КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica Частковай Bosch ME7.3.1

ecutano
12-04-2013, 06:41
Прывітанне Цот , я павінен зрабіць scodifica на частковае эбу Bosch me7.3.1, усталяваны на Alfa 147 1.6 cc , я ўзяў эбу ад падрыўніка цяпер я павінен шукаць scodifica частковае, але не ведаю, з чаго пачаць, ? можна запусціць яе з дапамогай чытання і запісы EOBD ?, дайце мне пі? info магчымых.

Дзякуй

scinti
12-04-2013, 08:47
Я не ведаю, калі вы atttrezzato, каб зрабіць гэтую працу ў дадатку інструкцыі, прывітанне і добрую працу

motorsport
12-04-2013, 11:35
прывітанне,прапаную зрабіць яе ў школе ў boot mode з gallo1260 або mpps....сябры вас у апублікавана таксама pin-out!!

Затым дзеяння, што зрабіць, чытайце файл крычы робіць працэсы з carsof..заўседы захоўвае ў крычы,а з-за частковага яго напісаць, уключыце ў рамках 2 хвіліны,выключыць, зняць эбу і паўтарыць яшчэ раз крычы....Зрабілі!!!

scinti
12-04-2013, 12:47
Растлумачце мне, калі ласка, як зрабіць частковы дзякуй

legendaryslave
12-04-2013, 13:16
чытайце арыгінал, а сабе захавайце напісаць файл, які генеруе carsoft і ecu і агульнай riscivi файлы з золата і ecu ? частковае

ecutano
12-04-2013, 13:18
Я не ведаю, калі вы atttrezzato, каб зрабіць гэтую працу ў дадатку інструкцыі, прывітанне і добрую працу

Я пакуль не магу спампаваць , калі не якія ўплываюць на правілы мне, вы маглі б размясціць ?
Дзякуй З Павагай

ecutano
12-04-2013, 13:27
чытайце арыгінал, а сабе захавайце напісаць файл, які генеруе carsoft і ecu і агульнай riscivi файлы з золата і ecu ? частковае

Добры дзень , чытанне і запіс файла павінна выконвацца ў БД ? без boot mode ? я ў распараджэнні Galletto2 клон , калі вы кажаце, чытайце арыгінал вы маеце на ўвазе эбу ад scodificare , што прынята ад падрыўніка ? няма ў эбу замяніць на транспартны сродак ?.
Дзякуй

motorsport
12-04-2013, 13:29
Растлумачце мне, калі ласка, як зрабіць частковы дзякуй
scinti табе патлумачыў нават, сябар, легенда...я патлумачыў у дэталях...так што, я павінен растлумачыць яшчэ?? :)

legendaryslave
12-04-2013, 15:19
Добры дзень , чытанне і запіс файла павінна выконвацца ў БД ? без boot mode ? я ў распараджэнні Galletto2 клон , калі вы кажаце, чытайце арыгінал вы маеце на ўвазе эбу ад scodificare , што прынята ад падрыўніка ? няма ў эбу замяніць на транспартны сродак ?.
Дзякуй
вы калі ? такі ж мяккі і не змяняе аб'ем рухавіка мяркуецца, што два экю былі роўныя заднім лікам дэталяў ад арыгінальнай, то есць той, mantata на машыны

scinti
12-04-2013, 16:34
Ок, дзякуй за інфармацыю, з павагай і добрую працу

alex68
12-04-2013, 17:29
вы на самай справе вам стварае файлы x розных clindrate rirpogrammi яго і перайсці, зроблены 15 дзен таму з gallo2 NB. савет харчавання больш 12в.

msport (exil77grande)
13-04-2013, 18:39
Я пакуль не магу спампаваць , калі не якія ўплываюць на правілы мне, вы маглі б размясціць ?
Дзякуй З Павагай

відавочна, што файл размешчаны не можаце запампаваць яшчэ і бескарысна пісаць, калі ідзе супраць правілаў,ўжо ведаеце, што ідзе супраць правілаў.

ecutano
17-04-2013, 07:14
відавочна, што файл размешчаны не можаце запампаваць яшчэ і бескарысна пісаць, калі ідзе супраць правілаў,ўжо ведаеце, што ідзе супраць правілаў.

