КПК

Прагляд Поўнай Версіі : як змяніць абмежавальнікам крутоўнага моманту

michele30
11-04-2013, 13:48
хто дасць мне руку, зразумець, як трэба зрабіць, каб змяніць абмежавальнікі крутоўнага моманту, паступова з ecm?
напрыклад, калі я хачу павялічыць на 15%, пачынаючы з 1500 абаротаў да max, выбіраю увесь дыяпазон cio? ад 1500 да 4500 і даць яму amuento у працэнтах да 15%.
як на фота?
але я ведаю, што счапленне рост так, не зусім добра.
замест таго, каб павялічыць больш паступова, як я выбіраю " тып 1500 і 2000, а таксама павелічэнне-на 6%, то 2000 і 2500 8% і гэтак далей?
? так, што вы робіце?
дзякуй

mariodarkblue
11-04-2013, 14:06
Прывітанне...тое, глядзіце...па мне, канцэптуальна, апрацоўваць файлы ў % ? некарэктнае...
А ты абмежавальнік крутоўнага моманту...такім чынам, вы ведаеце, cos'? у рэальнасці??выказвае мм3 паліва?ці на самай справе нм крутоўнага моманту?(у першым выпадку edc15c, другі выпадак edc16c)....
Цяпер, мы ўсе ведаем, што крытычны момант для счаплення і махавік ? каля 2000 абаротаў...затым пачынае павялічвацца ў моманты...да прыкладу...знаходзіцеся коштам 300 нм на 2000 абаротаў...прыходзіць у 350 нм максімальнага крутоўнага...а потым ад гэтага рост па ўсей крывой...cos?, вам паважаны аказанне propulsrore жаданага вытворцы, а таксама павышаны медуз на ўсей крывой....
Мы? вядома, не перашкаджае вам даць больш, пасля 2500 абарачэнняў...але правілы заўседы ў кропках...cos? вы ведаеце, на самай справе, што і як вы падвышэння!!!

giuseppe1374
11-04-2013, 14:12
абмежавальнік крутоўнага моманту ? складаная рэч, яго трэба змяніць у адпаведнасці з іншымі зменамі, напрыклад, калі 5% дызельнага паліва ? бескарысна, што ад 25% абмежавальнік крутоўнага моманту, то абмежавальнік можна таксама змяніць з улікам тыпу машыны і яе зносу, асабліва на знос счаплення, у прынцыпе, для абмежаванні крутоўнага моманту standart, вы павінны павялічыць працэнт падняўшыся абаротаў, pi? эксперты прыйшлі да маляня абаротаў цягнуць лініі прамой.. але гэта ? іншая стаўка.

mariodarkblue
11-04-2013, 14:39
абмежавальнік крутоўнага моманту ? складаная рэч, яго трэба змяніць у адпаведнасці з іншымі зменамі, напрыклад, калі 5% дызельнага паліва ? бескарысна, што ад 25% абмежавальнік крутоўнага моманту, то абмежавальнік можна таксама змяніць з улікам тыпу машыны і яе зносу, асабліва на знос счаплення, у прынцыпе, для абмежаванні крутоўнага моманту standart, вы павінны павялічыць працэнт падняўшыся абаротаў, pi? эксперты прыйшлі да маляня абаротаў цягнуць лініі прамой.. але гэта ? іншая стаўка.

