Прагляд Поўнай Версіі : чытання і запісы, nissan qashqai 1.5 dci 110cv siemens sid 305 з galletto v2
simone82
05-04-2013, 13:17
добрай раніцы ўсім;оги я спрабаваў за чытанне серыйнага nissan qashqai 1.5 dci 110cv(рухавік renault) і чытання ? нармальна,хто-небудзь з вас ўжо спрабаваў чытаць і пісаць у паслядоўны, не мелі праблем?ах,я забыўся, гэты тып ecu мае antituning?вітаю ўсіх карыстальнікаў.
Прывітанне
Куале інтэрфейс да б / у?
simone82
06-04-2013, 16:43
Певень v2 клон еўрапейскага
Прывітанне сымон
Не выкарыстоўваць гэты інтэрфэйс (певень V2), але з cmd не толькі праблемы.
simone82
06-04-2013, 16:53
Гэты тып ecu мае l antituning? ?
Прывітанне
Няма.
З павагай.
simone82
06-04-2013, 17:00
Дзякуй за інфармацыю
Прывітанне
Нічога, вы можаце зрабіць, каб бд не праблема.
simone82
06-04-2013, 17:13
Счытваюцца без праблем,,,? перад загрузкай я спытаў меркаванне каго-то іншага
Прывітанне
І мець нармальны чувак.
gameiruz
26-04-2013, 11:46
Прабачце за пытанне, але SID 305 з galletto толькі v53 ? што калі пу? чытанне з бд? Для BDM трапіў з V50 або V51?
дзякуй
Прабачце за пытанне, але SID 305 з galletto толькі v53 ? што калі пу? чытанне з бд? Для BDM трапіў з V50 або V51?
дзякуй
у мяне есць версія v48 (перадапошні), а не закон у паслядоўны, спрабаваў з клонам кітая і еўропы, я ведаю, але ў мяне не было магчымасці паспрабаваць яго, што з новай версіяй V53 можна зрабіць....
gameiruz
26-04-2013, 19:19
Я V48 і V51, але я не магу чытаць OBD і BDM не маюць ніякіх доказаў. Версія V51 ў V53 я думаю, што гэта толькі пытанне SW драйвер ...
V48 і v51 маюць той жа hw, у той час як x 53 есць 1 версіі, у адной толькі сістэме прашыўкі і sw адрозніваецца (гэта мае абмежаванні, як не працаваць jtag ...), іншы мае hw-іншаму і sw розныя .. і ? лепшы на дадзены момант ... У некалькіх ўсталеўваю абнаўлення на маім v48 і паглядзім, калі ен ідзе на гэта аўто..
gameiruz
26-04-2013, 20:13
guidotacco
26-04-2013, 20:39
я не разумею, калі ты змог абнавіць яго!
то есць, то, прабачце, я не зразумеў....
вам удалося зняць абарону версіі v53? вы зрабілі гэты аўтамабіль?
gameiruz
26-04-2013, 20:47
Я не мог атрымаць праграмнае забеспячэнне ? абаронены ад ключа. Спрабаваў нават з AES Flasher SW, але без вынікаў ...
Перакладчык ****** не ? вельмі дакладная, прабачце
Я не мог атрымаць праграмнае забеспячэнне ? абаронены ад ключа. Спрабаваў нават з AES Flasher SW, але без вынікаў ...
ах, ок, зразумеў;)
я праграма v 53 я, але не ? дастаткова, каб прымусіць яго працаваць, пеўнік v48 ... я думаю, што служанка яшчэ што-то...
Клоны ў частцы....
З певень на врі я чытаў, renault sid305 ад серыйных, у пару хвілін зрабіў усю працу.
Я заўважыў? я зрабіў проста, на час, каб скончыць чытанне, і машына ? туды ў рэжыме? энергазберагальныя! Таму я не верны варта...
Хто-небудзь ведае, як зрабіць так, заўседы заставацца актыўнымі?? У boot не c'? быў так чытаю, вы не ведаеце, чаму?....
Клоны ў частцы....
З певень на врі я чытаў, renault sid305 ад серыйных, у пару хвілін зрабіў усю працу.
