Перегляд Повної Версії : croma 1.9 150 к.с. вібрація і блок двигуна
michele30
04-04-2013, 21:11
сьогодні мені ? прийшов на офф. клієнт з цією проблемою:
? траплялося кілька разів, що в той час як швидкості для перемикання передач ( машина вже на ходу ) трохи вище 2000 оборотів, машина зависає, і йде вібрація всього мотора.. але якщо він розганяється не бере, і навіть не газ , а двигун вібрує все.
наближається момент, завжди з двигуна і після хвилин готово, щоб починати, і машина ? ок.
індикатори всі горять.
машина з 90000 км
egr dpf off, зробив вже давно, але " я сказав, що це був успіх, навіть кілька разів до видалення dpf.
Я ? успіху, цао, схожий на 147, що, коли він збирався померти з-за стресу, не тільки pigiavi зчеплення, щоб уникнути виключення починав робити, cos?, променіло фортіссімо. Був у двухмассовом маховику
giuseppe1374
04-04-2013, 22:01
нехай йому діагноз,може бути навіть інжектор
Я вважаю, а я маховик половину зламали...
explode82
04-04-2013, 22:16
я не думаю, як літати, тому що коли тому цей дефект не прискорення, навіть,перевірити форсунки і тиск в магістралі rail тому, коли цей дефект
нехай йому діагноз,може бути навіть інжектор
Той виключаю апріорі! якщо машина йде 3 вібрує мало! і потім прискорює см.кв.
я не думаю, як літати, тому що коли тому цей дефект не прискорення, навіть,перевірити форсунки і тиск в магістралі rail тому, коли цей дефект
навіть у випадку, що я кажу, я не міг прискорити,але треба було вимкнути машину. ? дефект у цьому випадку проявляється в різних умовах
giuseppe1374
04-04-2013, 22:33
ragionandoci ну інжектор ? але не тому, що? як ви говорите, що машина йде 3-й вібрує мало, чому? якщо піде в три виходить "захист" і повинен засвітитися індикатор двигуна, принаймні, що, коли ? була defappata були зняті біт dct і не означає нічого на приладовій панелі. у будь-якому випадку, діагноз ми могли б знати більше?
Backgroop
04-04-2013, 23:29
здрастуйте, проблема може бути група метелик, яка закриває затикати прохід повітря.. я ? сталося.. на pi? двигуни 1.9 та 2.4 mjet.. на практиці окислюються дроти, які йдуть на блоці дросельної заслінки і входять у контакт між собою або на масу.. або проведення від датчика температури охолоджуючої рідини, який знаходиться недалеко.. на дроти витратоміра повітря, що sfregavano з металевої частини.. а факти різних перевірок..
giuseppe1374
04-04-2013, 23:52
якщо ? група farfarlla не повинна загорятися контрольна лампа двигуна? або ? як я кажу, що в defap були відніматися dct.
explode82
04-04-2013, 23:56
поклади орі і зробіть два випробування в цей момент ? єдине рішення, щоб зрозуміти щось
ragionandoci ну інжектор ? але не тому, що? як ви говорите, що машина йде 3-й вібрує мало, чому? якщо піде в три виходить "захист" і повинен засвітитися індикатор двигуна, принаймні, що, коли ? була defappata були зняті біт dct і не означає нічого на приладовій панелі. у будь-якому випадку, діагноз ми могли б знати більше?
кажу тобі, що вібрує мало, чому? я зробив тести на той самий двигун! і ви від dtc, тільки якщо ви відключите фізично роз'єм форсунки! але якщо є фізичні проблеми , важко, що тебе викидає dtc! якщо ? був використаний ecusafe ? ймовірно, що ви коли-інвалідами i dtc!
giuseppe1374
05-04-2013, 12:00
та я згоден з вами, але що ? що я не розумію ? що машина не прискорення і вібрації, крім того, що з проблемою, як шлях відмови повинні включити, вібрація повинна бути ознакою того, що двигун не йде у розмірі, принаймні, що вони пі? проблеми, єдиний ? зробити діагностику, звичайно, avr? зберігається помилка.
та я згоден з вами, але що ? що я не розумію ? що машина не прискорення і вібрації, крім того, що з проблемою, як шлях відмови повинні включити, вібрація повинна бути ознакою того, що двигун не йде у розмірі, принаймні, що вони пі? проблеми, єдиний ? зробити діагностику, звичайно, avr? зберігається помилка.
Чекаємо діагноз ! ви повинні зробити його!
cinqueturbo
19-04-2013, 23:15
Привіт всім!!!!!
Йосип мені довелось деякий час f? точно така ж проблема на точно такий же машині..
машина повністю оригінал, 60-70milaKm..
гарний дефект мені і довелося особисто, після того як вони зробили примусової регенерації!..
і в diag. помилок немає!, у параметрах все чудово в normalit?..
потім коли-небудь-й? повторно..
я думаю, як завжди в де-fap проблему..
paolo159
14-05-2013, 18:12
відбувається корекція упорскування на циліндрах з діагностики ? дуже ймовірно, що є інжектор starato або який йде в блок....якщо корекція йде вище 3 мм^3 двигун починає вібрувати..
У mimimo ? налаштувати?
explode82
15-05-2013, 01:27
іноді пу? бути регулятор rail на флейті,а я ? вже довелося
andrea58599
30-08-2013, 06:30
Привіт всім, мене ? те ж саме сталося, що двигун вібрує і смикає, немає включений і немає помилок в діагностиці, врешті-решт знайшов інтеркулер вирізав в різних місцях, замінити шматок, машина відновила роботу добре, звичайно, перед заміною курив чорний.
dariuccio
30-08-2013, 09:04
я думаю, я теж з проблемою харчування, хоча чому? маховик більше робить на ранніх етапах вильоту.
я думаю, я теж форсунок, або клапан тиску.
крім того, якщо інжектор електрично працює і зависає тільки механічна частина, перейти тихо, що діагноз не
подивитися нічого
sebastiano345
01-09-2013, 16:18
здрастуйте,у мене сталося 2,якщо двигун вібрує, так це, безумовно, volano.la раніше він робив це тільки при запуску, іноді, і відразу ж подумав, що вони вирішили змінюється акумулятор, так як він був трохи вниз і mot стартер крутив поверх,замість цього, через пару днів він повернувся з тією ж проблемою .у іншого-зробив це навіть якщо ви fermavi на один стоп, або якщо курс руху покинув поле вийти обертів, спеціально,здавалося, що спускається нижче порогового мінімуму,поміняв маховик, все на место.в я забув, що вони робили багато галасу, але коли виявилося, дефект...
rosspigna
01-09-2013, 17:32
Привіт.
Я раджу вам, щоб завантажити карту оригінал і зробити тест, блоки управління, щоб читати помилки, оскільки проблема повинна включити індикатор несправності.