Перегляд Повної Версії : Audi A3 2.0 TDI 140CV
Привіт,
як вже згадувалося в моєму уявленні, у мене проблема в моїй машині, де час від часу я мінімум трохи налаштувати.
http://imageshack.us/clip/my-videos/547/3ttgphrqibzxotzswxdtfh.mp4/
на іншому форумі мені сказали, що ? дефект карти, і це вирішується за допомогою оновлення ПРОШИВКИ.
Почнемо з точки, що я вважаю, що я не карта, оригінал audi, так як автомобіль споживає і ходи краще інших ( скажімо, мій механік).
Розмовляв з одним, як тільки він повертається в країну, я піддалася його "півник" і ми бачимо, мало що може? зробити.
В очікуванні, я хотів запитати, чи по-вашому ? дефект карту і, якщо можливо, у вас є карта, вільним від цього недоліку?
Дякую
ви зробили заміну ременя розподілу випадково?я вас запитую, тому що багато разів, якщо не покласти точно в фазі з спеціалізоване обладнання пу? дати ті проблеми,....особливо йдуть калібровані, то жокея кулачків з vagcom....через його дії....
frantik3
07-04-2013, 22:47
поштовий файл, але, безумовно, якщо і зіставити, і був зворушений, що погано, або може бути egr брудна, в усякому разі, ці авто з оновленням дозволяється, але якщо і зіставляється ви повинні спочатку поставити його оригіналу, а потім оцінити оновлень для цього автомобіля, то їх буде, але потрібен номер рами і тебе я дізнаюся, чи є є!!!!!
Розподіл я зробив кілька місяців тому... приблизно в 15 кілометрах від...
але "за замовчуванням" ? вискочив зараз... якщо він мапу повинен був його робити, а раніше, немає?
giuseppe1374
07-04-2013, 23:01
пу? бути також будь-витратомір повітря, потрібен діагноз, щоб почати розуміти,
але "за замовчуванням" ? вискочив зараз... якщо він мапу повинен був його робити, а раніше, немає?
насправді...якщо було карти, навіть перед розгортанням вам давав дефект....
ці машини, якщо вони не мають мітки з точністю до тисячної дають, що типу проблеми...
так як кулачки діяти також і на відкриття-закриття форсунок...тому потрібно калібрування дуже точна, і, в особливості, що повинно бути зроблено з копійки підходять самі процедури калібрування за допомогою vagcom p? працьовиті, які не всі роблять з причин складності-часу...
Але у вас є контрольна лампа двигуна горить?
При включенні на холодну як працює?
leandro89
07-04-2013, 23:44
привіт, я ? сталося так, що дефект, як мінімум, нерегулярно, час від часу в діагноз, що стирчать з датчика температури, маси повітря. замінені, і машина в порядку.
Отже, холодна йде добре. Контрольна лампа двигуна ? постійно горить через Підключений EGR
Тому пу? бути датчик витрати повітря?
giuseppe1374
07-04-2013, 23:55
gi? ви це передбачали, що це може бути витратомір повітря, але тут можна робити тільки припущення, потрібно зробити діагностику!
Щиро, як припущення, debimentro вважаю, що пі? порівняно з ECU.
motorsport
08-04-2013, 00:38
я не розумію, не розміщувати параметри датчик витрати повітря, як ми можемо відповісти на це?? робить діагностику та пошти справа? всмоктуваного повітря....
Тоді ми мали б враховувати забруднення, який формується на дросельної заслінки всмоктуючого і очистити...перо якраз місця, коди помилок :rolleyes: ви міркує
giuseppe1374
08-04-2013, 12:35
зробіть діагностику!
legendaryslave
08-04-2013, 12:40
ви зробили заміну ременя розподілу випадково?я вас запитую, тому що багато разів, якщо не покласти точно в фазі з спеціалізоване обладнання пу? дати ті проблеми,....особливо йдуть калібровані, то жокея кулачків з vagcom....через його дії....
я художник і мені те ж саме, але', і важко прийти до рішення, можна лише робити припущення, так
gi? ви це передбачали, що це може бути витратомір повітря, але тут можна робити тільки припущення, потрібно зробити діагностику!
Я повинен дати VAG на додаток до півнику, що з нетерпінням чекаємо.
так, але влучно, перш ніж думати, до ecu управляє також з іншого тестер помилок, знайдеш-p..... і їх, ми розмірковуємо
msport (exil77grande)
08-04-2013, 15:36
привіт, я ? сталося так, що дефект, як мінімум, нерегулярно, час від часу в діагноз, що стирчать з датчика температури, маси повітря. замінені, і машина в порядку.
аналогічна проблема, я навіть була з dpf instasato,проте в іншому місці, хоча продати вам файл онлайн вам скажуть, що якщо у вас проколоти колеса дозволяється після їх втручання в карту hahah.