Я заўважыў? я зрабіў проста, на час, каб скончыць чытанне, і машына ? туды ў рэжыме? энергазберагальныя! Таму я не верны варта...
Хто-небудзь ведае, як зрабіць так, заўседы заставацца актыўнымі?? У boot не c'? быў так чытаю, вы не ведаеце, чаму?....
я v53 цьфу... і тыдзень назад я чытаў sid301 і я паслаў файл f.g. і яны запэўнілі мяне, што ? ідэальны і магу спакойна пісаць
.....кажу табе гэта, таму што нават гэтая scenic II 2008 года будзем разглядаць паслядоўны і мяне ? нападу вентылятара пасля 28% - на чытанне і атрымалася ў канчатковым выніку.....
я sn зразумеў, што не вы ? не гарыць, нават не карціну, а затым я разумею, што працую не vadi у выключэнне....
я scenic робяць нават з sid 305 і я думаю, што сытуацыя такая ж.....
а тое, што вам трэба зрабіць, рухавікі renault, пішуць усе і кажуць, што ўсе з тэмпературай вады ніжэй за 50? у адваротным выпадку не адпраўляюцца самыя.....
і электронныя ключы, а нашых кліентаў у спецыяльным санях або блізка да карціны, калі яна не мае ўстаноўка
прабач мяне, я сказаў, бздура то есць sid 305 не той выгляд, у renault, але ў пратакол nissan, што вы робіце ў tricore.....так што на sid 305 ачысціць ўсе...
адна рэч, замест таго, што я магу табе сказаць на sid 305 renault,, ваша праблема, што вы не можаце прачытаць у boot, і гэта...
.ECU Siemens, Continental SID305 HW01 - TC1766 Internal Flash...,,
што мы sn дзве версіі sid 305 у залежнасці ад і:
ECU Siemens, Continental SID305 HW02 - TC1766 Internal Flash,,,,вы толькі так:
:Гэтая ECU мае абсталяванне трохі адрозніваецца ад папярэдняга і ў распиновка кантактны D1 трэба даць 12В замест Igniction
Што тычыцца рэжыму? эканомія энергіі, я таксама знойдзена на edc16 renault! і я зрабіў гэта ў BDM, так? нават чытанне перапыненая! Калі яны ўступаюць у эканоміі энергіі, бо вайн узыход харчавання таксама ў экю. Ж самае, што і я ? адбылося таксама на гэтым sid305: калі паставіў занадта ўсталяваць певень і захаваць файл, а не назад па часе, каб скончыць чытанне паслядоўнага порта. Затым пакладзеце выпадку, што ставіць нас 30 секунд, больш пісаць, чым чытаць, вы пасадзіце і ўсе!!
Што тычыцца загрузкі, выступаючы з Адольфа я ўжо? зрабіў тэсты: мой б HW1, але я таксама паспрабаваў з распиновка dell' HW2, і я заўседы экю не ў boot!
Што нервы.
carmageddon
11-06-2013, 09:42
для ўсіх аўто з дапамогай карткі-ключа, або ключа, bluetooth, c ? дзеянні, каб трымаць яго уключаным без працы будзем stand by, які бярэ харчаванне.
для ўсіх аўто з дапамогай карткі-ключа, або ключа, bluetooth, c ? дзеянні, каб трымаць яго уключаным без працы будзем stand by, які бярэ харчаванне.
Які? Вы ведаеце, як гэта зрабіць? Яго можна размясціць так, усе мы ведаем, што-нешта новае...дзякуй
carmageddon
12-06-2013, 08:31
Megane:
Каб уключыць запальванне не чапаць педалі, паставіць скрынку перадач у нейтральнае становішча і націсніце клавішу "Пуск" фінч? карціна не ўключаецца і не шчоўкае rel?.
Каб выключыць запальванне: раздушыць у два разы кнопку " Пуск " і забраць карту (карты), у адваротным выпадку транспартны сродак не выключаецца цалкам.
