Перегляд Повної Версії : EGR Електрично Несправні
cinqueturbo
11-04-2013, 00:19
Привіт всім..
або виключений минулого тижня EGR від Opel corsa 1,3 Mjet
сьогодні я повернувся з несправність горить
я не вважаю, pi? код помилки diag.
але на практиці давав електрична частина системи EGR туди!!
і я повинен бути чесним-я знаю, що був уже? маршрут avr? ліжко вже погано? минулого тижня збій у diag.
тепер я питаю вас, чи є спосіб обдурити електрична частина якимось чином?
чи читав в інтернеті, що опір від 36ohm 70W навіть escludevano без помилок в ecu! ма..
у вас є прямий?
я не хотів би, щоб прощати-може я ще гроші..
Спасибі..
може бути, служи? також на цей пост..
З опором я сумніваюся, що функції...але спробувати нічого не варто.
Якщо електромагнітний клапан ? фізично маршрут я знаю, що будь-яка зміна на електроніку залиште час, який знаходитесь, чекає хтось думка, що у вас вже є? мав справу з цією "проблеми".
cinqueturbo
11-04-2013, 02:30
З опором я сумніваюся, що функції...але спробувати нічого не варто.
Якщо електромагнітний клапан ? фізично маршрут я знаю, що будь-яка зміна на електроніку залиште час, який знаходитесь, чекає хтось думка, що у вас вже є? мав справу з цією "проблеми".
Спасибі Ghizmo..
salutami Йосип Mauriello :p
ahahhaha його не знаю, вибачте XD
cinqueturbo
11-04-2013, 03:25
ahahhaha його не знаю, вибачте XD
Справді?
Абат, як не сказав..
Бачачи, що ви Авелліно вірив, він знав..
я там працював довгий час,
не поганий хлопець,
курив, як паровоз;) але це був стрес, звичайно...:p
Я знаю його лише по імені, але я ніколи не мав нічого спільного.
Якщо ви хочете ne продовжуємо розмову в приват, щоб не піти в овертаймі ;)
Backgroop
11-04-2013, 14:37
перейти спокійно з опором, так як клапан Egr будучи відключений від ecu не працює простоїть тільки контроль ланцюга від нього.. що ви можете обійти опір, для підвищення ефективності автомобіля можна видалити так само, tromboncino клапана рециркуляції відпрацьованих газів усередині колектора cos? роблячи збільшує потік повітря, що надходить у камеру згоряння.. привіт привіт
cinqueturbo
12-04-2013, 14:21
перейти спокійно з опором, так як клапан Egr будучи відключений від ecu не працює простоїть тільки контроль ланцюга від нього.. що ви можете обійти опір, для підвищення ефективності автомобіля можна видалити так само, tromboncino клапана рециркуляції відпрацьованих газів усередині колектора cos? роблячи збільшує потік повітря, що надходить у камеру згоряння.. привіт привіт
Привіт Backgroop!!
ти гавкіт gi? заголовок цей опору?
і повинен бути 36ohm 70W?
чи вирішена з іншим значенням?
Спасибі..
Backgroop
12-04-2013, 16:49
привіт, я використовував опір 40 ом з допуском 50w керамічні і ? туди-відмінно, але з 36w повинні йти однаково, так як ecu обчислює ланцюг із закритого на відкрите, а не значення опору...
cinqueturbo
13-04-2013, 02:21
привіт, я використовував опір 40 ом з допуском 50w керамічні і ? туди-відмінно, але з 36w повинні йти однаково, так як ecu обчислює ланцюг із закритого на відкрите, а не значення опору...
Супер Backgroop!