Прагляд Поўнай Версіі : Карта Гольф 5 2,0 140cv 2004 (BKD)
MisterKappa
13-04-2013, 15:45
Прывітанне ўсім,
я ? з'явілася нядаўна, у MPPS, што я купіў праз гэты форум..
я усталяваў (windows 7 64bit на MacBookPro).. і, пасля таго, як зразумеў, што ішоў працаваць у якасці адміністратара (:D), я пайшоў чытаць файл майго гольфа..
Чытання ? было вельмі хутка.. я б сказаў, каля 2-3 хвілін.. і я вярнуў гэты файл.., што, па крайняй меры, мне здаецца, правільна.. мне вы можаце гэта пацвердзіць ?
Загадзя дзякуй
Прывітанне
Так, я файл правільны і арыгінальны, без зменаў.
вы файл ? ложак добра, калі вы зараджаныя з тытанам ? id
Bosch
Дызель
0281011903
1037371096
MisterKappa
13-04-2013, 16:08
Дзякуй 1000, хлопцы !
І цяпер вы пачынаеце avventuraaaa :D
MisterKappa
14-04-2013, 11:20
Зіма!
Я зрабіў першы крок: цэнтральны EGR і ліквідацыю цеплы старт чаго мой аўтамабіль пакутуе..
Я прыкладаю файл.. вы мне можаце даць у вока, каб праверыць, што я не зрабіў дзярмо, або, можа быць, што я забыўся-то падобная ?
cinqueturbo
14-04-2013, 14:38
Прывітанне MisterKappa!!
Вы EGR і выключаная добра,
але існуе гарачая мне не здаецца правільным вам трэба скапіяваць дадзеныя з пачатку другі карту і ўставіць іх у пачатку першай карце
cio? ад 0F0836 У 0F0860 У 0F0758 У 0F0782 доказы, а таксама па патрабаванню bon працы..
MultiBravo
14-04-2013, 15:14
Прывітанне ўсім,
я ? з'явілася нядаўна, у MPPS, што я купіў праз гэты форум..
я усталяваў (windows 7 64bit на MacBookPro).. і, пасля таго, як зразумеў, што ішоў працаваць у якасці адміністратара (:D), я пайшоў чытаць файл майго гольфа..
Чытання ? было вельмі хутка.. я б сказаў, каля 2-3 хвілін.. і я вярнуў гэты файл.., што, па крайняй меры, мне здаецца, правільна.. мне вы можаце гэта пацвердзіць ?
Загадзя дзякуй
Чорт вазьмі, я прывык да MagPro, што ставіць нас сорак хвілін для чытання, 2-3 хвіліны ce ставіць іх у пісьмовай форме..
MisterKappa
15-04-2013, 09:23
Прывітанне MisterKappa!!
Вы EGR і выключаная добра,
але існуе гарачая мне не здаецца правільным вам трэба скапіяваць дадзеныя з пачатку другі карту і ўставіць іх у пачатку першай карце
cio? ад 0F0836 У 0F0860 У 0F0758 У 0F0782 доказы, а таксама па патрабаванню bon працы..
Прывітанне cinqueturbo,
але вы ўпэўнены, што я павінен ingrassarla так ?
я чытала, што дастаткова прынесці на першыя 2 curvette значэнне, што я даў, я інакш і цалкам магчыма, што асоба дым..
Ва ўсякім выпадку, я зразумеў, што вы маеце на ўвазе.. ва ўсякім выпадку, я раблю два выпрабаванні ;)
MisterKappa
15-04-2013, 09:24
Чорт вазьмі, я прывык да MagPro, што ставіць нас сорак хвілін для чытання, 2-3 хвіліны ce ставіць іх у пісьмовай форме..
Вы, на самай справе я чытаў таксама, што чытання былі вельмі доўгія, замест гэтага, і гэта было хутка.. лепш так :)
MisterKappa
15-04-2013, 20:01
І andataaaa !!!
Для сістэмы рэцыркуляцыі ог, мне здаецца, заўважыць невялікае чысткі нізкія.. але я не ведаю, калі толькі эфект плацебо..
cawadany
17-04-2013, 09:29
Я, напрыклад, гарачы старт порт першыя дзве крывыя, якія ў арыгінале былі на 0, 900. Такім чынам, аўтамабіль добра і не паліць у стартара. Праграмнае забеспячэнне тыпу раз ці carsoft павышаюць pi? і я заўважыў, што пры старце аўтамабіль фыркае даволі.
cinqueturbo
17-04-2013, 10:45
Прывітанне cinqueturbo,
але вы ўпэўнены, што я павінен ingrassarla так ?
я чытала, што дастаткова прынесці на першыя 2 curvette значэнне, што я даў, я інакш і цалкам магчыма, што асоба дым..
Ва ўсякім выпадку, я зразумеў, што вы маеце на ўвазе.. ва ўсякім выпадку, я раблю два выпрабаванні ;)
Да цалкам маеце рацыю!!
або перачытаў свае нататкі, і ў рэчаіснасці з дапамогай метаду, апісаныя мною яна будзе вырашана праблема вылету,
але фыркае, зусім няшмат...;)
Я бачу, што вы добра падрыхтаваны, добра, я есць? пакласці зусім трохі трапіць і crazie на форуме, між іншым....
MisterKappa
17-04-2013, 10:50
І гэта менавіта тое, што я і зрабіў :)
Да цалкам маеце рацыю!!
або перачытаў свае нататкі, і ў рэчаіснасці з дапамогай метаду, апісаныя мною яна будзе вырашана праблема вылету,
але фыркае, зусім няшмат...;)
Я бачу, што вы добра падрыхтаваны, добра, я есць? пакласці зусім трохі трапіць і crazie на форуме, між іншым....
