Прагляд Поўнай Версіі : Audi A3 2.0 TDI 140CV
Прывітанне,
як ужо згадвалася ў маім уяўленні, у мяне праблема з маей машыне, дзе час ад часу я мінімум трохі наладзіць.
http://imageshack.us/clip/my-videos/547/3ttgphrqibzxotzswxdtfh.mp4/
на іншым форуме мне сказалі, што ? дэфект карты, і гэта вырашаецца з дапамогай абнаўлення ПРАШЫЎКІ.
Пачнем з пункту, што я мяркую, што я не карта, арыгінал audi, так як аўтамабіль спажывае і хадзі лепш за іншых ( скажам, мой механік).
Размаўляў з адным, як толькі ен вяртаецца ў краіну, я паддалася яго "пеўнік" і мы бачым, мала што можа быць? зрабіць.
У чаканні, я хацеў спытаць, ці есць па-вашаму ? дэфект карту і, калі магчыма, у вас есць карта, свабодным ад гэтага недахопу?
Дзякуй
вы зрабілі замену рамяня размеркавання выпадкова?вас я пытаюся, таму што шмат разоў, калі не пакласці дакладна ў фазе з спецыялізаванае абсталяванне пу? даць тыя праблемы,....асабліва ідуць калібраваныя, то жакея кулачкоў з vagcom....праз яго дзеянні....
frantik3
07-04-2013, 22:47
паштовы файл, але, безумоўна, калі і супаставіць, і быў крануты, што-то дрэнна, або, можа быць egr брудная, ва ўсякім выпадку, гэтыя аўто з абнаўленнем дазваляецца, але, калі і супастаўляецца вы павінны спачатку паставіць яго арыгінала, а затым ацаніць абнаўленняў для гэтага аўтамабіля, то іх будзе, але патрэбны нумар рамы і цябе я пазнаю, ці есць есць!!!!!
Размеркаванне я зрабіў некалькі месяцаў таму... прыкладна ў 15 кіламетрах ад цяпер...
але "па змаўчанні" ? выскачыў цяпер... калі ен карту павінен быў яго рабіць, а раней, няма?
giuseppe1374
07-04-2013, 23:01
пу? быць таксама любы расходомер паветра, патрэбен дыягназ, каб пачаць разумець,
але "па змаўчанні" ? выскачыў цяпер... калі ен карту павінен быў яго рабіць, а раней, няма?
на самай справе...калі было карты, нават перад разгортваннем вам даваў дэфект....
гэтыя машыны, калі яны не маюць пазнакі з дакладнасцю да тысячнай даюць, што тыпу праблемы...
так як кулачкі дзейнічаць таксама і на адкрыцце-закрыцце фарсунак...таму патрабуецца каліброўка вельмі дакладная, і, у асаблівасці, што павінна быць зроблена з капейкі падыходзяць самыя працэдуры каліброўкі з дапамогай vagcom p? працавітыя, якія не ўсе робяць па прычынах складанасці-часу...
Але ў вас есць кантрольная лямпа рухавіка гарыць?
Пры ўключэнні на халодную як працуе?
leandro89
07-04-2013, 23:44
прывітанне, я ? здарылася так, што дэфект, як, мінімум, нерэгулярна, час ад часу ў дыягназ, якія тырчаць з датчыка тэмпературы, масы паветра. замененыя, і машына ў парадку.
Такім чынам, халодная ідзе добра. Кантрольная лямпа рухавіка ? пастаянна гарыць з-за EGR Падлучаны
Таму пу? быць датчык выдатку паветра?
giuseppe1374
07-04-2013, 23:55
gi? вы гэта прадбачылі, што гэта можа быць расходомер паветра, але тут можна рабіць толькі здагадкі, трэба зрабіць дыягностыку!
Шчыра, як здагадка, у debimentro лічу, што пі? па параўнанні з ECU.
motorsport
08-04-2013, 00:38
я не разумею, не размяшчаць параметры датчык выдатку паветра, як мы можам адказаць на гэта?? робіць дыягностыку і пошты справа? всасываемого паветра....
