Перегляд Повної Версії : відключення добавка fap(cerina) Citroen C5 1.6 hdi
Привіт всім, хлопці st? для defappare цей автомобіль, який, як ви добре знаєте, монтує edc16c34 в ****llo switch off для defappaggio я думаю, ви не будете мати проблем...я б? р? знаєте, деякі "козетта"....типу:я читала, p? навколо defap йде також провели в BSI, насамперед, для повного відключення уприскування cerina(оксид церію) в каналізацію, після in bad dad ecu через комутатор точно...я хотів запитати вас, виявляється, щось подібне, або коли switcciato dpf не потрібно мод на bsi??і якщо у випадку, ви повинні moddare в bsi я можу зробити це з усім, з mpps??
legendaryslave
05-04-2013, 23:01
ні, з діагнозом вставити екіпірування, без fap в bsi і заповніть бачок для ****llo
ок, отримав, дякую за інформацію legendary....
giuseppe1374
05-04-2013, 23:20
ні, з діагнозом вставити екіпірування, без fap в bsi і заповніть бачок для ****llo
того, який діагноз, я від пі? info, що на що впливає так само на мене
legendaryslave
06-04-2013, 00:06
як texa, що lexia, але я думаю, що інші будуть робити те ж саме
quest операції до defap або навіть пізніше. спасибі legend.
legendaryslave
06-04-2013, 10:51
але ? голос, який є і в bsi ? байдужим, до, після, я зробив ? задоволення, що ви скажете, allestimanto без dpf
magi1984
06-04-2013, 11:03
особисто на 1.6hdi, я ніколи нічого не відключається, з діагнозом, і у мене ніколи не було половиною проблеми, і запевняю вас, що мені зробити кілька
legendaryslave
06-04-2013, 11:50
особисто на 1.6hdi, я ніколи нічого не відключається, з діагнозом, і у мене ніколи не було половиною проблеми, і запевняю вас, що мені зробити кілька
ви ? але і як індикатор для 1. mjtd
на практиці волхвів..ви кажете, що ні ? тоді "оновити", bsi після deffapata ecu??
explode82
07-04-2013, 01:09
правильно,не потрібно абсолютно нічого відключити голос в bsi
Привіт
Завжди тут до dtc ecu щодо добавка fap(cerina).
giuseppe1374
07-04-2013, 12:12
ок, то, в кінцевому рахунку, тільки від ecu, а не c? потрібно торкнутися bsi.
motorsport
07-04-2013, 13:04
Ну і даремно..навіть я ніколи не вимкнено з bsi тільки від ecu!!
Ну і даремно..навіть я ніколи не вимкнено з bsi тільки від ecu!!
Привіт
Кілька разів, в ecu DTCs щодо добавка fap(cerina), ви не disabilitta в bsi, може, вечорами, que le car працювати з горить, і "Averia Anticontaminacion" реєстрації в тирі або на комп'ютер.
legendaryslave
07-04-2013, 17:16
просто спробуйте вставити файл defap якщо все ок, ви дозволите вас так в іншому випадку перейти до нареченого в bsi
просто спробуйте вставити файл defap якщо все ок, ви дозволите вас так в іншому випадку перейти до нареченого в bsi
Cio
ви, exato.Ma я завжди роблю дві речі, defap + bsi.
motorsport
07-04-2013, 19:45
Привіт
Кілька разів, в ecu DTCs щодо добавка fap(cerina), ви не disabilitta в bsi, може, вечорами, que le car працювати з горить, і "Averia Anticontaminacion" реєстрації в тирі або на комп'ютер.
якщо залишається, коли горить контрольна лампа управління двигуном, наприклад, ford c max 1.6 я наповнив бак cerina з дизельного палива і індикатор зникло!!
точно всередині в баку, у нас є плаваючий постав дизель і azzeri значення, ви говорите йому, ви ча завантажений serbatio за процедура, як обмін cerina пу? бути рішення, або якщо він працює як поплавок поміняти місцями два дроти ****llo отже, порожній - повний tesare....
дякую всім за інформацію, хлопці....
Привіт
Я думаю, що завжди краще робити і те і інше (defap + BSI), тому ми впевнені, що не брати? новини клієнта , через кілька днів після відмови у plug Cerina і повинні бути замінені, etc, etc, або інших несправностей, отриманих присадок.
motorsport
07-04-2013, 23:50
все робити краще, так як вважає, що я не отримані або коли-небудь скарг від клієнтів,а вони завжди досвід в + - зберігати в багажнику!!
