Прагляд Поўнай Версіі : marelli cdc клон
добры дзень, я пачаў адчуваць нейкі адзін, які пачынае знаходзіць cdc клон хто-то ўзяў ўжо? купіў ці мае інфармацыю-й? таму што хто-то сказаў мне, што f? толькі marelli аўто і нічога больш?
мне прыходзіць у тыдзень.
на самай справе ў вас ужо есць? узяў мой сябар і сказаў мне, што ? гэтак жа, як арыгінал ва ўсім.
чакаем некалькі дзен яшчэ
:)
Ці магу я спытаць, для чаго патрэбны гэты інструмент? Толькі ў scodificare ў ecu marelli, а таксама чытаць і запісваць іх супастаўлення іх? :confused:
Дзякуй! :)
Нават чытаць і пісаць
Таму таксама іншыя рэчы.
Напрыклад, счытвае і запісвае E2p marelli M6j ў бд
Знаходзіцеся ўсе на сайце CDC (дом разлічвае км)
цікава, хто іх купіў, калі трымае нас у курсе, дзякуй...
мне далі спасылку ў лічку, дзякуй, я хачу даць нам вочы
мне таксама калі можна ў лічку, дзякуй
Нават чытаць і пісаць
Таму таксама іншыя рэчы.
Напрыклад, счытвае і запісвае E2p marelli M6j ў бд
Знаходзіцеся ўсе на сайце CDC (дом разлічвае км)
Ен можа працаваць на любой мадэлі Marelli? Аўтамабілі і матацыклы?
Чытанне, затым будзе зроблены рэальны, а не віртуальны, як і іншымі сродкамі?
Вядома, я мяркую, работ выключна на гэтыя ecu, а не на тых, іншых вытворцаў, ці не так?
Дзякуй за інфармацыю! :)
PS: выбачайце, калі задаю шмат пытанняў, але я шукаў-спасылка кампаніі паведамляецца з комы, але я не знайшоў, дзе ен кажа пра такі інструмент...
цікава, хто іх купіў, калі трымае нас у курсе, дзякуй...
Так, і я дадам да замовы :)
інструмент афіцыйны знаходзіце ў інтэрнэце: дом разлічвае км у падуі (CDC)
інструмент clone я знайшоў на спасылка выдалена па просьбе сябра, які купіў яго, і ен гарантавана працуе.
Ен павінен прыехаць заўтра: нашы пальцы!!!!!!!!!
legendaryslave
17-04-2013, 23:03
інструмент афіцыйны знаходзіце ў інтэрнэце: дом разлічвае км у падуі (CDC)
інструмент clone я знайшоў Адразу, па рэкамендацыі сябра, які купіў яго, і ен гарантавана працуе.
Ен павінен прыехаць заўтра: нашы пальцы!!!!!!!!!
маўра mo вы атрымаеце цэглу
hahahahahahah
дайце нам ведаць, як яна ідзе
няма цагліна важыць прыгожая скрынка цукерак
hahahahahahah...
я не знаходжу аб'ява, вы можаце пакінуць спасылку ўсе кідаю на вока....
carlo abarth
18-04-2013, 08:44
на max, каб не зрабіць гэта rattristire пасылаюцца шашлык!!!!hahahahahah;)
hahahahahahah
hahahahahahah
Мы пачала думаць.....
Ен павінен быў прыехаць сення....
заплаціў з pay pal фота ? добра, калі завяршаюцца, як на фота, мы ідзем добра..
я не зразумеў....
аднак некалькі сяброў ужо? яны прынялі яго.
ідзе з арыгінала.
На самай справе: карыстальнік qu?, ен cdc арыгінала, і ўзяў адзін для аднаго, і для адной капрызе персаналу, ен спрабаваў з sw арыгінал і працуе добра.
такім чынам, вы таксама 5sf8 без boot mode скажам, у школе з spjna прысвечаны, калі прыйдзеце, вы ведаеце, што калі ў тым ліку ўсе адаптары....
