КПК

Перегляд Повної Версії : проблема golf 5 Gti p0601 internal memory checksum error

dviden
03-04-2013, 13:00
привіт комусь ? сталося це, що гольф 5 GTi зіставляється ? вийшов з цього помилки в діагнозі "p0601 internal memory checksum error" контрольна лампа горить, але машина, що v? спокійно машина ? був куплений використані і не з'? вихідний файл, Wv не роблять оновлення, чому? в d? помилки і кажуть, що після ебу рослини
що робити, як ви думаєте ?

заздалегідь спасибі

carmageddon
03-04-2013, 13:04
якщо ви мені напишіть номери HW і SW, ви, замість оригінального файлу, з яким вас поставили оригінал, щоб побачити, якщо ? проблеми, пов'язані файлу

dviden
03-04-2013, 13:08
після читаю все, і я скажу вам, тепер я вдома,
дякую, тепер

gezame
03-04-2013, 13:15
привіт комусь ? сталося це, що гольф 5 GTi зіставляється ? вийшов з цього помилки в діагнозі "p0601 internal memory checksum error" контрольна лампа горить, але машина, що v? спокійно машина ? був куплений використані і не з'? вихідний файл, Wv не роблять оновлення, чому? в d? помилки і кажуть, що після ебу рослини
що робити, як ви думаєте ?

заздалегідь спасибі
Привіт, така проблема іноді на ecu оригінальний, без змін, та положенні можна зробити agironamento в офіційній служби.

magi1984
03-04-2013, 13:27
мені ? натрапив на 156, і це було за зміну карти погано...

dviden
03-04-2013, 13:29
Привіт, така проблема іноді на ecu оригінальний, без змін, та положенні можна зробити agironamento в офіційній служби.

у Volkswagen заявили, що якщо оновлюють заводи ебу і після повинна бути замінена вже? перевіряв, сказав технік, що я знаю протягом багатьох років і не повинен продати блок управління з новою силою !!!! він не рекомендується рекомендуємо оновлення

dviden
03-04-2013, 13:38
мені ? натрапив на 156, і це було за зміну карти погано...

carmageddon
03-04-2013, 13:41
у Volkswagen заявили, що якщо оновлюють заводи ебу і після повинна бути замінена вже? перевіряв, сказав технік, що я знаю протягом багатьох років і не повинен продати блок управління з новою силою !!!! він не рекомендується рекомендуємо оновлення

технічний malinformato чому? я зробив оновлення seat leon в дилерському з такою ж проблемою і вирішили всі проблеми, ніколи не чув в ecu блокується оновлення тестер офіційний ? тільки інформаційний тероризм, щоб уникнути дилерській, ви accolli вартість збитків

cawadany
03-04-2013, 13:56
Напишіть hw і sw, які ми бачимо надати вам вихідний файл. :)

FidodidoTuning
03-04-2013, 14:04
Повторити резервне копіювання в bdm і вирішуйте самостійно

legendaryslave
03-04-2013, 15:35
Повторити резервне копіювання в bdm і вирішуйте самостійно
мало, але впевнений у vw бояться оновити після хвилі кнр 2.1 посаджені?

dviden
03-04-2013, 18:59
технічний malinformato чому? я зробив оновлення seat leon в дилерському з такою ж проблемою і вирішили всі проблеми, ніколи не чув в ecu блокується оновлення тестер офіційний ? тільки інформаційний тероризм, щоб уникнути дилерській, ви accolli вартість збитків
добре б знати, бачив, що я знаю його 20 років !!!!!!!!!! не розумію, чому? не зробив бо
однак тепер господар golf сказав мені, що він намагається в інший conce ми побачимо, якщо на цей раз вони

dviden
03-04-2013, 19:02
для файлу видно, що не його не можу прочитати, якщо він повернеться ви знову прошу файл і роблю :)

спасибі всім, як завжди, доступні

attila848
03-04-2013, 20:31
...........gi? натрапив на audi a3,поставив назад оригінальний файл, а ? зникла помилка