Прагляд Поўнай Версіі : інфармацыя аб mpps v12
domy_pikkio
11-04-2013, 22:56
добры вечар усім, я хацеў спытаць, так як я купіў mpps v12, каб паспрабаваць яго я чытаў карты opel zafira, які 1,9jtd120 рэзюмэ, калі я іду, каб выбраць аўтамабіль, а мне ад 8-затамкавы, але толькі 16 v я заяўляю, ch эбу ? на edc 16 c9 права, але я магу напісаць яго см ніколі?
Xtreme0303
11-04-2013, 23:42
c9 або c39? вы спрабавалі чытаць з c39?
domy_pikkio
12-04-2013, 00:24
гэта я спрабаваў абодва спосабу, закон, але nn піша зыходны файл, які яго веліч?
файл opel zafira, які 120 л. з ? 2048 мб
msport (exil77grande)
12-04-2013, 16:07
mpps счытвае файл 1м, толькі для табліц.
Я не хачу, каб мяне кантраст з кім я хачу толькі сказаць, што мой досвед, я працаваў на 120 л.з., як на 150 к.с. у абодвух выпадках на першай файлаў ад 1 мб і на другі файл 2 мб і mppsv5 я чытаў і пісаў спакойна ecu прывітанне ўсім і добрай працы
Я не хачу, каб мяне кантраст з кім я хачу толькі сказаць, што мой досвед, я працаваў на 120 л.з., як на 150 к.с. у абодвух выпадках на першай файлаў ад 1 мб і на другі файл 2 мб і mppsv5 я чытаў і пісаў спакойна ecu прывітанне ўсім і добрай працы
Пацвярджаю, я таксама
domy_pikkio
12-04-2013, 22:24
прывітанне, я таксама 5-я версія, але нават з гэтым мяне піша, на якой машыне, у вас напісана??дай мне якую-небудзь інфармацыю, у pi? калі ласка
калі sw не піша гэта значыць, што не ? падтрымліваецца не сярэдняе версіі 5 і v12, такім чынам, у якасці альтэрнатывы, заўседы варта мець у калі вы хочаце зрабіць гэты від работы розных інтэрфейсаў, напрыклад, mmp, пеўнік, bdm. magpro, etc etc, давайце начыстую ўсе, што з простым інтэрфейсам, мы можам зрабіць усе.
domy_pikkio
12-04-2013, 23:40
калі sw не піша гэта значыць, што не ? падтрымліваецца не сярэдняе версіі 5 і v12, такім чынам, у якасці альтэрнатывы, заўседы варта мець у калі вы хочаце зрабіць гэты від работы розных інтэрфейсаў, напрыклад, mmp, пеўнік, bdm. magpro, etc etc, давайце начыстую ўсе, што з простым інтэрфейсам, мы можам зрабіць усе.
я cpito але см ніколі не злучае c'? гэта зрабіў? дзякуй
не ўсе аднолькава, акрамя таго, я чуў, нават сказаць, што некаторыя версіі гэтых ecu запланаваныя да мая года, наступнага вы не можаце перапісаць,
паўтараю, толькі чуў, я не магу пацвердзіць.альтэрнатыва пошты дадзеныя ecu sw і hdw год і т. д ..
напрыклад, на мінулым тыдні galletto 2 на fiat croma 1.9 чытання ўсе ок, запісы nisba, паспрабаваў яшчэ раз з mpps усе ок чытаць ? запісу. гэта-тое, чаму? есць меркаванне, што ў аўтарамонтных майстэрнях, які працуе на ecu нас заўседы хочуць амаль усе. ад bdm all mpps ад паяльной станцыя на праграміста. etc etc
Чытаецца і пішацца як opel zafira, які 1.9 cdti 16v bosch edc16c39 can пратакол не існуе ў mpps 8 v файл 2 мб
msport (exil77grande)
13-04-2013, 19:36
не ўсе аднолькава, акрамя таго, я чуў, нават сказаць, што некаторыя версіі гэтых ecu запланаваныя да мая года, наступнага вы не можаце перапісаць,
паўтараю, толькі чуў, я не магу пацвердзіць.альтэрнатыва пошты дадзеныя ecu sw і hdw год і т. д ..
напрыклад, на мінулым тыдні galletto 2 на fiat croma 1.9 чытання ўсе ок, запісы nisba, паспрабаваў яшчэ раз з mpps усе ок чытаць ? запісу. гэта-тое, чаму? есць меркаванне, што ў аўтарамонтных майстэрнях, які працуе на ecu нас заўседы хочуць амаль усе. ад bdm all mpps ад паяльной станцыя на праграміста. etc etc
sensa ў крыўду, але калі вы праграміст лаўцы і праграміст, бд абодвух афіцэраў, не трэба што-то яшчэ гаворка можа ісці, калі вы працуеце з клонаў.
domy_pikkio
13-04-2013, 19:46
добры вечар усім quiu я адпраўлю дадзеныя ў ecu sw:0281012549,hdw:1037a50359 тып рухавіка z19dt.....дзякуй усім x вашы чаканні знешні выгляд новых info дзякую і сардэчна вітаю ўсіх domy
sensa ў крыўду, але калі вы праграміст лаўцы і праграміст, бд абодвух афіцэраў, не трэба што-то яшчэ гаворка можа ісці, калі вы працуеце з клонаў.
ды msport.? а таксама з mpps афіцыйны es: не было б прачытаць адну sirius 32 а певень клон робіць x пазбягайце зняць 29f200 і прачытаць, што праграміст.
domy_pikkio
14-04-2013, 20:51
хлопцы, то я раблю гэта гл????саветы????? мой кліент хоча, каб зрабілі працу....
хлопцы, то я раблю гэта гл????саветы????? мой кліент хоча, каб зрабілі працу....
я вам раю не сілай, так? рызыкі кіравання ecu, і тады я ведаю,' капуста, паўтараю mpps ? выдатны праграміст, але такім чынам, як кажа l адзін MSPORT, калі вы працуеце з клонаў, вы павінны мець амаль усе. у вас есць bdm? у выпадку, калі аднавіць, калі што-то ідзе няправільна. астатнія, вам не застаецца, што паспрабаваць з дапамогай розных пратаколаў, якія пішуць edc16c9/39 і поспехі.
domy_pikkio
14-04-2013, 21:32
я вам раю не сілай, так? рызыкі кіравання ecu, і тады я ведаю,' капуста, паўтараю mpps ? выдатны праграміст, але такім чынам, як кажа l адзін MSPORT, калі вы працуеце з клонаў, вы павінны мець амаль усе. у вас есць bdm? у выпадку, калі аднавіць, калі што-то ідзе няправільна. астатнія, вам не застаецца, што паспрабаваць з дапамогай розных пратаколаў, якія пішуць edc16c9/39 і поспехі.
але самае ch цікава, і чаму? калега з маей жа версіі напісаў ?але недахоп ch mi fa' he ch, калі я іду ў sciverla nn x нічога
але самае ch цікава, і чаму? калега з маей жа версіі напісаў ?але недахоп ch mi fa' he ch, калі я іду ў sciverla nn x нічога
Мне здаецца, вам яны адказалі:
- пу? змяніць праграміст,вы амаль напэўна кажа клонаў, і, як вы ведаеце, часта не ўсе роўныя
- пу? мяняць ECU, калега вышэй цытаваў мадэляў, не для запісу.
Я магу вам сказаць, што калі mpps ЧЫТАЕ звычайна ПІШУЦЬ (на самай справе, абсурдна цяжкасці? больш на чытанне часта), але калі ў вашым выпадку не ідзе ...не ідзе !