Прагляд Поўнай Версіі : чыстку машыны
luigigtc
01-04-2013, 19:33
хлопцы, я думаю, гэта падыходнае месца, каб пісаць у гэтай тэме, я хацеў савета, я хацеў бы выдаліць плямы і ачысціць ўнутраную дах маей машыны, я б параіў выкарыстоўваць обезжириватель ў марсэль і працерці мяккую тканіну, але мае сумневы ? обезжириватель не пакідае плям? дзякуй
есць актыўныя пены вельмі добрыя, мне здаецца, ад wurth
luigigtc
01-04-2013, 20:33
з абястлушчвання, хто-небудзь спрабаваў?
паспрабуйце з лава/aspire! карацей кажучы, тут катэраў, якія мыюць і імкнуцца адначасова! ці парты на мыцце 10 еўра і smacchiano
motorsport
03-04-2013, 20:41
Праціраць аміяку і мыйны сродак вельмі эфектыўна!!
attila848
03-04-2013, 21:18
з абястлушчвання, хто-небудзь спрабаваў?
усе ідзе добра, вы павінны? stofinare па ўсей паверхні раўнамерна так, каб не бачыць разводаў пры высыханні
Я з пенай актыўнай smacchiavo мае сядзенняў alcantara
luigigtc
03-04-2013, 23:35
хлопцы, я выкарыстаў обезжириватель добрае якасць? і тканіна, з микрофибры, яго раўнамерна, уціраючы, і risciaquando тканіна ў гарачай вадзе чыстай ? вярнуўся зноў, і не кажу вам, як sporgo чорны жоўты я выдаліў выдатна, дзякуй і ўсе
MultiBravo
03-04-2013, 23:51
Для абястлушчвання вы маеце на ўвазе ачышчальнік для ўнутраных тканін або абястлушчвання рамонтнай майстэрні?
motorsport
04-04-2013, 10:03
хлопцы, я выкарыстаў обезжириватель добрае якасць? і тканіна, з микрофибры, яго раўнамерна, уціраючы, і risciaquando тканіна ў гарачай вадзе чыстай ? вярнуўся зноў, і не кажу вам, як sporgo чорны жоўты я выдаліў выдатна, дзякуй і ўсе
які обезжириватель вы выкарыстоўвалі??
luigigtc
04-04-2013, 14:06
яго schanteclair ў марсэль і сурвэткі з микрофибры 70x30cm...мой сябар выкарыстаў обезжириватель cillit bang канцэнтрат, разбурыла дах яго машыны, чаму? ен узваліў на сябе, тое, што і я, а і вельмі разбаўленых gi? яго і на самай справе проста перадаць яго раўнамерна па ўсей паверхні, а затым працерці з тканінай паласкаць тканіна з гарачай вадой, я зрабіў даху, ізаляцыйныя панэлі і сядзенняў, вярнуліся амаль як новыя..
MultiBravo
04-04-2013, 22:12
яго shanteclair ? праўда, ці што ? бомба, я лічу, нават у прамысловых умовах для ачысткі машыны тлустымі і bisunti..
luigigtc
05-04-2013, 23:17
сярод усіх абястлушчваюць сродкі ? тое, пі? універсальны, пакідае прыемны пах і нічога не псуе
безумоўна, тое, не ? так агрэсіўна
Я не рэкамендую выкарыстоўваць обезжиривающие сродкі (за ўсіх), таму што вельмі агрэсіўнымі. Асабіста я рэкамендую выкарыстоўваць спецыяльныя пены
LL205gti
18-11-2013, 20:02
голас за пена актыўная, апырскваць, пакінуць дзейнічаць, а затым расчэсвае далей. усе, за сціплую суму ў 4.5 еўра можна знайсці ў краме за вуглом!
водар застаецца на працягу некалькіх месяцаў!
tecnoecu
19-11-2013, 00:06
добры дзень, я-то на маей машыне ен з чыстай wanish спрэй і пасля сушаць з phono. вы таксама можаце паспрабаваць ты
MarcoG3092
28-11-2013, 09:52
Я ўнутры, то я чышчу толькі і выключна з дапамогай вады і мыла.... я калі-небудзь выкарыстаў адзін з тых прадуктаў, спрэй і ен разбурыў усе сядзення.
калі пляма не сыходзіць, дадаю кроплю абястлушчвання і мыць усе гэта прэч.
Вачэй-розныя абястлушчваюць сродкі, чаму? калі пакінуць дзейнічаць занадта доўга, або выкарыстоўвацца ў зонах, дзе б'ецца сонца, могуць ствараць арэолы і сапсаваць паверхні. На жаль, кажу з вопыту, прамы..
biondo83
28-11-2013, 13:42
Вы ведаеце, калі пена актыўная выдаляе нават тыя жоўтыя цемныя арэолы, тыповыя на дахах старых аўто?
рэкамендуецца ўжываць яго па ўсей даху, каб пазбегнуць адрозненні?
Вы ведаеце, калі пена актыўная выдаляе нават тыя жоўтыя цемныя арэолы, тыповыя на дахах старых аўто?
рэкамендуецца ўжываць яго па ўсей даху, каб пазбегнуць адрозненні?
Упэўнены, зла не робіць, і па-ранейшаму застаецца добрая практыка, каб выкарыстоўваць яго раўнамерна. Асабіста я выкарыстоўваю прадукт Arexons для абіўкі ў цэлым.
есць шмат прадуктаў, якія адпавядаюць, што знаходзіцеся ў краме аўтазапчастак любы...
калі пу ? паставіў менавіта дрэнна адзінае рашэнне ? пена, але тое, што з мыйкі, і які таксама знаходзіцца ў многіх diy ;-)