КПК

Перегляд Повної Версії : Golf V 2.0 TDI DSG погляди на відображення

cawadany
05-04-2013, 10:38
Привіт всім. Я прочитав файл з Golf V GTI 2.0 TFSI 200 к. DSG. Автомобіль ? безумовно, на карті. Я поділяю файли ori і mod, так що ви можете говорити про це, маючи думки, поради і критику від pi? експерти, і, можливо, пу? бути можливістю, щоб взяти приклад і чогось навчитися для новачків, як я.

magi1984
05-04-2013, 15:13
я не великий експерт у бензин, але, звичайно, помилка, що мені впадає в очі c'?...
карту, що ecm називається дросельної Заслінки - кут операційної, чому? залишити оригінал?
заслінка відкривається на 70% максимум, при зміні цій карті його відкрити до 99%, безумовно, ТІЛЬКИ добре

на певні автомобілі тип mini one 1.6 від 90cv (той же двигун mini cooper 115cv) тільки з розблокування метелики виходять 25cv

cawadany
05-04-2013, 15:53
я не великий експерт у бензин, але, звичайно, помилка, що мені впадає в очі c'?...
карту, що ecm називається дросельної Заслінки - кут операційної, чому? залишити оригінал?
заслінка відкривається на 70% максимум, при зміні цій карті його відкрити до 99%, безумовно, ТІЛЬКИ добре

на певні автомобілі тип mini one 1.6 від 90cv (той же двигун mini cooper 115cv) тільки з розблокування метелики виходять 25cv

Я б сказав, s?, якщо ecm припущення з цієї карти, я б сказав, що ? ну змусити її відкрити всі!

magi1984
06-04-2013, 14:08
я думаю, що ви коли їхав в машині, по-твоєму, як вона йде?

minijuri
06-04-2013, 14:32

cawadany
07-04-2013, 18:55
я думаю, що ви коли їхав в машині, по-твоєму, як вона йде?

Машина в порядку, але, на мене, на цих двигунах можна? отримати краще.

gorimotors
10-04-2013, 10:11
Треба працювати, навіть на DSG, щоб отримати пару, гідної цього двигуна...

cawadany
10-04-2013, 10:20
Треба працювати, навіть на DSG, щоб отримати пару, гідної цього двигуна...

Ну, DSG витримує 350 нм в оригіналі. І я б сказав, що ? gi? пристойний крутний момент.....

gorimotors
10-04-2013, 10:26
Для 2.0 tfsi, чесно кажучи, не так багато.. З картою гідного на обмін керівництво transcend далеко!

cawadany
10-04-2013, 10:36
Для 2.0 tfsi, чесно кажучи, не так багато.. З картою гідного на обмін керівництво transcend далеко!

Дивіться, що ми говоримо про 200 кінських сил, 280 нм від оригіналу, і монтує K03. У 230/240/265/270/272 резюме монтує K04 і тоді l? мова ? відрізняється.

gorimotors
10-04-2013, 10:43
тоді, тільки для dirtene:

Гольф 5 TSI з DSG 200cv з картою зроблено добре: їде сильний
Audi TT TDI з РУЧНОЮ 200cv з карти ідентичні: подорожі сторицею!

cawadany
10-04-2013, 10:51
тоді, тільки для dirtene:

Гольф 5 TSI з DSG 200cv з картою зроблено добре: їде сильний
Audi TT TDI з РУЧНОЮ 200cv з карти ідентичні: подорожі сторицею!

TT важить менше 150 кг менше, якщо не 200, і areodinamica набагато краще.
Крім того, керівництво більше враження, гідні сильного, DSG не вражає cos? але назад дороги.....

gorimotors
10-04-2013, 11:06
TT важить менше 150 кг менше, якщо не 200, і areodinamica набагато краще.
Крім того, керівництво більше враження, гідні сильного, DSG не вражає cos? але назад дороги.....

Ж саме, що і на scirocco, в паритет? двигун з dsg і ручний, історія змінюється повністю! і не ? питання відчуттів, запевняю вас!

Scirocco 210cv механічна , тільки на карту + скат я витягнув 84Nm крутного моменту. Я вирішив, що якщо монті k04 , та фриз-посилена.. На DSG, якщо не робиш на ecu, який його обслуговує, не існує за granch?!