яшчэ няма
я адправіў заказным лістом
на практыцы-й? ідуць пешшу.
калі б я ведаў усе mandavo кур'ера :(
ок, мы trepitosi затым яшчэ некалькі дзен.....:rolleyes:
кома aggiornaci ? прыехаў, працуе як v?!!! мне кажуць, што нават на bosch, названых у парадку
Выбачайце!!!
?' прыбыў ўчора, і я ўжо? зрабіў шмат тэстаў на ECU Ducati, а ? паводзіў сябе вельмі добра!!!!
вельмі добра тое, канешне, калі ў яе былі праблемы, і ў гэты час цябе не будзе працаваць
добра, то дзейнічае.... я рады, здаецца, добры інструмент....
Вы думаеце, што сябар мяне прайшло абнаўленне і працуе як-то!!!
Калі я падлучаны інтэрфейс ? абнавіў прашыўку (я зрабіў на яго ў гэты момант)
і потым працаваў вялікі!!!!!
C'? кабель для 59f і раз'ем Obd
Скрынка і як Mpps
мне вы можаце размяшчаць фатаграфіі аб'екта...
? тое, inset....
зараз не магу зрабіць фота.
у любым выпадку, як эстэтыка ? у MPPS
у вас есць кантакт у skype?
legendaryslave
25-04-2013, 01:05
зараз не магу зрабіць фота.
у любым выпадку, як эстэтыка ? у MPPS
у вас есць кантакт у skype?
калі dovese служыць ведаю, хто pissing то :cool:
калі dovese служыць ведаю, хто pissing то :cool:
ovviamentee не праблема!!!!!!!!! :)
baraldino
08-05-2013, 22:52
Але З дапамогай гэтага прыбора, а гэта праўда, што вы можаце ператварыць 59fm3 ў m5, ці наадварот?
І асабліва, у 5 раніцы ад pe = sk (кропка метан-panda метан)
Вы таксама можаце напісаць flash зменены?
Дзякуй
Вы пу? зрабіць усе тое, што вы толькі што сказалі, пры ўмове, што вы калі-файлаў.
На жаль, не ? уключаны банк дадзеных
baraldino
09-05-2013, 07:13
вы можаце нават зрабіць scodifica усяго на m 1.5.5?
у мяне есць сябар, які працуе з матацыкла, і мне было цікава, па-твойму, яны могуць ператварыць 5AF ў 5 РАНІЦЫ?
бачыў значную розніцу ў кошце
прывітанне дзякуй
Прывітанне,
На жаль, я не адказваю на ўсе!!
Трэба паспрабаваць.
Калі вы хочаце, напішыце мне ECU раблю і паспрабуйце
linus146
05-10-2013, 22:26
прывітанне, бачыў, што прайшлі месяцы з таго часу, як вы пачалі яго выкарыстоўваць, можаце ці вы расказаць нам, як цяпер вы знаходзіцеся і якія межы гэтага інструмента?
дзякуй
У цяперашні час абмежаванні я не знайшоў.
Здаецца, функцыі, зусім для нас? што заяўляе вытворца
ecutuningpro
06-10-2013, 14:09
cdc marelli ? выдатнае сродак, я выкарыстоўваю яго на працягу многіх гадоў і ніколі нічога дрэннага.
linus146
06-10-2013, 22:48
у мяне папярэдняя мадэль, якая працавала на 59 f, і сапраўды карысным інструментам
Прыехаў некалькі дзен таму
Я ўсе яшчэ павінен паспрабаваць у boot-mode. Сення я зрабіў некалькі тэстаў, у паслядоўны з 5.9. М, што ў 5-й РАНІЦЫ, і я павінен караля ? вельмі стабільны і надзейны. Час чытання і запісы, чым стандартныя для гэтых блокаў кіравання.