Лагуна:
Каб уключыць запальванне: на аўтамабілях, абсталяваных механічнай каробкай перадач, уключыце першую перадачу, у той час як на аўтамабілі з аўтаматычнай каробкай перадач усталюйце рычаг у становішча N (Neutral). Націсніце і ўтрымлівайце націснутай клавішу "Пуск" фінч? на дысплеі не з'явіцца паведамленне " выміце карту, але НЕ здымаць карты, у адваротным выпадку карціна згасае.
Каб выключыць запальванне: зняць плату (платы).
Megane:
Каб уключыць запальванне не чапаць педалі, паставіць скрынку перадач у нейтральнае становішча і націсніце клавішу "Пуск" фінч? карціна не ўключаецца і не шчоўкае rel?.
Каб выключыць запальванне: раздушыць у два разы кнопку " Пуск " і забраць карту (карты), у адваротным выпадку транспартны сродак не выключаецца цалкам.
Лагуна:
Каб уключыць запальванне: на аўтамабілях, абсталяваных механічнай каробкай перадач, уключыце першую перадачу, у той час як на аўтамабілі з аўтаматычнай каробкай перадач усталюйце рычаг у становішча N (Neutral). Націсніце і ўтрымлівайце націснутай клавішу "Пуск" фінч? на дысплеі не з'явіцца паведамленне " выміце карту, але НЕ здымаць карты, у адваротным выпадку карціна згасае.
Ок, дзякуй за інфо ты зняў добры пытанне вядома....
Megane і conpresa таксама scenic II....
Megane:
Лагуна:
Заўседы прафесіянал !
Дзякуй.
:D
carmageddon
12-06-2013, 18:46
прывітанне, Чарльз!
дзякуй :-)
msport (exil77grande)
12-06-2013, 22:43
аднак для тых, хто працуе з kess v2 працэдура напісана.
павінны entrarmi nissan,я ўжо бачыў? што датычыцца sid305, я прашу, для пазбягання непаразуменняў: з певень v50 не f
dvdtuning
17-10-2013, 16:34
я павінен рабіць megane coach 3 1.5 dci 110cv з sid305, калі ласка, вы можаце мне сказаць, дзе? пазіцыянуецца эбу, чаму? я хацеў бы прачытаць яе ў boot?
Я мяркую, на капоце бачныя справа, па крайняй меры, Megane 2 праглядаў іншыя прычыны, яны іх...
dvdtuning
17-10-2013, 18:38
таксама я выгляд папярэдняй мадэлі ен пад адсек batteria...su гэта вы не бачыце добра, я павінен зняць...
dvdtuning
17-10-2013, 18:46
гэтыя fap неабходнымі bucarli або вызваліць іх?
dvdtuning
18-10-2013, 21:06
Я думаю, гэта немагчыма bucarlo..***** unque прачытаць у паслядоўны і ў boot і запісаны ў паслядоўны з гала-v53, не нападаюць на вентылятары, але вочы да карціны, я спрабаваў як напісана alice, але не працуе на самай справе ? скаваны запісу на 48%.
Я уключыў перадачу, кожныя 30 секунд abbassavo тормаз і кнопку "пуск" і карціна была заўседы уключаны. Запіс у паслядоўны доўжыцца ў два разы чытанне, чытанне 2,30 хвілін, а запіс каля 5 хвілін, то я напісаў, а ? адхіленая.
я чытаў sid305 з певень v54 клон,? не магу знайсці адрасы egr, каб адключыць яе хто ведае, як гэта зрабіць? Дапамажыце!!
dvdtuning
06-06-2014, 17:59
я чытаў sid305 з певень v54 клон,? не магу знайсці адрасы egr, каб адключыць яе хто ведае, як гэта зрабіць? Дапамажыце!!
Сэрвіс анлайн -, безумоўна, можа дапамагчы вам
Errecinque
03-11-2014, 13:09
Megane:
Лагуна:
Пацвердзілі, што дзеянні megane ? жа, як і для scenic? Cos? проста каб быць упэўненым, перш чым чытаць з флэш-певень v54. І ў любым выпадку варта трымаць націснутай ўвесь час аперацыі або пу? выпусціць пры ўключэнні запальвання? Дзякуй