Глядзіце, я не згодны на павелічэнне %...салярка горш, што горш..., што вы ніколі не ведаеце, чым на самай справе павялічваецца...усе ідзе вывучаў...напрыклад jtd115 ен 70mm3 дызель...добра, вы вырашылі зрабіць гэта пайсці з 80mm3 дызель...не выпадкова...ўлічваецца дым, што гэта ? гатовыя прыняць...разліку afr, а затым патрэбную колькасць дызельнага паліва для выкарыстання..у адпаведнасці з гэтым, тое і робяць, карту педаль (dw), абмежавальнік дыму, пара, час ўпырску..калі трэба ціск у магістралі rail.

giuseppe1374
11-04-2013, 15:48
дзякуй за ваш ўрок, прафесар, я зрабіў прыклад, каб даць яму зразумець, ва ўсякім выпадку я на дызель я заўседы ў працэнтах і ў 2d, і ў мяне ніколі не было праблемай, і машыны, якія я таксама зрабіў 5/6 гадоў таму, усе яшчэ працуюць і без праблем, калі б, калі мне трэба, я з вамі ў кантакт, прывітанне.

MisterKappa
11-04-2013, 16:47
Пытанне ад неспрактыкаванага, які спрабуе зразумець:
прызнаўшы, што vogli надаць ад 70 да 80 мм3 дызельнага паліва, гэта можна разглядаць як павелічэнне на 14% [(80-70)/70*100)]
Прыкладна ці не трэба павялічыць і на іншых картах звычайных працэнт, калі вы не хочаце, што наша колькасць патрабаванага паліва не можа быць абмежавана ?
Я кажу пра абмежавальнік крутоўнага моманту і пароў, напрыклад..

motorsport
11-04-2013, 16:51
Таксама я мод у % заўседы, у 2d, толькі турбо + lim....я таксама ці былі праблемы ўжо шмат гадоў,я кажу, то ен зас..што існуе, каб зрабіць c'? гэта тлумачыў марые???

sportknight
11-04-2013, 16:53
карты, якія абмяжоўваюць дызель, але і не ўсе-14%, залежыць ад карты,вось чаму? вы павінны праверыць значэння пераўтварэнні

MisterKappa
11-04-2013, 17:10
Але калі функцыя і' лінейны, тып K*значэнне, працэнт мае звычайны сэнс, калі ўжываецца на рахунак k*значэнне, альбо непасрэдна ў кошце..
Мне здаецца, што так нават для табліцы, якая служыць для пераўтварэння крутоўнага моманту ў мм3 уводзяць
Калі прырост 10% дызельнага паліва ў вялікіх ліній incrementero", а таксама 10% пара генеруецца, няма ?
Можа быць, для turbo гаворка змяняецца, таму што на самай справе вы павінны ўбачыць, калі прыводзіцца толькі ціск турбонагнетателя або калі поўнае..

