Перегляд Повної Версії : scania 164 480 bosch edc ms 6.2 як ви читаєте цю ecu?
привіт всім, хлопці, хто-небудь s? як читати цю ecu? у gallo2 говорить клайн, але не закон. я на харчування ебу в туристичне вибрали драйвер, що випливає з півня, але я d? помилка, і не закон, щоб бути впевненим, що він харчується правильно, я намагався увійти з діагнозом scania все ок, то я відкрив ecu, але не знаю який ? порт bdm , c'? щось нагадує, але не впевнений, що це те, додаю фото і цифри на ебу всякому разі, фото не видно добре, інша справа, з півень ще в k-line я ніколи не читав? я написав ecu alfa 147 (k-line), в ecu c'? один 29f400bt (згадується півень 2 в його драйвер і ? є в ебу), якщо хтось s? як ви f? або у вас є довідка, і він хоче допомогти мені, заздалегідь спасибі, є ще два зображення, які я не можу завантажити
цей ecu монтувати навіть у цих транспортних
Truck DAF CF75 CF75.250
Truck DAF CF75 CF75.310
Truck DAF CF75 CF75.360
Вантажівка DAF CF85 CF85.340
Вантажівка DAF CF85 CF85.380
Вантажівка DAF CF85 CF85.430
Вантажівка DAF CF85 CF85.480
Truck DAF XF95 XF95.380
Truck DAF XF95 XF95.430
Truck DAF XF95 XF95.480
Truck DAF XF95 XF95.530
Вантажівка IVECO CURSOR 10 440
Вантажівка IVECO CURSOR 10 440
Вантажівка IVECO CURSOR 13 380
Вантажівка IVECO CURSOR 13 440
Вантажівка IVECO CURSOR 13 460
Вантажівка IVECO CURSOR 13 480
Вантажівка IVECO CURSOR 8 240
Вантажівка IVECO CURSOR 8 270
Вантажівка IVECO CURSOR 8 310
Вантажівка IVECO CURSOR 8 352
Вантажівка IVECO EUROTRAKKER 310
Вантажівка IVECO EUROTRAKKER 380
Вантажівка IVECO EUROTRAKKER 440
Вантажівка IVECO STRALIS 10 430
Вантажівка IVECO STRALIS 13 420
Вантажівка IVECO STRALIS 13 480
Вантажівка IVECO STRALIS 13 540
Вантажівка IVECO STRALIS 8 352
Вантажівка RENAULT MAGNUM AE 400
Вантажівка RENAULT MAGNUM AE 440 DXi12 440HP
Вантажівка RENAULT MAGNUM AE 480
Вантажівка SCANIA SERIES 4 114 PDE 340 л. с.
Вантажівка SCANIA SERIES 4 114 PDE 380 к. с.
Вантажівка SCANIA SERIES 4 124 МГ 400 л. с.
Вантажівка SCANIA SERIES 4 124 МГ 420 к. с.
Вантажівка SCANIA SERIES 4 164 PDE 480 к. с.
Вантажівка SCANIA SERIES 4 164 PDE 580 к. с.
http://wiki.obdtuning*****/?title=Hauptseite
весело....
http://wiki.obdtuning*****/?title=Hauptseite
весело....
