Прагляд Поўнай Версіі : адключэнне дадатак fap(cerina) Citroen C5 1.6 hdi
Прывітанне ўсім, хлопцы st? для defappare гэты аўтамабіль, які, як вы добра ведаеце, мантуе edc16c34 ў ****llo switch off для defappaggio я думаю, вы не будзеце мець праблем...я б? р? ведаеце, некаторыя "козетта"....тыпу:я чытала, p? вакол defap ідзе таксама правялі ў BSI, перш за ўсе, для поўнага адключэння ўпырску cerina(аксід цэрыя) у каналізацыю, пасля in bad dad ecu праз камутатар дакладна...я хацеў спытаць вас, аказваецца, што-то падобнае, ці калі switcciato dpf не патрабуецца мод на bsi??і калі ў выпадку, вы павінны moddare ў bsi я магу зрабіць гэта з усім, з mpps??
legendaryslave
05-04-2013, 23:01
не, з дыягназам уставіць экіпіроўка, без fap ў bsi і запоўніце бачок для ****llo
ок, атрымаў, дзякуй за інфармацыю legendary....
giuseppe1374
05-04-2013, 23:20
не, з дыягназам уставіць экіпіроўка, без fap ў bsi і запоўніце бачок для ****llo
таго, які дыягназ, я ад пі? info, што на што ўплывае гэтак жа на мяне
legendaryslave
06-04-2013, 00:06
як texa, што lexia, але я думаю, іншыя будуць рабіць тое ж самае
quest аперацыі да defap ці нават пазней. дзякуй legend.
legendaryslave
06-04-2013, 10:51
але ? голас, які есць і ў bsi то ? абыякавым, яе да таго, што пасля я зрабіў пасля ? задавальненне, што вы скажаце, allestimanto без dpf
magi1984
06-04-2013, 11:03
асабіста на 1.6hdi, я ніколі нічога не адключаецца, з дыягназам, і ў мяне ніколі не было паловай праблемы, і запэўніваю вас, што мне зрабіць некалькі
legendaryslave
06-04-2013, 11:50
асабіста на 1.6hdi, я ніколі нічога не адключаецца, з дыягназам, і ў мяне ніколі не было паловай праблемы, і запэўніваю вас, што мне зрабіць некалькі
вы ? але і як індыкатар для 1. mjtd
на практыцы вешчуноў..вы кажаце, што няма ? тады "абнавіць", bsi пасля deffapata ecu??
explode82
07-04-2013, 01:09
правільна,не трэба абсалютна нічога адключыць голас у bsi
Прывітанне
Заўседы тут да dtc ecu адносна дадатак fap(cerina).
giuseppe1374
07-04-2013, 12:12
ок, то, у канчатковым рахунку, толькі ад ecu, а не c? трэба закрануць bsi.
motorsport
07-04-2013, 13:04
Ну і дарма..нават я ніколі не адключана ў bsi толькі ад ecu!!
Ну і дарма..нават я ніколі не адключана ў bsi толькі ад ecu!!
Прывітанне
Некалькі разоў, у ecu DTCs адносна дадатак fap(cerina), вы не disabilitta у bsi, можа, па вечарах, que le car працаваць з гарыць, і "Averia Anticontaminacion" рэгістрацыі ў працяжнік або на кампутар.
legendaryslave
07-04-2013, 17:16
проста паспрабуйце ўставіць файл defap калі ўсе ок, вы дазволіце вас так у адваротным выпадку перайсці да жаніху ў bsi
проста паспрабуйце ўставіць файл defap калі ўсе ок, вы дазволіце вас так у адваротным выпадку перайсці да жаніху ў bsi
Cio
вы, exato.Але я заўседы раблю дзве рэчы, defap + bsi.
motorsport
07-04-2013, 19:45
Прывітанне
Некалькі разоў, у ecu DTCs адносна дадатак fap(cerina), вы не disabilitta у bsi, можа, па вечарах, que le car працаваць з гарыць, і "Averia Anticontaminacion" рэгістрацыі ў працяжнік або на кампутар.