Тады мы павінны былі б улічваць забруджвання, які фарміруецца на дросельнай засланкі всасывать і ачысціць...пяро як раз месца, коды памылак :rolleyes: вы разважае
giuseppe1374
08-04-2013, 12:35
зрабіце дыягностыку!
legendaryslave
08-04-2013, 12:40
вы зрабілі замену рамяня размеркавання выпадкова?вас я пытаюся, таму што шмат разоў, калі не пакласці дакладна ў фазе з спецыялізаванае абсталяванне пу? даць тыя праблемы,....асабліва ідуць калібраваныя, то жакея кулачкоў з vagcom....праз яго дзеянні....
я мастак-і мне тое ж самае, але', і цяжка прыйсці да рашэння, можна толькі рабіць здагадкі, так
gi? вы гэта прадбачылі, што гэта можа быць расходомер паветра, але тут можна рабіць толькі здагадкі, трэба зрабіць дыягностыку!
Я павінен даць VAG у дадатак да пеўніку, што з нецярпеннем чакаем.
так, але трапна, перш чым думаць, да ecu кіруе таксама з іншага тэстар памылак, вы знойдзеце п....., мы разважаем.
msport (exil77grande)
08-04-2013, 15:36
прывітанне, я ? здарылася так, што дэфект, як, мінімум, нерэгулярна, час ад часу ў дыягназ, якія тырчаць з датчыка тэмпературы, масы паветра. замененыя, і машына ў парадку.
аналагічная праблема, я нават была з dpf instasato,аднак у іншым месцы, хоць прадаць вам файл онлайн вам скажуць, што калі ў вас праткнуць колы дазваляецца пасля іх умяшання ў карту hahah.
аналагічная праблема, я нават была з dpf instasato,аднак у іншым месцы, хоць прадаць вам файл онлайн вам скажуць, што калі ў вас праткнуць колы дазваляецца пасля іх умяшання ў карту hahah.
Шмат разоў ? cos?. Як Vag-com, што параіце?
legendaryslave
09-04-2013, 00:00
вочы, што ? хутка vag ў выкарыстанні
giuseppe1374
09-04-2013, 12:25
есць свае інструмент добра для групы vw і audi ? у vcds і іншы ? у békéscsaba, я вам рэкамендую vas за тое, што вам трэба зрабіць, вы.
Вось памылкі:
1 Fault Found:
16785 - EGR System: Insufficient Flow
P0401 сістэма - 000 - -
Стоп-Кадр:
Аб / мін: 1470 /мін
Крутоўны момант: 32.0 Нм
Speed: 13.0 км/г
Load: 11.8 %
Duty Cycle: 14.7 %
Bin. Bits: 11000000
Air Mass / Rev.: 260.0 мг/вул
Air Mass / Rev.: 540.0 mg/str
Гатоўнасць: 1 1 0 0 0
ddress 17: Instruments Labels: 8P0-920-xxx-17.LBL
Part No SW: 8P0 920 930 F HW: 8P0 920 930 F
Component: KOMBIINSTR. ПРАДАВАЦЬ H25 0110
Кадавання: 0004003
Shop #: WSC 00001
1 Fault Found:
00003 - Control Module
014 - Defective
Стоп-Кадр:
Fault Status: 00000011
Fault Priority: 1
Fault Frequency: 1
Прабег: 60301 км
Time Indication: 0
Дата: 2007.11.21
Time: 09:04:09
Здароўя ўсім,
я ? прыйшоў Пеўнік, а цяпер што рабіць?
Які драйвер лепш выкарыстоўваць?
Ад Vag узяў гэтыя info:
Праграмнае Забеспячэнне P0101
Абсталяванне 0281011364
Мне ўдалося захаваць карту.... Я не магу прымацаваць яго, а ? 1024, такім чынам, 1М.
я павінен трымаць на які-небудзь сайт, або c'? так яго тут у дадатку?
тут c'? карту ад мяне, чытаць. Каб даць больш інфармацыі, унутры файла я паставіў snap, дзе відаць мадэль блока кіравання, праграмнае забеспячэнне, рамы і інш.