Однак, як DSG ? обмежений, як пара, як я повторюю.. Не як владу. Так ? нормально, що подовжує.. Як механічною коробкою передач. Якщо, звичайно, є коні!

cawadany
10-04-2013, 11:12
Ж саме, що і на scirocco, в паритет? двигун з dsg і ручний, історія змінюється повністю! і не ? питання відчуттів, запевняю вас!

Навіть у цьому випадку порівняння ? inpari. Який сенс порівнювати Scirocco з Гольфу? Порівняння робиться між Golf і Golf, і повірте, що, якщо карта ? зроблено правильно, DSG не має всіх цих проблем, дійсно..... також, чому? якщо ви натиснете, благо карта починає мати проблеми також керівництво.....

Scirocco 210cv механічна , тільки на карту + скат я витягнув 84Nm крутного моменту. Я вирішив, що якщо монті k04 , та фриз-посилена.. На DSG, якщо не робиш на ecu, який його обслуговує, не існує за granch?!

Однак, як DSG ? обмежений, як пара, як я повторюю.. Не як владу. Так ? нормально, що подовжує.. Як механічною коробкою передач. Якщо, звичайно, є коні!

Я кажу про K03. І, починаючи з 280 нм ви прийшли на 364 нм. Як бачиш, ми знаходимося на 350 нм, про який я говорив на початку. З K03 ви не можете піти набагато далі.....

gorimotors
10-04-2013, 11:23
Може бути, я погано висловив: порівняння ? було зроблено між 2 scirocco.

У будь-якому випадку ви, може бути, ви, вводять обмеження фізичної 350 нм максимального крутного з електронний.

cawadany
10-04-2013, 11:33
Може бути, я погано висловив: порівняння ? було зроблено між 2 scirocco.

У будь-якому випадку ви, може бути, ви, вводять обмеження фізичної 350 нм максимального крутного з електронний.

Тоді, я знаю, що DSG має граничне значення, встановлене в ecu, який його обслуговує, межа в 350 нм.
Мова ? що з K03 не має сенсу йти і витрачати 600 євро відображення DSG, враховуючи, що з відображенням двигуна ви отримуєте значень, близьких до 350 нм, і, отже, великих проблем немає.

gorimotors
10-04-2013, 11:47
Найближчим часом хочу зробити rullata на різні автомобілі dsg і не. Чому? ще у мене є підтверджують цей факт.. І видно, що не думаю, що я з глузду з'їхав, щоб побачити "ПАРИТЕТ? КАРТА" TT, що sgomma в 3rza з 19-дюймовим екраном і Golf V з DSG не дає кивнув sgommata навіть не другий... Ок, вага Ок progressivit? передач, але різниця, повторюю, в паритет? карти ? занадто багато!

cawadany
10-04-2013, 11:56
Найближчим часом хочу зробити rullata на різні автомобілі dsg і не. Чому? ще у мене є підтверджують цей факт.. І видно, що не думаю, що я з глузду з'їхав, щоб побачити "ПАРИТЕТ? КАРТА" TT, що sgomma в 3rza з 19-дюймовим екраном і Golf V з DSG не дає кивнув sgommata навіть не другий... Ок, вага Ок progressivit? передач, але різниця, повторюю, в паритет? карти ? занадто багато!

Ну, rapportature ручною коробкою передач dsg різні, і TT перед має багато алюмінію, тому дуже пі? легкий Гольф. І це пу? зробити різницю. Незалежно від того, що не ? нормально, що Golf V DSG не ставлять, навіть не кивнув sgommata в 2, з карткою, звичайно.....

cawadany
10-04-2013, 13:53
Але 13 користувачів, які завантажили файли, де вони опинилися? Вони scroccato і просто? :confused:

cinqueturbo
10-04-2013, 22:45
я вважаю, що ви повинні також modare обмеження кут відкриття дросельної заслінки, на мій погляд, від мирської!

Обмежувач lambada " монте-валле

Лямбда-потрібний

Обмежувач оборотів верхнього порогу
ind 1DE706, щоб не мати вирубок

X DSG бажаний момент на колеса?1E0046-1E0536
Обмежувач максимального крутного моменту?1E054A-1E0558

cawadany
17-04-2013, 09:22
я вважаю, що ви повинні також modare обмеження кут відкриття дросельної заслінки, на мій погляд, від мирської!