калі застаецца, калі гарыць кантрольная лямпа кіравання рухавіком, напрыклад, ford c max 1.6 я напоўніў бак cerina з дызельнага паліва і індыкатар знікла!!
дакладна ўнутры ў баку, у нас есць плавае пастаў дызель і azzeri значэння, вы кажаце яму, вы ча загружаны serbatio за працэдура, як абмен cerina пу? быць рашэнне, або калі ен працуе як паплавок памяняць месцамі два правады ****llo такім чынам, пусты - поўны tesare....
дзякуй усім за інфармацыю, хлопцы....
Прывітанне
Я думаю, што заўседы лепш рабіць і тое, і іншае (defap + BSI), таму мы ўпэўненыя, што не браць? навіны кліента , праз некалькі дзен пасля адмовы ў plug Cerina і павінны быць замененыя, etc, etc, або іншых няспраўнасцяў, атрыманых прысадак.
motorsport
07-04-2013, 23:50
усе рабіць лепш, так як лічыць, я не атрыманыя ці калі-небудзь скаргаў ад кліентаў,а яны заўседы вопыт у + - захоўваць у багажніку!!
Прывітанне
так, я таксама так думаю.
вопыт, вопыт і дапамогу.
sportknight
08-04-2013, 01:12
што вы маеце на ўвазе, каб bsi?
giuseppe1374
08-04-2013, 12:38
што вы маеце на ўвазе, каб bsi?
у bsi ? адзіны цэнтр машыны, як боды для fiat, cas для bmw, камфорт для vw і інш
sportknight
08-04-2013, 12:52
у вось,я не ведаў гэтай розніцы,я думаў, што вы называлі ўсе цела,дзякуй ;)
cinqueturbo
08-05-2013, 09:57
Хлопцы, прабачце? я ў адпаведнасці з гэтым на ваш пост...
мне было цікава, як вы выконваеце механічную працу,
cio? з FAP як пераходзіце?
Прымаючы, напрыклад, 207HDI 110cv, які манціруе пад турба у пярэдняй часткі рухавіка,
яго svotate або стварыце вадасцекавая труба ?
датчык ціску і датчыкам тэмпературы, як пераходзіце?
вы павінны пакінуць у функцыі ці можна выдаліць?
explode82
08-05-2013, 10:09
залежыць ад сістэмы,для аўтамабіля,які вы згадалі, у дачыненні да датчыкаў ? на меркаванне вашага будучы swichoff сістэмы вы можаце пакінуць таксама вы можаце togliere..........каб фізічная частка dpf ? па меркаванні тое, што хоча выдаткаваць кліент, улічваючы, што для forarlo варта, напэўна, менш, чым вадасьцекавая труба,і, на мой погляд, нейкі спакой падчас гіпатэтычнага кантролю дарожнага руху ? лепш forarlo,але не пуста, чаму? у адваротным выпадку аўтамабіль назад пустэч дастаўкі, нізкія абароты
motorsport
08-05-2013, 10:11
прывітанне,не вызваліць яе, хай усе напалі зонды і г.д...вы толькі павінны bucarlo тры адтуліны свердзел 12...і вы мацуюцца!!
cinqueturbo
08-05-2013, 10:21
выдатна!! Дзякуй!!!
апошні пытанне,
заўседы аб гэтым 207 у той байпас на интеркулер для павелічэння тэмпературы падчас рэгенерацыі не можа яго таксама выдаліць?
заўседы, каб чысціня ў маторным адсеку, так сказаць...
motorsport
08-05-2013, 11:09
выдатна!! Дзякуй!!!
апошні пытанне,
заўседы аб гэтым 207 у той байпас на интеркулер для павелічэння тэмпературы падчас рэгенерацыі не можа яго таксама выдаліць?
няма.....памылка кіравання рухавіком!!
cinqueturbo
08-05-2013, 11:13
няма.....памылка кіравання рухавіком!!
ОК, Дзякуй...