спасибі манро на перший погляд, я думаю, що ecu, що шукаю не там? я повинен виглядати ще більше? увага , в будь-якому разі ще раз дякую за допомогу
legendaryslave
12-04-2013, 22:42
вибачте, не ? один 29f400 ви не можете спробувати отпаять
саме те, що я не знаю ? якщо ви можете читати по bdm, або, якщо необхідно, щоб сила отпаять eeprom, щоб прочитати і записати її з якоюсь програміст, чому? будучи початківців я намагаюся, перш ніж читати
привіт, хлопці, я бачив, що не втручається-й? ніхто, тому я роблю висновок, що ніхто і ніколи не зробив, що мені здається дивним, чому? навколо є багато транспортних засобів цього типу з ecu змінені, можливо, dissaldano все в eeprom, як каже legendaryslave
giuseppe1374
14-04-2013, 12:17
електронної пошти для висновків, які ви зробили
36473648questi на посилання, які я зробив, не я підключив can, так як півень не вимагає драйвера, я знаю, що ecu використовує його тільки для спілкування з іншими ecu
giuseppe1374
14-04-2013, 13:09
ви впевнені, що ? є 6.2? чому? я знаю, що встановлюється подвійний eprom на 6.3 монтує 29f400
я впевнений, що ? є 6.2 і, можливо, як ви кажете монтує подвійний eeprom насправді півень драйвер ne згадує 2 привіт, я йду на обід, я повернуся незабаром
giuseppe1374
14-04-2013, 13:21
це ? фото ms6.2 reparita sempra в цей отвір, як бачиш, має два 29f010
фото ? була розміщена від jared_poe подивися відмінності
йосип, дивлячись на фотографії двох екю, те, що я написав я і те, що ви поставили посилання, ви c'? щось інше, я тебе можу запевнити, що моя походить від scania 164 480, а також у посібниках майстерні говорить мені, що ? ms 6.2, посилання я не знаю, який автомобіль ? можливо, з одного транспортного засобу на інший, вони трохи по-різному, у всякому разі я те, що я хотів з'ясувати, чи був з galletto через kline або через bdm можна було читати і записувати їх, або, якщо для сили треба отпаять в eeprom (будь то один або два), як каже legendaryslave, чому? якщо ? так я залишаю, щоб не стояти в я все ще відчуваю себе здатним зробити щось таке cos? ніжний і я навіть не обладнання-софт, дякую за відповідь, який, я сподіваюся, даси мені
Її варто прочитати прямо на вантажівку, я з gallo2 клон я прочитав 4 stralis Ms 6.2 , daily Ms 6.3 , Eurocargo & Tector Edc7C1,
все без проблем, написав тільки Stralis Ms6.2 & Daily Ms6.3 все ОК !
привіт klajdin але ти застряг прямо в роз'єм obd вашого gallo2 до роз'єму автомобіля? cos? живлення 24 в і я p? страху, чому? я не знаю, якщо мій півень підтримує 24 вольт, крім того, ряд 4 частини scania не має роз'єм obd, але іншого я пов'язаний з pin kline діагностики scania годування півня на 12 вольт, iveco, що ви зробили, ви знаєте, якщо він читав k-line або can-лінії?
giuseppe1374
14-04-2013, 15:18
почнемо по порядку, що galetto у вас є? другий запитаєте ви назад, принаймні, даних ecu? цілком може бути, що у вас лінія kline несправний, ви не заспокоював той факт, що ти написав в kline, тому що деякі tool gallo2 дефектних на kline пишуть, але не читають.
giuseppe1374
14-04-2013, 15:41
3653
місце pedinatura ecu
привіт klajdin але ти застряг прямо в роз'єм obd вашого gallo2 до роз'єму автомобіля? cos? живлення 24 в і я p? страху, чому? я не знаю, якщо мій півень підтримує 24 вольт, крім того, ряд 4 частини scania не має роз'єм obd, але іншого я пов'язаний з pin kline діагностики scania годування півня на 12 вольт, iveco, що ви зробили, ви знаєте, якщо він читав k-line або can-лінії?
Я зробив все через роз'єм 30 pin вантажівки, то, звичайно, якщо не сеу впевнений, що підтримує 24В не варто ризикувати, спалити її, після того, коли повернення на місце "p"? screen-тестів читання/запису і де ви бачите напруга 28в з вантажівка в рух.
giuseppe1374
14-04-2013, 16:15
не всі півні клонів, які підтримують 24v ти, який у вас?
здрастуйте, йосип мій півень ? те, з 3 світлодіода, версію каже мені, 0084, я не f? дані ecu, що стосується k-line, що я зробив на контактах ecu впевнений, що він працює, так як, щоб спробувати його, я прийшов з тестером, scania, що саме діалог в k-line (про це ecu), мені залишається тільки думати, що, може бути, півень, несправний читання k-line, подивитися, якщо поста немає? 10 подивитися посилання, які я зробив, (і що ? схема сканія) я дивився терморегулятори, що у вас опубліковано і силами мас і k-line, як у моїй схемі
frantik3
14-04-2013, 17:42
Bosch Ms6.2 якщо не читає спробуйте отпаять і натисніть
.. я також версія 3 сід, але перша серія, що з Hw 0048, ці p? екран, як я вже говорив, для? я не пі? те, що daily Ms6.3 ( 12V ) роз'єм 38 pin-код, замість того, адаптер 30 pin-код, який я отримав, було боляче, тому я використовував 3 дроти, щоб підключитися до роз'єму діагностики, а працював після виправлення опорів і комплексних !
