КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Трубы dpf

alfajtd
08-04-2013, 16:49
Хто ведае, хто-то надзейны і сумленны, які будуе трубы, вадасцекавая труба і DPF? :rolleyes:

або тыя, хто ў ей папаўняюцца...

нават у лічку, калі не ? можна сказаць, публічна...

Дзякуй загадзя...

giarras
08-04-2013, 23:09
у neapolitan вы знойдзеце выдатныя цэны, зрабіце пошук на заліў.

carlo abarth
08-04-2013, 23:29
чаму не сказаць, лушчак мы рэклама, па крайняй меры, калі цэны accessibbili і для нас лепш няма???
Хто ведае, хто-то надзейны і сумленны, які будуе трубы, вадасцекавая труба і DPF? :rolleyes:

або тыя, хто ў ей папаўняюцца...

нават у лічку, калі не ? можна сказаць, публічна...

Дзякуй загадзя...

giarras
08-04-2013, 23:41
я сказаў у неапалітанскі, xch? часу f? мне трэба было дзве трубы і шукаў на ebay, я знайшоў хлопца, што зрабіла іх традыцыйным спосабам, і я павінен сказаць, што былі добра зробленыя, цана была каля 50,00 еўра x тых, 159 або каляровасці..калі я на x-кантакт мяне nn c'? праблема ў паведаміць пра гэта.

alfajtd
09-04-2013, 09:38
на жаль, не заўседы добра з так, гэтыя людзі...
гэта-тое, чаму? я патрабую каго-то надзейным і, што здолее забяспечыць працай...
вы хутка і аплаціць затым трубка не мантажуе, а тым часам зрабіце дуль з кліентам...
і, вядома, вы не можаце rompergli DPF, арыгінальны...

eismann
09-04-2013, 12:02
Я ведаю адно добра, што таму вадасьцекавая труба, і трубы anti dpf нержавеючая сталь 316....на маей 159 сышлі зусім на іх месцы? ? маленькі рамеснік, не прадае на ebay-е? па-ранейшаму па-старому!

Ужо
09-04-2013, 13:24
я знайшоў добры сайт, але я не купіў нічога, але есць цікавыя рэчы.

eismann
09-04-2013, 23:20
і, тым не менш на 159 там вы знойдзеце таксама запчасткі арыгінальныя Alfa......код 51809647 ;)

Alfa159 q4
10-04-2013, 07:46
У мяне есць сябар, які робіць іх вельмі шмат машын, амаль увесь парк fiat-alfa-lancia многія audi-vw, а таксама opel, bmw, saab і іншыя.
Я купіў у яго мноства труб, усе добра зрабіў і гары, ідэальна!
Калі вы хочаце кантакт, прасіце ў pm

Нават вадасцекавая труба для 1.9 і 2.4 fiat-alfa

alfajtd
10-04-2013, 08:07
У мяне есць сябар, які робіць іх вельмі шмат машын, амаль увесь парк fiat-alfa-lancia многія audi-vw, а таксама opel, bmw, saab і іншыя.
Я купіў у яго мноства труб, усе добра зрабіў і гары, ідэальна!
Калі вы хочаце кантакт, прасіце ў pm

даслаць мне ў кантакт...

Alfa159 q4
10-04-2013, 08:30
даслаць мне ў кантакт...

Залежыць, які аўтамабіль вам патрэбен, ці не мае іх :)

Franky Sbrock
24-10-2013, 17:04
адказ выдалены, таму што супраць правілаў,калі вы хочаце зрабіць сабе рэкламу, звяжыцеся з намі і мы згодныя, але калі паўтарыць тое ж самае і бан адразу.

TTMsport
26-10-2013, 14:09
Не знайсці іх ужо? факты? Задаўшы пошук у сеткі, выкарыстоўваючы імя і мадэль аўтамабіля, вы зможаце знайсці іх ужо? створаных, так і oem-вытворцаў, якія зменены з нержавеючай сталі etc якасць? звычайна ? pi? і тое, што добра...

Franky Sbrock
26-10-2013, 18:00
Прашу прабачэння, у мяне не было намеру рабіць рэкламы? ніхто (магчыма, я рэкламе? на мяне...) гэта было толькі, каб прыйсці на дапамогу тым, хто шукаў добры матэрыял па нізкай цане і riportavo мой вопыт, вось і ўсе.
І потым, мне здаецца, што ў абмеркаванні есць спасылка, што яны робяць рэкламы? іншым прадаўцом. Вы нічога не выправіць...

admin
26-10-2013, 20:34
Прашу прабачэння, у мяне не было намеру рабіць рэкламы? ніхто (магчыма, я рэкламе? на мяне...) гэта было толькі, каб прыйсці на дапамогу тым, хто шукаў добры матэрыял па нізкай цане і riportavo мой вопыт, вось і ўсе.
І потым, мне здаецца, што ў абмеркаванні есць спасылка, што яны робяць рэкламы? іншым прадаўцом. Вы нічога не выправіць...

Якую спасылку вы кажаце?

msport (exil77grande)
27-10-2013, 09:20
Якую спасылку вы кажаце?

спасылку, да якога ен ставіцца на самой справе было, і я выдаліў, але калі мы выслізнулі, не азначае, што мы няверныя,я хачу ribatire наш дэвіз спадзеючыся, што вы мяне зразумееце:

тут закон роўны для ўсіх

dibbutz
27-10-2013, 11:12
таксама цікавіць мяне ? можаце мець кантакт?

таксама, чаму? сказаў адкрыта....калі pm адключаныя, і тут вы не можаце змясціць спасылку....мы кажам, што абмеркаванне памірае адразу...
у момант я я сапраўды спачатку cercarmeli на заліў італьянскі, нямецкая і англійская...

я разумею, гаворка ў рэкламе? ? давайце чаргавацца, то спасылкі з любых занадта "рэкламы" і мала карысных...

па крайняй меры, гэта ? мая ідэя...

msport (exil77grande)
27-10-2013, 11:47
калі ў вас есць трохі pasienza ў некалькіх мы, увеўшы новы спонсар, які робіць агляд труб defap,каталізатараў і г.д. рыхтаваў матэрыял pubblicitiario, а затым ўводзім так што майце на момант pasienza.

dibbutz
27-10-2013, 15:50
калі ў вас есць трохі pasienza ў некалькіх мы, увеўшы новы спонсар, які робіць агляд труб defap,каталізатараў і г.д. рыхтаваў матэрыял pubblicitiario, а затым ўводзім так што майце на момант pasienza.

прывітанне msport
па-першае, я прашу прабачэння за падвойны пост, але я памыліўся ў send першы пост

msport (exil77grande)
27-10-2013, 20:37
прывітанне msport
па-першае, я прашу прабачэння за падвойны пост, але я памыліўся ў send першы пост

вядома, я не вырашаеце, якія кошты, мы абмяжоўваем яго рэклама, але ад таго, што я бачыў, цэны даступныя і, перш за ўсе, матэрыял і добрая якасць вырабу.

spiki_x
22-11-2013, 11:39
6176

Мой бацька, калі я і зрабіў гэта толькі для lanuova vivaro. Я зрабіў усе.....

Хоць arrangiandosi, каб знайсці розныя кавалкі сабраць , і не прыйшоў, каб каштаваць так мала....

anniver
10-03-2014, 02:04
Падрыхтуйце матэрыял і фолаў ты на заказ