КПК

Перегляд Повної Версії : croma 1,9 150cv відключити egr

michele30
у мене є клієнт з проблемою на клапан egr, тільки, що не хоче його міняти, чому? ? вже на другий змінюється і хотіли б видалити його з блоку,
я сказав акуратно-може зробити, але c'? проблема дефект ? в електричній частині клапана, тому, навіть закривши перевірок, по мені, може бути, що повторне загоряння контрольної лампи на вирішення цієї проблеми, чи я помиляюся?
не ? можна залози " відключити власні коди несправностей, починаючи тільки клапан egr? cio? p0401 система etc

giuseppe1374
11-04-2013, 21:33
електроніка повинна працювати, чому? мод, на карті, не ? switch off, але закриття edc16c39

michele30
але вимикач не ? можете зробити це?

giuseppe1374
з моїх скромних знань, я думаю, ні, може бути хтось знає більше? мене, чекаємо експертів.

Xtreme0303
наскільки я знаю, немає..

Marcus5
Підтверджую, не тому switch off,клапан повинен працювати на електриці.

michele30
я читав, що навколо залози' ви можете навіть поставити опір в роз'єм і виключити так проблеми ? правда?
що опір там хоче?

Xtreme0303
? рішення, яке було добре тільки зі старими 1.3 mjt

jolidj
якщо ви від'єднайте роз'єм egr, що дає помилку???

Xtreme0303
12-04-2013, 14:21
У egr будь-якому випадку, навіть якщо з помилками, картина не з живців в ебу

alexmenn
Я до одного, який мав ту ж проблему з grande punto 1.9 mjt 120cv я розібрати клапан egr я дав йому pulitina я перевірив, що плунжер електромагнітного клапана рухається вгору і вниз? перевірив і вичистив навіть навесні заново все, я зняв помилку, лампа двигун з elm я віддалений від ебу до egr ? близько року, що не має pi? були проблеми ,можливо, sar? пощастило, chiss?, для міцності, мені здається, що є спосіб, я роблю пошук, те місце.

alexmenn
Опір має бути від 10 вт 39 ом додаю сторінку сайту, де він пояснює, як зробити привіт, гарна робота

alex68
завжди закриті карту ніколи ніяких проблем .

giama
замість резистора можна поставити лампи

msport (exil77grande)
13-04-2013, 19:07
у мене є клієнт з проблемою на клапан egr, тільки, що не хоче його міняти, чому? ? вже на другий змінюється і хотіли б видалити його з блоку,
я сказав акуратно-може зробити, але c'? проблема дефект ? в електричній частині клапана, тому, навіть закривши перевірок, по мені, може бути, що повторне загоряння контрольної лампи на вирішення цієї проблеми, чи я помиляюся?
не ? можна залози " відключити власні коди несправностей, починаючи тільки клапан egr? cio? p0401 система etc

ви також можете видалити код dtc ебу і не робити більше з'являтися індикатор.

michele30
який sar? цей благословенний dtc... ви не можете знати, правда

eismann
спробуйте взяти карту датчик витрати повітря все в цінності мети (а також прокласти їй panettoni), p? як це було в edc15, потім знімають egr, спробуйте, ви побачите, що це працює!

michele30
привіт eismann яку карту ви маєте на увазі, що я не зрозумів?
не те, що роботи egr чи ви?

eismann
я маю на увазі ту карту, що ecm-ви називаєте "фаза уприскування"