Перегляд Повної Версії : чищення машини
luigigtc
01-04-2013, 19:33
хлопці, я думаю, це підходяще місце, щоб писати в цій темі, я хотів ради, я хотів би видалити плями і очистити внутрішню дах моєї машини, я б порадив використовувати знежирювачах в марсель і протерти м'яку тканину, але мої сумніви ? знежирювачах не залишає плям? дякую
є активні піни дуже гарні, мені здається, від wurth
luigigtc
01-04-2013, 20:33
з знежирення, хто-небудь пробував?
спробуйте з лава/aspire! коротше кажучи, тут катерів, які миють і прагнуть одночасно! або порти на миття 10 євро і smacchiano
motorsport
03-04-2013, 20:41
Протирати аміаку і миючий засіб дуже ефективно!!
attila848
03-04-2013, 21:18
з знежирення, хто-небудь пробував?
все йде добре, ви повинні? stofinare по всій поверхні рівномірно, щоб не бачити розлучень при висиханні
Я з піною активної smacchiavo мої сидінь alcantara
luigigtc
03-04-2013, 23:35
хлопці, я використовував знежирювачах хороша якість? і тканина з мікрофібри, його рівномірно, втираючи, і risciaquando тканина в гарячій воді чистою ? повернувся знову, і не кажу вам, як sporgo чорний жовтий я видалив чудово, спасибі і все
MultiBravo
03-04-2013, 23:51
Для знежирення ви маєте на увазі очищувач для внутрішніх тканин або знежирення ремонтної майстерні?
motorsport
04-04-2013, 10:03
хлопці, я використовував знежирювачах хороша якість? і тканина з мікрофібри, його рівномірно, втираючи, і risciaquando тканина в гарячій воді чистою ? повернувся знову, і не кажу вам, як sporgo чорний жовтий я видалив чудово, спасибі і все
який знежирювачах ви використовували??
luigigtc
04-04-2013, 14:06
його schanteclair в марсель і серветка з мікрофібри 70x30cm...мій друг використовував знежирюючий засіб cillit bang концентрат, зруйнувала дах машини, чому? він звалив на себе, то, що і я, а і дуже розбавлених gi? його і справді просто передати його рівномірно по всій поверхні, а потім протерти тканиною полоскати тканина з гарячою водою, я зробив даху, теплоізоляційні панелі і сидінь, повернулися майже як нові..
MultiBravo
04-04-2013, 22:12
його shanteclair ? правда, чи що ? бомба, я вважаю, навіть у промислових умовах для очищення машини жирними і bisunti..
luigigtc
05-04-2013, 23:17
серед усіх знежирюють кошти ? те, пі? універсальний, залишає приємний запах і не псує нічого
безумовно, то, не ? так агресивно
Я не рекомендую використовувати обезжирюючі кошти (всіх), тому що дуже агресивними. Особисто я рекомендую використовувати спеціальні піни
LL205gti
18-11-2013, 20:02
голос за піна активна, обприскувати, залишити діяти, а потім розчісує далі. все, за скромну суму в 4.5 євро можна знайти в магазині за рогом!
аромат залишається протягом декількох місяців!
tecnoecu
19-11-2013, 00:06
здрастуйте, я-то на моїй машині він з чистою wanish спрей і після сушать з phono. ви також можете спробувати ти
MarcoG3092
28-11-2013, 09:52
Я всередині, то я чищу тільки і виключно за допомогою води і мила.... я колись використовував один з тих продуктів, спрей і він зруйнував усі сидіння.
якщо пляма не зникає, додаю краплю знежирення і мити все це геть.
Очей-різні знежирюють кошти, чому? якщо залишити діяти надто довго, або використовуватися в зонах, де б'ється сонце, можуть створювати ореоли і зіпсувати поверхні. На жаль, кажу з досвіду, прямий..
biondo83
28-11-2013, 13:42
Ви знаєте, якщо піна активна видаляє навіть ті жовті ореоли темні, типові на дахах старих авто?
рекомендується застосовувати його по всій даху, щоб уникнути відмінності?
Ви знаєте, якщо піна активна видаляє навіть ті жовті ореоли темні, типові на дахах старих авто?
рекомендується застосовувати його по всій даху, щоб уникнути відмінності?
Впевнений, зла не робить, і як і раніше залишається хороша практика, щоб використовувати його рівномірно. Особисто я використовую продукт Arexons для оббивки в цілому.
є багато продуктів, що відповідають, що перебуваєте в магазині автозапчастин будь...
якщо пу ? поставив саме погано єдине рішення ? піна, але те, що з мийки, і який також знаходиться в багатьох diy ;-)