аналогічна проблема, я навіть була з dpf instasato,проте в іншому місці, хоча продати вам файл онлайн вам скажуть, що якщо у вас проколоти колеса дозволяється після їх втручання в карту hahah.
Багато разів ? cos?. Як Vag-com, що порадите?
legendaryslave
09-04-2013, 00:00
очі, що ? скоро vag у використанні
giuseppe1374
09-04-2013, 12:25
є свої інструмент для групи vw і audi ? у vcds та іншої ? у vas, я вам рекомендую vas за те, що вам потрібно зробити, ви.
Ось помилки:
1 Fault Found:
16785 - EGR System: Insufficient Flow
P0401 система - 000 - -
Стоп-Кадр:
Об / хв: 1470 /хв
Torque: 32.0 Нм
Speed: 13.0 км/год
Load: 11.8 %
Duty Cycle: 14.7 %
Bin. Bits: 11000000
Mass Air / Rev.: 260.0 мг/вул
Mass Air / Rev.: 540.0 mg/str
Готовність: 1 1 0 0 0
ddress 17: Instruments Labels: 8P0-920-xxx-17.LBL
Part No SW: 8P0 920 930 F HW: 8P0 920 930 F
Component: KOMBIINSTR. VDO H25 0110
Кодування: 0004003
Shop #: WSC 00001
1 Fault Found:
00003 - Control Module
014 - Defective
Стоп-Кадр:
Fault Status: 00000011
Fault Priority: 1
Fault Frequency: 1
Пробіг: 60301 км
Time Indication: 0
Дата: 2007.11.21
Time: 09:04:09
Здоров'я всім,
я ? прийшов Півник, а зараз що робити?
Який драйвер краще використовувати?
Від Vag взяв ці info:
Програмне Забезпечення P0101
Обладнання 0281011364
Мені вдалося зберегти карту.... Я не можу прикріпити його, а ? 1024, отже, 1М.
я повинен тримати на який-небудь сайт, або c'? так його тут в додатку?
тут c'? карту від мене, читати. Щоб дати більше інформації, всередині файлу я поставив snap, де видно модель блоку управління, програмне забезпечення, рами та ін..
Я з нетерпінням чекаю ваших відповідей
Нарешті, мені вдалося відкрити цю карту, і я прибув у ці info:
Bosch
Дизель
0281011364
1037369819
------------------------------
Size: 1048576 = 0x100000
Cks = 0x98156F0
Де я вважаю, що версія прошивки ? : 1037369819
Отже, на цій карті, що ми знаємо? Це карта стара чи оновлена? З нетерпінням чекаємо-небудь душу pia. Дякую
frantik3
26-04-2013, 13:58
виключити egr на карті, і ви більше цю помилку
виключити egr на карті, і ви більше цю помилку
Так звичайно, але початкову проблему ? то, щонайменше, нерегулярно
frantik3
26-04-2013, 15:12
закрити egr
Cristiano75
26-04-2013, 17:06
А також закрити egr карта
Подивитися хоча MAF завжди залишається фіксованою в 540mg.. може бути пішов, або у вас є вихід, який не добре з'єднується з pin-код.
Тим часом, дякую всім за відповіді.. :)
А також закрити egr карта
Подивитися хоча MAF завжди залишається фіксованою в 540mg.. може бути пішов, або у вас є вихід, який не добре з'єднується з pin-код.
я думаю, ви маєте на увазі ці значення:
Mass Air / Rev.: 260.0 мг/вул
Mass Air / Rev.: 540.0 mg/str
вважає, що EGR ? обмежений механічно з металевої пластини. Але точно, це вимір повітря, де проводиться?
Я знайшов трохи часу, щоб присвятити машина,
я помітив, з великим жалем, що EGR була відкрита, і помилка, що я перенесла час був тільки в пам'яті. Я побудував лист розташовуватися між трубою, що призводить вихлопних газів до EGR EGR-ж. Зайве говорити, що лайно було всередині :S
Потім за допомогою Vag я майже заблокував EGR, але як тільки ти sar? здатний буде дуже сильно@? закрити EGR на карті, а також спробувати вирішити проблему вильоту в теплі причини ansieee XD
Але ви знаєте, що це? карту золотих + оновив для мого автомобіля?
Дякую
Я знайшов трохи часу, щоб присвятити машина,
я помітив, з великим жалем, що EGR була відкрита, і помилка, що я перенесла час був тільки в пам'яті. Я побудував лист розташовуватися між трубою, що призводить вихлопних газів до EGR EGR-ж. Зайве говорити, що лайно було всередині :S
Потім за допомогою Vag я майже заблокував EGR, але як тільки ти sar? здатний буде дуже сильно@? закрити EGR на карті, а також спробувати вирішити проблему вильоту в теплі причини ansieee XD
Але ви знаєте, що це? карту золотих + оновив для мого автомобіля?