Правільна Прабачце ! аднак я вырашыў дзякуючы вам парады форуму .
З павагай

biancanevee
31-05-2013, 11:10
чытайце правілы!!!

legendaryslave
31-05-2013, 12:13
я manderesti адукацыі
прапаную poassare ў раздзеле слайд-шоу і чытаць правілы, мне здаецца няправільным, што ў якасці першага паведамленні, адразу ж спытаеце :mad:

biancanevee
01-06-2013, 10:13
хлопцы, як спампаваць? што мне трэба? я затрымаўся

motorsport
01-06-2013, 11:25
Чытайце правілы!!

biancanevee
07-06-2013, 23:35
добры дзень, у мяне два эбу...мантуецца на аўтамабіль, што я павінен перапраграмаваць і што я ўзяў у руінах....хацеў бы я спытаць ? можна пакласці карту, арыгінальны блок кіравання, які я ўзяў у руінах на эбу усталеўваецца на аўтамабілі?

ecutano
08-06-2013, 07:33
добры дзень, у мяне два эбу...мантуецца на аўтамабіль, што я павінен перапраграмаваць і што я ўзяў у руінах....хацеў бы я спытаць ? можна пакласці карту, арыгінальны блок кіравання, які я ўзяў у руінах на эбу усталеўваецца на аўтамабілі?
Вы можаце гэта зрабіць , але толькі калі абсталяванне з двух блокаў ? роўна !

biancanevee
08-06-2013, 09:37
м не c'? рызыка таго, што я пастаўлю код immobbilizer іншы эбу?...дарэчы эбу усталяваны на машыне, як і даты праграмавання 00/00/0000...што гэта значыць? я хацеў бы паставіць блок кіравання, які я ўзяў у руінах, але я павінен перад riverginarla....я чытаў, што вы можаце? рабіць...я патлумачыў, як гэта робіцца? бош мяне 7.3.1

ecutano
08-06-2013, 13:18
м не c'? рызыка таго, што я пастаўлю код immobbilizer іншы эбу?...дарэчы эбу усталяваны на машыне, як і даты праграмавання 00/00/0000...што гэта значыць? я хацеў бы паставіць блок кіравання, які я ўзяў у руінах, але я павінен перад riverginarla....я чытаў, што вы можаце? рабіць...я патлумачыў, як гэта робіцца? бош мяне 7.3.1

Глядзець ? вельмі проста ! мы зыходзім з таго, што вы калі-неабходнае для чытання Flash , затым прачытайце flash ў рэжым загрузкі блока кіравання, які вы хочаце scodificare часткова, пасля заўседы пішыце ў рэжым загрузкі файл, які вы можаце атрымаць з carsoftware , а затым усталюеце блок кіравання на машыне, і уключыце карціна , аспекты некаторы час пасля выхаду, блок кіравання і паўтарыце flash boot mode чытання зроблена першапачаткова , а затым усталюеце блок кіравання і вы ўсе зрабілі правільна, рухавік запускаецца.
Калі вы выканаеце ўсе працэдуры, апісанай вы можаце перапісвае на свой густ flash абодвух блокаў кіравання .

motorsport
08-06-2013, 13:36
Затым ecutano дзеянні, апісаныя мной працаваць??

ecutano
08-06-2013, 18:02
Затым ecutano дзеянні, апісаныя мной працаваць??

Гэта дзякуючы вам і форуму я змог scodificare часткова.

biancanevee
08-06-2013, 22:24
хлопцы, не зразумела....у boot mode, як вы робіце, і што гэта значыць? carsoftware у мяне есць, але я не разумею, што мне рабіць.....і то што мне трэба, каб зрабіць усе гэта? вы можаце мне параіць інтэрфейс?

motorsport
09-06-2013, 00:33
хлопцы, не зразумела....у boot mode, як вы робіце, і што гэта значыць? carsoftware у мяне есць, але я не разумею, што мне рабіць.....і то што мне трэба, каб зрабіць усе гэта? вы можаце мне параіць інтэрфейс?

motorsport
09-06-2013, 00:37
Тут вы знойдзеце магазін, інтэрнэт-крама, які робіць у вашым выпадку!!