mariodarkblue
11-04-2013, 18:57
Таму, прабачце ke карыстальніку, калі будзе прыняты...не быў, але збіраюся нікога пакрыўдзіць...толькі што, калі я дзіця, які ходзіць у школу...і просіць вучаць складанне, не выкладаю moltiplicaizoni...;)
А, містэр...я спрабую дапамагчы...павелічэнне дызельнае паліва на 5%...дзе?карту педалі?карту часоў?карту ціску ў рампы?што ecu ідзе гаворка?
Такім чынам, калі вы збіраецеся даваць гэты працэнт павялічыцца на карту педаль, не рабі іншым, што павялічыць попыт на дызельнае паліва (або пара) да ecu...цяпер...уявім, што ваша педаль спыняецца ў 70mm3...сваю карту ? "ўзыходжанне", каб гэтыя 70mm3...цяпер, ты даў 5% росту, таму ў вас спытаў 73.5 см3 дызель...экю, па вашаму думку, які крывой час/rail/lim дыму andr? чытаць?проста...усе, што з 70!!!Цяпер, вы зразумееце, добра, што толькі мод на педаль, каб, калі не прыносіць павелічэння...увага...калі ты першы, ты на 50%педалі запыту 60mm3 дызель, цяпер вы 60mm3+5%-->63mm3...затым ecu, парытэт? ціск педалі inietter? pi? дызель...але канчатковы вынік sar? усе роўна...sar? проста як усталяваць sprint booster на педаль...sar? толькі самыя рэактыўнай...xk? avr? макс дызельнага паліва ў самыя кароткія экскурсія педалі...
Зараз давайце звернемся да карце час...па мне ? няправільна казаць аб %, чаму? цюй? залежнасць ад ціску ў рампы, ? дадзеных, а таксама ад каэфіцыента K (, што я ўжо? патлумачыў у іншы пост)...і такім чынам, павялічваючы карту часоў і rail..вы не sapr? ніколі не як дызель вы сапраўды впрыскивать! Вось хк?, я аддаю перавагу, каб вырашыць, які вынік атрымаць (ці ў мм3 або пара) і l?, я іду, каб павысіць попыт на пару на педаль, затым крок лім пара, потым я іду ў карту час, і я іду, каб увесці ў апошнія вр новыя часы, вылічаным для адпаведных prex rail для новага колькасці паліва патрабуецца. Акрамя таго, павелічэнне ціску ў рампы, толькі калі часы становяцца "важныя", і, такім чынам, рызыка ісці занадта шмат градусаў у пост ціскам...у гэтым выпадку павелічэнне ціску ў рампы толькі там, дзе гэта трэба, і я збіраюся атрымаць новыя часы ў карту час...
Для турбо, гаворка ? роўна...(на 99% прыведзена prex за ўсе)...гэта значыць, да напрыклад 70mm3 эбу ведае, што павінен рабіць макс 1.3 турба...добра...калі мы х? у графу з 70mm3 мы разлічылі час для 85mm3 дызель...мы пойдзем у графу з 70mm3 turbo, а таксама мы збіраемся ўвесці новае ціск...
Відавочна, вы кажаце аб выступах, вельмі добра...я, вядома, moddare у %...не пашкодзіць...xk? ? ДЫЗЕЛЬ...і зламаць дызель..? вельмі цяжка....
я бачыў карты з moddati авансавыя плацяжы ў % на jtd115...у таблічнай былі амаль 9?....дзякуй богу, што есць абмежавальнікі....

giuseppe1374
11-04-2013, 19:09
хлопцы, усе атрымалася! яны пакінулі нас у вобласці, я ведаю, што цяпер мы павінны ўзяць прафесар падтрымку!

і потым, у любым выпадку, калі чытаць далей, і пасля вашай апошняй аперацыі, вы разумееце, што вы знялі сваю прамову, ты сказаў, што дызель не ў працэнтах, мы хацелі б растлумачыць, як змяніць, выступленне розных карт і сваіх мэтаў ? іншая справа, illuminaci праф, па-мойму, вы напоўніце рот рэчаў, якія чытайце тут.

mariodarkblue
11-04-2013, 19:41
Іосіф...гэта ? мой апошні адказ на ваш пост...? чыстая правакацыя, накіраваным на выклікаць полымя, у якім я не хачу ўдзельнічаць...спадзяюся, што мод не ўмяшацца.
Як разлічыць дызель я патлумачыў ужо...вы кажаце, што дызель..разлічваецца дзе?карту часоў?я табе ўжо? паказана ў пасце вышэй, што тэрміны звязаныя з ціску ў рампы і фактару K...
Вось спасылка, дзе я тлумачу, як звычайна...https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?2588-Пералік-з-слупкі
І ў гэты момант, крок і зачыняю...з вамі.

michele30
11-04-2013, 21:33
добра, як я павялічыў гэты абмежавальнік , павялічваецца, я зрабіў іх так, каб паспрабаваць, але тое, што мяне цікавіць ? saepre калі можа пайсці добра прагрэсіі павялічваецца.
напрыклад, я выбраў лініі, гл. мод, націснуўшы два разы на 2000giri , адсюль зрабіў павелічэнне кропак ( абыякавасць, мне 26,5 ecm ) , то абраў 2250giri і нават павялічылі іх (нават diff тут. 30 ) і гэтак далей, 2500, 2750....
гэта нармальна, каб зрабіць так, вылучыце кожнага вакол і зрабіць павелічэнне?
або, напрыклад, 2500 абаротаў у хвіліну можа даць павелічэнне фіксаванай?

