Прагляд Поўнай Версіі : eclusione dpf 1.3 mtj
прывітанне цот я асцярожна ведаць, калі гэты dpf і быў выдалены, каб добра ці ідзе правільна ўручную
cawadany
05-04-2013, 11:36
Вас ніхто не dir? ніколі, калі файл зроблены з раз ? правільна або няма. Калі вы хочаце рызыкнуць, можаце паспрабаваць. У адваротным выпадку, вы павінны атрымаць файл з адным, што робіць, ведае, як зрабіць.
добра tentero пісаць, а потым пабачу, як ен вядзе сябе і зразумець, дзе яе выправіць..калі атрымаецца
giuseppe1374
05-04-2013, 11:46
добры дзень, перш чым пісаць праверце працэнт засмечвання, пасля фактаў вакол і паглядзець, калі адсотак змяняецца, калі змяняецца ці спрабуе зрабіць, вырабіць, то не ідзе, на жаль, не магу паглядзець файл, прывітанне
cawadany
05-04-2013, 11:49
Спачатку я зраблю скід працэнт засмечвання dpf і якасць? алей, з дапамогай дыягностыкі. І затым паглядзець, што адбываецца.
Вачэй не пашкодзіць, гэтыя аўтамабілі аднаўляюць з дапамогай ін'екцый дызельнае паліва ў фільтр часціц сажы, а затым не ? жарт.
giuseppe1374
05-04-2013, 12:04
каб зрабіць тэст не варта скінуць параметры, улічваючы, што не так ? вядома, да выпрабаванні і пасля, калі што-небудзь робіць, я згодны, не cawadany не жартаваць з гэтай машынай, што вы можаце зрабіць пашкоджанні, і, як ужо? вы параілі для defap, ўскладзеных на кампетэнтныя людзі, не рызыкаваць.
Вас ніхто не dir? ніколі, калі файл зроблены з раз ? правільна або няма. Калі вы хочаце рызыкнуць, можаце паспрабаваць. У адваротным выпадку, вы павінны атрымаць файл з адным, што робіць, ведае, як зрабіць.
immagginavo. але і правільна, што так і так, хто яго ведае, як ен правеў час, каб туды дабрацца .
giuseppe1374
05-04-2013, 13:23
тут мы ўсе, каб даведацца, калі ў вас дастаткова цярпення і добрай волі? зможаш нават ты, есць шмат прыкладаў defap па якіх, вы можаце? вучыцца
вы, хлопцы, а ? лепш не skerzare калі есць моманты, якія трэба ведаюць адзін аднаго і прычыняюць шкоду , і d згодны з маімі калегамі, прывітанне
я з майго невялікага досведу я заўважыў, што на гэтых аўто, калі файл правільны працэнт засмечвання памяншаецца, што машына і матацыкл да 0%
FidodidoTuning
05-04-2013, 21:59
Калі файлы і правільны дыягназ не варта, нават самыя ўбачыце параметры, звязаныя з dpf...
Калі файлы і правільны дыягназ не варта, нават самыя ўбачыце параметры, звязаныя з dpf...
дзякуй, хлопцы, але як вы разумееце, калі soft, які апрацаваў файл, ен зрабіў правільна?
cawadany
06-04-2013, 09:03
дзякуй, хлопцы, але як вы разумееце, калі soft, які апрацаваў файл, ен зрабіў правільна?
Як вам ужо? сказаў, вы не павінны бачыць больш? параметры, звязаныя з dpf з дапамогай дыягностыкі.
Калі вы іх бачыце тое ж самае, вы павінны пераканацца, што працэнт засмечвання застаецца на 0%, і, што дэградацыя алею не мяняецца, усе праз дыягностыку, вядома.
Як вам ужо? сказаў, вы не павінны бачыць больш? параметры, звязаныя з dpf з дапамогай дыягностыкі.
Калі вы іх бачыце тое ж самае, вы павінны пераканацца, што працэнт засмечвання застаецца на 0%, і, што дэградацыя алею не мяняецца, усе праз дыягностыку, вядома.
выдатны ўмяшання
giuseppe1374
06-04-2013, 19:51
і заўседы стаяць на варце, што машына не спрабуе зрабіць, вырабіць што вы можаце? гатэля, нават пасля сотні <
Dragonfly
20-04-2013, 00:47
Хто мне руку на defap, можа быць добрым ???
Спачатку я зраблю скід працэнт засмечвання dpf і якасць? алей, з дапамогай дыягностыкі. І затым паглядзець, што адбываецца.
Вачэй не пашкодзіць, гэтыя аўтамабілі аднаўляюць з дапамогай ін'екцый дызельнае паліва ў фільтр часціц сажы, а затым не ? жарт.
