КПК

Перегляд Повної Версії : Питання про контрольній сумі.

Денні
08-04-2013, 12:21
Привіт, хлопці, у мене до вас невелике питання.
Гортати і, звертаючись до форуму, я знайшов два файлу автомобілях, з якими я "грав". ? skoda мого батька, інший свіфт 69 одного.
? я помітив одну річ. В рівній нм HW і SW, файл, skoda, має ту ж КОНТРОЛЬНУ суму, в той час як файл marelli ? відрізняється контрольна сума...Тому що

giuseppe1374
08-04-2013, 12:51
у cks ? дуже складна річ, яка обчислюється на підставі різних параметрів.

Денні
08-04-2013, 12:55
Так, це я зрозумів...Але, як ніколи, на двох ecu автомобілів різні, з одного і того ж номера HW і SW, ? одно, і на інші автомобілі, рівних чисел ? по-іншому? ? BOSCH, інший MARELLI...

dviden
08-04-2013, 13:01
Так, це я зрозумів...Але, як ніколи, на двох ecu автомобілів різні, з одного і того ж номера HW і SW, ? одно, і на інші автомобілі, рівних чисел ? по-іншому? ? BOSCH, інший MARELLI...
для того, що знаю я, і ? мало !! але, дивлячись на ім'я Cheksum ? сума даних, блок управління перевіряє перед від'їздом, тому я роблю висновок, що якщо з таким же hw sw мають різні дані кількість camdia припустимо, що у вас є дані на блок керування X 4, і в ебу Y 5 cheksum sar? divero
тоді, можливо, я написав ваще я використовував логіку, а не знання

giuseppe1374
08-04-2013, 13:02
у cks ? різним для кожної програми, тому, якщо ви знаходитеся два ecu з тим же cks значить, що ? ж ecu з тим же програмним забезпеченням, я повторюю вам, що для розрахунку cks є математичні формули та параметри, які необхідно дотримувати.

Денні
08-04-2013, 13:07
3560

Ось тут....

giuseppe1374
08-04-2013, 13:25
ви не бачите добре

dviden
08-04-2013, 19:53
я не можу бачити фотографії, але, як сказав cheksum ? сума всіх бітів, що містяться в блоці управління в сфері автомобільного ecu існує 2 типу cheksum то лінійне, чи що ? все одно ми говоримо, що зміни, оскільки в ecu з cheksum лінійної A24 Hex (Шістнадцяткові) дані вам треба? бути завжди завжди A24 те програмне забезпечення, ви йдете висіти бітів в його "Банк-bit" або metterceli чому? чек повинен бути завжди, коли f? "Cheksum, Щоб перевірити цілісність?", в той час як в cheksum алгоритм шістнадцяткове число зміниться? з додаванням або sotrazzione біт дані, що ecu йде ходити по магазинах ? в точці, скажімо, його сейф, який чітко програмне забезпечення для редагування, піде змінювати з нової суми, якщо чек рівні ? чому? мають однакове число Біт
Ps: принаймні, я вважаю :cool:

giuseppe1374
08-04-2013, 20:19
не ? так само, як ви кажете, в протилежному випадку не існувало сімей, cks

Dragonfly
08-04-2013, 20:57
Якщо я можу допомогти додаю керівництво знайдена тут' і' в мережі, я не знаю, якщо я можу вкласти файли, aspe !!

dviden
09-04-2013, 00:35
не ? так само, як ви кажете, в протилежному випадку не існувало сімей, cks

Денні
15-04-2013, 21:52
Я зрозумів це, хлопці,...?; два ecu обидва 1433y196, чому? є дві контрольні суми різні? (marelli 6JO)
У той час як два ecu за допомогою того ж коду, у зв'язку з edc15, мають ту ж дату?

dviden
15-04-2013, 23:41
Я зрозумів це, хлопці,...?; два ecu обидва 1433y196, чому? є дві контрольні суми різні? (marelli 6JO)
У той час як два ecu за допомогою того ж коду, у зв'язку з edc15, мають ту ж дату?

я моєї теорії, тобі я дії, будучи Cheksum (я перекладаю) "контрольна сума", а потім, якщо вони рівні ? чому? мають однакове число Біт
я, наприклад, якщо у вас дві карти 5 доларів або у вас дві карти 5 євро завжди 10 ти не в рахунок валюти!!!!!!

