КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема golf 5 Gti p0601 internal memory error checksum

dviden
03-04-2013, 13:00
прывітанне каму-то ? адбылося гэта, што гольф 5 GTi супастаўляецца ? выйшаў з гэтага памылкі ў дыягназе "p0601 internal memory checksum error" кантрольная лямпа гарыць, але машына, што v? спакойна машына ? быў набыты выкарыстаны і не c'? зыходны файл, у Wv не робяць абнаўлення, чаму? у d? памылкі і кажуць, што пасля эбу расліны
што рабіць, як вы думаеце ?

загадзя дзякуй

carmageddon
03-04-2013, 13:04
калі вы мне напішыце нумару HW і SW, вы, замест арыгінальнага файла, з якім вас паставілі арыгінал, каб убачыць, калі ? праблемы, звязаныя файла

dviden
03-04-2013, 13:08
пасля чытаю ўсе, і я скажу вам, цяпер я дома,
дзякуй, цяпер

gezame
03-04-2013, 13:15
прывітанне каму-то ? адбылося гэта, што гольф 5 GTi супастаўляецца ? выйшаў з гэтага памылкі ў дыягназе "p0601 internal memory checksum error" кантрольная лямпа гарыць, але машына, што v? спакойна машына ? быў набыты выкарыстаны і не c'? зыходны файл, у Wv не робяць абнаўлення, чаму? у d? памылкі і кажуць, што пасля эбу расліны
што рабіць, як вы думаеце ?

загадзя дзякуй
Добры дзень, такая праблема часам на ecu арыгінальны, без змен, і становішчы можна зрабіць agironamento ў афіцыйнай службы.

magi1984
03-04-2013, 13:27
мне ? наткнуўся на 156, і гэта было за змяненне карты дрэнна...

dviden
03-04-2013, 13:29
Добры дзень, такая праблема часам на ecu арыгінальны, без змен, і становішчы можна зрабіць agironamento ў афіцыйнай службы.

у Volkswagen заявілі, што калі абнаўляюць заводы эбу і пасля павінна быць заменена ўжо? правяраў, сказаў тэхнік, што я ведаю на працягу многіх гадоў і не павінен прадаць блок кіравання з новай сілай!!!! ен не рэкамендуецца рэкамендуем абнаўленне

dviden
03-04-2013, 13:38
мне ? наткнуўся на 156, і гэта было за змяненне карты дрэнна...

carmageddon
03-04-2013, 13:41
у Volkswagen заявілі, што калі абнаўляюць заводы эбу і пасля павінна быць заменена ўжо? правяраў, сказаў тэхнік, што я ведаю на працягу многіх гадоў і не павінен прадаць блок кіравання з новай сілай!!!! ен не рэкамендуецца рэкамендуем абнаўленне

тэхнічны malinformato чаму? я зрабіў абнаўленне seat leon ў дылерскім з такой жа праблемай і вырашылі ўсе праблемы, ніколі не чуў у ecu блакуецца абнаўленне тэстар афіцыйны ? толькі інфармацыйны тэрарызм, каб пазбегнуць дылерскай, вы accolli кошт шкоды

cawadany
03-04-2013, 13:56
Напішыце hw і sw, якія мы бачым даць вам зыходны файл. :)

FidodidoTuning
03-04-2013, 14:04
Паўтарыць рэзервовае капіраванне ў bdm і вырашайце самастойна

legendaryslave
03-04-2013, 15:35
Паўтарыць рэзервовае капіраванне ў bdm і вырашайце самастойна
мала, але ўпэўнены ў vw баяцца абнавіць пасля хвалі кнр 2.1 пасаджаныя?

dviden
03-04-2013, 18:59
тэхнічны malinformato чаму? я зрабіў абнаўленне seat leon ў дылерскім з такой жа праблемай і вырашылі ўсе праблемы, ніколі не чуў у ecu блакуецца абнаўленне тэстар афіцыйны ? толькі інфармацыйны тэрарызм, каб пазбегнуць дылерскай, вы accolli кошт шкоды
добра было б ведаць, бачыў, што я ведаю яго 20 гадоў!!!!!!!!!! не разумею, чаму? не зрабіў бо
аднак цяпер гаспадар golf сказаў мне, што ен спрабуе ў іншы conce мы ўбачым, калі на гэты раз яны

dviden
03-04-2013, 19:02
для файла відаць, што не яго не магу прачытаць, калі ен вернецца вы зноў прашу файл і раблю :)

дзякуй усім, як заўседы, даступныя

attila848
03-04-2013, 20:31
...........gi? наткнуўся на audi a3,паставіў назад арыгінальны файл, а ? памылка знікла