Перегляд Повної Версії : Карта Гольф 5 2,0 140cv 2004 (BKD)
MisterKappa
13-04-2013, 15:45
Привіт всім,
я ? з'явилося нещодавно, в MPPS, що я купив через цей форум..
я встановив windows 7 64bit на MacBookPro).. і, після того, як зрозумів, що йшов працювати в якості адміністратора (:D), я пішов читати файл мого гольфа..
Читання ? було дуже швидко.. я б сказав, близько 2-3 хвилин.. і я повернув цей файл.., що, принаймні, мені здається, правильно.. мені ви можете це підтвердити ?
Заздалегідь спасибі
Привіт
Так, файл я правильний і оригінальний, без змін.
ви файл ? ліжко добре, якщо ви заряджені з титаном ? id
Bosch
Дизель
0281011903
1037371096
MisterKappa
13-04-2013, 16:08
Спасибі 1000, хлопці !
І тепер ви починаєте avventuraaaa :D
MisterKappa
14-04-2013, 11:20
Зима!
Я зробив перший крок: центральний EGR усунення теплий старт чого мій автомобіль страждає..
Я додаю файл.. мені ви можете дати в око, щоб перевірити, що я не зробив лайно, або, може бути, що я забув схожа ?
cinqueturbo
14-04-2013, 14:38
Привіт MisterKappa!!
Ви EGR виключена добре,
але існує гаряча мені не здається правильним вам потрібно скопіювати дані з початку другої карту і вставити їх у початку першої карті
cio? від 0F0836 В 0F0860 В 0F0758 В 0F0782 докази а також на вимогу bon роботи..
MultiBravo
14-04-2013, 15:14
Привіт всім,
я ? з'явилося нещодавно, в MPPS, що я купив через цей форум..
я встановив windows 7 64bit на MacBookPro).. і, після того, як зрозумів, що йшов працювати в якості адміністратора (:D), я пішов читати файл мого гольфа..
Читання ? було дуже швидко.. я б сказав, близько 2-3 хвилин.. і я повернув цей файл.., що, принаймні, мені здається, правильно.. мені ви можете це підтвердити ?
Заздалегідь спасибі
Чорт візьми, я звик до MagPro, що ставить нас сорок хвилин для читання, 2-3 хвилини ce ставить їх у письмовій формі..
MisterKappa
15-04-2013, 09:23
Привіт MisterKappa!!
Ви EGR виключена добре,
але існує гаряча мені не здається правильним вам потрібно скопіювати дані з початку другої карту і вставити їх у початку першої карті
cio? від 0F0836 В 0F0860 В 0F0758 В 0F0782 докази а також на вимогу bon роботи..
Привіт cinqueturbo,
але ви впевнені, що я повинен ingrassarla так ?
я читала, що достатньо принести на перші 2 curvette значення, що я дав, я інакше і цілком можливо, що особа дим..
У всякому разі, я зрозумів, що ви маєте на увазі.. у всякому разі, я роблю два випробування ;)
MisterKappa
15-04-2013, 09:24
Чорт візьми, я звик до MagPro, що ставить нас сорок хвилин для читання, 2-3 хвилини ce ставить їх у письмовій формі..
Ви, насправді я теж читав, що читання були дуже довгі, замість цього, і це було швидко.. краще так :)
MisterKappa
15-04-2013, 20:01
І andataaaa !!!
Для системи рециркуляції ог, мені здається, помітити невелике чищення низькі.. але я не знаю, якщо тільки ефект плацебо..
cawadany
17-04-2013, 09:29
Я, наприклад, гарячий старт порту перші дві криві, які в оригіналі були на 0, 900. Таким чином, автомобіль добре і не курить у самому стартері. Програмне забезпечення типу раз або carsoft підвищують pi? і я помітив, що при старті автомобіль фиркає досить.
cinqueturbo
17-04-2013, 10:45
Привіт cinqueturbo,
але ви впевнені, що я повинен ingrassarla так ?
я читала, що достатньо принести на перші 2 curvette значення, що я дав, я інакше і цілком можливо, що особа дим..
У всякому разі, я зрозумів, що ви маєте на увазі.. у всякому разі, я роблю два випробування ;)
До абсолютно праві!!
або перечитав свої нотатки, і в дійсності з допомогою методу, описані мною вона буде вирішена проблема вильоту,
але фиркає, зовсім трохи...;)
Я бачу, що ви добре підготовлені, добре, я там? покласти зовсім небагато дістатися і crazie на форумі, між іншим....
MisterKappa
17-04-2013, 10:50
І це саме те, що я і зробив :)
До абсолютно праві!!
або перечитав свої нотатки, і в дійсності з допомогою методу, описані мною вона буде вирішена проблема вильоту,
але фиркає, зовсім трохи...;)
Я бачу, що ви добре підготовлені, добре, я там? покласти зовсім небагато дістатися і crazie на форумі, між іншим....
