Перегляд Повної Версії : Думку карта iveco daily
Привіт я хотів би дізнатися думку про цю Карті x daily, якщо і йде добре, і якщо є обмежувачі додаю файл mod+ori
domenic68
10-04-2013, 13:50
немає нікого, хто мені цей погляд
карту простіше простого. дизель торкнувся занадто рано , ви будете палити і nn пропонує 10% дизельного палива, в тому діапазоні.
вам не вистачає обмежувачі крутного моменту. вам не вистачає карти turbo.ви пропустили одну карту педалі.
а ви можете спробувати , так ви розумієте, зміни.хороша робота
ви могли б ви мені допомогти, щоб зробити цю карту?
ви хочете дізнатися, чи ви хочете карту спробувати?? у мене проблеми з x tt і два. ваш л-ви ще не пробували?
якщо ви дасте мені карту, щоб спробувати і велика річ, і в той же час я хотів би дізнатися, спасибі заздалегідь
що daily, що версії і 35???багато обмежені на швидкість!!
якщо ви дасте мені карту, щоб спробувати і велика річ, і в той же час я хотів би дізнатися, спасибі заздалегідь
msport (exil77grande)
13-04-2013, 18:44
форум служить для допомоги, не для себе зробити переказують,з підставою, що ви зробили, і різні поради, які ви отримуєте, йдіть вперед altriment який сенс?
Привіт і daily 35c12 тоді я не хочу файл готовий, але файл comfrontare з тим, мій і побачити, де помиляюся я, де я повинен поліпшити
Привіт і daily 35c12 тоді я не хочу файл готовий, але файл comfrontare з тим, мій і побачити, де помиляюся я, де я повинен поліпшити
це те ж саме,файл потрібно змінити, ви з картку на раз і запитати тут думка і йдіть вперед.
Добрий день, що ебу у вас? MS6.3? або інший?
з повагою
хто-небудь є damos або драйвер для ECM?