Дякую
Новини,
сьогодні у мене є один датчик витрати повітря, і у мене встановлений. Ми говоримо, що здається, що авто йде краще.
Тепер я бачу, як вона йде, і тоді provvedo за допомогою вас, щоб заглушити EGR на карті і вирішити проблеми вильоту і тепло.
Новини,
сьогодні у мене є один датчик витрати повітря, і у мене встановлений. Ми говоримо, що здається, що авто йде краще.
Тепер я бачу, як вона йде, і тоді provvedo за допомогою вас, щоб заглушити EGR на карті і вирішити проблеми вильоту і тепло.
закривши egr карта не вирішити слюди проблема вильоту в тепло .за теплий старт ви повинні втрутитися на інші адреси, не на egr
закривши egr карта не вирішити слюди проблема вильоту в тепло .за теплий старт ви повинні втрутитися на інші адреси, не на egr
Вибачте, якщо я погано виражена, але я хотів сказати, що зміни потрібно зробити, 2:
-Центральний EGR;
-Проблема запуску теплого двигуна.
В даний час я не здатна.
Вибачте, якщо я погано виражена, але я хотів сказати, що зміни потрібно зробити, 2:
-Центральний EGR;
-Проблема запуску теплого двигуна.
В даний час я не здатна.вибачитися за що,я б хотіла уточнити, що з цієї операції закриття egr ,не risolvevi проблеми рб. гарячий
вибачитися за що,я б хотіла уточнити, що з цим заключному egr ,не risolvevi проблема рб. гарячий
А не знаєте, чи є поновлення на карту вище pi? нещодавно для моєї машини? Thank's
Як я можу зрозуміти, чи існує ще оновлення?
ось рішення для пуску гарячої...
від 0EEE26 в 0EEE2A і
від 0EEE38 в 0EEE3C
збільшується 900 пунктів
Тим часом, ДЯКУЮ за увагу,
слухати або краще читайте, це ? перший файл-карту, яка крім як в абсолютному, отже, я сподіваюся, зробили все правильно. Вам докладаю те, що я зміг призначати
Тим часом, ДЯКУЮ за увагу,
слухати або краще читайте, це ? перший файл-карту, яка крім як в абсолютному, отже, я сподіваюся, зробили все правильно. Вам докладаю те, що я зміг призначати
ми не...
я дав тобі адреси, а також значення, щоб збільшити і все-ви зробили, як я sugerito
Ну.. ahaah
Я спробував ще раз, використовуючи інший метод, і на цей раз, + впевнено, ніж раніше. :)
Привіт, я чекаю судження/думка про те, що з мене зробили.
В очікуванні я спробував зробити операцію з раз. Я заявляю, що я довіряю більше? з вашої інструкції, що роботи ще механізм.
Скільки разів він надходить трохи і все. Але точно ці криві, що вони собою являють? Додаю файл раз і snap відмінностей.
cristianbomberos
03-09-2013, 20:14
Закривши egr ви вирішили проблему?
EGR закривається тільки механічно, я жду, що якийсь спеціаліст тим часом, скажіть мені, якщо я добре зробив зміни. Звичайно, шлях завжди з індикатор несправності горить.
cristianbomberos
03-09-2013, 20:52
автомобіль не переходить у recovery?
Чому? повинні йти туди? Ходив у recovery, коли ви ? розпещений MAF. Однак поява новин на картці XD
В очікуванні я пробував себе у зняти EGR.
Що ви думаєте про це?
Зробили ми? я можу безпосередньо завантажити cos? з galletto 1250, або я повинен зробити що-то з контрольною сумою?
Cristiano75
08-09-2013, 15:31
Контрольна сума для її розрахунку півник у стадії написання... якщо у вас є mpps було б краще...
Ти бачив карту? як вам здається?
Cristiano75
08-09-2013, 22:20
Друга перевірка системи рециркуляції ог його на максимальне значення, що відповідає 16-бітний motorola -1.
Зазвичай я роблю так...
Друга перевірка системи рециркуляції ог його на максимальне значення, що відповідає 16-бітний motorola -1.
Зазвичай я роблю так...
ммм, на жаль, c'? є прекрасне керівництво тут про те, як зробити це зміна, але я не можу отримати до них доступ, чому? не симпатичні.
Спори, крім модифікації я зробив з раз і виконав ці зміни:
Адреса - Значення
D5314 - D531C 3200
D531E - D531E 3500
D5320 - D5326 3800
D5328 - D532E 3260
То c'? збільшення в середньому на 0.5 від D5346 в D53F4
потім:
D5406 - D5408 65535 (FFFF)
D540A - D540C 2780
D540E - D5412 3100
D5414 - D5414 3400
D5416 - D541C 3700
D541E - D5424 3240
D5426 - D542C 65535 (FFFF)
зроблено це riassuntino зміни, я не розумію, як ви робите, і на які адреси діяти. Тоді я не розумію приріст в кілька % точках на кривій.