Дзякуй !
у любым выпадку.. усім дзякуй, на форумы і парады людзей, якія ведаюць ;)
Важна і быць канструктыўнымі і расці..
А цікава, я "свет"
cawadany
17-04-2013, 11:04
І гэта менавіта тое, што я і зрабіў :)
MisterKappa
17-04-2013, 11:07
О, чорт, вы маеце рацыю, я толькі што праверыў !
На самай справе ў мяне было два "прыклады" і я скапіяваў тое, ад 1100..
Дзякуй, што паказаў.. гэтак жа aggiusto ;)
Так я рыхтую адлюстраванне (тое, што вы sottoporro') :)
MultiBravo
17-04-2013, 13:18
Мантуе edc16 гольф ў пытанні?
чаму? я хацеў зразумець, дзе знаходзіцца прырашчэнне дызель на edc16c39..
Дзякуй!
MisterKappa
17-04-2013, 14:13
Вы, ECD16, але ECD16U1 ;)
MultiBravo
17-04-2013, 20:05
Вы, ECD16, але ECD16U1 ;)
А, добра, дзякуй!
І тады адрасы не роўныя.. :D
Я, напрыклад, гарачы старт порт першыя дзве крывыя, якія ў арыгінале былі на 0, 900. Такім чынам, аўтамабіль добра і не паліць у стартара. Праграмнае забеспячэнне тыпу раз ці carsoft павышаюць pi? і я заўважыў, што пры старце аўтамабіль фыркае даволі.
Прывітанне
Aqui знаходзіцца une explicazione comme лабараторый карты de цеплы старт.
Не выпраўлена казаць пра дэ 900 кропак ці 1100 ачкоў, кошт карт у Нм (ньютан-метр), і значэнне копія запыту ў fasse вылету і цяпло.
Карту вышэй ? так, што ? без прымянення якога-небудзь каэфіцыента або зняцця з пасады.
На карце ніжэй ? фактар і оффсет правільны, як пу? гл ў некаторых выпадках ? неабходна змяніць дзве крывыя, у іншых выпадках, тры крывыя, etc, залежыць ад таго, карту арыгінальным блокам кіравання.
Гэта дапушчальны для edc16.
MisterKappa
18-04-2013, 12:19
Я толькі што замовіў паветраны фільтр BMC і вадасьцекавая труба для выдалення каталізатара :)
Заўтра думаю адпраўлю першы mappetta, што паспрабую ў выходныя
lukemon79
17-06-2013, 09:22
Адзін curiosit?: я таксама гэтыя два першых змены ў эбу, і, калі я задаволены рашэннем праблемы пуску гарачага, я не магу сказаць тое ж самае для закрыцця egr (што на самай справе я аднавіў арыгінал). З закрыцця EGR, на самай справе, я адчуваю, свісток (стрымана) турбіна нават на халастым ходу рухавіка, і я баюся, што я не мог зламаць што-то... Я, ведаеце, даць зваротную сувязь аб? Гэта адбываецца нават на вас? ? нармальна?
Але я пераназначаны з клон galletto 1250, і ставіць нас у 2 хвілінах чытаць і пісаць...
lukemon79
01-09-2013, 00:00
Клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог і antismortamento я змянілася да...
dantesfx
01-09-2013, 18:55
Свіст турбіны да мінімуму ? абсалютна ненармальна, добра, што гэта турбіна..Выглядае дзіўна..калі не скампраметаваная або crepata і зрабіце некалькі скажоны гук.
lukemon79
02-09-2013, 13:24
Калі б я зрабіў відэа і апублікаваць сваю гісторыю на youtube? Можа быць карысна для дыягностыкі?
dantesfx
02-09-2013, 17:43
Гэта дакладна, добра..Табе б зразумеў, нават prestazionalmente.
lukemon79
03-09-2013, 11:21
Тое, што я ведаю, сказаць ? што, пры запуску халоднага рухавіка, і калі аднаўлення сістэмы рэцыркуляцыі ог у супастаўленні, свісток (на нізкіх абарачэннях) не адчувае сябе больш.
Калі б я зрабіў відэа і апублікаваць сваю гісторыю на youtube? Можа быць карысна для дыягностыкі?
было б цікава ўбачыць і пачуць. Я ў мяне ж рухавік з EGR зачынены механічна і, чым раней, я не знайшоў адрозненняў, у той час як свіст турбіны, вы ўжо адчуваеце? на нізкіх абарачэннях.
Мы чакаем вашае відэа.
spatullo
05-09-2013, 17:48
Паспрабуйце закрыць яго фізічна, таму, дзіўна думаць, што турбіна косці свішчы да мінімуму з-за закрыцця EGR.
Паспрабуйце закрыць яго фізічна, таму, дзіўна думаць, што турбіна косці свішчы да мінімуму з-за закрыцця EGR.
Па-мойму, МОЖА быць некаторыя чытаным раене EGR, які, будучы зачынены пераходзіць у ціск, у той час як на высокіх абарачэннях не чуеце шум з-за іншых шумоў...
spatullo
05-09-2013, 18:10
І гэта менавіта тое, што я думаў, калі зачыніць фізічна і свіст знікае, гэта было як EGR ;-)
lukemon79
09-09-2013, 13:41
Вось відэа. Вы чуеце свіст у рэліз... (Калі вы не адчуваеце сябе добра, паспрабуе? яго яшчэ...)
http://youtu.be/dyStLy68pkY