Денні
17-04-2013, 15:20
Хлопці, ось цей файл ліжка-Swift з ecu 1433y196.
Що? відрізняється від контрольна цього тут
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?265-Swift

Тепер, чому? дві реєстрації відрізняються? Це нормально?

У skoda мого батька, між ліжком, і того, що є тут, не було різниці. Це те, що я не розумію...

dviden
18-04-2013, 09:13
Хлопці, ось цей файл ліжка-Swift з ecu 1433y196.
Що? відрізняється від контрольна цього тут
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?265-Swift

Тепер, чому? дві реєстрації відрізняються? Це нормально?

У skoda мого батька, між ліжком, і того, що є тут, не було різниці. Це те, що я не розумію...
я не можу завантажити вкладення, тому я не можу побачити відмінності між цими двома, що, якщо моя теорія ? дійсним, повинні бути, просто біт інший

sportknight
18-04-2013, 09:27
буде? деякі точки на карті, що змінюється,це відбувається навіть на моїй 159,files мій ? відрізняється від контрольної суми інші, і насправді ecm не знайдете серед водіїв....
мій автомобіль спокійно з мого файлу, а з тих, хто з правильність контрольної суми немає...

Денні
18-04-2013, 15:03
Ок, ок! Очевидно, то, можливо, вони також мають один біт відрізняється в розмірі ecu....

MisterKappa
18-04-2013, 15:32
Контрольної і простий спосіб переконатися, що буфер написав не має помилок.. з певним ступенем безпеки.
Ви складете всі значення пам'яті або буфера, що він втратив у byte, word (2 байти), long (4 байти), і зберегти..
у разі, якщо записи не буде виконано, це означає, що легко ця сума розраховується sara' відмінності з правильним, і потім ви розумієте, що принаймні одна помилка і є
Зверніть увагу, що це не метод, впевнений на 100%, тому що' якщо помилки є два, гіпотетично (тому що на практиці всі можливості, що відбувається дуже рідко) перший може бути скасовано згідно з розрахунком контрольної суми.. (типу, якщо замість того, щоб написати 5 записується 0.. а потім, замість того, щоб писати 10, записується 15.. ці 2 помилки компенсують розрахунок chksum).

Тепер, якщо файли ідентичні і в звичайній машині, мені здається неможливим, що контрольна сума відрізняється.. іншими словами, якщо це означає, що є відмінності, і, отже, файл або інше, або і був написаний з одного (або більше) помилки ;)

Денні
18-04-2013, 15:45
Eeheheheheheheh. Велику проблему. Автомобіль, з якого я прочитав файл ? оригінал.... Як пу? бути? Ми говоримо про двох файлів, не кричи.

MisterKappa
18-04-2013, 16:48
Не центрувати, які орі.. повинні бути ідентичні в змісті.. якщо не так то cehcksum та інше
Вам потрібно зробити, з'являється двійковий файл.. наприклад, якщо відкрити з допомогою titanium у утиліти ви можете зробити то з'являється, і я не думаю, дасть тобі solola контрольна сума, як різниця
Я не можу зробити це знову " завантаження файлу " заднім числом " te lo спостерігав би

dviden
18-04-2013, 22:12
Контрольної і простий спосіб переконатися, що буфер написав не має помилок.. з певним ступенем безпеки.
Ви складете всі значення пам'яті або буфера, що він втратив у byte, word (2 байти), long (4 байти), і зберегти..
у разі, якщо записи не буде виконано, це означає, що легко ця сума розраховується sara' відмінності з правильним, і потім ви розумієте, що принаймні одна помилка і є
Зверніть увагу, що це не метод, впевнений на 100%, тому що' якщо помилки є два, гіпотетично (тому що на практиці всі можливості, що відбувається дуже рідко) перший може бути скасовано згідно з розрахунком контрольної суми.. (типу, якщо замість того, щоб написати 5 записується 0.. а потім, замість того, щоб писати 10, записується 15.. ці 2 помилки компенсують розрахунок chksum).

Тепер, якщо файли ідентичні і в звичайній машині, мені здається неможливим, що контрольна сума відрізняється.. іншими словами, якщо це означає, що є відмінності, і, отже, файл або інше, або і був написаний з одного (або більше) помилки ;)

бачив, що здається, що є, розумієте контрольної суми :) сімей, про яких говорив йосип, - це методи розрахунку, які використовують вдома ?
так я chiarisco останнє запитання !!!

