Прагляд Поўнай Версіі : Абмежавальнік ціску turbo alfa 166 2.4jtd 136cv edc15c5
Backgroop
09-04-2013, 11:08
Прывітанне, хлопцы, я павінен падняць абмежавальнік turbo на гэтай alfa 166 хто-то ведае, адкажыце, дзе вы знойдзеце адрасы?? :)
Backgroop
09-04-2013, 13:08
Прывітанне, хлопцы, я павінен падняць абмежавальнік turbo на гэтай alfa 166 хто-то ведае, адкажыце, дзе вы знойдзеце адрасы?? :)
Праблема, што я ?:
аўтамабіль у дадатак да адлюстраванне мае помпа-фарсунак зменены.. у выніку ў мяне рэзкі ўздым абаротаў і ціску турбіны, гэтая апошняя, будучы абмежаваны ў 1 бар прыкладна 1,2 таму пайсці на аднаўленне аўтамабіля, адлучыўшы магутнасці, хто-небудзь мае ўжо? зроблены з edc15c5?? вы ведаеце, дзе знаходзіцца абмежавальнік ціску турба?
mariodarkblue
09-04-2013, 13:28
Праблема, што я ?:
аўтамабіль у дадатак да адлюстраванне мае помпа-фарсунак зменены.. у выніку ў мяне рэзкі ўздым абаротаў і ціску турбіны, гэтая апошняя, будучы абмежаваны ў 1 бар прыкладна 1,2 таму пайсці на аднаўленне аўтамабіля, адлучыўшы магутнасці, хто-небудзь мае ўжо? зроблены з edc15c5?? вы ведаеце, дзе знаходзіцца абмежавальнік ціску турба?
Прывітанне...то, на edc15, вы павінны падняць непасрэдна абмежавальнік pturbo ў ftemp, то есць два біта, размешчаных уздоўж файл, і, нарэшце, біт напружанне...ты, што ціск абаротаў?дзе вы жадаеце атрымаць?
Майце на ўвазе, што ? можна таксама выдаліць recovery: cio? вы suoner? а няспраўнасці з запальваннем шпіена ў рамках, але не taglier? магутнасць.
Я не магу спампаваць яшчэ ўкладанні, аднак карту, якая абмяжоўвае ціск turbo мае максімальнае значэнне 2250 мбар ( 1.25 бар ).
giuseppe1374
09-04-2013, 13:37
прывітанне дарагі, адрас абмежавальніка ціску турба ? 07FA72 у 07FB38
Backgroop
09-04-2013, 15:11
Прывітанне, хлопцы, усім дзякуй за парады, ghizmo вы, маюць рацыю тыя адрасы, якія я размясціў giuseppe1373 яны мап максімальнае значэнне 2250 мб.. я спрабую зрабіць некаторыя змены, і я дам вам ведаць, каб падабраць абмежавальнік, вы зменіце значэнне толькі да 2250 appure ўсей карце?
giuseppe1374
09-04-2013, 15:32
абмежавальнік ж элементарна, у залежнасці ад ціску турба, і яго трэба будзе падняць па ўсей крывой, калі б табе я, калі ў вас цяжкасці
msport (exil77grande)
09-04-2013, 23:28
абмежавальнік ж элементарна, у залежнасці ад ціску турба, і яго трэба будзе падняць па ўсей крывой, калі б табе я, калі ў вас цяжкасці?
прабачце, але калі вы не можаце змяніць абмежавальнік ціску турба, то гэта канец, і ці правільна, што мы тэстуем толькі інакш не imparera ніколі.
Backgroop
10-04-2013, 00:09
Прывітанне рага, прабачце за затрымку адказу... я зрабіў розныя выпрабаванні, будзьце ўпэўненыя, мы не адрэдагаваць... без праблем.. я пераехаў абмежавальнік ціску 2250 значэнне, пік, 3250, і ўся спадарожная карту абмежавальнік.. аўтамабіль ідзе выдатна.. дзякуй за дапамогу..
не трэба падымаць столькі абмежавальнік...практычна ты прывеў да 2,25 бар+1 бар атмасфернага прэс....таму што датчык ціску "закон" максімум-1,5 бар press turbo+1бар прэс атмасфернага, што ўсе f? 2500millibar...і што напружанне датчыка адпавядае 4,5 вольт...
як вам параілі, калі вы хочаце больш press turbo 1,5 трэба карэктаваць карту выхаднога напружання датчыка ціску турбо...
або ўсталяваць адзін датчык ад 3bar або 4bar вынікі і карэктаваць карту абмежаванні turbo f temp....
leandro89
29-06-2013, 11:44
нават калі абмеркаванне трохі састарэлі, я хацеў бы ведаць, калі адзін змяняе 16bit, а другі-у 8бит?
Прывітанне...то, на edc15, вы павінны падняць непасрэдна абмежавальнік pturbo ў ftemp, то есць два біта, размешчаных уздоўж файл, і, нарэшце, біт напружанне...ты, што ціск абаротаў?дзе вы жадаеце атрымаць?
Майце на ўвазе, што ? можна таксама выдаліць recovery: cio? вы suoner? а няспраўнасці з запальваннем шпіена ў рамках, але не taglier? магутнасць.
Ўваскрэсіць гэтую старую тэму, каб спытаць, якія гэтыя два біта, якія былі раскіданыя ўздоўж файл і біт напружанне; я знайшоў карту, на пытанне ў 16, але іншых няма..
Дзякуй