Перегляд Повної Версії : Ось я тільки що приїхав!!!
saivivere
19-07-2012, 13:01
Привіт, хлопці я тільки що зареєструвався на форумі!!! Я в провінції Казерта, пристрасні, електроніки і механіки в цілому, але нещодавно я вступив (а) в дивовижний світ ecu тюнінг. Автомобіль, який у мене в даний час ? Seat Ibiza Cupra 1.9 TDI 2006-163 лз. Я хотів би зробити мої вітання тим, хто створив цей форум, чому? ? було зроблено дуже-дуже добре. Ви великі!!!! Привіт від Антоніо.
msport (exil77grande)
19-07-2012, 13:59
привіт антоніо, ласкаво просимо,дякую за компліменти на форумі,ми говоримо, що це дуже скромний, але ми працюємо, щоб поліпшити його, все більше і більше, наша мета полягає в тому, щоб перетворити його в орієнтир для всіх професіоналів, а також початківців і ми розраховуємо протягом кілька років бути першими в італії,ви в середині, що, якщо зіставляється з людиною, дійсно може дати вам гарні sodisfazioni,я хотів би знати, чи можете ви сказати, ваш вік і професію, спасибі заздалегідь.
dvdtuning
19-07-2012, 14:21
Ласкаво просимо і хороший форум!
saivivere
19-07-2012, 15:32
привіт антоніо, ласкаво просимо,дякую за компліменти на форумі,ми говоримо, що це дуже скромний, але ми працюємо, щоб поліпшити його, все більше і більше, наша мета полягає в тому, щоб перетворити його в орієнтир для всіх професіоналів, а також початківців і ми розраховуємо протягом кілька років бути першими в італії,ви в середині, що, якщо зіставляється з людиною, дійсно може дати вам гарні sodisfazioni,я хотів би знати, чи можете ви сказати, ваш вік і професію, спасибі заздалегідь.
Перш за все, дякую вам за прийом. Мені 34 роки, живу в Mondragone(CE). Я керую активності? комерційних приміщень в області, яка не має нічого спільного зі світом, чіп-тюнінг. Я шукаю? щоб розпочати співпрацю в районі з друзями ремонтних майстерень і elettrauti для зміни ecu різне. Для мого автомобіля, я знаю, що якщо зіставляється добре йде бомба-небудь тест я зробив і я можу сказати, що від витончених задоволення.
Сподіваюся, що ви зможете стати першими не тільки в італії, за все, що я готовий внести свій внесок, щоб зростання цей форум. Спасибі всім!
привіт і ласкаво між нами
saivivere
24-07-2012, 21:10
спасибі всім за теплий прийом :)
frantik3
24-07-2012, 22:01
привіт і ласкаво просимо
мансардний
24-07-2012, 22:02
ласкаво просимо :)