SandroMarciano
08-05-2013, 11:54
карыстаюся гэтай магчымасцю, каб зрабіць заяву, нават я, але пасля выключэння фап, cerina, нават калі вы выдаліце яго, не будзе больш? выкарыстоўваецца, або ? ну менавіта замяніць усе дызельнае паліва?
motorsport
08-05-2013, 12:34
не c'? трэба, вы можаце пакінуць яе з cerina,калі знаходзіцеся пусты бак у cerina, вы можаце замяніць яго на дызель!!
SandroMarciano
08-05-2013, 12:58
выдатна, дзякуй 1000
Прывітанне ўсім, хлопцы st? для defappare гэты аўтамабіль, які, як вы добра ведаеце, мантуе edc16c34 ў ****llo switch off для defappaggio я думаю, вы не будзеце мець праблем...я б? р? ведаеце, некаторыя "козетта"....тыпу:я чытала, p? вакол defap ідзе таксама правялі ў BSI, перш за ўсе, для поўнага адключэння ўпырску cerina(аксід цэрыя) у каналізацыю, пасля in bad dad ecu праз камутатар дакладна...я хацеў спытаць вас, аказваецца, што-то падобнае, ці калі switcciato dpf не патрабуецца мод на bsi??і калі ў выпадку, вы павінны moddare ў bsi я магу зрабіць гэта з усім, з mpps??
Прывітанне, хлопцы!
Я спадзяюся, што не памылюся, абмеркаванне! :o
У мяне тыя ж сумневы, але аўтамабіль ідзе гаворка ? Ford Focus 1.6 TDCi 109cv FAP (2009).
Варта ўсе, што паказана sin'зараз у гэтай тэме, як афармленне без dpf via дыягностыкі, на 3 адтуліны, з наканечнікам 12, і частцы, якая адносіцца да bsi?
Дзякуй!
Вы, як правіла, сістэмы; калі вы не cerina ў баку, можна таксама адлучыць блок кіравання, cerina: на focus ? пад задняга сядзення на баку пярэдняга пасажыра: падніміце сядзенне, расцепите раз'ем і ў цябе няма нават пі? "праблема ****llo бак прысадку".
Gi? праверана на некалькіх фокус.
Вы, як правіла, сістэмы; калі вы не cerina ў баку, можна таксама адлучыць блок кіравання, cerina: на focus ? пад задняга сядзення на баку пярэдняга пасажыра: падніміце сядзенне, расцепите раз'ем і ў цябе няма нават пі? "праблема ****llo бак прысадку".
Gi? праверана на некалькіх фокус.
ОК, дзякуй за інфармацыю!
Толькі сумневы ? наяўнасць BSI, я не ўпэўнены, што ў Ford можа быць выключаны аснашчэння DPF via дыягностыкі (напрыклад, з Texa).
У Citroen, безумоўна, але ў Ford Focus II мне здаецца, наяўнасць гэтага модуля, або лепш не ? відаць ад звычайных дыягназу.
Калі я памыляюся, і я кажу ерась, я чакаю Vs пацверджанняў...:o
legendaryslave
17-06-2013, 13:13
выдатна!! Дзякуй!!!
апошні пытанне,
вы можа выдаліць, але ніхто не робіць
motorsport
17-06-2013, 13:23
ОК, дзякуй за інфармацыю!
Толькі сумневы ? наяўнасць BSI, я не ўпэўнены, што ў Ford можа быць выключаны аснашчэння DPF via дыягностыкі (напрыклад, з Texa).
У Citroen, безумоўна, але ў Ford Focus II мне здаецца, наяўнасць гэтага модуля, або лепш не ? відаць ад звычайных дыягназу.
Калі я памыляюся, і я кажу ерась, я чакаю Vs пацверджанняў...:o
што я ведаю, nn пу? быць адключаны, спрабаваў з дыягностыкі ford vcm....
*matteop gi? я спрабаваў час таму, каб аддзяліць яе застаецца ў дыягназе памылка кіравання рухавіком!!
*Micky83 З Bosch і Texa, безумоўна, не, гэта пераходзіць у дыягназ, але не "адаптацыі".
Micky, бачыў тое, што ен кажа motorsport чакаць, адлучыце блок кіравання cerina, што я правяраю лепш! Выбачайце!
