується файл у форматі flash 320кб, але мені правити код тільки тестер... там giocher? ще, щоб зрозуміти, як це зробити!!
Є питання для тих, хто вже? він використовує це, щоб boot в комплект проводки з проводами соромтеся, я не кабель для bootstrap. Я повинен додати я?
Просте додавання кабель провід від негативу, який з'єднує металевий корпус блоку управління з затиском " крокодил " і привід стрижень для крок, bootstrap?
На блоці управління ви віддаєте перевагу використовувати в якості негативного pin-код 10, 34 або обидва ? байдужим?
M999
Я вирішив, як я запропонував :D
У мене шкіра негатив, а ? договір просто додати один провід, який я підключив до однієї з двох кінець? зажим "крокодил", що sar? дотримуючись металевий корпус блоку управління. На інший кінець? зажим "крокодил" я підключив другий провід з кінця? в привід стрижень (шпилька-сталь) на полі початковій завантаження.
M999
Привіт я теж купив цей інтерфейс, у boot mode не пробував ще. Я намагався читати в послідовний один ecu Marelli ducati monster в послідовний, але нічого. І як би програмного забезпечення, не побачив просто. Хотіла прочитати в boot mode, але всередині не схоже 59f fiat punto, щоб зрозуміти, і я не бачу крок для завантаження
Цікаво, той, хто його використовує, якщо дійсно тому навіть м1.5.5.і спасибі 7.3
ghironfa
08-06-2015, 20:10
тому immo off на 5 ранку hw610??