Привіт
так, я теж так думаю.
досвід, досвід і допомогу.
sportknight
08-04-2013, 01:12
що ви маєте на увазі, щоб bsi?
giuseppe1374
08-04-2013, 12:38
що ви маєте на увазі, щоб bsi?
в bsi ? єдиний центр машини, як боді для fiat, cas для bmw, комфорт для vw і ін
sportknight
08-04-2013, 12:52
ось,я не знав цієї різниці,я думав, що ви називали всі тіла,дякую ;)
cinqueturbo
08-05-2013, 09:57
Хлопці, вибачте? відповідно з цим на ваш пост...
мені було цікаво, як ви виконуєте механічну роботу,
cio? з FAP як переходите?
Приймаючи, наприклад, 207HDI 110cv, який монтує під турбо передній частині двигуна,
його svotate або створіть водостічна труба ?
датчик тиску датчик температури, як переходите?
ви повинні залишити у функції чи можна видалити?
explode82
08-05-2013, 10:09
залежить від системи,для автомобіля,який ви згадали, щодо датчиків ? на розсуд вашого будучи swichoff системи ви можете залишити також ви можете togliere..........щоб фізична частина dpf ? на розсуд те, що хоче витратити клієнт, враховуючи, що для forarlo варто, напевно, менше, ніж водостічна труба,і, на мій погляд, якийсь спокій під час гіпотетичного контролю дорожнього руху ? краще forarlo,але не порожньо, чому? в іншому разі автомобіль назад пустот доставки, низькі обороти
motorsport
08-05-2013, 10:11
привіт,не звільнити її, нехай всі напали зонди і т. д...ви тільки повинні bucarlo три отвори свердло 12...та ви кріпляться!!
cinqueturbo
08-05-2013, 10:21
відмінно!! Дякую!!!
останнє питання,
завжди про це 207 в той байпас на інтеркулер для збільшення температури під час регенерації не може його видалити?
завжди, щоб чистота в моторному відсіку, так сказати...
motorsport
08-05-2013, 11:09
відмінно!! Дякую!!!
останнє питання,
завжди про це 207 в той байпас на інтеркулер для збільшення температури під час регенерації не може його видалити?
немає.....помилка керування двигуном!!
cinqueturbo
08-05-2013, 11:13
немає.....помилка керування двигуном!!
ОК, Спасибі...
SandroMarciano
08-05-2013, 11:54
користуюся цією нагодою, щоб зробити заяву, навіть я, але після виключення фап, cerina, навіть якщо ви видалите його, не буде більше? використовується, або ? ну саме замінити всі дизельне паливо?
motorsport
08-05-2013, 12:34
не з'? потрібно, ви можете залишити її з cerina,якщо перебуваєте порожній бак в cerina, ви можете замінити його на дизель!!
SandroMarciano
08-05-2013, 12:58
чудово, дякую 1000
Привіт всім, хлопці st? для defappare цей автомобіль, який, як ви добре знаєте, монтує edc16c34 в ****llo switch off для defappaggio я думаю, ви не будете мати проблем...я б? р? знаєте, деякі "козетта"....типу:я читала, p? навколо defap йде також провели в BSI, насамперед, для повного відключення уприскування cerina(оксид церію) в каналізацію, після in bad dad ecu через комутатор точно...я хотів запитати вас, виявляється, щось подібне, або коли switcciato dpf не потрібно мод на bsi??і якщо у випадку, ви повинні moddare в bsi я можу зробити це з усім, з mpps??
Привіт, хлопці!
Я сподіваюся, що не помилюся, обговорення! :o
У мене ті ж сумніви, але автомобіль йде мова ? Ford Focus 1.6 TDCi 109cv FAP (2009).
Варто все, що показано sin'зараз у цій темі, як оформлення без dpf via діагностики, на 3 отвори, з наконечником 12, та частини, що відноситься до bsi?
Спасибі!
Ви, як правило, системи;, якщо ви не cerina в резервуар можна також від'єднати блок управління, cerina: focus ? з-під заднього сидіння на боці переднього пасажира: підніміть сидіння, расцепите роз'єм і в тебе немає навіть пі? "проблема ****llo бак присадку".