*Micky83 З Bosch і Texa, безумоўна, не, гэта пераходзіць у дыягназ, але не "адаптацыі".
Micky, бачыў тое, што ен кажа motorsport чакаць, адлучыце блок кіравання cerina, што я правяраю лепш! Выбачайце!
ОК!
З якой sw, на вашую думку, то вы можаце адключыць аснашчэння DPF?
Я чуў, што можна нешта зрабіць, усталяваўшы, як народ іншы,чым у Італіі,
магчыма, з дыягностыкі Ford VCM, такім чынам, каб"абысці" аснашчэння DPF.
Вы/Вы, аказваецца, можаце, што гэта такое?!
Я думаю, што, Калі, сярод усяго, не, нават камутатар не так :)
Я думаю, што, Калі, сярод усяго, не, нават камутатар не так :)
Вы, праўда, што Толькі адымае камутатар правільна...Але я прачытаў шмат інфармацыі на ім і я зразумеў,
што некаторыя ECU не ? вельмі сумяшчальныя, г. зн выдаляе/занясіце змены ў карту-й? павінны,
выканаўшы блытаніны і/або стварае праблемы ў далейшым.
Вы можаце паспрабаваць зрабіць змены, і назіраць змены, вы павінны ўбачыць, дзе знаходзяцца зоны "чужыя".
Калі не выправіць наладкі ў BSI пасылае вам аўтамабіль у LIMP MODE, то і справа. Пасля перазагрузкі знікае , але загорнутыя табе ficca менавіта тады, калі не трэба.
Прывітанне!
Адкрываю гэтую далёкую абмеркавання, па меры таго як адлегласць часу, нягледзячы на факт, switch-off fap (Ford Focus 1.6 TDCi, 2009 год, 109cv, ecu Bosch EDC16C34), мяне з'явілася нечаканае "Няспраўнасць Рухавіка" на дысплеі прыборнай панэлі, выкліканая менавіта ****llo нізкай воску (памылка ў модулі пад назвай "ЛЁГКА" для Форд, сваё ўласнае кіраванне ёсць DTC P1932 = "****llo нізкай цане паліўная асадка") .
Тады паспрабуйце адключыць модуль кіравання ёсць, месца пад заднім сядзеннем (зона пярэдняга пасажыра...) і прайшоўшы нейкі кіламетр, я лічу, цяпер у дыягностыцы з двух памылак у блоку кіравання рухавіка (PCM), DTC P2584 (="Запыт MIL камандны модуль дабаўка паліва") і U0118 (=Страта сувязі з ЛЁГКА), акрамя таго некалькі гадзін пасля ўключэння мяне адлюстроўваецца жоўты індыкатар няспраўнасці (MIL), хоць я не заўважыў пакуль ніякіх адхіленняў у дачыненні да паводзін аўтамабіля, то цяпер не ў recovery (нават калі модуль быў падлучаны і ў мяне адмова рухавіка, праехаўшы ўсяго некалькі кіламетраў, я не выявіў анамаліі ў шляху).
Зараз мне цікава, калі існуе рашэнне (больш ці менш проста!) такі пытанне: хто-то прапанаваў мне перапісаць файлы з толькі defap (толькі switch-off Fap на практыцы), з модулем кіравання будуць адключаныя, пасля папярэдне скінутыя кожны DTC прысутнічае ў памяці, так што без запуску аўтамабіля; ці "зваротны" драты (але не ведаю як!!) штэпсельнай відэльцы модуля кіравання там, у mdo ад такога выявіць заўсёды ****llo max.
Ці трэба, як-то, адключыць нас ад сістэмы кіравання рухавіком, тыпу зноў яшчэ switch-off на практыцы?
Калі ў вас ёсць вопыт у дачыненні да астатніх у чаканні...!!
Inizzia з адправіць файл Крычы, і, калі не сакрэт, чым быў нават мод..
ад іх мы можам зрабіць паспрабуйце адключыць DTC, якія адносяцца P1932 & P2584
хто-то адрываецца ЛЁГКА, хто-то звяртае драты
але ў любым выпадку для таго каб зрабіць рэгулявання, трэба напісаць файл врі і затым зноў запісаць файл DPF off
Inizzia з адправіць файл Крычы, і, калі не сакрэт, чым быў нават мод..
