КПК

Прагляд Поўнай Версіі : croma 1.9 150 к.с. вібрацыя і блок рухавіка

michele30
04-04-2013, 21:11
сення мне ? прыйшоў на оф. кліент з гэтай праблемай:

? здаралася некалькі разоў, што ў той час як хуткасці для пераключэння перадач ( машына ўжо на хаду ) ледзь вышэй 2000 абаротаў, машына завісае, і ідзе вібрацыя ўсяго матора.. але калі ен разганяецца не бярэ, і нават не газ , а рухавік вібруе ўсе.

набліжаецца момант, заўседы з рухавіка і пасля хвілін гатова, каб пачынаць, і машына ? ок.

індыкатары ўсе гараць.

машына з 90000 км

egr і dpf off, зрабіў ужо даўно, але " я сказаў, што гэта быў поспех, нават некалькі разоў да выдалення dpf.

Ужо
04-04-2013, 21:26
Я ? поспеху, цао, падобны на 147, што, калі ен збіраўся памерці з-за стрэсу, не толькі pigiavi счаплення, каб пазбегнуць выключэння пачынаў рабіць, cos?, лучился фартысіма. Быў у двухмассовом махавік

giuseppe1374
04-04-2013, 22:01
хай яму дыягназ,можа быць нават інжэктар

alfajtd
04-04-2013, 22:01
Я мяркую, а я палову махавік зламалі...

explode82
04-04-2013, 22:16
я не думаю, як летаць, таму што калі таму гэты дэфект не паскарэння, нават,фарсункі і праверыць ціск у чыгуначныя магістралі таму, калі гэты дэфект

таксама
04-04-2013, 22:25
хай яму дыягназ,можа быць нават інжэктар

Той выключаю апрыеры! калі машына ідзе 3 вібруе мала! і затым паскарае гл. кв.

Ужо
04-04-2013, 22:30
я не думаю, як летаць, таму што калі таму гэты дэфект не паскарэння, нават,фарсункі і праверыць ціск у чыгуначныя магістралі таму, калі гэты дэфект

нават у выпадку, што я кажу, я не мог паскорыць,але трэба было выключыць машыну. ? дэфект у гэтым выпадку праяўляецца ў розных умовах

giuseppe1374
04-04-2013, 22:33
ragionandoci ну інжэктар не ? але не таму, што? як вы кажаце, што машына ідзе 3-і вібруе мала, чаму? калі пойдзе ў тры выходзіць "абарона" і павінен загарэцца індыкатар рухавіка, па крайняй меры, што, калі ? была defappata былі знятыя біт dct і не азначае нічога на прыборнай панэлі. у любым выпадку, дыягназ мы маглі б ведаць больш?

Backgroop
04-04-2013, 23:29
добры дзень, праблема можа быць група матылек, якая закрывае затыкаць праход паветра.. я ? здарылася.. на pi? рухавікі 1.9 і 2.4 mjet.. на практыцы акісляюцца правады, якія ідуць на блоку дросельнай засланкі і ўваходзяць у кантакт паміж сабой або на масу.. ці правады ад датчыка тэмпературы астуджальнай вадкасці, які знаходзіцца недалека.. на правады расходомера паветра, што sfregavano з металічнай часткі.. а факты розных праверак..

giuseppe1374
04-04-2013, 23:52
калі ? група farfarlla не павінна загарацца кантрольная лямпа рухавіка? або ? як я кажу, што ў defap былі адымацца dct.

explode82
04-04-2013, 23:56
пакладзі на врі і зрабіце два выпрабаванні ў гэты момант ? адзінае рашэнне, каб зразумець што-то

таксама
05-04-2013, 09:13
ragionandoci ну інжэктар не ? але не таму, што? як вы кажаце, што машына ідзе 3-і вібруе мала, чаму? калі пойдзе ў тры выходзіць "абарона" і павінен загарэцца індыкатар рухавіка, па крайняй меры, што, калі ? была defappata былі знятыя біт dct і не азначае нічога на прыборнай панэлі. у любым выпадку, дыягназ мы маглі б ведаць больш?