Обмежувач lambada " монте-валле

Лямбда-потрібний

Обмежувач оборотів верхнього порогу
ind 1DE706, щоб не мати вирубок

X DSG бажаний момент на колеса?1E0046-1E0536
Обмежувач максимального крутного моменту?1E054A-1E0558

Обмежувач оборотів не має сенсу, доторкатися до нього, враховуючи, що, однак, ніколи не досягається, так як коробка передач автоматично перемикається на підвищену. Тому щиро не розумію, чому вони торкнулися карті, що я виклав.

cawadany
07-06-2013, 12:06
Хлопці, у мене є сумніви в тому, що файл зашифрований. C'? як перевірити, якщо ? "заблокований"?

carmageddon
07-06-2013, 12:47
mamma mia!

не зрозумів бенедикт нічого, хто зробив це зміна, абсолютно неправильно!

ЗЛОЧИНЦІ!

cawadany
07-06-2013, 13:07
Насправді я не люблю взагалі, як іде цей автомобіль.

іонів
09-06-2013, 11:19
Його вивчають і будуть...в спокої !
:D

giannimini
12-01-2014, 03:03
com'? закінчилася? novosti? на цей двигун, як і карту?

cawadany
12-01-2014, 12:06
com'? закінчилася? novosti? на цей двигун, як і карту?

Закінчилося тим, що я написав файл зробив, як треба, і машину ? змінюється день і ніч!

matech
27-05-2014, 10:00
я можу перерахувати останній втручання carmageddon, до того, як був забанений? :-D

Exelion1986
28-05-2014, 12:02
привіт, хлопці, хто знає, які інструменти потрібні для роботи на відображення dsg?

cawadany
28-05-2014, 12:51
Cmd і kess v2 роблять

Exelion1986
28-05-2014, 17:08
також існують клони цих?

voglioimparare
28-05-2014, 17:44
також існують клони цих?

існує клон kess v2, але для цього перепрошивати dsg вам конкретні кабель....

cawadany
28-05-2014, 18:03
існує клон kess v2, але для цього перепрошивати dsg вам конкретні кабель....

Pi? що ще в останньому випуску kess.

Exelion1986
28-05-2014, 20:14
дякую за відповіді
вам розлад, ще мить...
я думаю, що цей кабель вас не віддали б його, як правило, з клон, вірно? і що? остання версія, що в разі необхідності? я бачу, procurarmela?

ugoboss
29-05-2014, 07:25
дякую за відповіді
вам розлад, ще мить...
я думаю, що цей кабель вас не віддали б його, як правило, з клон, вірно? і що? остання версія, що в разі необхідності? я бачу, procurarmela?

в останньому випуску kess працює тільки на інтерфейс орі, якщо у вас є клон йде з sw, які дають вам, що ви не можете оновити.

Exelion1986
29-05-2014, 14:51
дуже дякую
бажаючи вчитися цьому, як хобі (принаймні зараз) не говорить абсолютно tool оригінальні, так що я буду відмовлятися? душі в світі
на щастя, у мене gi? обмін відображається і якщо завтра дати? один ritoccatina до ecu не avr? проблеми

matech
30-05-2014, 19:59
має сенс порівняти ці зміни?!

Exelion1986
30-05-2014, 21:16
на жаль, мають обмежувач крутного моменту, так що навіть якщо squeezer двигун ? марно
крім того, також є обмежувач оборотів, так що якщо ви хочете збільшити частоту обертання ви повинні втрутитися або l?
потім я чув, що ви можете? зменшити час змінилося, гальмувати перемиканням передач під певні оберти? (наприклад, запобігти які щеплення шостого, занадто рано), пригнічують змінилася автоматичного обмежувача в режим? керівництво і ін

matech
02-06-2014, 09:10
ви можете зробити те ж саме, залежить від того, як карти в ECU

Exelion1986
03-06-2014, 14:10
що ви маєте на увазі, коли говорите, що ви можете зробити те ж саме?

matech
03-06-2014, 14:16
навіть 3.0 TDI останнього покоління, якщо карти так "неправильні" електроніка двигуна, є зміна, що істерики з питань крутного моменту.

але проблема ? aggirabile навіть без зіставлення електронний обмін...

Exelion1986
03-06-2014, 14:50
ок, добре знати
для інших функцій? ви повинні втрутитися, щоб сили на обмін прав?

matech
03-06-2014, 17:26
точно, це ті функції, закладені в обмін.

іонів
03-06-2014, 20:56
навіть 3.0 TDI останнього покоління, якщо карти так "неправильні" електроніка двигуна, є зміна, що істерики з питань крутного моменту.

