Перегляд Повної Версії : ford focus c-max 1.6 tdi на різні проблеми
michele30
09-04-2013, 13:38
привіт всім, у мене focus c-max, то я не розумію, після того, як потрапив в аварію, що вдарив ant sx автомобіля і поломка як ебу системи упорскування, що блок управління походження біля батареї.
блок фідера ? було прийнято у знесення, а також те, упорскування, проводку ? він був відключений від уні pin і підключити до блоку управління, як двигун, який деривація, побачив, що в аварії був зламаний все. після того як він нас втратив більше? один день в підключити дроти і вставити система, я зробив стартер ? матч відразу, але дві проблеми;
1) контрольна лампа генератора горить, л генератор ? був замінений, чому? не було завантажено, але все ще продовжує горіти, помилка в ебу системи зарядки розумний.
2) підсилювач керма, який не працює, щось дивне тут ? що в діагностиці показує, що підсилювач керма на цій машині не існує, як може бути, що ? єдине, що не ? були порушені: "так що ? на протилежній стороні dell удару) не ? можна діагностувати ебу рульового управління.
перевірені всі дроти рульового управління , ок, а також харчування та маси, дроти лінії can також.
Не знаючи добре ці машини, я побачив, що дроти лінії can у блоці управління двигуном (pcm), рульового управління, з'єднані разом і вони все йдуть і два на панелі приладів .
може бути, що блок управління має sw відрізняється від оригінальної, і дайте мені ці дві проблеми?
і, що діагностика рульового управління кроках від ебу двигуна?
у вас є ідея?
дякую
Ебу, що ви знайшли це ті ж цифри, ваша?
giuseppe1374
09-04-2013, 14:09
пошти посилання на два ecu, проводка ? був підключити правильно? у діагностиці які помилки дає?
michele30
09-04-2013, 14:22
зараз не з'? його під руки , однак сьогодні пишу це, однак, bosch номер ? одно, замість того, ford немає.
джгут проводів ? стан перевірив і ? все ок
коди несправностей можуть u1900 і u2510
в ебу двигуна c'? відмова на інтелектуальні зарядки, але тепер я не знаю коду несправності, чому? вийшло діагностики з комп'ютером, ford
freddyecu
09-04-2013, 14:39
Перевіряти номери hardoware і програмного забезпечення bosch повинні бути рівні... Якщо ви знаходитеся тільки з wardoware і можете, що це його проблеми, треба просто переписати flash за допомогою програмного забезпечення з тим же номером. То ford номер, не ? важливо, світлі вони часто замінюють один оновлений, але рівності, особливості та функції
michele30
09-04-2013, 20:43
оригіналу я ? залишився тільки шматок туші, з номером bosch і том форд.
як я можу побачити будь-ду-обладнання може мати?
але якщо bosch номер ? той же, ебу повинно бути? можливо, достатньо буде лише оновити програмне забезпечення...
тому, навіть, на ваш погляд, проблеми, як індикатор батареї і керма, може залежати все від ебу?
legendaryslave
09-04-2013, 23:45
не думаю, що це проблема, м'який, але ще й зв'язку між ебу двигуна, генератора змінного струму і, відповідно, не працює підсилювач, я ricontrollerei добре проводка, якщо я не помиляюся, то блок управління повинен котушка генератора, сигнал з шма до руки, перевірте всі
але з діагнозом u2510 (E510) Помилка в даних безпеки для автомобіля. йде, коли батарея ? завантажити.
Перевірка напруги на ебу
michele30
10-04-2013, 13:25
сьогодні вранці я спробував ебу з ж коди bosch і той же код ford, та ж проблема для керма.
я не знаю, якщо c'? хто-те, що добре знати управління ford, але на панелі приладів ? типу боді-комп'ютер, правильно?
потім відомості відправляються все з їхніх думаю, так що якщо я не можу зробити діагностику в рульовому управлінні ( а не в діагнозі ) питання ?:
1) бездротового зв'язку, які були повторно перевірені і добре
2) блок управління рульової пропустити
3) в межах коштів, які не діалог з рульовим керуванням.
правильно?
хто-небудь знає, де я можу виправити помилки shemi електричні машини? я не хотів би, що ті, які дали мені не справедливі... тепер я не знаю, що думати.
freddyecu
11-04-2013, 01:13
Тест з ******** їх там повинні бути схеми або vivid
Ці автомобілі підлягають несправності генератора....
Очевидно, що його відмова тягне за собою ряд винятків...по-перше, електричний підсилювач керма cesser? працювати.
MultiBravo
11-04-2013, 13:32
перевірте, чи немає на тонкий дріт, що йде до клеми D+/IND/I генератора приходить позитивний при поверніть ключ під час руху.
ви також можете від'єднати і носити ти на мить позитивний дріт рульового колеса для "викликати" генератора і подивитися, якщо заряд (cio? досягає 14В, номінальна) двигун в рух. Навіть якщо пишуть в підручниках, що перевищені 2000р/хв двигун повинен завантажити один і той же через залишкового намагнічування ротора,...
дайте нам знати!
michele30
11-04-2013, 14:00
привіт нитка, що ви говорите, cio? червоний приходить позитивний, і l генератора, зарядка 13,5 v фіксований .
У цьому типі генератора, знаходимо плагін три напрямки, де ми знайдемо:
1:червоний Провід, який буде? провід збудження " D+ ",якого ви повинні ротора фінч? може генерувати, починаючи з самих низьких обертах,магнетизм, поля, зовнішні жорсткі стануть ампер і вольт.Тут ми завжди знайдемо позитивний фіксований +30 захищений запобіжником..
2:блакитна Передає блоку управління двигуном сигнал заряду в вольтах,у вигляді прямокутної хвилі цифровий позитивний,з постійною частотою,де значення в вольт sar? оскільки від реальної висоти " Амплітуда " меандр
3:Сірий Провід, який вона передає в блок керування двигуном,сигнал зарядки, але в цьому випадку струм,завжди у формі меандр цифровий позитивний,з постійною частотою,де-значення сили струму, sar? задається ширина у відсотках меандр або в duty cicle..
MultiBravo
11-04-2013, 20:34
отже, 2 і 3 практично контролю напруги та струму, що подається від генератора...
потім блок управління заряду розумний, якщо виявляє 13.5 вольт accender? індикатор, чому? ? під напругу зарядки (знамениті 14В) і ми..
Зрозуміла так, що червоний провід на D+ йде добре, мені хочеться сказати, що проблема ? регулятор генератора..
З навантаженням (фари, кондиціонер, disappanamento..) як правило напруга? залишається фіксованою на 13.5? прискорення p??
michele30
11-04-2013, 20:53
дивіться прямо зараз, не з'? його під руку, чому?вони роблять діагностику майстерні ford в безпосередній близькості, але за те, що я сказав , що їх проблема буде блок управління двигуном перекодувати, так що ? його оригінальні, гніздо під знесення, але коди однакові зараз.
мені сказали в ford, що в ебу бачать заряд 13,5 v фіксовані, але це я не знаю, якщо прискорення залишається так завжди.
може assere, що ебу не відчуваючи відомих 14в не обробляв індикатор акумулятора і залишається завжди горить індикатор?
MultiBravo
11-04-2013, 22:46
може так бути?, принаймні ? припущення, що я роблю, по-моєму, треба діяти поетапно, коли у вас є кілька проблем..
у будь-якому випадку, якщо ? центр на високому рівні, повинні дати собі прямі, правильні, оскільки вони будуть знати, як добре працює блок зарядки розумний..
domenic68
12-04-2013, 14:09
ці коди є однієї батареї до іншої панелі приладів