giuseppe1374
11-04-2013, 21:36
рост павінны быць зробленыя з палітыкай, і ў залежнасці ад іншых карт, а не да фантазіі, вы можаце сутыкнуцца нават у шкоду, а затым, калі не ад дызель трэба крыху павялічыць lim пара

michele30
11-04-2013, 22:10
ок, язэп, я ведаю, што вы кажаце, але я хацеў бы ведаць, ці было добра, як зрабіць змены.
прабачце, але я не прыклаў файл, каб убачыць, я стаўлю адразу

michele30
11-04-2013, 22:18
вось файлы:

там можа быць праца, якую я зрабіў?

MisterKappa
12-04-2013, 00:13
Я зразумеў, марые, што вы разумееце, дзякуй за тлумачэнне ;)
Я пачаў вывучаць нядаўна, і не ведаю, некалькі карт :)

cicciogsr
12-04-2013, 07:58
Таму, прабачце ke карыстальніку, калі будзе прыняты...не быў, але збіраюся нікога пакрыўдзіць...толькі што, калі я дзіця, які ходзіць у школу...і просіць вучаць складанне, не выкладаю moltiplicaizoni...;)
А, містэр...я спрабую дапамагчы...павелічэнне дызельнае паліва на 5%...дзе?карту педалі?карту часоў?карту ціску ў рампы?што ecu ідзе гаворка?
Такім чынам, калі вы збіраецеся даваць гэты працэнт павялічыцца на карту педаль, не рабі іншым, што павялічыць попыт на дызельнае паліва (або пара) да ecu...цяпер...уявім, што ваша педаль спыняецца ў 70mm3...сваю карту ? "ўзыходжанне", каб гэтыя 70mm3...цяпер, ты даў 5% росту, таму ў вас спытаў 73.5 см3 дызель...экю, па вашаму думку, які крывой час/rail/lim дыму andr? чытаць?проста...усе, што з 70!!!Цяпер, вы зразумееце, добра, што толькі мод на педаль, каб, калі не прыносіць павелічэння...увага...калі ты першы, ты на 50%педалі запыту 60mm3 дызель, цяпер вы 60mm3+5%-->63mm3...затым ecu, парытэт? ціск педалі inietter? pi? дызель...але канчатковы вынік sar? усе роўна...sar? проста як усталяваць sprint booster на педаль...sar? толькі самыя рэактыўнай...xk? avr? макс дызельнага паліва ў самыя кароткія экскурсія педалі...
Зараз давайце звернемся да карце час...па мне ? няправільна казаць аб %, чаму? цюй? залежнасць ад ціску ў рампы, ? дадзеных, а таксама ад каэфіцыента K (, што я ўжо? патлумачыў у іншы пост)...і такім чынам, павялічваючы карту часоў і rail..вы не sapr? ніколі не як дызель вы сапраўды впрыскивать! Вось хк?, я аддаю перавагу, каб вырашыць, які вынік атрымаць (ці ў мм3 або пара) і l?, я іду, каб павысіць попыт на пару на педаль, затым крок лім пара, потым я іду ў карту час, і я іду, каб увесці ў апошнія вр новыя часы, вылічаным для адпаведных prex rail для новага колькасці паліва патрабуецца. Акрамя таго, павелічэнне ціску ў рампы, толькі калі часы становяцца "важныя", і, такім чынам, рызыка ісці занадта шмат градусаў у пост ціскам...у гэтым выпадку павелічэнне ціску ў рампы толькі там, дзе гэта трэба, і я збіраюся атрымаць новыя часы ў карту час...
Для турбо, гаворка ? роўна...(на 99% прыведзена prex за ўсе)...гэта значыць, да напрыклад 70mm3 эбу ведае, што павінен рабіць макс 1.3 турба...добра...калі мы х? у графу з 70mm3 мы разлічылі час для 85mm3 дызель...мы пойдзем у графу з 70mm3 turbo, а таксама мы збіраемся ўвесці новае ціск...
Відавочна, вы кажаце аб выступах, вельмі добра...я, вядома, moddare у %...не пашкодзіць...xk? ? ДЫЗЕЛЬ...і зламаць дызель..? вельмі цяжка....
я бачыў карты з moddati авансавыя плацяжы ў % на jtd115...у таблічнай былі амаль 9?....дзякуй богу, што есць абмежавальнікі....