Я з нецярпеннем чакаю вашых адказаў
Нарэшце, мне атрымалася адкрыць гэтую карту, і я прыбыў у гэтыя info:
Bosch
Дызель
0281011364
1037369819
------------------------------
Size: 1048576 = 0x100000
Cks = 0x98156F0
Дзе я мяркую, што версія прашыўкі ? : 1037369819
Такім чынам, на гэтай карце, што мы ведаем? Гэта старая карта або абноўленая? З нецярпеннем чакаем-небудзь душу pia. Дзякуй
frantik3
26-04-2013, 13:58
выключыць egr на карце, і вы больш за гэтую памылку
выключыць egr на карце, і вы больш за гэтую памылку
Так, вядома, але першапачатковую праблему ? тое, мінімум, нерэгулярна
frantik3
26-04-2013, 15:12
зачыніць egr
Cristiano75
26-04-2013, 17:06
А таксама зачыніць egr карта,
Паглядзець хоць MAF заўседы застаецца фіксаванай ў 540mg.. можа быць пайшоў, ці ў вас есць выхад, які не злучаецца добра з pin-код.
Тым часам, дзякуй усім за адказы.. :)
А таксама зачыніць egr карта,
Паглядзець хоць MAF заўседы застаецца фіксаванай ў 540mg.. можа быць пайшоў, ці ў вас есць выхад, які не злучаецца добра з pin-код.
я мяркую, вы маеце на ўвазе гэтыя значэння:
Air Mass / Rev.: 260.0 мг/вул
Air Mass / Rev.: 540.0 mg/str
лічыць, што сістэмы рэцыркуляцыі ог ? абмежаваны механічна з металічнай пласціны. Але дакладна, гэта вымярэнне паветра, дзе вырабляецца?
Я знайшоў крыху часу, каб прысвяціць машына,
я заўважыў, з вялікім шкадаваннем, што EGR была адкрыта, і памылка, што я я перанесла час быў толькі ў памяці. Я пабудаваў ліст размяшчацца паміж трубой, што прыводзіць выхлапных газаў да EGR і EGR-ж. Залішне казаць, што дзярмо было ўнутры :S
Затым з дапамогай Vag я амаль заблакаваў EGR, але як толькі ты sar? здольны будзе вельмі моцна@? зачыніць EGR на карце, а таксама паспрабаваць вырашыць праблему вылету ў цеплыя прычыны ansieee XD
Але вы ведаеце, што гэта? карту залатых + абнавіў для майго аўтамабіля?
Дзякуй
Я знайшоў крыху часу, каб прысвяціць машына,
я заўважыў, з вялікім шкадаваннем, што EGR была адкрыта, і памылка, што я я перанесла час быў толькі ў памяці. Я пабудаваў ліст размяшчацца паміж трубой, што прыводзіць выхлапных газаў да EGR і EGR-ж. Залішне казаць, што дзярмо было ўнутры :S
Затым з дапамогай Vag я амаль заблакаваў EGR, але як толькі ты sar? здольны будзе вельмі моцна@? зачыніць EGR на карце, а таксама паспрабаваць вырашыць праблему вылету ў цеплыя прычыны ansieee XD
Але вы ведаеце, што гэта? карту залатых + абнавіў для майго аўтамабіля?
Дзякуй
Навіны,
сення ў мяне маецца адзін датчык выдатку паветра, і ў мяне усталяваны. Мы кажам, што здаецца, што аўто ідзе лепш.
Цяпер я бачу, як яна ідзе, і тады provvedo з дапамогай вас, каб заглушыць EGR на карце і вырашыць праблемы вылету і цяпло.
Навіны,
сення ў мяне маецца адзін датчык выдатку паветра, і ў мяне усталяваны. Мы кажам, што здаецца, што аўто ідзе лепш.
Цяпер я бачу, як яна ідзе, і тады provvedo з дапамогай вас, каб заглушыць EGR на карце і вырашыць праблемы вылету і цяпло.
зачыніўшы egr карта не вырашыць лушчака праблема вылету ў цяпло .за цеплы старт вы павінны ўмяшацца на іншыя адрасы, не на egr
зачыніўшы egr карта не вырашыць лушчака праблема вылету ў цяпло .за цеплы старт вы павінны ўмяшацца на іншыя адрасы, не на egr
Выбачайце, калі я дрэнна выказана, але я хацеў сказаць, што змены трэба зрабіць, 2:
-Цэнтральны EGR;
-Праблема цеплага запуску рухавіка.
У цяперашні час я не здольная.
Выбачайце, калі я дрэнна выказана, але я хацеў сказаць, што змены трэба зрабіць, 2:
-Цэнтральны EGR;
-Праблема цеплага запуску рухавіка.