MisterKappa
18-04-2013, 23:46
Речовина ? те, що я сказав у тому сенсі, що сума якимось чином всієї пам'яті, а потім перевіряє значення, яке має дати..
Звичайно, там може бути багато варіантів..
Ви складете всі адреси у байт, або long short, а потім ви можете зберегти його у byte, short, long або пу? зарезервувати розрядне число таке, що утримувати domma всього (зазвичай)..
Крім того, не ? сказав, що потрібно, щоб змусити скласти можна використовувати також інші функції.
Як подивитися змінні, їх багато.. так не ? сказав, що буде реалізовано від різних виробників, так само

dviden
19-04-2013, 08:46
Речовина ? те, що я сказав у тому сенсі, що сума якимось чином всієї пам'яті, а потім перевіряє значення, яке має дати..
Звичайно, там може бути багато варіантів..
Ви складете всі адреси у байт, або long short, а потім ви можете зберегти його у byte, short, long або пу? зарезервувати розрядне число таке, що утримувати domma всього (зазвичай)..
Крім того, не ? сказав, що потрібно, щоб змусити скласти можна використовувати також інші функції.
Як подивитися змінні, їх багато.. так не ? сказав, що буде реалізовано від різних виробників, так само

MisterKappa
19-04-2013, 09:19
Звичайно, є способи, в яких обчислюється

cinqueturbo
19-04-2013, 17:03
Вибачте вторгнення..
я вважаю, що це дуже добре, щоб краще розуміти мова,
прямо сьогодні вранці, або читав і писав у панда-1,3 Mjet, що gi? я вклав у ваші труднощі? з flash!

такий басейн з Титаном і мені вийшли два драйвера, змінювалися лише контрольна сума,
файл знаходите числі: https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=3737&d=1366366938
або обраний перший або факт втручання, за винятком випадків, і пишу, і з потом на лобі і туди-все ок..
тепер мені цікаво, що могло статися? вибирав її другого?..

Денні
20-04-2013, 02:55
Але написано, що з інструментом? На тих, ecu все одно MPPS назад реєстрації в автомат, то в aprte драйвер, що я не знаю, якщо може toppare карти, потім мало змінюється. Інакше, якщо записується з іншими програмістами, не знаю, мінімально....

cinqueturbo
20-04-2013, 23:11
Але написано, що з інструментом? На тих, ecu все одно MPPS назад реєстрації в автомат, то в aprte драйвер, що я не знаю, якщо може toppare карти, потім мало змінюється. Інакше, якщо записується з іншими програмістами, не знаю, мінімально....

Денні до причини,
Mpps тому все, що він, але BDM?
Titanium поправляє його, коли я зберігаю Файл,
і ми,
але якщо є два драйвери?
однак читається і пишеться з BDM..
гарний обговорення дуже важливо!!!! ;)

Денні
25-04-2013, 21:57
У BDM, я не знаю....Хлопці, ви можете зробити мені послугу? за c'? файл Skoda .ori... змінити тільки один біт, і ввічливо ripostate файл з чек правильно? Я хочу, щоб мені в цьому переконався...
Мені ECM не змінює дату... :(

sportknight
25-04-2013, 23:28
У bdm для її розрахунку та в автоматичному режимі, а також marelli mjtd ? розраховується автоматично

Денні
07-05-2013, 23:58
Ніж....
Чому? всі при закритті ECM вам зберегти файл реєстрації, правильно? Звичайно, і відкривши потрібний драйвер....Мені не робить.
Одна річ,...Mpps, я від сколково? його виправити, але як? Виконавши процедуру, каже мені: "виберіть файл, щоб виправити, виберіть у грі, але потім нічого не робить. Не рятує ні новий файл, і не виправляє навіть те, що вже? є.

gezame
12-05-2013, 01:00
Eeheheheheheheh. Велику проблему. Автомобіль, з якого я прочитав файл ? оригінал.... Як пу? бути? Ми говоримо про двох файлів, не кричи.
Привіт
Ви-ель-контрольна сума не iguale, дамп даних у два файлу не iguale на 100%.
З повагою.

paolo159
12-05-2013, 05:16
той факт, що з двох сум рівні ? просто збіг... що стосується інших двох, з двох однакових блоків, але з chk-іншому не з'? нічого дивного, просто навіть просто трохи по-іншому... навіть між блоками управління для одного і того ж sw і hw, раз є відмінності в картах, з-за яких-небудь змін і невеликих виправлень, внесених...