ок, гаворка ? правільна нічога сказаць c'? толькі трохі, асабліва, што, калі не ведаеце, усе абмежавальнікі дызель не здолее абудзіць ecu у дасягненні мэты, то ад маіх тэстаў, не ? праўда, што калі mod табліцы часоў не можаце прадказаць, як впрысните, то з тымі, метадалогія не атрымоўваецца добра збалансаваць зніжэнне фізіялагічнай дызельнага паліва на высокіх абарачэннях таксама звязана з памяншэннем ціску turbo, я згодны, што, што вы можаце кантраляваць усе, але многія кліенты па-парытэт? дызельнае паліва ўпырскваецца з вашай сістэмай і з тым, мода на табліцы часу, выбіраюць другі, чаму? пераходных вы dimenzzano аўтамабіль здаецца больш? рэактыўнай і нервовае вышэй вы можаце выправіць падзенне дызель...у канцы ў любым выпадку ? заўседы падман, то, калі падыходзяць вр час трэба avaddattare, а таксама тыя, загадзя, і калі вы пакладзеце руку на edc16, вы павінны таксама адаптаваць лямбду і многія іншыя рэчы ... якія вы ўбачыце, прымушаюць вас выйсці на дызель, калі вы не хочаце, што падае..

mariodarkblue
12-04-2013, 12:00

MisterKappa
12-04-2013, 12:13
Нават я яшчэ не дасягнуты ліміт паведамленняў..
у MPPS павінна атрымліваю сення.. і хутка ўлегцы карту і буду публікаваць змены ;)
Тым часам, дзякуй, марые ! :)

giuseppe1374
12-04-2013, 12:14
гэта што ? ўмяшанне карысным і канструктыўным, але вы не можаце? зрабіць чалавека, які пачынае бачыць цяпер розныя карты, і затым я хацеў ведаць, як вы робіце разліку мм3 адэкватныя па параўнанні з нагрузкамі? даты заўседы працэнт лінейнай, чым у крычы? спадзяюся, я растлумачыў

mariodarkblue
12-04-2013, 14:35
Добры дзень, іосіф...што вы маеце на ўвазе пад нагрузкамі?слова "нагрузкі" ў s? не мае сэнсу...? усяго толькі тэрмін, які выкарыстоўваецца ecm...мм3 іх, мы вырашаем у нас фазы...у залежнасці ад выніку, які вы хочаце атрымаць...потым як заўседы нас бачыць, як забяспечыць гэтыя мм3 да ecu...г. зн. праз час ўпырску або ціску ў рампы.

giuseppe1374
12-04-2013, 15:07
напрыклад, калі яна мае 2000 абаротаў 50 load впрысните 60mm3 да 100 load? ці, па меры павелічэння нагрузкі павялічваецца мм3?

mariodarkblue
12-04-2013, 15:14
напрыклад, калі яна мае 2000 абаротаў 50 load впрысните 60mm3 да 100 load? ці, па меры павелічэння нагрузкі павялічваецца мм3?