Gi? перевірено на декількох фокус.
Ви, як правило, системи;, якщо ви не cerina в резервуар можна також від'єднати блок управління, cerina: focus ? з-під заднього сидіння на боці переднього пасажира: підніміть сидіння, расцепите роз'єм і в тебе немає навіть пі? "проблема ****llo бак присадку".
Gi? перевірено на декількох фокус.
ОК, спасибі за інформацію!
Тільки сумніви ? наявність BSI, я не впевнений, що в Ford може бути вимкнений оснащення DPF via діагностики (наприклад, з Texa).
В Citroen, безумовно, але Ford Focus II мені здається, наявність цього модуля, або краще не ? видно від звичайних діагнозу.
Якщо я помиляюся, і я кажу єресь, я чекаю Vs підтверджень...:o
legendaryslave
17-06-2013, 13:13
відмінно!! Дякую!!!
останнє питання,
ви може видалити, але ніхто не робить
motorsport
17-06-2013, 13:23
ОК, спасибі за інформацію!
Тільки сумніви ? наявність BSI, я не впевнений, що в Ford може бути вимкнений оснащення DPF via діагностики (наприклад, з Texa).
В Citroen, безумовно, але Ford Focus II мені здається, наявність цього модуля, або краще не ? видно від звичайних діагнозу.
Якщо я помиляюся, і я кажу єресь, я чекаю Vs підтверджень...:o
що я знаю, nn пу? бути відключений, пробував з діагностики ford vcm....
*matteop gi? я пробував давно і зніміть залишається в діагнозі помилка керування двигуном!!
*Micky83 З Bosch та Texa, безумовно, немає, це переходить в діагноз, але не "адаптації".
Micky, бачив те, що він говорить motorsport очікувати, від'єднайте блок управління cerina, що я перевіряю краще! Вибачте!
*Micky83 З Bosch та Texa, безумовно, немає, це переходить в діагноз, але не "адаптації".
Micky, бачив те, що він говорить motorsport очікувати, від'єднайте блок управління cerina, що я перевіряю краще! Вибачте!
ОК!
З якою sw, на вашу думку, ви можете вимкнути оснащення DPF?
Я чув, що можна щось зробити, встановивши, як народ інший,ніж в Італії,
можливо, з діагностики Ford VCM, таким чином, щоб"обійти" оснащення DPF.
Ви/Ви, виявляється, можете, що це таке?!
Я думаю, що, Коли, серед усього, немає, навіть комутатор не так :)
Я думаю, що, Коли, серед усього, немає, навіть комутатор не так :)
Ви, правда, що Тільки забирає комутатор правильно...Але я прочитав багато інформації на ньому і я зрозумів,
що деякі ECU не ? дуже сумісні, тобто видаляє/внесіть зміни в картку-й? повинні,
виконавши плутанини та/або створює проблеми в подальшому.
Ви можете спробувати зробити зміни, і спостерігати зміни, що ви повинні побачити, де знаходяться зони "чужі".
Якщо не виправити налаштування в BSI посилає вам автомобіль в LIMP MODE, то й справа. Після перезавантаження зникає , але загорнуті тобі ficca саме тоді, коли не потрібно.
Привіт!
Відкриваю цю далеку обговорення, по мірі того як відстань часу, незважаючи на факт, switch-off fap (Ford Focus 1.6 TDCi, 2009 рік, 109cv, ecu Bosch EDC16C34), мене з'явилося несподіване "Несправність Двигуна" на дисплеї приладової панелі, викликана саме ****llo низькою воску (помилка в модулі під назвою "ЛЕГКО" для Форд, своє власне управління є DTC P1932 = "****llo низькою ціною паливна присадка") .
Спробуйте тоді відключити модуль управління є, місце під заднім сидінням (зона переднього пасажира...) і пройшовши якийсь кілометр, я вважаю, тепер в діагностиці з двох помилок у блоці управління двигуна (PCM), DTC P2584 (="Запит MIL командний модуль добавка палива") і U0118 (=Втрата зв'язку з ЛЕГКО), крім того кілька годин після включення мене відображається жовтий індикатор несправності (MIL), хоча я не помітив жодних відхилень у відношенні до поведінки автомобіля, то тепер не в recovery (навіть коли модуль був підключений і у мене відмова двигуна, проїхавши всього кілька кілометрів, я не виявив аномалії в дорозі).
