Прагляд Поўнай Версіі : Вось я толькі што прыехаў!!!
saivivere
19-07-2012, 13:01
Прывітанне, хлопцы, я толькі што зарэгістраваўся на форуме!!! Я ў правінцыі Казерта, гарачыя, электронікі і механікі ў цэлым, але нядаўна я ўступіў (а) у дзіўны свет ecu цюнінг. Аўтамабіль, які ў мяне ў цяперашні час ? Seat Ibiza Cupra 1.9 TDI 2006-з 163 лс. Я хацеў бы зрабіць мае віншаванні тым, хто стварыў гэты форум, чаму? ? было зроблена вельмі-вельмі добра. Вы вялікія!!!! Прывітанне ад Антоніа.
msport (exil77grande)
19-07-2012, 13:59
прывітанне антоніа, сардэчна запрашаем,дзякуй за кампліменты на форуме,мы кажам, што гэта вельмі сціплы, але мы працуем, каб палепшыць яго, усе больш і больш, наша мэта складаецца ў тым, каб ператварыць яго ў арыенцір для ўсіх прафесіяналаў, а таксама пачаткоўцаў і мы разлічваем на працягу некалькі гадоў быць першымі ў італіі,вы ў сярэдзіне, што, калі супастаўляецца з чалавекам, можа сапраўды даць вам прыгожыя sodisfazioni,я хацеў бы ведаць, ці можаце вы сказаць, ваш узрост і прафесію, дзякуй загадзя.
dvdtuning
19-07-2012, 14:21
Сардэчна запрашаем і добры форум!
saivivere
19-07-2012, 15:32
прывітанне антоніа, сардэчна запрашаем,дзякуй за кампліменты на форуме,мы кажам, што гэта вельмі сціплы, але мы працуем, каб палепшыць яго, усе больш і больш, наша мэта складаецца ў тым, каб ператварыць яго ў арыенцір для ўсіх прафесіяналаў, а таксама пачаткоўцаў і мы разлічваем на працягу некалькі гадоў быць першымі ў італіі,вы ў сярэдзіне, што, калі супастаўляецца з чалавекам, можа сапраўды даць вам прыгожыя sodisfazioni,я хацеў бы ведаць, ці можаце вы сказаць, ваш узрост і прафесію, дзякуй загадзя.
Перш за ўсе, дзякуй вам за прыем. Мне 34 гады, жыву у Mondragone(CE). Я кірую актыўнасці? камерцыйных памяшканняў у вобласці, якая не мае нічога агульнага з светам, чып-цюнінг. Я шукаю? каб пачаць супрацоўніцтва, у раене з сябрамі рамонтных майстэрняў і elettrauti для змены ecu рознае. Для майго аўтамабіля, я ведаю, што калі супастаўляецца добра ідзе бомба-небудзь тэст я зрабіў, і я магу сказаць, што ад прыгожых задавальненне.
Спадзяюся, што вы зможаце стаць першымі не толькі ў італіі, за усе, што я я гатовы ўнесці свой уклад, каб рост гэты форум. Дзякуй усім!
прывітанне і дабро паміж намі
saivivere
24-07-2012, 21:10
дзякуй усім за цеплы прыем :)
frantik3
24-07-2012, 22:01
прывітанне і дабро запрашаем
мансардных
24-07-2012, 22:02
сардэчна запрашаем :)