але проблема ? aggirabile навіть без зіставлення електронний обмін...
Я можу підтвердити, безпосереднього досвіду.
Уникаючи картки "абсурдно" ви вже хороша продуктивність, піднімаючи занадто багато пари або ж обмін сходить з розуму в буквальному сенсі....

Exelion1986
04-06-2014, 00:45
ах, але потім ne pi? ne менше, якщо нічого не буде зроблено, на обмін ви не можете? досягти максимального крутного моменту, досяжного, однак ви повинні стояти на "p"? тому

matech
04-06-2014, 09:08
Не думаю: mappatori як ABT або MTM пропонують карти з помітним кроком крутного моменту і потужності без необхідності перепризначити DSG

Exelion1986
04-06-2014, 12:14
принаймні, стоячи на дані, викладені в них, не досягають пари, cos? високою, ніж те, що ви могли б зробити
говорячи про audi TTS і, взявши в якості прикладу " за 350 к. с., MTM, оголошується максимальний крутний момент-420 нм, хоча, як правило, з потужністю, схоже, сягає 500 нм
моя-близько 325-330 резюме і мене вже? забив близько 440 нм, а потім я знаю, що, щоб уникнути втрутитися в обмін вони назад на максимальне значення
було б цікаво подивитися, криві розподілу

cawadany
04-06-2014, 15:50
має сенс порівняти ці зміни?!

Має сенс, має сенс..... ви ніколи не пробували DSG зіставляється?

іонів
04-06-2014, 18:31
принаймні, стоячи на дані, викладені в них, не досягають пари, cos? високою, ніж те, що ви могли б зробити
говорячи про audi TTS і, взявши в якості прикладу " за 350 к. с., MTM, оголошується максимальний крутний момент-420 нм, хоча, як правило, з потужністю, схоже, сягає 500 нм
моя-близько 325-330 резюме і мене вже? забив близько 440 нм, а потім я знаю, що, щоб уникнути втрутитися в обмін вони назад на максимальне значення
було б цікаво подивитися, криві розподілу

Точно...
Я просив, щоб піднятися навіть Krukki працюють на обмін : ніхто не буде пу? винаходити чудеса, макіяж, щоб не втрутитися, і до певних значень крутного моменту (потужності ? щодо менш важливо, ніж...) ? уникнути "бочка" крутного моменту на низьких і середніх, піднімаючись і буде менше проблем, так що HP може ж мати з кривою розподілу pi? тихо...

Exelion1986
04-06-2014, 19:14
так проблема в реальності? не ? вирішується тільки через ecu, скажімо, обходиться шляхом
c'? навіть з розрахунку, що люди, як правило, зупиняється на значення максимальної потужності, а потім пі? ce n? краще ?, але в дійсності? не ? так?
і на мій смак ? просто, коли виходить на максимальний крутний момент і дав мені його вдарити, що я люблю більше, d? почуття rabbiosit

іонів
04-06-2014, 19:49
так проблема в реальності? не ? вирішується тільки через ecu, скажімо, обходиться шляхом
c'? навіть з розрахунку, що люди, як правило, зупиняється на значення максимальної потужності, а потім пі? ce n? краще ?, але в дійсності? не ? так?
і на мій смак ? просто, коли виходить на максимальний крутний момент і дав мені його вдарити, що я люблю більше, d? почуття rabbiosit?
Почуття rabbiosit? марно і розбиває зчеплення і обмін...насправді навіть в F1 перемагає той, хто "намазати" краще потужність...
А за смаком...
;)

Exelion1986
04-06-2014, 20:07
але не ? що я йду навколо, щоб відкрити постійно... а потім бив його, тільки якщо натискаю під пара

matech
05-06-2014, 22:29
i 3.0 TDI прибуває в 290cv приблизно без нагальної обмін

TTS приходить в 420cv, щоб почати прослизати зчеплення DSG

S3 йде тиха трохи вище 300, і не потрібно нам нічого на обмін.

Ці три приклади, які приходять в голову на льоту.

Додам дві речі:

1 - Я бачив, як DSG cos? як ще подвійним зчепленням зіставлені, але я бачив їх на гонки на машинах, а не на дорогах. і не для того, щоб проблеми обмеження максимального крутного моменту заборгованості. Звичайно, йдуть дуже добре і швидко, але я не знаю, якщо на дорозі автомобіль коштує rosicare життя синхронізаторів на курс, який йде вже? дуже добре!