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?314-programmatori-chiptuning-obd

motorsport
10-06-2013, 23:56
чытайце пасаду #25............

biancanevee
11-06-2013, 00:17
і потым, прабачце, дзе гэтыя pdf, каб паставіць у boot mode мой эбу?

ecutano
11-06-2013, 07:35

Прывітанне , інтэрфейс, які вас у курсе добра , для boot mode вы размяшчае фота эбу з распиновка , каб перавесці эбу у рэжым загрузкі трэба паставіць масу на кантакт 20 на некалькі секунд, перш чым увайсці ў карціну, пасля адключэнні ад масы і пачала чытаць flash.

msport (exil77grande)
11-06-2013, 09:09

мне здаецца, што вы не чытаеце мае паведамленні нагадаем затым я паслаў парушэнне афіцэр убачыў, што і гэта ўжо трэці раз, калі вы ідзяце супраць правілаў у наступнай вы banno канчаткова, таму я заклікаю цябе чытаць правілы.

biancanevee
11-06-2013, 10:16
мне здаецца, што вы не чытаеце мае паведамленні нагадаем затым я паслаў парушэнне афіцэр убачыў, што і гэта ўжо трэці раз, калі вы ідзяце супраць правілаў у наступнай вы banno канчаткова, таму я заклікаю цябе чытаць правілы.

упэўнены, што вы дрэнныя....адзін не робіць гэта спецыяльна...і вас bannate і г.д., і г.д boooo не разумею...

я прашу прабачэння яшчэ раз....не практычна....вы можаце мне зняць парушэнне прывітанне дзякуй ...

Прывітанне , інтэрфейс, які вас у курсе добра , для boot mode вы размяшчае фота эбу з распиновка , каб перавесці эбу у рэжым загрузкі трэба паставіць масу на кантакт 20 на некалькі секунд, перш чым увайсці ў карціну, пасля адключэнні ад масы і пачала чытаць flash.

і можна гэта зрабіць без boot mode?

msport (exil77grande)
11-06-2013, 13:18
калі вы не разумееце, праблема ў наступным, бздура вы знаходзіцеся па-за.

biancanevee
11-06-2013, 13:23
вы можаце растлумачыць мне, дзе я памыліўся? я зрабіў гэта не спецыяльна...дайце мне зразумець,

ecutano
11-06-2013, 13:26
упэўнены, што вы дрэнныя....адзін не робіць гэта спецыяльна...і вас bannate і г.д., і г.д boooo не разумею...

я прашу прабачэння яшчэ раз....не практычна....вы можаце мне зняць парушэнне прывітанне дзякуй ...

і можна гэта зрабіць без boot mode?

Але якія праблемы ў вас паставіць адзін провад на масу , я пачынаю думаць, што вы проста хочаце павялічыць свае паведамленні , праўда!!!
Калі вам трэба руку табе даю ахвотна , у адрозненне пакінем у спакоі !!
Прывітанне

biancanevee
11-06-2013, 13:32
гэта праблема ? што не калі-небудзь зрабіў...і тое фота што вы мне даслалі я не магу гэта паглядзець, улічваючы, што я не магу спампаваць нічога. як я магу пакласці провад на масу, калі c'? раз'ем напалі?

ecutano
11-06-2013, 13:41
гэта праблема ? што не калі-небудзь зрабіў...і тое фота што вы мне даслалі я не магу гэта паглядзець, улічваючы, што я не магу спампаваць нічога. як я магу пакласці провад на масу, калі c'? раз'ем напалі?
Злучэнне з эбу есць pin-out з нумарам , пін-20 не avr? няма правадоў , уставіць шпільку, звязаны з ніткай, якая matterai ў масы

biancanevee
11-06-2013, 14:07
выбачайце, можа быць, я, што, што яны невуцкія ў вобласці....прабачце, але калі c'? раз'ем над, як паставіў шпількі? і затым pin-код 20, на які з двух раздымаў? мы прызнаем, што зможа паставіць масу на кантакт 20...пасля? іншы штэкер павінен быць падлучаны ў той час як я гэта раблю?