Спасибі !
у будь-якому випадку.. дякую всім, форуми та поради людей, які знають ;)
Важливо і бути конструктивними і рости..
А цікаво, я "мир"
cawadany
17-04-2013, 11:04
І це саме те, що я і зробив :)
MisterKappa
17-04-2013, 11:07
О, чорт, ви праві, я тільки що перевірив !
Насправді у мене було два "приклади" і я скопіював те, від 1100..
Спасибі, що вказав.. так само aggiusto ;)
Так я готую відображення (те, що ви sottoporro') :)
MultiBravo
17-04-2013, 13:18
Монтує edc16 гольф у питанні?
чому? я хотів зрозуміти, де знаходиться прирощення дизель на edc16c39..
Спасибі!
MisterKappa
17-04-2013, 14:13
Ви, ECD16, але ECD16U1 ;)
MultiBravo
17-04-2013, 20:05
Ви, ECD16, але ECD16U1 ;)
А, добре, спасибі!
І тоді адреси не рівні.. :D
Я, наприклад, гарячий старт порту перші дві криві, які в оригіналі були на 0, 900. Таким чином, автомобіль добре і не курить у самому стартері. Програмне забезпечення типу раз або carsoft підвищують pi? і я помітив, що при старті автомобіль фиркає досить.
Привіт
Aqui знаходиться une explicazione comme лабораторій карти de теплий старт.
Не виправлена говорити про де 900 точок або 1100 очок, вартість карт Нм (ньютон-метр), і значення копія запиту в fasse вильоту і тепло.
Карту вище ? так, що ? без застосування яких-небудь факторів або зсув.
Карту нижче ? фактор і зміщення правильний, як пу? подивитися, в деяких випадках ? необхідно змінити дві криві, в інших випадках, три криві, etc залежить від карту оригінальним блоком управління.
Це допустимий для edc16.
MisterKappa
18-04-2013, 12:19
Я тільки що замовив повітряний фільтр BMC і водостічна труба для видалення каталізатора :)
Завтра думаю відправлю перший mappetta, що спробую у вихідні
lukemon79
17-06-2013, 09:22
Один curiosit?: я теж ці два перших зміни в ебу, і, якщо я задоволений рішенням проблеми пуску гарячого, я не можу сказати те ж саме для закриття egr (що насправді я відновив оригінал). З закриття EGR, насправді, я відчуваю, свисток (стримано) турбіна навіть на холостому ходу двигуна, і я боюся, що я не міг зламати що-то... Я, знаєте, дати зворотний зв'язок про? Це відбувається навіть на вас? ? нормально?
Але я перепризначений з клон galletto 1250, і ставить нас в 2 хвилинах читати і писати...
lukemon79
01-09-2013, 00:00
Клапан системи рециркуляції ог і antismortamento я змінилася...
dantesfx
01-09-2013, 18:55
Свист турбіни до мінімуму ? абсолютно ненормально, добре, що це турбіна..Виглядає дивно..якщо не скомпрометована або crepata і зробіть кілька спотворений звук.
lukemon79
02-09-2013, 13:24
Якщо б я зробив відео, та опублікувати свою історію на youtube? Може бути корисно для діагностики?
dantesfx
02-09-2013, 17:43
Це точно, добре..Тобі б зрозумів, навіть prestazionalmente.
lukemon79
03-09-2013, 11:21
Те, що я знаю, що сказати ? що, при запуску холодного двигуна, і якщо відновлення системи рециркуляції ог у зіставленні, свисток (на низьких оборотах) не відчуває себе більше.
Якщо б я зробив відео, та опублікувати свою історію на youtube? Може бути корисно для діагностики?
було б цікаво побачити і почути. Я у мене ж двигун з EGR закритий механічно і, чим раніше, я не знайшов відмінностей, в той час як свист турбіни, ви вже відчуваєте? на низьких обертах.
Ми чекаємо на ваше відео.
spatullo
05-09-2013, 17:48
Спробуйте закрити його фізично, тому, дивно думати, що турбіна кістки свисти до мінімуму через закриття EGR.
Спробуйте закрити його фізично, тому, дивно думати, що турбіна кістки свисти до мінімуму через закриття EGR.
По мені МОЖЕ бути кілька читаним районі EGR, який, будучи закритим переходить у тиск, у той час як на високих оборотах не чуєте шум з-за інших шумів...
spatullo
05-09-2013, 18:10
І це саме те, що я думав, якщо закрити фізично і свист зникає, це було як EGR ;-)
lukemon79
09-09-2013, 13:41
Ось відео. Ви чуєте свист у реліз... (Якщо ви не відчуваєте себе добре, спробує? його ще...)
http://youtu.be/dyStLy68pkY