giuseppe1374
12-04-2013, 15:46
вы бачылі, што мы не можам мець зносіны, load і што ? зразумела, нагрузкі ці што ? зразумела, я кажу на іншай мове? потым не кажаце, што я, вы ведаеце, што такое нагрузкі і нагрузкі, і няма неабходнасці гаварыць з пункту гледжання тэхнічна, я маю на ўвазе edc16 карту дызель, напрыклад, я на 2000 абаротаў, пачынаючы з 50 load да 1000 load do 8% на ўсе нагрузкі, (ад 50 да 100 load)? няправільна, як казаць? як я павінен разлічыць мм3 неабходна?

mariodarkblue
12-04-2013, 17:52
іосіф, не ? па злосці...я не ведаю, што як load або нагрузак...ведаю толькі, што яны на самой справе на розных картах...вам прыкладаю карту, edc16 147mjet 140hp...верагодна, я моцна цяміць...
Калі можаце, падкажыце адрас для праверкі;)

giuseppe1374
12-04-2013, 18:53
вось што я маю на ўвазе,

mariodarkblue
12-04-2013, 19:22
Я запампаваў гэты файл...у якую карту вы маеце на ўвазе? якім адрасе я павінен глядзець?

giuseppe1374
12-04-2013, 19:30
0ED538 правядзіце врі і mod да, дзе паглядзець прыклад

mariodarkblue
12-04-2013, 19:38

Як бачыце, не існуе "load"...;)

giuseppe1374
12-04-2013, 20:00
ок, я назад, ты мод, напрыклад, на гэты файл?

увага, я не маю на ўвазе зрабіць адлюстраванне поўнай, мне толькі шкада, што я modificassi толькі крывой (напрыклад, limit), адпаведна педаль і lim пара, так я перакананы, што вы можаце зрабіць?

нічога не рабіць? :cool:

mariodarkblue
13-04-2013, 13:54
Іосіф...не жыву на форуме...цяпер я прыкладаю файл mod з абмежавальнікам на мяне...улічваючы, што сістэмы рэцыркуляцыі ог зачыняецца, avr? маса всасываемого паветра ў 1200mg у поўнай нагрузцы...і я хачу карту і не празмерна дымны, выбіраю afr 14.5...так што вам трэба? надаць 85mm3 дызельнага паліва.
Вось табе карта з абмежавальнікам), калібраваны для afr 14.5.

giuseppe1374
13-04-2013, 14:07
дзякуй за вашу даступнасць?, я разумею ваш разлік, і вашу логіку, але калі вы можаце і жадаеце, калі я мог modare абмежавальнік крутоўнага моманту ў залежнасці ад фільтра, які вы далі, так я разумею

mariodarkblue
13-04-2013, 14:45

giuseppe1374
13-04-2013, 15:00
машына ? мой брат і я супастаўлена час ад часу да экскурсійнае даў 172cv, я проста спрабую зразумець логіку вашага змены, чаму? мне вельмі цікава, тут мы ўсе, каб даведацца, дакладна? добра, калі я магу палепшыць, я вельмі люблю вашы ўрокі, калі ў мп мне ***** да вам mod для гэтай машыны, так што, магчыма, вы скажыце мне, памылкі і парады

mariodarkblue
13-04-2013, 16:43

msport (exil77grande)
13-04-2013, 19:04
я бачу, што ў рэшце рэшт вы прыйшлі да пагаднення,лічаць, што кожны мае свой уласны метад, правільна або няправільна, што так важна, што вы не робіце пашкоджанні і маюць вынікі,многія змяняюць у класічным стылі,% і г.д. іншыя робяць разлікі, якія б дакладнай тэорыі, але ў рэшце рэшт я паўтараю проста атрымаць жаданага выніку, і', і' лепшая карта,як кажа mariodarkblue не мае сэнсу працягваць абмеркаванне ў м. паміж вамі, але было б больш канструктыўна, каб усе гэта зрабіць, тут.

michele30
13-04-2013, 19:25
ніхто не тое, што ен сказаў, што-то мой файл, калі можа быць добра.

mariodarkblue
14-04-2013, 23:40