кажу табе, што вібруе мала, чаму? я зрабіў тэсты на той жа рухавік! і вы ад dtc, толькі калі вы адключыце фізічна раз'ем фарсункі! але калі есць фізічныя праблемы , цяжка, што цябе выкідвае dtc! калі ? быў выкарыстаны ecusafe ? верагодна, што вы калі-інвалідамі i dtc!

giuseppe1374
05-04-2013, 12:00
ды я згодны з вамі, але што ? што я не разумею ? што машына не паскарэння і вібрацыі, акрамя таго, што з праблемай, як шлях адмовы павінны ўключыць, вібрацыя павінна быць прыкметай таго, што рухавік не ідзе ў памеры, па меншай меры, што яны пі? праблемы, адзіны ? зрабіць дыягностыку, вядома, avr? захоўваецца памылка.

таксама
05-04-2013, 12:38
ды я згодны з вамі, але што ? што я не разумею ? што машына не паскарэння і вібрацыі, акрамя таго, што з праблемай, як шлях адмовы павінны ўключыць, вібрацыя павінна быць прыкметай таго, што рухавік не ідзе ў памеры, па меншай меры, што яны пі? праблемы, адзіны ? зрабіць дыягностыку, вядома, avr? захоўваецца памылка.

Чакаем дыягназ ! вы павінны зрабіць яго!

Ужо
19-04-2013, 22:43
есць notiv

cinqueturbo
19-04-2013, 23:15

Прывітанне ўсім!!!!!
Іосіф мне і давялося некаторы час f? дакладна такая ж праблема на сапраўды такі жа машыне..
машына цалкам арыгінал, 60-70milaKm..
прыгожы дэфект мне і давялося асабіста, пасля таго як яны зрабілі прымусовай рэгенерацыі!..
і ў diag. памылак няма!, у параметрах усе выдатна ў normalit?..
потым калі-небудзь-й? паўторна..
я думаю, як заўседы ў дэ-fap праблему..

paolo159
14-05-2013, 18:12
адбываецца карэкцыя ўпырску на цыліндрах з дыягностыкі ? вельмі верагодна, што есць інжэктар starato або які ідзе ў блок....калі карэкцыя ідзе вышэй 3 мм^3 рухавік пачынае вібраваць..

У mimimo ? наладзіць?

explode82
15-05-2013, 01:27
часам пу? быць рэгулятар rail на флейце,а я ? ужо давялося

andrea58599
30-08-2013, 06:30
Прывітанне ўсім, мяне ? тое ж самае адбылося, што рухавік вібруе і тузае, няма уключаны і памылак няма ў дыягностыцы, у рэшце рэшт знайшоў інтэркулер выразаў у розных месцах, замяніць кавалак, машына аднавіла працу добра, вядома, перад заменай курыў чорны.

dariuccio
30-08-2013, 09:04
я думаю, я таксама з праблемай харчавання, хоць чаму? махавік больш робіць на ранніх этапах вылету.
я думаю, я таксама фарсунак, або клапан ціску.
акрамя таго, калі інжэктар электрычнаму працуе і завісае толькі механічная частка, перайсці ціха, што дыягназ не
паглядзець нічога

sebastiano345
01-09-2013, 16:18
добры дзень,у мяне адбылося 2,калі рухавік вібруе, дык гэта, безумоўна, volano.la раней ен рабіў гэта толькі пры запуску, часам, і адразу ж падумаў, што яны вырашылі змяняецца акумулятар, так як ен быў трохі ўніз і mot стартар круціў паверх,замест гэтага, праз пару дзен ен вярнуўся з той жа праблемай у другі-зрабіў гэта нават калі вы fermavi на адзін стоп, або калі курс руху пакінуў поле выйсці абаротаў, адмыслова,здавалася, што спускаецца ніжэй парогавага мінімуму,памяняў махавік, усе на место.в я забыўся, што яны рабілі шмат шуму, але калі апынулася, дэфект...

rosspigna
01-09-2013, 17:32
Прывітанне.
Я раю вам, каб загрузіць карту арыгінал і зрабіць тэст, блокі кіравання, каб чытаць памылкі, паколькі праблема павінна ўключыць індыкатар няспраўнасці.