Выбачайце, але які можа прычыніць шкоду ???
SandroMarciano
20-04-2013, 08:08
Полымя-не ? жарт)
Dragonfly
20-04-2013, 08:30
Хто мне руку на defap, можа быць добрым ???
Няма нікога, хто мне можа дапамагчы ??? загадзя дзякую
[QUOTE]=cawadany;37022]вас Ніхто не dir? ніколі, калі файл зроблены з раз ? правільна або няма. Калі вы хочаце рызыкнуць, можаце паспрабаваць. У адваротным выпадку, вы павінны атрымаць файл з адным, што робіць, ведае, як зрабіць.
FidodidoTuning
20-04-2013, 10:30
у мяне шмат кліентаў, якія выкарыстоўваюць толькі на mjet і мэты раз вяртаецца шпіен, і, вядома, трэба выправіць ўручную,калі файл ? ок, анке аўтамабіля ў recovery і гарыць вы павінны выдаліць усе...
я раю не рызыкаваць і не рабіць дрэнныя лічбы з машынай кліента,лепш рабіць працу ў першы ход, і так кліентаў і больш ціхі і, магчыма, табе пасылае іншага...
Dragonfly
20-04-2013, 11:01
Гэты файл зроблена ўручную ад мяне, прыкладаю на врі і defap, хто там ад аднаго погляду ???
FidodidoTuning
20-04-2013, 12:00
я пацвярджаю, што не ўсе ў парадку,усе па-ранейшаму актыўныя,
frantik3
20-04-2013, 12:07
сапраўды пацвярджаю
Dragonfly
20-04-2013, 12:10
azzzo, колькі добраахвотнікаў!!!!!!!!
FidodidoTuning
20-04-2013, 12:13
растлумачыць лепш,я не разумею адказ,вы ніколі не будзеце шчаслівыя
Dragonfly
20-04-2013, 12:27
растлумачыць лепш,я не разумею адказ,вы ніколі не будзеце шчаслівыя
Выбачайце, але паведамленне я і прыйшоў зараз, я не разумею, чаму??
Я мог бы ўказаць на няправільныя адрасы, я іх прыліву????
Backgroop
20-04-2013, 13:44
файл выдалены, бо не адпавядае запыту карыстальніка
giuseppe1374
20-04-2013, 14:08
выбачайце, але карыстальнік, як пу? спампаваць калі не мае доля mess? мне здаецца, гэта ідзе супраць правілаў, калі вы бераце вакольнымі шляхамі
FidodidoTuning
20-04-2013, 14:13
прымацаваны файл ? b598 і не b594, як вы прызначылі
такім чынам, замест таго, каб дапамагаць blokki эбу
FidodidoTuning
20-04-2013, 14:20
гэтая карта прыкладаецца ? чысты глупства,? адзін адказвае патрабаванням выпрабаванняў на ўляганне,закрануў свету, карты перамешчаныя і без сэнсу
час inj ў мінус,проста даць лімітава. і там будзеце рукі ў валасы,
я здзіўлюся, калі...
Dragonfly
20-04-2013, 14:52
ape mo кіравання
гэтая карта прыкладаецца ? чысты глупства,? адзін адказвае патрабаванням выпрабаванняў на ўляганне,закрануў свету, карты перамешчаныя і без сэнсу
я здзіўлюся, калі...
Ці можаце вы мне дапамагчы.... ???
Backgroop
20-04-2013, 17:25
Я няправільна карту патрэбнага ? гэта прабачце промах.....
той, які я апублікаваў раней ? іншы Dpf Off, не адказвае патрабаванням выпрабаванняў на ўляганне!! выдатна працуе
Backgroop
20-04-2013, 17:30
я здзіўлюся, калі...
Я не хачу сказаць, што нічога пра гэта.. але карта працуе выдатна, я ведаю, што вы яго выкарыстоўваецца, а таксама вы... прывітанне ;)
msport (exil77grande)
21-04-2013, 11:54
пост вычысьцілі бачыў, што нас не цікавяць вашыя асабістыя праблемы, што, магчыма, я запрашаю вас удакладніць, у лічку,карыстальнік dragonfly і нават маліўся ў наступны раз адкрыць свой пост, і не абмазка, чым іншыя дзякуй за супрацоўніцтва.
Dragonfly
21-04-2013, 12:00
пост вычысьцілі бачыў, што нас не цікавяць вашыя асабістыя праблемы, што, магчыма, я запрашаю вас удакладніць, у лічку,карыстальнік dragonfly і нават маліўся ў наступны раз адкрыць свой пост, і не абмазка, чым іншыя дзякуй за супрацоўніцтва.
Ок, атрымаў, прабачце