Я спрабаваў як загрузіць файлы 320kb фармат .bin файлы ад 304kb ў фармаце .hex, і ў абодвух выпадках працуе. Цікава, што з файламі ад 304 да, здзейсніў чытанне часткі загрузкі ў эбу (па крайняй меры, cos? піша SW падчас гэтай аперацыі), а затым надрукуйце flash.
Што-то не я ? памылка: змяненне даты programmazion эбу. Я загрузіў файл e2p (дзе я змяніў код, тэстар), загружаецца файл flash ў фармаце 320кб, але мне правіць код толькі тэстар... там giocher? яшчэ, каб зразумець, як гэта зрабіць!!
Есць пытанне для тых, хто ўжо? ен выкарыстоўвае гэта, каб boot у камплект праводкі з правадамі саромейцеся, я не кабель для bootstrap. Я павінен дадаць я?
Простае даданне кабель, провад ад негатыву, які злучае металічны корпус блока кіравання з заціскам " кракадзіл " і прывад стрыжань для крок, bootstrap?
На блоку кіравання вы аддаеце перавагу выкарыстоўваць у якасці адмоўнага pin-код 10, 34 або абодва ці ? абыякавым?
M999
Я вырашыў, як я прапанаваў :D
У мяне скура негатыў, а ? дагавор проста дадаць адзін провад, які я падключыў да адной з двух канец? заціск "кракадзіл", што sar? прытрымліваючыся металічны корпус блока кіравання. На іншы канец? заціск "кракадзіл" я падключыў другі провад з канца? у прывад стрыжань (шпілька-сталь) на поле пачатковай загрузкі.
M999
rdponline
26-01-2014, 07:50
І фантастычны выкарыстоўваю практычна кожны дзень, ніколі не стамляецца чытаць і пісаць, а затым кланаваць файлы ў hw розных ствараючы адзін файл, для гэтага hw... жылле ў 59f і 4af таму выкарыстоўваю ўсе дні... трохі павольна, але абсталяваную надежнейшей, у параўнанні з іншымі суб'ектамі, якія я... мне далі толькі праблемы...
У цяперашні час абмежаванні я не знайшоў.
Здаецца, функцыі, зусім для нас? што заяўляе вытворца
прывітанне кома працуе добра, то гэта cdc?я маю намер znche я prenderlo.ma ведаю, дзе ўзяць...
Я павінен мець тое ж, што прынятыя карыстальнік кома. Таксама я пацвярджаю, што сапраўды добра працуе ? есць прастата? выкарыстання раззбраенне. Намі будзе вызначана, праграмнага забеспячэння і памылкі доказы. Спрабаваў з усіх блокаў кіравання, якія заяўляе вытворца і зрабіўшы некалькі тэстаў на чытанне, запіс, иммо, etc., і да сенняшняга дня не страціў ход. Я б сказаў, вельмі.
Вы не можаце даць рэкамендацыі па куплі, як ад правілаў, тым больш, калі гаворка ідзе аб з - - -. Пошук добра ў сеткі ;)
M999
Прывітанне, хлопцы, хто з вас мне пу? адправіць спасылку ў лічку, дзе есць тое Клон, я хачу яго бачыць. Загадзя дзякуй
cinqueturbo
07-03-2014, 12:34
1? Pm не існуе больш?..
2? забараняецца спасылка-are вэб-сайты, прысвечаныя Чып-цюнінг
3? забаронена абмяркоўваць і выкладваць HW і SW клоны..
4? Перачытайце правілы
leandro89
07-03-2014, 17:00
Прывітанне, хлопцы, хто з вас мне пу? адправіць спасылку ў лічку, дзе есць тое Клон, я хачу яго бачыць. Загадзя дзякуй
як ужо? сказаў cinqueturbo чытаць правілы і ўвага да запытах
прабачце, калі rispolvero гэтую дыскусію, але паколькі я маю намер узяць cdc marelli хацеў спытаць, што gi? c'? ен, як ен паводзіць сябе з marelli m6jf і m6f3....
