КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Шклапад'емнікі Panda і цела

pm74
05-04-2013, 08:32
Добры дзень усім , я павінен сабраць з модуляў шклапад'емнікі на panda van , як правіла, і зможаце кіраваць з кнопкі, арыгінальныя , маю зносіны з 4-rel? . Мы б спосаб, каб іх злучыць, а не цела , так? зрабіць працу амаль арыгінал?

azalby
06-04-2013, 02:14
Прывітанне
Я бачу 2 магчымасці:
1: Змяніць усе, электрычная Праводка з бодзі-кампутарам precodificato для аўтамабіля ў пытанне.(consiliabile толькі, калі вы posesso аўтамабіля, роўна бачыў, што ен тычыцца цябе мяняць усе правады, цэнтральная кансоль і брамнік).
2: Ўсталяваць маторы з interuttori ўстаноўлены на панэлі laterali.Per сувязі і працы, то я магу дапамагчы вам я.

Тады я не ведаю іншых варыянтаў.

з павагай
альберта azzara

pm74
06-04-2013, 05:42
Прывітанне
Я бачу 2 магчымасці:
1: Змяніць усе, электрычная Праводка з бодзі-кампутарам precodificato для аўтамабіля ў пытанне.(consiliabile толькі, калі вы posesso аўтамабіля, роўна бачыў, што ен тычыцца цябе мяняць усе правады, цэнтральная кансоль і брамнік).
2: Ўсталяваць маторы з interuttori ўстаноўлены на панэлі laterali.Per сувязі і працы, то я магу дапамагчы вам я.

Тады я не ведаю іншых варыянтаў.

з павагай
альберта azzara

Дапусцім, што ў якасці альтэрнатыўнага метаду ў мяне зроблены ўжо? дзясятка , мне б хацелася, каб? іх узаемадзеянне з целам. Што тое, што я разумею, павінна быць па-іншаму .
З дапамогай гэтай схемы , на мяне , я падыходжу кнопкі арыгінальныя .
http://img560.imageshack.us/img560/4995/modulialzavetri.jpg