Перегляд Повної Версії : вузьке вихлопної труби
luigigtc
31-03-2013, 20:06
хлопці, я ще одне питання, яке давно мене зацікавило, багато мої друзі внесли такі зміни, в заключній частині барильця кінцева (завершальна частина, де потім іде палити) виконали такі речі, монтуються труби від 50мм і заключна частина зняли шматок від 50мм і зробили приварити шматок меншим діаметром якщо я не помиляюся, або 40 0 45 мм, з ефектом листкового сильний кожен швидке типу повітряного компресора і продуктивності р? крутний момент нижче, чому? збільшує протитиск, але таке f? добре, до турбіни або до двигуна? або тільки створює збитки в довгостроковій перспективі, велике спасибі
msport (exil77grande)
31-03-2013, 20:36
на мою думку, як продуктивність, нічого не змінюється, і, отже, не дають і т. д., для мене це просто спосіб, щоб зробити трохи шуму.
franco75
31-03-2013, 20:45
мені здається нерозумно, якби я зробив би навпаки
legendaryslave
31-03-2013, 21:35
я розумію, трапи для внутрішніх приміщень, спортивних і прив'язаний до фірми, яка робить це тільки для роботи, ніколи не чули і не бачили, що приносить вигоди
Але, що двигун? Дизель або бензин? А вигоди я не думаю...Свисток! :)
хлопці, я ще одне питання, яке давно мене зацікавило, багато мої друзі внесли такі зміни, в заключній частині барильця кінцева (завершальна частина, де потім іде палити) виконали такі речі, монтуються труби від 50мм і заключна частина зняли шматок від 50мм і зробили приварити шматок меншим діаметром якщо я не помиляюся, або 40 0 45 мм, з ефектом листкового сильний кожен швидке типу повітряного компресора і продуктивності р? крутний момент нижче, чому? збільшує протитиск, але таке f? добре, до турбіни або до двигуна? або тільки створює збитки в довгостроковій перспективі, велике спасибі
luigigtc
01-04-2013, 15:52
я зрозумів, ваг і тільки для p? шуму, але з точки зору продуктивності є тільки сміття викидаєте на вітер...
я зрозумів, ваг і тільки для p? шуму, але з точки зору продуктивності є тільки сміття викидаєте на вітер...
luigigtc
02-04-2013, 21:57
:D очевидно, скорочення, що я мав на увазі, я був максимум на 1 сантиметр, ніж діаметр вихідної
angelolsp
28-04-2013, 17:46
пара в готелі, тільки враження ke у вас, коли ви чуєте свисток більше? машина...
MultiBravo
29-04-2013, 13:26
І " турбо автомобіль або всмоктується?
angelolsp
29-04-2013, 13:41
ми говорили, так і автомобілі з дизельним двигуном ke бензину я припускаю, що дизель всі були в turbo x-це дзвін ...
luigigtc
05-05-2013, 03:20
якщо ви помітили, насправді свисток ? голосно дизельних двигунів з турбонаддувом тільки коли турбіна ? у повному обсязі, отже, двигуна крутний момент при низьких обертах, дійсно, свистіти і дуже обмежений
angelolsp
05-05-2013, 15:35
Мені здається, Нормальний
mikyrace82
21-06-2013, 23:04
ahahaha, класичний шайби, які saldavamo від хлопців в "тачок" модель для емуляції турбо....хороші спогади..
у будь-якому випадку працює на всі автомобілі як дизель, бензин, пилососом або turbo...***** і продуктивність не годиться...
franco75
22-06-2013, 14:34
в джип чином увійшов в походженні однієї трубки в свисток
В теорії "задихаючись" вихлоп зменшує шум і ви берете більше? крутний момент на низьких, втративши до високих.
На практиці насправді ви робите все навпаки, шукає (і майже ніколи не вдається))))) "відкрити" розрядка.
Шум "дихання" пу? бути з-за вихлопних газів, що, знайшовши розділ знижується, що піднімається тиску (ефект Вентурі), отже, швидкості?, виробляючи шиплячий звук. Якщо для? він виробляє "вузьке місце" в кінці кінців ви втратите rpestazioni, з ефектом "пробка".
На практиці це зробити ? само безглуздо, майже як поп-off на дизель...
;)
angelolsp
23-06-2013, 15:22
не зовсім d угоду, передусім, дизель, якщо за стоку, занадто велика машина і набагато більше мертвий, ніж один scaricco маленький ke, як ви вже сказали, ви берете більше oppia дизель красиві x ця пара відразу...
не зовсім d угоду, передусім, дизель, якщо за стоку, занадто велика машина і набагато більше мертвий, ніж один scaricco маленький ke, як ви вже сказали, ви берете більше oppia дизель красиві x ця пара відразу...
Ви не згодні з чим ? Ви прочитали, що я написав вище ?
На практиці насправді ви робите все навпаки, шукає (і майже ніколи не вдається))))) "відкрити" розрядка.
Мені здається, що сказати, такий же, як я...
:o
angelolsp
23-06-2013, 16:04
ти сказав, ke і нерозумно strozzarlo...su це не зовсім d угоді.
ти сказав, ke і нерозумно strozzarlo...su це не зовсім d угоді.
Зрозумів !
А потрібно нам потрібний розділ або поступово скорочуючи їх занадто багато газів збільшують швидкість? але до певного моменту, після чого не в змозі пі? стікати правильно, створюючи "стіну", а також малюк обертів.
Вивчення розряду, якщо ви хочете, щоб ДОБРЕ ЗРОБИЛИ ? щось серйозне і дуже важко, на всі двигуни з продуктивністю середньо-високих (виключаю все газонокосарку, так що...)
Зменшити розділ або allargarla без інших змін пу? принести вигоди, у певні режими і втрати в інших, йдеться про "ковдра короткий".
Звичайно, є й іноді поля проекту, на якому грати, але ? від випадку до випадку.
В принципі, тому я рекомендую НЕ торкатися до зливної лінії, якщо ви не знаєте, добре, що ви робите.
Як правило, а також на дизель-ви хочете мати більше? потужність піднявшись оборотів (крутний момент на низьких як правило, вони мають дуже багато) і шукати зміни в цьому сенсі, то де-групи можуть бути !
:D
angelolsp
23-06-2013, 16:33
звичайно, марно strozzarlo теж згоден ke потрібно зробити правильні studii і випробувань, щоб знайти кращі умови і нормально ке ви-один діє на низькій втрачає на високий і завжди ccosi ви не можете мати все...для високого будуть інші зміни, наприклад,
mikyrace82
24-06-2013, 14:11
полягає у скороченні діаметром перетину вихлопу для створення турбулентності...але в цьому парів, грюкнувши проти цього вузького місця, в результаті чого звук ї? "racing" тип турбо високого тиску, Якщо...? єдине, незначне, не впливає на продуктивність, хоча, якщо ви strozza занадто багато, ви втрачаєте продуктивність, особливо на високих і піднімають температуру двигуна і трансмісії....у двох словах na tamarrata...