калі ў вас есць, каб паспрабаваць прачытаць напісаць усе гэтыя ecu у прыватнасці....і mj8df?? што вы скажыце мне??
rdponline
29-06-2014, 18:58
У 8df не таму таму, што яны пратакол jtag, і cdc marelli suppprta толькі 6jf, але я не магу ўзяць цябе вопыт у гэтым дачыненні, таму што для marelli 13 mjet выкарыстанне kess або ktag cdc выкарыстоўваць яго толькі для 59f 5af
У 8df не таму таму, што яны пратакол jtag, і cdc marelli suppprta толькі 6jf, але я не магу ўзяць цябе вопыт у гэтым дачыненні, таму што для marelli 13 mjet выкарыстанне kess або ktag cdc выкарыстоўваць яго толькі для 59f 5af
раффаэле ваш e c---і?
Iltulipanonero
29-08-2014, 21:34
? магчыма, для вас размясціць на адным экране праграмы?
У вас якая версія? Проста каб зразумець, што я інтэрфейс... прабачце, але гэта толькі першыя крокі.
Прыехаў некалькі дзен таму
Я ўсе яшчэ павінен паспрабаваць у boot-mode. Сення я зрабіў некалькі тэстаў, у паслядоўны з 5.9. М, што ў 5-й РАНІЦЫ, і я павінен караля ? вельмі стабільны і надзейны. Час чытання і запісы, чым стандартныя для гэтых блокаў кіравання.
Я спрабаваў як загрузіць файлы 320kb фармат .bin файлы ад 304kb ў фармаце .hex, і ў абодвух выпадках працуе. Цікава, што з файламі ад 304 да, здзейсніў чытанне часткі загрузкі ў эбу (па крайняй меры, cos? піша SW падчас гэтай аперацыі), а затым надрукуйце flash.
Што-то не я ? памылка: змяненне даты programmazion эбу. Я загрузіў файл e2p (дзе я змяніў код, тэстар), загружаецца файл flash ў фармаце 320кб, але мне правіць код толькі тэстар... там giocher? яшчэ, каб зразумець, як гэта зрабіць!!
Есць пытанне для тых, хто ўжо? ен выкарыстоўвае гэта, каб boot у камплект праводкі з правадамі саромейцеся, я не кабель для bootstrap. Я павінен дадаць я?
Простае даданне кабель, провад ад негатыву, які злучае металічны корпус блока кіравання з заціскам " кракадзіл " і прывад стрыжань для крок, bootstrap?
На блоку кіравання вы аддаеце перавагу выкарыстоўваць у якасці адмоўнага pin-код 10, 34 або абодва ці ? абыякавым?
M999
Я вырашыў, як я прапанаваў :D
У мяне скура негатыў, а ? дагавор проста дадаць адзін провад, які я падключыў да адной з двух канец? заціск "кракадзіл", што sar? прытрымліваючыся металічны корпус блока кіравання. На іншы канец? заціск "кракадзіл" я падключыў другі провад з канца? у прывад стрыжань (шпілька-сталь) на поле пачатковай загрузкі.
M999
Прывітанне я таксама купіў гэты інтэрфейс, у boot mode не спрабаваў яшчэ. Я спрабаваў чытаць у паслядоўны адзін ecu Marelli ducati monster у паслядоўны, але нічога. І як бы праграмнага забеспячэння, не ўбачыў проста. Хацела прачытаць у boot mode, але ўнутры не падобна 59f fiat punto, каб зразумець, і я не бачу крок для загрузкі
Цікава, той, хто яго выкарыстоўвае, калі сапраўды таксама робіць м1.5.5.і дзякуй 7.3
ghironfa
08-06-2015, 20:10
таму immo off на 5-й раніцы hw610??