giuseppe1374
14-04-2013, 18:03
здрастуйте, йосип мій півень ? те, з 3 світлодіода, версію каже мені, 0084, я не f? дані ecu, що стосується k-line, що я зробив на контактах ecu впевнений, що він працює, так як, щоб спробувати його, я прийшов з тестером, scania, що саме діалог в k-line (про це ecu), мені залишається тільки думати, що, може бути, півень, несправний читання k-line, подивитися, якщо поста немає? 10 подивитися посилання, які я зробив, (і що ? схема сканія) я дивився терморегулятори, що у вас опубліковано і силами мас і k-line, як у моїй схемі
у вас же півень мого, і ви можете спокійно прочитати від одб розкажи кабель завантаження так сказати те, що ви використовуєте для завантаження tricore, і ви з колегами pin до роз'єму odb, від того, що я зрозумів, у школі не вдається зробити, чому? вам не вистачає якоїсь харчування
giuseppe1374
14-04-2013, 18:05
вибачте за подвійний пост, відкрити півень і подивитися, якщо ви зробили виправлення для kline
здрастуйте, йосип, я думаю, що я спробував messe всіх джерелах живлення, може бути, не читає по k-line, в тиждень я роблю тест, на якийсь автомобіль, який я впевнений, що це k-line, і я бачу, якщо закон чи ні, і якщо не закон, я відкриваю і управління компоненти, як описано в інших постах форуму; я перевірив кабель для завантаження tricore та пін-7 проводки boot є 2 дроти зелений, що в керівництві boot tricore називається "ingniction" , практично підключені де ? підключений кабель k-line, і тому не повинні нічого змінювати з посилання ,що я зробив, чи я помиляюся?, інше питання ,ти підключений до 24 вольта?
спасибі klajdin на екран, я побачив, що ти читав stralis я перейшов на мого коня, і я побачив, що драйвер для stralis говорить k-line qiundi, безумовно, мій півень avr? якісь проблеми, як тільки я accerto все може бути я читаю що ? було написано про це, і якщо я тільки прошу допомоги вітаю тебе ,
спасибі klajdin на екран, я побачив, що ти читав stralis я перейшов на мого коня, і я побачив, що драйвер для stralis говорить k-line qiundi, безумовно, мій півень avr? якісь проблеми, як тільки я accerto все може бути я читаю що ? було написано про це, і якщо я тільки прошу допомоги вітаю тебе ,
..не проблема, за те, що я можу допомогти із задоволенням !!
giuseppe1374
14-04-2013, 19:23
то що зелений провід називається ignition для edc17 для інших ? kline таким чином, ви повинні використати його, щоб kline, я l я використовував 24в на stralis, і він працював, я повинен задати вам питання, бачив, що ви використовували два живлення 12в для курки і 24v для ecu ти поклав його загальна маса?? потім, якщо випадок, коли ваш півень не виправити, потрібно змінити 2 резисторів нічого особливого.
то що зелений провід називається ignition для edc17 для інших ? kline таким чином, ви повинні використати його, щоб kline, я l я використовував 24в на stralis, і він працював, я повинен задати вам питання, бачив, що ви використовували два живлення 12в для курки і 24v для ecu ти поклав його загальна маса?? потім, якщо випадок, коли ваш півень не виправити, потрібно змінити 2 резисторів нічого особливого.
ні, йосип, маса в загальному я поклав? у мене зчитуються по шині can-це система для харчових продуктів півень в 12 і ecu 24 і він працював
giuseppe1374
14-04-2013, 19:40
спробуйте, я цієї забудькуватості на інші ситуації, у мене були проблеми аналогічні моїм сумніви ? що ви не зробите навіть ідентифікації
* klajdin в твоїх торкання ce і v48, що v84, як ніколи? два інструменту різних.
спробує? безумовно, спасибі
правильне зауваження, інший інструмент ? одного, що я змінив своє опір і, отже, я зробив майже всі тести, які я зробив з моєї, і працює ж !
giuseppe1374
14-04-2013, 20:19
правильне зауваження, інший інструмент ? одного, що я змінив своє опір і, отже, я зробив майже всі тести, які я зробив з моєї, і працює ж !
ви змінили двох опорів і просто так?
ви змінили двох опорів і просто так?
так, опір + вбудований Hef40106bt (+ 2 транзистора на K-line, але я думаю, що це проблема тільки моя, так як K-line не було нічого)
giuseppe1374
14-04-2013, 20:44
як вбудований не монтує HCF40106 ST?
як вбудований не монтує HCF40106 ST?