2 - Що ви говорите Delta Integrale або двигун TFSI останнього покоління, всі захоплюються фантомного botta. Я не одного попередження з різних причин. Спочатку на будь-якому відображення всіх здатні витягнути "стукати" крутного моменту, може бути, навіть помилково, але що ? добре ще, важко зробити ? знайдіть і торкніться карти правильно, які керують повному навантаженні двигуна. По-друге, справжні коні вийшли тільки за рахунок добре високих обертах з повним навантаженням, і не через "шипи" крутного моменту. По-третє, ви їдете ще і з двигуном, який подовжує добре на всіх оборотах, ніж з двигуном від "стукати", ніж пу? справити враження лише друг, який піднімається в машину в перший раз...

Досить розглянути edc16c39, щоб побачити, що в 95% випадків, ті карти, які змінюються не відносяться до повної навантаженні. Це означає лише, що ви збираєтеся перекачувати вантажів, коли ви йдете, щоб діяти сильно на gasi ви avr? тимчасове "накачуванням" dar? піковий крутний момент, але тільки не в ecu на картинках все видно? карти повним навантаженням працює наш улюблений "pompamento" буде? сильно обмежений.

вибачте dilungamento, але ця легенда метро botta вниз, існує з 80-х років, а у 2014-ще менше сенсу існувати зору складності? диспетчерів електронні, про який ми говоримо.

cawadany
06-06-2014, 08:03
Тільки одне: ти казав К.С., коли ліміт DSG з sw акції є НМ....

matech
06-06-2014, 18:36
І за те, що я стверджую, що важливо добре змастити пара. Якщо на TTS ви отримаєте ті сили, що ви ще можете? попросити зробити обмін?!?

cawadany
06-06-2014, 19:09
Tts і s3 мають той же двигун. Tts engine акції, 420 к.с., чиста утопія.

Exelion1986
08-06-2014, 15:26
враховуючи, що моя я не зіставляється я, насправді в деяких відносинах у мене сумніви в тому, що не зроблено просто відмінно
у будь-якому випадку, щоб botta я маю на увазі ситуації, раковина прискорювач під пара, скажімо, 1500 об / хв.
план, піднімаючись обертів, турбіна починає входити в тиск і машина починає йти р? pi? фінч? раптом приходить на пари таким чином, досить швидко, потім добре віджати і постійно, майже до обмежувача
ви говорите, що це поведінка і увійти в пару, не ? нормально?

matech
08-06-2014, 18:58
Вибачте, TTRS!

matech
08-06-2014, 19:07
О, боже, треба спробувати разом (весь форум :-D), щоб зрозуміти, добре!

У будь-якому випадку, я зауважив, що це стосується бензинових двигунів з наддувом, електронні розвивалися багато, що стосується регулювання навантаження і наддуву, поклавши в ігри стратегії дуже складна.

Те, як добре ви будете знати, що ви не можете? говорити-й? тільки тиск наддуву, але також, як вона обробляє відповідь, педаль відкриття дросельної заслінки (що ? відрізняється від реакції на педаль...), Перепускний клапан, заздалегідь, і управління PID перепускного клапана.
Те, що я помітив ? все це працює в симбіозі, щоб створити підйом тиску набагато більш контрольованою, ніж один раз, навіть, якщо c'? сказати, що тоді система контролює набагато краще, ніж час навіть постійний тиск!

Наприклад, карти, які використовують на трофей mini cooper turbo не має стрибків тиску в діапазоні, у якому turbo може дати, бенс? підйом тиску солодкий до досягнення 1.2 бар між 4000 і 5500 оборотів в хвилину. Двигун ? дуже верхового і ефективно, pi? один, який робить, можливо, максимум на 1.3, а потім поступово падає по мірі збільшення обертів...

євген
08-06-2014, 21:04
я зіставляються кілька днів тому 2.0 TFSI з DSG k03, на роликовому випробувальному стенді давав 248CV в 4688 об/хв

Exelion1986
09-06-2014, 17:51
у машині я один інструмент obd, пік я бачив трохи більше 1,8 але постійно я ще не дивився
як тільки у мене можливість, подглядываю, навіть, чому? мені пу? зробити графік, як якщо б це було rullata

Чотири
21-11-2014, 21:59
Потім com'? закінчилася?