tronic
11-06-2013, 15:09
мама мая, што драма

biancanevee
11-06-2013, 17:49
тады хто-небудзь мне растлумачце лепш...шпількі я павінен надзець на правы раз'ем? ці lod evo паставіць на кантакт 20 ад сістэмы...я не разумею....тады я не разумею ltra, што....калі я паставіў шыпы раз'ем, відавочна, і адключаны...таму, калі я павінен павесіць слухаўку?

motorsport
11-06-2013, 18:24
шпількі я павінен ўставіць з боку?? пакіньце яго ў спакоі, што робіць заходзім мы, што і лепш, hahahahaha....тады я не разумею іншую рэч....калі я надзену шпількі раз'ем, відавочна, і адключаны...таму, калі я павінен павесіць трубку? - прыйдзецца атакаваць пасля святаў hahahahah

жарт, і вы патлумачылі-й? раз і ўсе-вы разумееце, то вы павінны мець іп? або менш за 10 асобныя правады і падключыць на кантакты адзін на адзін,c'? напісаў усе ў pdf з лічбы паказальныя знаходзіцеся лічбы ў раздым, дзе звязаць іх, вы не можаце памыліцца!!

ecutano
11-06-2013, 20:09
выбачайце, можа быць, я, што, што яны невуцкія ў вобласці....прабачце, але калі c'? раз'ем над, як паставіў шпількі? і затым pin-код 20, на які з двух раздымаў? мы прызнаем, што зможа паставіць масу на кантакт 20...пасля? іншы штэкер павінен быць падлучаны ў той час як я гэта раблю?
Будзе вельмі моцна@? растлумачце яшчэ лепш , блок кіравання мае два злучэння , і жгута , калі вы вынікаеце ідзе на рухавік і падключаецца да фарсунак датчыкі, etc ... , іншы ідзе ў кірунку, скажам, у салоне аўтамабіля , у гэтай сувязі, што ідзе ў бок салона ? правільны выбар , зараз вы ўбачыце, што злучэнне мае абарону адразу вышэй, што пакрывае драты , ок, вы там, "зняць абарону" падлучэння, так што апазнаць кантакт 20 , які, калі вы паглядзіце добра на падключэнне і забіў, ці, па меншай меры ў крайнасці падключэнне есць пін і ініцыялы , а затым вы проста палічыце , уставіць шпільку ў кантакт 20 , пакінуўшы падключанай падлучэння да эбу , яго паклалі ў масы , напрыклад, на аснове блока кіравання , уключыце рамках пакінуўшы провад на масу на некалькі секунд, і ў гэты момант вы паставіце ecu у boot mode і прама цяпер выканаць чытанне flash эбу , я спадзяюся, што было ясна , але, прабачце, пытанне , што вы робіце ???

biancanevee
11-06-2013, 20:53
pdf іх не магу спампаваць.....зразумеў?

я кіроўца тралейбуса

ок, цяпер я зразумеў....цяпер вяртаючыся да інтэрфейсу я магу выкарыстоўваць адну з тых, што прадаюць на ebay? гэты тып.

спасылка выдалена, таму што супраць правілаў

msport (exil77grande)
11-06-2013, 21:04
глядзіце, па мне, есць той, хто робіць, а есць хто і,шчыра кажучы, я не зразумеў, які з двух адказваюць,пішу ў апошні раз:

ЧЫТАЙЦЕ ПРАВІЛЫ ЦІ ВЫ SBATTO З

biancanevee
11-06-2013, 21:49
лютасць памыліцца imparer?...прабачце, зноў....я не ведаў, што я не магу размясціць спасылку...прабачце яшчэ раз..я цябе прашу, калі ласка, скажыце мне, дзе я памыляюся, cos? я ж у наступны раз

c'? сістэма scodificarla часткова без boot mode?

ecutano
12-06-2013, 20:41
c'? сістэма scodificarla часткова без boot mode?
Наколькі я ведаю, няма !

