КПК

Прагляд Поўнай Версіі : EGR-Электрычнаму Няспраўныя

cinqueturbo
11-04-2013, 00:19
Прывітанне ўсім..
або выключаны мінулым тыдні EGR ад Opel corsa 1,3Mjet
сення я вярнуўся з няспраўнасці гарыць
я не лічу, pi? код памылкі diag.
але на практыцы даваў электрычная частка сістэмы EGR туды!!
і я павінен быць сумленным я ведаю, што быў ужо? маршрут avr? ложак ужо дрэнна? на мінулым тыдні збой у diag.
цяпер я пытаюся ў вас, ці есць спосаб падмануць электрычная частка якім-небудзь чынам?
ці чытаў у інтэрнэце, што супраціў ад 36ohm 70W нават escludevano без памылак у ecu! ма..
у вас есць прамой?
я не хацеў бы, каб дараваць-можа я яшчэ грошы..
Дзякуй..
можа быць, служы? таксама на гэты пост..

Ghizmo
11-04-2013, 02:14
З супрацівам я сумняваюся, што функцыі...але паспрабаваць нічога не варта.
Калі электрамагнітны клапан ? фізічна маршрут я ведаю, што любое змяненне на электроніку пакіньце час, якое знаходзіцеся, чакае хто-то меркаванне, што ў вас ужо есць? меў справу з гэтай "праблемы".

cinqueturbo
11-04-2013, 02:30
З супрацівам я сумняваюся, што функцыі...але паспрабаваць нічога не варта.
Калі электрамагнітны клапан ? фізічна маршрут я ведаю, што любое змяненне на электроніку пакіньце час, якое знаходзіцеся, чакае хто-то меркаванне, што ў вас ужо есць? меў справу з гэтай "праблемы".

Дзякуй Ghizmo..
salutami Іосіф Mauriello :p

Ghizmo
11-04-2013, 03:09
ahahhaha яго не ведаю, прабачце XD

cinqueturbo
11-04-2013, 03:25
ahahhaha яго не ведаю, прабачце XD

Сапраўды?
Абат, як не сказаў..
Бачачы, што вы Авеллино верыў, ен ведаў..
я там працаваў доўгі час за тое,
не дрэнны хлопец,
паліў, як паравоз;) але гэта быў стрэс, вядома...:p

Ghizmo
11-04-2013, 11:21
Я ведаю яго толькі па імені, але я ніколі не меў нічога агульнага.
Калі вы хочаце ne працягваем размову ў личке, каб не пайсці ў авертайме ;)

Backgroop
11-04-2013, 14:37
перайсці спакойна з супрацівам, так як клапан Egr будучы адключаны ад ecu не працуе прастаіць толькі кантроль ланцугу ад яго.. што вы можаце абыйсці супраціў, для павышэння эфектыўнасці аўтамабіля можна выдаліць так жа, tromboncino клапана рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў ўнутры калектара cos? робячы павялічвае струмень паветра, які паступае ў камеру згарання.. прывітанне прывітанне

cinqueturbo
12-04-2013, 14:21
перайсці спакойна з супрацівам, так як клапан Egr будучы адключаны ад ecu не працуе прастаіць толькі кантроль ланцугу ад яго.. што вы можаце абыйсці супраціў, для павышэння эфектыўнасці аўтамабіля можна выдаліць так жа, tromboncino клапана рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў ўнутры калектара cos? робячы павялічвае струмень паветра, які паступае ў камеру згарання.. прывітанне прывітанне

Прывітанне Backgroop!!
ты брэх gi? загаловак гэты супраціву?
і павінен быць 36ohm 70W?
ці вырашаная з іншым значэннем?
Дзякуй..

Backgroop
12-04-2013, 16:49
прывітанне, я выкарыстаў супраціў ад 40 ым з допускам 50w керамічныя і ? туды-выдатна, але з 36w павінны ісці аднолькава, так як ecu вылічае ланцуг з закрытага на адкрытае, а не значэнне супраціву...

cinqueturbo
13-04-2013, 02:21
прывітанне, я выкарыстаў супраціў ад 40 ым з допускам 50w керамічныя і ? туды-выдатна, але з 36w павінны ісці аднолькава, так як ecu вылічае ланцуг з закрытага на адкрытае, а не значэнне супраціву...

Супер Backgroop!