Тепер мені цікаво, якщо існує рішення (більш або менш просто!) таке питання: хтось запропонував мені переписати файли з тільки defap (тільки switch-off Fap на практиці), з модулем управління будуть відключені, після попередньо скинуті кожен DTC присутня в пам'яті, так що без запуску автомобіля; або ще "зворотний" дроти (але не знаю як!!) штепсельної вилки модуля управління там, в mdo від такого виявити завжди ****llo max.
Чи треба, як-то, відключити від системи управління двигуном, типу знову ще switch-off на практиці?
Якщо у вас є досвід у відношенні решти в очікуванні...!!
Inizzia з відправити файл Орі, і, якщо не секрет, чим був навіть мод..
від їх ми можемо зробити спробуйте відключити DTC, що відносяться P1932 & P2584
хтось відривається ЛЕГКО, хтось звертає дроти
але в будь-якому випадку для того щоб зробити регулювання, потрібно написати файл орі до і потім знову записати файл DPF off
Inizzia з відправити файл Орі, і, якщо не секрет, чим був навіть мод..
від їх ми можемо зробити спробуйте відключити DTC, що відносяться P1932 & P2584
хтось відривається ЛЕГКО, хтось звертає дроти
але в будь-якому випадку для того щоб зробити регулювання, потрібно написати файл орі до і потім знову записати файл DPF off
Ок, я завантажив файли, від вас вимагається (якщо файл орі, що мод + fap off).
Майте на увазі, що я не та людина, що відповідає за створення змінені файли, потім редагувати карти буде для мене досить складно, навіть якщо все, що мені подобається, і це зачаровує мене, насправді з терпінням я описую проблему, і, виконавши один діагноз (із загальним кабель Elm327 відредаговані для Ford і програмне забезпечення FORScan -остання доступна версія), намагається зрозуміти різні речі, по мірі того як автомобіль, це моє! Так що те, що цікавить мене особисто!!!
На практиці, те, що мене може зацікавити-це відключити елемент управління, який робить управління двигуна на модуль управління, там легко, ЛЕГКО не загориться індикатор універсальний Mil через кілька км шляху. DTC в питанні P2584-61 і U0118-61, що я отримую, так що на модуль керування двигуном (PCM) тільки в модуль відключений.
Інше рішення, це поміняти місцями проводи, буде більш чистою, але я думаю, (і я прошу вас підтвердження), що, однак, передбачає заповнити невеликий резервуар є з чим-то (наприклад, дизельне або є, що це...) по мірі того як я вважаю, буде продовжувати використовувати його, то в результаті... Ж ситуація якщо підключаюся форму ЛЕГКО, отримати DTC P1932 в тій же формі і на погляд з'являється індикатор Несправності Двигуна на дисплеї приладової панелі, думаю, призведе в рівній мірі і заповнення бака є з чим-то, щоб очистити DTC. В останніх двох випадках, не знаю чи на довго (з часом і км шляху), що приведе, навіть у випадку, якщо я не збираюсь поповнювати цей маленький танк.
P. s. Вчора ввечері я зробив спробуйте скинути DTC, і переписати тільки файл defap: нічого не змінилося, та ж історія, як завжди перейшла в управління двигуна, відсутність модуля ЛЕГКО (в даний час в діагностиці мені його відзначити як "Помилка", т. к. відключений). Так що, для мого випадку, це рішення не спрацювало.
привіт, я намагався відключити p2584 і u 0118 (використовується soft + інструкція) якщо ви хочете спробувати розрахувати ck
є зміни на flash, яка дозволяє від'єднати блок управління під сидінням задня права, без яких-небудь помилок або сигналізації в комбінації приладів. Я зробив зовсім небагато тих,... рішення супер випробувана. Марно намагатися з dtc і все таке, вони йдуть змінені деякі карти і біт різних, розкиданих по карті.
для отримання більш детальної інформації ви можете зв'язатися зі мною по ****.. mionick + р-але-або по skype
привіт, я намагався відключити p2584 і u 0118 (використовується soft + інструкція) якщо ви хочете спробувати розрахувати ck
Дякую тобі за допомогу! Як можна легко перевірити, чи перевірити цей файл, навіть якщо прямо зараз я помітив, що не можу завантажити файл, можливо, через якийсь обмеження