legendaryslave
12-06-2013, 22:37
трэба зрабіць скача, як, удачы

biancanevee
12-06-2013, 23:00
я не загружайце нічога...таму я не магу там убачыць? што ты дадатак....калі мне, то растлумачу на словах

biancanevee
13-06-2013, 11:15
хлопцы, я магу адправіць каму-небудзь эбу....cos? мяне scodificate вас?

legendaryslave
13-06-2013, 12:39
хлопцы, я магу адправіць каму-небудзь эбу....cos? мяне scodificate вас?
я прапаную вам добраахвотна не хачу нічога, два-дастаўка вы плаціце

biancanevee
13-06-2013, 12:42
ок, я плачу пастаўкі..так можна? зрабіць частковае...cio? зрабіць багародзіцы эбу?

legendaryslave
13-06-2013, 13:02
ок, я плачу пастаўкі..так можна? зрабіць частковае...cio? зрабіць багародзіцы эбу?
толькі ўсяго, што я ведаю

biancanevee
13-06-2013, 13:14
выбачайце, але ў форуме c'? напісаў як зрабіць частковае....такім чынам, вы зможаце зрабіць....vabb? ад калі не ведаеш-лепш не

хтосьці добраахвотна часткова ў раене монца?

legendaryslave
13-06-2013, 13:16
выбачайце, але ў форуме c'? напісаў як зрабіць частковае....такім чынам, вы зможаце зрабіць....vabb? ад калі не ведаеш-лепш не
вы яе частковай трэба сабраць на аўтамабіль і затым вярнуць файл крычы, такім чынам, mezzo казіно назад агульны і далей

biancanevee
13-06-2013, 13:24
не, мне трэба частковае......вы не можаце нічога зрабіць? у адваротным выпадку тады мне гарыць індыкатар иммо

я хацеў спытаць, калі я чытаю ecu блок кіравання, які я ўзяў у руінах і пішу на эбу ўсталеўваецца на аўтамабілі я перапісвае таксама код ці застаецца той жа
?

ecutano
13-06-2013, 22:07
я хацеў спытаць, калі я чытаю ecu блок кіравання, які я ўзяў у руінах і пішу на эбу ўсталеўваецца на аўтамабілі я перапісвае таксама код ці застаецца той жа
?
Пры ўмове, што ты можаш гэта чытаць , бачылі цяжкасці? што вы выпрабоўваеце , не будзеш пісаць код , але толькі flash.
Але вы павінны паставіць эбу у рэжым загрузкі , дарэчы, дзе вы ўзялі эбу пад знос , вы павінны прыняць злучэнне блока кіравання, каб яго можна было рабіць у школе.

biancanevee
13-06-2013, 23:47
для сілы, экскурсійнае я павінен зрабіць...я магу зрабіць з машыны ж.... інтэрфейс, які мне патрэбны?

ecutano
14-06-2013, 07:14
для сілы, экскурсійнае я павінен зрабіць...я магу зрабіць з машыны ж.... інтэрфейс, які мне патрэбны?
Інтэрфейс трэба будаваць ты і падключэнне, вазьмі падрыўніка , аднак я хацеў спытаць, чаму? хочаце памяняць эбу , якія праблемы есць у машыне ?

biancanevee
14-06-2013, 09:29
я хачу змяніць гэта, чаму? як і даты праграмавання эбу ад 00-00-0000 то гэта азначае, што ? быў пераназначаны..., - я не магу зрабіць самастойнага значэння....замест таго, з іншым эбу робіць

biancanevee
14-06-2013, 09:31
мяне ад праблемы, на маршы

biancanevee
14-06-2013, 09:37
з mpps я магу scodificarla?

alfajtd
14-06-2013, 10:01
Прачытайце яго да канца ў boot mode, знайдзіце зыходны файл і ў выпадку, калі ? быў пераназначаны...
у такім выпадку, калі б гэта было наплаўкі арыгінальныя гэтыя значэння і паўтарыць...

biancanevee
14-06-2013, 10:20
Прачытайце яго да канца ў boot mode, знайдзіце зыходны файл і ў выпадку, калі ? быў пераназначаны...
у такім выпадку, калі б гэта было наплаўкі арыгінальныя гэтыя значэння і паўтарыць...

