Перегляд Повної Версії : Труби dpf
Хто знає, хто-то надійний і чесний, який будує труби, водостічна труба і DPF? :rolleyes:
або ті, хто в ній поповнюються...
навіть в лічку, якщо не ? можна сказати, публічно...
Заздалегідь дякую...
у неаполітанська ви знайдете відмінні ціни, зробіть пошук на затоку.
carlo abarth
08-04-2013, 23:29
чому не сказати, слюда ми реклама, принаймні, якщо ціни accessibbili і для нас краще немає???
Хто знає, хто-то надійний і чесний, який будує труби, водостічна труба і DPF? :rolleyes:
або ті, хто в ній поповнюються...
навіть в лічку, якщо не ? можна сказати, публічно...
Заздалегідь дякую...
я сказав у неаполітанська, xch? часу f? мені потрібно було дві труби і шукав на ebay, я знайшов хлопця, що зробило їх традиційним способом, і я повинен сказати, що були добре зроблені, ціна була близько 50,00 євро x тих, 159 або кольоровості..якщо я на x-контакт мене nn c'? проблема у повідомити про це.
на жаль, не завжди добре що так, ці люди...
це-те, чому? я вимагаю когось надійним і, що зуміє забезпечити роботою...
ви швидко оплатити і потім трубка не монтує, а тим часом зробіть фіг з клієнтом...
і, звичайно, ви не можете rompergli DPF, оригінальний...
Я знаю одне добре, що тому водостічна труба, і труби anti dpf нержавіюча сталь 316....на моїй 159 пішли зовсім на їх місці? ? маленький ремісник, не продає на ebay-е? раніше по-старому!
я знайшов хороший сайт, але я не купив нічого, але є цікаві речі.
і, тим не менше на 159 там ви знайдете також запчастини оригінальні Alfa......код 51809647 ;)
Alfa159 q4
10-04-2013, 07:46
У мене є друг, який робить їх дуже багато машин, майже весь парк fiat-alfa-lancia багато audi-vw, а також opel, bmw, saab та інші.
Я купив у нього безліч труб, всі добре зробив і гори, ідеально!
Якщо ви хочете контакт, просіть у pm
Навіть водостічна труба для 1.9 та 2.4 fiat-alfa
У мене є друг, який робить їх дуже багато машин, майже весь парк fiat-alfa-lancia багато audi-vw, а також opel, bmw, saab та інші.
Я купив у нього безліч труб, всі добре зробив і гори, ідеально!
Якщо ви хочете контакт, просіть у pm
надіслати мені в контакт...
Alfa159 q4
10-04-2013, 08:30
надіслати мені в контакт...
Залежить, який автомобіль вам потрібний, не має :)
Franky Sbrock
24-10-2013, 17:04
відповідь видалений, тому що проти правил,якщо ви хочете зробити собі рекламу, зв'яжіться з нами і ми згодні, але якщо повторити те ж саме і бан одразу.
TTMsport
26-10-2013, 14:09
Не знайти їх вже? факти? Задавши пошук в мережі, використовуючи ім'я і модель автомобіля, ви зможете знайти їх вже? створених, так і oem-виробників, які змінені з нержавіючої сталі etc якість? зазвичай ? pi? і те, що добре...
Franky Sbrock
26-10-2013, 18:00
Прошу вибачення, у мене не було наміру робити реклами? ніхто (можливо, я рекламі? на мене...) це було тільки, щоб прийти на допомогу тим, хто шукав хороший матеріал за низькою ціною і riportavo мій досвід, от і все.
І потім, мені здається, що в обговоренні є посилання, що вони роблять реклами? іншим продавцем. Ви нічого не виправити...
Прошу вибачення, у мене не було наміру робити реклами? ніхто (можливо, я рекламі? на мене...) це було тільки, щоб прийти на допомогу тим, хто шукав хороший матеріал за низькою ціною і riportavo мій досвід, от і все.
І потім, мені здається, що в обговоренні є посилання, що вони роблять реклами? іншим продавцем. Ви нічого не виправити...
Яку посилання ви говорите?
msport (exil77grande)
27-10-2013, 09:20
Яку посилання ви говорите?
посилання, до якого він відноситься насправді було, і я видалив, але якщо ми вислизнули, не означає, що ми невірні,я хочу ribatire наш девіз сподіваючись, що ви зрозумієте:
тут закон рівний для всіх
також цікавить мене ? можете мати контакт?
також, чому? сказав відверто....якщо pm відключені, і тут ви не можете помістити посилання....ми говоримо, що обговорення вмирає відразу...
у момент я я дійсно спочатку cercarmeli на затоку італійська, німецька та англійська...
я розумію, мова в рекламі? ? давайте чергуватися, то посилання з будь-яких занадто "реклами" і мало корисних...
принаймні, це ? моя ідея...
msport (exil77grande)
27-10-2013, 11:47
якщо у вас є трохи pasienza в декількох ми, ввівши новий спонсор, який робить огляд труб defap,каталізаторів і т. д. готував матеріал pubblicitiario, а потім вводимо так що майте на момент pasienza.
якщо у вас є трохи pasienza в декількох ми, ввівши новий спонсор, який робить огляд труб defap,каталізаторів і т. д. готував матеріал pubblicitiario, а потім вводимо так що майте на момент pasienza.
привіт msport
по-перше, я вибачаюся за подвійний пост, але я помилився в send перший пост
msport (exil77grande)
27-10-2013, 20:37
привіт msport
по-перше, я вибачаюся за подвійний пост, але я помилився в send перший пост
звичайно, я не вирішуєте, які ціни, ми обмежуємо його реклама, але від того, що я бачив, ціни доступні і, перш за все, матеріал і хороша якість виготовлення.
6176
Мій батько, якщо я і зробив це тільки для lanuova vivaro. Я зробив все, решта.....
Хоча arrangiandosi, щоб знайти різні шматки зібрати , і не прийшов, щоб коштувати так мало....
Приготуйте матеріал і фолів ти на замовлення