його було HCF40106 і я замінив з HEF40106BT від NXP, як запропоновано на форумі, кажуть тільки те, що має кращий відповідь, втім, я не технік, електронний;)
giuseppe1374
14-04-2013, 21:51
це було так, поспілкуватися і в той же час ми отримали корисної інформації для інших користувачів, компліменти та хороша робота, дякую за співпрацю
привіт, хлопці, ви підкажіть, а на спроби прочитати цей ecu
1 намагався поставити масу в італії, як вважає йосипа немає читання
2 пробував читати alfa 147 kline часу для читання 45 хвилин ок читати
3 пробував з іншого ебу немає читання
4 намагався додати також кабелі can no читання
5 харчування півень 2 до 24 вольт немає читання
6 покласти зарядний пристрій і підняв напругу до 27 вольт немає читання
8 пробував читати з іншими драйверами, а також інші марки, але завжди edc ms 6.2 немає читання
пробував читати scania 164 480 роз'єм діагностики
1 підключений тільки провід k читання немає
2 підключений також дріт l немає читання
3 торгуються провід k, l немає читання
якщо ви, трапляється, один scania з edc ms 6.2 спробуйте самі і дайте мені знати, привіт
тоді, хлопці, ніхто не хоче зробити тест з галло-2 на ці транспортні засоби?
gameiruz
26-04-2013, 12:38
Привіт, у мене Півник V48 з K-line корекції, зробив читання 6.2 Renault Magnum 480, з'явився ECU ID, але я встиг прочитати в тому ж ебу.
6,3 робить Iveco ECU ID, K-line читання без будь-яких проблем.
При спробі перепрограмувати Bosch 6.2 без мене зробити ID ECU ? можливість? блок ECU?
з повагою
****** перекладач, пробач мене
привіт klajdin сьогодні ввечері я ? довелося щодня з ms 6.3, і мені вдалося прочитати від pin 2-гнізда діагностичного роз'єму 38 пін, а потім в k-line-я думаю, що півник йдете, ви не можете наш спробувати на scania 164 480 або 580?
привіт klajdin сьогодні ввечері я ? довелося щодня з ms 6.3, і мені вдалося прочитати від pin 2-гнізда діагностичного роз'єму 38 пін, а потім в k-line-я думаю, що півник йдете, ви не можете наш спробувати на scania 164 480 або 580?
з задоволенням pero, на жаль, не я капітан цих коштів, я цюй? я тільки де-iveco, і тепер я намагався на все і це чудово, якщо я, трапляється, qlcsa? ви знаєте, як ? туди !!
привіт всім, хлопці, перш за все я повинен мириться з вами, що з адмін, з вас за те, що так довго чекав, перш ніж повідомити вам, що я вирішив проблему читання ecu з коня; і з admin, що відновили цей пост cos? старий, але, здавалося, єдино правильне подякувати вас і повідомити вам про позитивному результаті.
в основному проблема була в півень, а точніше в опір для k-line, як і багато з вас запропонували мені; я замінив резистори без заміни немає вбудована і все ? виправили сьогодні я прочитав близько тридцяти екю (з цих 25 були вже? були змінені), і написав (а) 3, з яких 2 йдуть.
у зв'язку з ecu змінені, що я читав, я хотів би запитати вас яку-небудь інформацію про це, і я думаю, що ця дискусія йде добре, щоб тему не відкривати нову тему, якщо admin не кажіть мені це зробити.
практично ці ecu були зроблені майже все від того ж людини, а ? вже 5 чи 6 років, що кораблі йдуть і не мають проблем? на деяких ecu я побачив змін за драйвера, який я не знаю, що вони є, і не є все паритет? транспортного засобу,
я, наприклад, 2 scania 164 580 л на один c'? зміна драйвер, на іншій-ні, то ж саме для то scania 164 480, так як драйвер, я хотів би зрозуміти, до чого відносяться, якщо хтось із вас, s?, я їх відкритими з титаном, але я не оновлених драйверів.
додаю файл mod, з урахуванням змін, поза-драйвер якийсь екран з адресами змін і посилання на файл, орі, що я відправив у банк даних, спасибі всім, вибачте слів.
ps файл орі не походить від того ж ecu, але дуже схожий
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=6731&d=1389537831
Привіт
У всіх ecu car truck.мотоцикл, і т. д., карти, важливі fuora драйвер Alientech.
В одній гільдії багато dificult визначити карту, ви не можете бачити значення, axis, etc.
Але це тут до postatto всі limitattore.
