Перегляд Повної Версії : розрахунок контрольної суми
Здравствуйте, я засуджений файл в моїй машині( альфа 156 1,9 jtd 115cv) з carsoftware для видалення egr і коли я перезавантаження без перерахунку контрольної суми, машина не ? ігри . Читаючи я думаю, що проблема полягає в тому, щоб не вирахували реєстрації. Як перерахувати дату? Чи Можете ви допомогти мені зрозуміти .
Спасибі.
Привіт
Потрібно calculare контрольна сума програмного забезпечення, chiptuning, ecm, winols, etc, etc, завжди перший scribere в автомобіль.
Я, ecm , не могли б ви підказати, як це зробити .
Дякую
Привіт
Ви, ви повинні завантажити перший драйвер, після файл орі, після мод файл, перейдіть в 2d, закриті і 2D, і м'якою вам питання sguardare обмін, ви, і контрольна сума, calculato.
Але чи питання:
Для відновлення машини, щоб зробити її?
Інтерфейс подивитися ecu (conetta)?
Привіт
Ви, ви повинні завантажити перший драйвер, після файл орі, після мод файл, перейдіть в 2d, закриті і 2D, і м'якою вам питання sguardare обмін, ви, і контрольна сума, calculato.
Вибачте, я новачок , якщо я правильно зрозумів, мені потрібно спочатку завантажити відповідний драйвер номером HW і SW у вікно, присвячений, потім завантажити файл .орі у вікно, присвячений ,правда. Що тоді? Де завантажити файл мод?
Ви я відновити з допомогою файлу .орі і ? футбольний
Вибачте, я новачок , якщо я правильно зрозумів, мені потрібно спочатку завантажити відповідний драйвер номером HW і SW у вікно, присвячений, потім завантажити файл .орі у вікно, присвячений ,правда. Що тоді? Де завантажити файл мод?
Привіт
Ви, exato.
Для завантаження файлу, mod, у вікно, присвячений.
Ви я відновити з допомогою файлу .орі і ? футбольний
Привіт
У нас багато доля, нормальний тут після того, інтерфейс не може conettare з ecu.
Привіт
У нас багато доля, нормальний тут після того, інтерфейс не може conettare з ecu.
вибачте, з якою int.faccia l у вас написано? mpps? gallo. і т.д. навіть їх обчислюють cks
З magpro
Я підключив інтерфейс, і я можу прочитати.
Підводячи підсумок, необхідно завантажити драйвери у вікні", присвячена файл орі у вікно, а то мод у вікні змінена, то треба переглянути його в 2D, а потім треба зробити вихід, в цей момент виходить вікно, в якому вам ? :
Зберегти зміни
Скасувати зміни
Відновлення даних.
Потрібно зробити, - ЗБЕРЕГТИ ЗМІНИ, а потім, коли вони повернулися на головній сторінці ми повинні зробити, зберегти eprom змінено.
Таким чином ? був перерахований в cheksum
Правильно?
giuseppe1374
07-04-2013, 12:31
ви точною, то порівняння файлів з компаратора, і ви переконаєтеся, що правильно cks
Ви маєте на увазі, що ви повинні зробити контрольну суму, а потім перевірка контрольної суми, об'єднуючи сім'ї, до якої він належить, або я не зрозумів.
Підводячи підсумок, необхідно завантажити драйвери у вікні", присвячена файл орі у вікно, а то мод у вікні змінена, то треба переглянути його в 2D, а потім треба зробити вихід, в цей момент виходить вікно, в якому вам ? :
Зберегти зміни
Скасувати зміни
Відновлення даних.
Потрібно зробити, - ЗБЕРЕГТИ ЗМІНИ, а потім, коли вони повернулися на головній сторінці ми повинні зробити, зберегти eprom змінено.
Таким чином ? був перерахований в cheksum
Правильно?
Привіт
Ви, exato.
Ви-ель-ваш ecm добре.
frantik3
07-04-2013, 17:41
вибачте, з якою int.faccia l у вас написано? mpps? gallo. і т.д. навіть їх обчислюють cks
на ебу edc15, як той cecksum він розраховує sw не інтерфейс для читання та запису
на ебу edc15, як той cecksum він розраховує sw не інтерфейс для читання та запису
ні, я з mpps я це роблю.
cawadany
07-04-2013, 20:46
ні, я з mpps я це роблю.
Mpps для її розрахунку, але не автоматично. Не ? інтерфейс, що робить розрахунок контрольної суми, але це повинні зробити ви, перш ніж писати через sw mpps.
carlo abarth
07-04-2013, 22:10
для вирішення швидко, краще, якщо місць файли!!!ми робимо це ми, і ми screnn, щоб тебе зрозуміти!!
Привіт друг
У cmdflash оригінал, обчислює контрольну суму записи для всіх famigle activate, edc15, me7.x, etc, etc.
Y кажу, навіть у bdm, tricore, boot, etc.
для вирішення швидко, краще, якщо місць файли!!!ми робимо це ми, і ми screnn, щоб тебе зрозуміти!!
У додатку файл ori+ файл з видаленням egr . Після завантаження автомобіль не заводився . Дайте мені також думка про те, як ? на магнітній стрічці.
Дякую
msport (exil77grande)
01-05-2013, 21:39
на карту ми не повністю,для egr є помилка, що якщо ви подивитеся на tabellar увагу, і за те, що не хочуть працювати, може залежати від ck.