КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема M.benz E320 Код Рухавіка 648.961 Вентылятар Астуджэння

pabloescobar
09-04-2013, 17:56
Аўтамабіль ў пытанне, як я сказаў, назва ? M. Benz E320 (211) CDI 204cv, машыны ? быў у мэрсэдэс і сказалі ўладальніку, што вентылятар на холад або першая хуткасць? не працуе, то вы павінны змяніць усю з блокам кіравання, які ўваходзіць у яе склад. Я заўважыў, што калі ўключаю кандыцыянер вентылятар ідзе і робіць тую ж функцыю, што вентылятар ў холад. Мне цікава, ці сапраўды гэта вентылятар, які не ідзе.

Міха каго-то есць ужо? быў падобны досвед з такой машыны?

Дзякуй усім

blackwolf76
09-04-2013, 22:19
Непасрэдна на вентылятары ў мяне не было вопыту, але наколькі я ведаю, вентылятар на гэтай машыне павінен працаваць, у залежнасці ад неабходнай нагрузкі, у працэнтах, не ў хуткасці?. Таму я хацеў бы зразумець, на аснове якой тэорыі вы можаце зразумець, калі вентылятар або яго эбу працуе ці няма.

Калі ў вас есць магчымасць? падключыце дыягностыку і паглядзіце, калі будзе магчымасць? праверыць правільнасць працы такі ж, як з ручной актывацыі каманды.

pabloescobar
12-04-2013, 06:56
Дзякуй blackwolf, дыягназ не прымушае мяне праверыць вентылятар? я заўважыў, што для гэтай машыны ўсе працуе, c'? смецця паміж радыятарамі, таму я чышчу і рамонт.

Прывітанне і дзякуй