з якім інтэрфейсам я магу рабіць усе, што мы?...вядома ? быў пераназначаны, таму што я прымае каманду скіду параметраў autoadattativi...а потым, як дата 00-00-0000 што вы кажаце?

alfajtd
14-06-2013, 10:46
mpps
kessv2
galletto2

biancanevee
14-06-2013, 11:06
mpps
kessv2
galletto2

якая версія mpps??

biancanevee
14-06-2013, 11:07
якая версія mpps??

выбачайце, я хацеў спытаць...калі я чытаю карту эбу раз'ем ад бойні і пішу на эбу ў маей машыне я магу вырашыць так? Ці тады я таксама перапісвае код эбу задыяку руінах?

biancanevee
14-06-2013, 11:13
Прабачце, што значыць boot mode...але з mpps магу scodificarla ў любым выпадку?

alfajtd
14-06-2013, 11:14
якая версія mpps??

5 12
? абыякавым...

biancanevee
14-06-2013, 11:25
5 12
? абыякавым...

але я магу зрабіць гэта, нават не boot mode...што ? я ў boot mode? І тады я магу запісаць у файл блока, які я ўзяў у руінах?

biancanevee
14-06-2013, 15:53
5 12
? абыякавым...

што значыць у boot mode? з mpps v 12 магу яе ў любым выпадку?

scinti
14-06-2013, 16:22
Трэба зрабіць кантрольную суму пасля перазапісу дзякуй

Dragonfly
14-06-2013, 17:43
што значыць у boot mode? з mpps v 12 магу яе ў любым выпадку?
boot рэжым азначае рэжым, пры загрузцы, і табе ўжо патлумачылі, што гэта значыць, кантакт 20 у масы !!!

ecutano
14-06-2013, 21:04
Трэба зрабіць кантрольную суму пасля перазапісу дзякуй

Залежыць ад інтэрфейсу , які вы выкарыстоўваеце, я з Galletto 2 не трэба, каб яна аўтаматычна вылічае , і ў любым выпадку, калі пакінуць файл некранутым не трэба

scinti
15-06-2013, 08:20
Дзякуй добрага дня

biancanevee
15-06-2013, 10:42
Залежыць ад інтэрфейсу , які вы выкарыстоўваеце, я з Galletto 2 не трэба, каб яна аўтаматычна вылічае , і ў любым выпадку, калі пакінуць файл некранутым не трэба

так, я ведаю, як вы паклалі ў boot...мой пытанне быў іншы.....магу зрабіць з mpps v12 ці, і неабходна, каб сілы, пеўнік?

alfajtd
17-06-2013, 14:59
pi? раз вы ў нас у спісе, якія intefaccie добрыя можна зрабіць...
але настойваеце, каб спытаць усе тое ж самае...

адправіць **** адміністратарам форума, вы знойдзеце правільны інтэрфейс, каб вашы кішэні....
сцеражыся, тады вы павінны быць у стане планаваць... калі вы заблыталіся самі згарыць...

хто больш? траціць, траціць менш....

motorsport
17-06-2013, 15:58
.....вы пайшлі OT ....я не разумею?? не ваша прафесія не хочаце марнаваць ne інвесціраваць вы кажаце,што занадта дорага, калі вы не ведаеце, і ўсе-вы здольныя выбачайце пакінь каму і судоў, не верыце??

alfajtd
17-06-2013, 16:23
інтэрфейс клон якасна дрэннае...

biancanevee
17-06-2013, 16:51
але гэтак жа ен працуе? правільна? мяне гэта цікавіць.....

msport (exil77grande)
18-06-2013, 00:21
але гэтак жа ен працуе? правільна? мяне гэта цікавіць.....

вы пайшлі зусім не па тэме, і вам паведамілі, што вы па-ранейшаму не разумеюць, што ен хоча замовіць для гэтага я вычысціў абмеркаванне, і калі працягне выдаліць наўпрост,а таксама legendaryslave.