У цяперашні час я не здольная.папрасіць прабачэння за што,я б хацела ўдакладніць, што з гэтай аперацыі закрыцця egr ,не risolvevi праблемы рб. гарачы
папрасіць прабачэння за што,я б хацела ўдакладніць, што з гэтым заключным egr ,не risolvevi праблема рб. гарачы
А не ведаеце, ці есць абнаўлення на карту вышэй pi? нядаўна для маей машыны? Thank's
Як я магу зразумець, ці існуе яшчэ абнаўлення?
вось рашэнне для пуску гарачай...
ад 0EEE26 ў 0EEE2A і
ад 0EEE38 ў 0EEE3C
павялічваецца 900 пунктаў
Тым часам, ДЗЯКУЙ за ўвагу,
слухаць або лепш чытайце, гэта ? першы файл-карту, якая акрамя як у абсалютным, такім чынам, я спадзяюся, зрабілі ўсе правільна. Вам прыкладаю тое, што я змог прызначаць
Тым часам, ДЗЯКУЙ за ўвагу,
слухаць або лепш чытайце, гэта ? першы файл-карту, якая акрамя як у абсалютным, такім чынам, я спадзяюся, зрабілі ўсе правільна. Вам прыкладаю тое, што я змог прызначаць
мы не...
я даў табе адрасы, а таксама значэнне, каб павялічыць і ўсе-вы зрабілі, як я sugerito
Ну.. ahaah
Я паспрабаваў яшчэ раз, выкарыстоўваючы іншы метад, і на гэты раз, + упэўнена, чым раней. :)
Прывітанне, я чакаю меркаваньне/меркаванне пра тое, што з мяне зрабілі.
У чаканні я паспрабаваў зрабіць аперацыю з раз. Я заяўляю, што я давяраю больш? з вашай інструкцыі, што працы яшчэ механізм.
Колькі разоў ен паступае трохі і ўсе. Але сапраўды гэтыя крывыя, што яны сабой уяўляюць? Прыкладаю файл раз і snap адрозненняў.
cristianbomberos
03-09-2013, 20:14
Зачыніўшы egr вы вырашылі праблему?
EGR закрываецца толькі механічна, я чакаю, што які-небудзь спецыяліст тым часам, скажыце мне, калі я добра зрабіў змены. Вядома, шлях заўседы з індыкатар няспраўнасці гарыць.
cristianbomberos
03-09-2013, 20:52
аўтамабіль не пераходзіць у recovery?
Чаму? павінны ісці туды? Хадзіў у recovery, калі вы ? распешчаны MAF. Аднак з'яўленне навін на карце XD
У чаканні я спрабаваў сябе ў зняць EGR.
Што вы думаеце пра гэта?
Зрабілі мы? я магу напрамую загрузіць cos? з galletto 1250, ці я павінен зрабіць што-то з кантрольнай сумай?
Cristiano75
08-09-2013, 15:31
Кантрольная сума для яе разліку пеўнік у стадыі напісання... калі ў вас есць mpps было б лепш...
Ты бачыў карту? як вам здаецца?
Cristiano75
08-09-2013, 22:20
Другая праверка сістэмы рэцыркуляцыі ог яго на максімальнае значэнне, што адпавядае 16-бітны motorola -1.
Звычайна я раблю так...
Другая праверка сістэмы рэцыркуляцыі ог яго на максімальнае значэнне, што адпавядае 16-бітны motorola -1.
Звычайна я раблю так...
ммм, на жаль, c'? есць выдатнае кіраўніцтва тут аб тым, як зрабіць гэта змена, але я не магу атрымаць да іх доступ, чаму? не сімпатычныя.
Спрэчкі акрамя мадыфікацыі я зрабіў з раз і выканаў гэтыя змены:
Адрас - Значэнне
D5314 - D531C 3200
D531E - D531E 3500
D5320 - D5326 3800
D5328 - D532E 3260
Тое c'? павелічэнне ў сярэднім на 0.5 ад D5346 у D53F4
затым:
D5406 - D5408 65535 (FFFF)
D540A - D540C 2780
D540E - D5412 3100
D5414 - D5414 3400
D5416 - D541C 3700
D541E - D5424 3240
D5426 - D542C 65535 (FFFF)
зроблена гэта riassuntino змены, я не зразумеў, як вы робіце, і на якія адрасы дзейнічаць. Тады я не разумею, павелічэнне ў некалькі % кропка на гэтай крывой.