Привіт
У всіх ecu car truck.мотоцикл, і т. д., карти, важливі fuora драйвер Alientech.
В одній гільдії багато dificult визначити карту, ви не можете бачити значення, axis, etc.
Але це тут до postatto всі limitattore.
спасибі gezame для відповіді, якщо ви хочете, і коли у вас є час, ви можете завантажити орі і мод, щоб дати нам подивитися і сказати мені, що обмежують? привіт
Команду електроніка
28-04-2014, 10:54
Вибачте, якщо продовжити це обговорення, я повинен читати один Scania R 164 480 з вилкою кругла... Знаю тільки, що, як блок управління монтується на Бош Ms 6.2!!!
Ви скажіть мені, як це зробити, враховуючи, що у мене шнур з розетки круглі
Поглянути в папці "мої документи" Півень " Plug_Diagnose" всередині? терморегулятори розетки круглі Scania
Команду електроніка
28-04-2014, 13:08
Ви ce, чому ви думаєте, що таке? може, прочитати? Ви говорите з досвіду? Я чекаю вашої відповіді!!!
Я використовував Півень x читання/запису і, використовуючи Їх в doc у мене не було проблем на Daily 12v & Eurocargo, Tector і Stralis 24v, і він працював відмінно, Scania і немає їх у мене, але Сіско, мені здається, що він зробив, і не було ніяких проблем, то ви повинні бачити, якщо півень тебе тримає 24v, якщо ви спробуєте, ви не можете знати про це !
Команду електроніка
28-04-2014, 17:04
Звичайно, якщо все намагаюся nn я можу про це дізнатися, якщо про яку ти чи ні! Ви perfettamete причина!!!! І V48 давайте подивимося, якщо я вышвырну!!!
привіт команда читає тихо круглий роз'єм, якщо не закон ? тільки питання-резисторів півня, якщо він має автоматичну коробку передач в процесі читання ви f? у biiiip в рамках і спалахує напис chkkode видалити після 2 відключень і включень картину, мій не дав, проблеми з 24 вольт ( і мій теж ? версія 48 навіть якщо у віконці c'? написав 0084), з повагою
Команду електроніка
29-04-2014, 17:00
Wow ідеально, спасибі, тоді мені три посилання, які наводить fg tech і читаю!!! Однак Вантажівки повинні отримую в Суботу вранці і безпечніше буде мій відхід інформувати вас, як на читання, що на запис!!! На щастя, це мкпп!!!
У зв'язку з цим я хотів би запитати, чи Сіськи!!! Але ти також здійснено запис?
Команду електроніка
29-04-2014, 17:18
Ок, спасибі, чесно кажучи, зараз я відчуваю себе більш комфортно!!! Ну, я думаю, що 480 nn має ні заходи, зокрема!!! І тому, що " монтує ж ебу 580!!!
Він скаржиться, що на низьких nn йде, як треба!!! А багато, дуже дякую, я зняв з великої ваги!!! Дякую
перейти спокійно, що, у принципі, належить і поняття, що якщо читати пишіть
robby51039
29-04-2014, 22:40
я все ще не міг читати мене, знає, що dissaldo eeprom, або пробую інший інструмент!
Команду електроніка
30-04-2014, 14:12
Спасибі Сіско, ти був дуже допомагають, не терпиться спробувати!!!
Команду електроніка
30-04-2014, 14:12
Ви зробили всі посилання правильні? З, що ви читаєте?
megasosio
02-10-2014, 18:14
:) :)
gianni1001
07-10-2014, 07:55
Привіт всім
Я ніколи не читав ne писав ці кошти, але мені ви ? представлена можливість?
Хотів info, якщо ви люб'язно мені допомогти.
Я хотів зробити 2 види карту "еко" і "power"
Для цього виду транспортних засобів, що типи кроком слід використовувати і на які карти я повинен працювати, щоб заробляти там??
Дякую
ви вже? прочитав ecu? з, що програму потрібно зробити мод? якщо у вас вже? ліжко пошти орі в базі даних і вставити в чу? посилання
gianni1001
07-10-2014, 20:53
Ще не
Просто не можу місце, матеріал
Graxie тисячу
gianni1001
18-10-2014, 00:37
Я kessv2 клон, але я не протоколи активних
А не З k-tag клон не з'? саме марка scania.....
я роблю з галло версії 48, мені здається, що було щось на продаж від користувача qu? на форумі, спробуйте пошукати (якщо вам цікаво)