Прагляд Поўнай Версіі : Я хачу абнавіць мой elm327
Падабаецца назва і я маю намер зрабіць больш? свежы мой elm327 V1.2 . Як вы думаеце, калі закупіў pic арыгінал , будзе працаваць на маей плаце (які я думаю, клон) ?
http://img27.imageshack.us/img27/5505/elm327h.jpg
luigigtc
01-04-2013, 15:50
можа быць, ужо? на форуме або ў сетцы ? кіраўніцтва для абнаўлення вашага elm 327 ў версіі 1.4.
вы ў форуме ? gi? маецца належнай працэдуры,а можна паставіць pic арыгінал
па-вашаму, мой ? сумяшчальны з elm327 v1.4b ?
paolo159
15-05-2013, 20:01
прабачце, але не забудзьцеся спачатку купіць el327 кітайскі ужо? версія 1.4 b?
motorsport
15-05-2013, 20:49
дакладнае x тое, што варта прыстойна купіць новы!!
danny677
29-05-2013, 23:48
прабачце, але не забудзьцеся спачатку купіць el327 кітайскі ужо? версія 1.4 b?
дакладнае x тое, што варта прыстойна купіць новы!!
Не, хлопцы, я вось ужо? мінулае, cinacloni 1.4 b не маюць нічога, проста рыс з эмулятарам тое, што робіць elm арыгінал, але зроблена мноства функцый не дапускаюцца.
Набыўшы іх, як зрабіў я, чып арыгінальны, каля 30 еўра, вы апынецеся на elm арыгінальныя ўсе з кошт значна ніжэй трэцяй часткай hw цалкам афіцыйны.
затым, у версіі намаляваная на фатаграфіі вам нават не паяльной станцыя, каб зрабіць своп, але ? усе plug &play..
Падабаецца назва і я маю намер зрабіць больш? свежы мой elm327 V1.2 . Як вы думаеце, калі закупіў pic арыгінал , будзе працаваць на маей плаце (які я думаю, клон) ?
http://img27.imageshack.us/img27/5505/elm327h.jpg
тым больш, што вы можаце? змяніць, але не варта па мне, але чаму? вы хацелі б замяніць чып?
Не, хлопцы, я вось ужо? мінулае, cinacloni 1.4 b не маюць нічога, проста рыс з эмулятарам тое, што робіць elm арыгінал, але зроблена мноства функцый не дапускаюцца.
Набыўшы іх, як зрабіў я, чып арыгінальны, каля 30 еўра, вы апынецеся на elm арыгінальныя ўсе з кошт значна ніжэй трэцяй часткай hw цалкам афіцыйны.
затым, у версіі намаляваная на фатаграфіі вам нават не паяльной станцыя, каб зрабіць своп, але ? усе plug &play..
выходзіць чып elm 2.0, наколькі я бачыў на сайце,, мой, а ? кітайскі і чытаць толькі эбу рухавіка прыйшлося змяніць, і цяпер чытае ўсе ecu
danny677
30-05-2013, 10:08
вы чып 2.0, але не пазначылі даты..
калі вы ідзяце хутка, вы бераце l' 1.4b і калі сыходзіць 2.0 купіць cinaclone і абнаўленні, што і l'1.4b originalizzato прадаецца добра.
кіньце сумы вы ідзяце роўная або нават вы зарабляеце, а таксама
А кітайскія каштуюць вельмі мала, але есць версіі "малых".
Вельмі цікава і сапраўды ідэя замяніць толькі pic, маючы той макет, з невялікімі выдаткамі вы павінны мець функцыянал? інтэрфейс арыгінальны...
danny677
11-06-2013, 20:57
гарантавана 100% = арыгінал пасля рэдагавання :)