Прагляд Поўнай Версіі : Opel Astra выдаленне fap і egr
Прывітанне , хто-небудзь ведае, скажыце мне, калі з ecusafe або з раз былі праблемы ў выдаленне egr да " astra 1,9 150 Л. С. (рухавік fiat эбу bosch).
зша ucusafe для fap і carsoft для egr
Зрабіў, але нічога не выдаляе
Вы бераце кожную праблему, звярнуўшыся ў службу files форуме...
вырашыць на 100%, без боўтацца з sw, якія працуюць у met?...
Alfa159 q4
15-04-2013, 16:43
Мантуе edc16c39 або с9 ?
У першым выпадку вы робіце ўсе з паслядоўнага чытання, у другім вы bosogno чытаць поўную bdm, каб закрыць egr.
Толькі, як правіла, робіць добра, як egr, што dpf, але заўседы трэба пераправяраць ў 2d, калі ен робіць поўную працу
msport (exil77grande)
16-04-2013, 08:29
зша ucusafe для fap і carsoft для egr
відавочна, што вы зрабілі і праверылі правільна?
бо калі ўказанне азначае, што вы мае вопыт заслугоўвае, у адваротным выпадку лепш не пісаць рэчы, якія яны пасылаюць дарогі нашы яшчэ.
Не ? адзін c39, і я зрабіў гэта ў паслядоўны, а не BDM , можа быць, у гэтым праблема ?
magi1984
30-04-2013, 16:19
праблема ? што ecusafe не працуе, акрамя таго, што трэба чытаць па BDM
на раз, не ведаю, я ніколі не спрабаваў
Alfa159 q4
30-04-2013, 20:29
Пошты файлы на врі і mod, cos? мы можам выказаць свае меркаванне
sportknight
30-04-2013, 20:40
калі ? адзін c9 не добра зроблена ў паслядоўны,спрабаваў на сістэмы рэцыркуляцыі ог і не ідзе..
Я не ведаю, калі дзеянні, каб прымацаваць файл, што я зрабіў ? правільна, а прымацаваны файл-крычы. * файлы, зробленыя з ecusafe , раз і *******h, чытае ў паслядоўны.
прымацаваны файл ўтрымлівае ori + файлы зрабіў з раз, ecusafe і *******h, чытае ў паслядоўны.