ад іх мы можам зрабіць паспрабуйце адключыць DTC, якія адносяцца P1932 & P2584
хто-то адрываецца ЛЁГКА, хто-то звяртае драты
але ў любым выпадку для таго каб зрабіць рэгулявання, трэба напісаць файл врі і затым зноў запісаць файл DPF off
Ок, я загрузіў файлы, ад вас патрабуецца (калі файл крычы, што мод + fap off).
Майце на ўвазе, што я не той чалавек, якая адказвае за стварэнне змененыя файлы, затым рэдагаваць карты будзе для мяне даволі складана, нават калі ўсё, што мне падабаецца, і гэта зачароўвае мяне, на самай справе з цярпеннем я апісваю праблему, і, выканаўшы адзін дыягназ (з агульным кабель Elm327 адрэдагаваныя для Ford і праграмнае забеспячэнне FORScan -апошняя даступная версія), спрабуе зразумець розныя рэчы, па меры таго як аўтамабіль, гэта маё! Так што тое, што цікавіць мяне асабіста!!!
На практыцы, тое, што мяне можа зацікавіць-гэта адключыць элемент кіравання, які робіць кіраванне рухавіка на модуль кіравання, там лёгка, ЛЁГКА не загарыцца індыкатар універсальны Mil праз некалькі км шляху. DTC ў пытанні P2584-61 і U0118-61, што я атрымліваю, так што на модуль кіравання рухавіком (PCM) толькі ў модуль адключаны.
Іншае рашэнне, гэта памяняць месцамі провада, будзе больш чыстай, але я думаю, (і я прашу вас пацверджання), што, аднак, мяркуе запоўніць невялікі рэзервуар ёсць з чым-то (напрыклад, дызельнае або ёсць, што гэта...) па меры таго, як я мяркую, будзе працягваць выкарыстоўваць яго, то ў выніку... Жа сітуацыя калі падключаюся форму ЛЁГКА, атрымаць DTC P1932 ў той жа форме і на погляд з'яўляецца індыкатар Няспраўнасці Рухавіка на дысплеі прыборнай панэлі, думаю, прывядзе ў роўнай ступені і запаўнення бака ёсць з чым-то, каб ачысціць DTC. У апошніх двух выпадках, не ведаю на доўга (з часам і км шляху), што прывядзе, нават у выпадку, калі я не збіраюся папаўняць гэты маленькі танк.
P. s. Учора ўвечары я зрабіў паспрабуйце скінуць DTC, і перапісаць толькі файл defap: нічога не змянілася, тая ж гісторыя, па меры таго як заўсёды перайшла ў кіраванне рухавіка, адсутнасць модуля ЛЁГКА (у цяперашні час у дыягностыцы мне адзначыць яго як "Памылка", т. к. адключаны). Так што, для майго выпадку, гэта рашэнне не спрацавала.
прывітанне, я спрабаваў адключыць p2584 і u 0118 (выкарыстоўваецца soft + інструкцыя) калі вы хочаце паспрабаваць разлічыць ck
ёсць змены на flash, якая дазваляе адлучыць блок кіравання пад сядзеннем задняя правая, без якіх-небудзь памылак або сігналізацыі ў камбінацыі прыбораў. Я зрабіў зусім няшмат тых,... рашэнне супер выпрабаваная. Бескарысна спрабаваць з dtc і ўсё такое, яны ідуць зменены некаторыя карты і біт розных, якія былі раскіданыя па карце.
для атрымання больш падрабязнай інфармацыі вы можаце звязацца са мной па ****.. mionick + г-але-або па skype
прывітанне, я спрабаваў адключыць p2584 і u 0118 (выкарыстоўваецца soft + інструкцыя) калі вы хочаце паспрабаваць разлічыць ck
Дзякую табе за дапамогу! Як можна лёгка праверыць, ці праверыць гэты файл, нават калі прама цяпер я заўважыў, што не магу спампаваць файл, магчыма, з-за якой-то абмежаванне