КПК

Прагляд Поўнай Версіі : вузкае выхлапной трубы

luigigtc
31-03-2013, 20:06
хлопцы, я яшчэ адзін пытанне, які даўно мяне зацікавіла, многія мае сябры ўнеслі наступныя змены, у заключнай частцы бочачкі канчатковая (заключная частка, дзе потым сыходзіць паліць) выканалі наступныя рэчы, мантуюцца трубы ад 50мм і заключная частка знялі кавалак ад 50мм і зрабілі прыварыць кавалак меншым дыяметрам калі я не памыляюся, або 40 0 45 мм, з эфектам пластовага моцны кожны хуткае тыпу паветранага кампрэсара і прадукцыйнасці р? крутоўны момант ніжэй, чаму? павялічвае супрацьціск, але такое f? добра, да турбіне або да рухавіка? ці толькі стварае страты ў доўгатэрміновай перспектыве, вялікі дзякуй

msport (exil77grande)
31-03-2013, 20:36
на маю думку, як прадукцыйнасць, нічога не мяняецца, і, такім чынам, не даюць і г.д., для мяне гэта проста спосаб, каб зрабіць трохі шуму.

franco75
31-03-2013, 20:45
мне здаецца недарэчна, калі б я зрабіў бы наадварот

legendaryslave
31-03-2013, 21:35
я разумею, трапы для ўнутраных памяшканняў, спартовых і прывязаны да фірме, якая робіць гэта толькі для працы, ніколі не чулі і не бачылі, што прыносіць выгады

Дэні
31-03-2013, 22:10
Але,, што рухавік то? Дызель або бензін? А выгады я не думаю...Свісток! :)

таксама
01-04-2013, 01:57
хлопцы, я яшчэ адзін пытанне, які даўно мяне зацікавіла, многія мае сябры ўнеслі наступныя змены, у заключнай частцы бочачкі канчатковая (заключная частка, дзе потым сыходзіць паліць) выканалі наступныя рэчы, мантуюцца трубы ад 50мм і заключная частка знялі кавалак ад 50мм і зрабілі прыварыць кавалак меншым дыяметрам калі я не памыляюся, або 40 0 45 мм, з эфектам пластовага моцны кожны хуткае тыпу паветранага кампрэсара і прадукцыйнасці р? крутоўны момант ніжэй, чаму? павялічвае супрацьціск, але такое f? добра, да турбіне або да рухавіка? ці толькі стварае страты ў доўгатэрміновай перспектыве, вялікі дзякуй

luigigtc
01-04-2013, 15:52
я зразумеў, ваг і толькі для p? шуму, але з пункту гледжання прадукцыйнасці з'яўляюцца толькі смецце выкідваеце на вецер...

таксама
02-04-2013, 01:21
я зразумеў, ваг і толькі для p? шуму, але з пункту гледжання прадукцыйнасці з'яўляюцца толькі смецце выкідваеце на вецер...

luigigtc
02-04-2013, 21:57
:D відавочна, скарачэнне, што я меў на ўвазе, я быў максімум на 1 сантыметр, чым дыяметр зыходнай

angelolsp
28-04-2013, 17:46
пара ў гатэлі, толькі ўражанне ke ў вас, калі вы чуеце свісток больш? машына...

MultiBravo
29-04-2013, 13:26
І " турба аўтамабіль або ўсмоктваецца?

angelolsp
29-04-2013, 13:41
мы казалі, так і аўтамабілі з дызельным рухавіком ke бензіну я мяркую, што дызель ўсе былі ў turbo x-гэта звон ...

luigigtc
05-05-2013, 03:20
калі вы заўважылі, на самай справе свісток ? гучна дызельных рухавікоў з турбонаддувом толькі калі турбіна ? у поўным аб'еме, такім чынам, рухавіка крутоўны момант пры нізкіх абарачэннях, сапраўды, свістаць і вельмі абмежаваны

angelolsp
05-05-2013, 15:35
Мне здаецца, Нармальны

mikyrace82
21-06-2013, 23:04
ahahaha, класічны шайбы, якія saldavamo ад дзяцей у "тачак" мадэль для эмуляцыі турба....добрыя ўспаміны..

у любым выпадку працуе на ўсе аўтамабілі як дызель, бензін, пыласосам або турба...***** і прадукцыйнасць не падыходзіць...

franco75
22-06-2013, 14:34
у джып чынам увайшоў у паходжанні адной трубкі ў свісток

іонаў
22-06-2013, 19:04
У тэорыі "задыхаючыся" выхлап памяншае шум і вы бераце больш? крутоўны момант на нізкіх, страціўшы да высокім.
На практыцы на самай справе вы робіце ўсе наадварот, шукае (і амаль ніколі не ўдаецца))))) "адкрыць" разрадка.
Шум "дыханне" пу? быць з-за выхлапных газаў, што, знайшоўшы раздзел зніжаецца, ўзнімальнага ціску (эфект Вентура), такім чынам, у хуткасці?, вырабляючы шыпячы гук. Калі для? ен вырабляе "вузкае месца" у рэшце рэшт вы страціце rpestazioni, з эфектам "корак".
На практыцы гэта зрабіць ? жа па-дурному, амаль як поп-off на дызель...
;)

angelolsp
23-06-2013, 15:22
не зусім d пагадненне, перш за ўсе, у дызель, калі за сцеку, занадта вялікая машына і значна больш мертвы, чым адзін scaricco маленькі ke, як вы ўжо сказалі, вы бераце больш oppia дызель прыгожыя x гэтая пара адразу...

іонаў
23-06-2013, 15:54
не зусім d пагадненне, перш за ўсе, у дызель, калі за сцеку, занадта вялікая машына і значна больш мертвы, чым адзін scaricco маленькі ke, як вы ўжо сказалі, вы бераце больш oppia дызель прыгожыя x гэтая пара адразу...
Вы не згодныя з чым ? Вы прачыталі, што я напісаў вышэй ?
На практыцы на самай справе вы робіце ўсе наадварот, шукае (і амаль ніколі не ўдаецца))))) "адкрыць" разрадка.
Мне здаецца, што сказаць, такі ж, як я...
:o

angelolsp
23-06-2013, 16:04
ты сказаў, ke і па-дурному strozzarlo...su гэта не зусім d пагадненні.

іонаў
23-06-2013, 16:26
ты сказаў, ke і па-дурному strozzarlo...su гэта не зусім d пагадненні.
Зразумеў !
А трэба нам патрэбны раздзел або паступова скарачаючы іх занадта шмат газаў павялічваюць хуткасць? але да пэўнага моманту, пасля чаго не ў стане пі? сцякаць правільна, ствараючы "сцяну", а таксама малы абаротаў.
Вывучэнне разраду, калі вы хочаце, каб ДОБРА ЗРАБІЛІ ? што-то сур'езнае і вельмі цяжка, на ўсе рухавікі з прадукцыйнасцю сярэдне-высокіх (выключаю ўсе газонакасілку, так што...)
Паменшыць падзел або allargarla без іншых змяненняў пу? прынесці выгады, у пэўныя рэжымы і страты ў іншых, гаворка ідзе пра "коўдру кароткі".
Вядома, есць і часам палі праекта, на якім гуляць, але ? ад выпадку да выпадку.
У прынцыпе, таму я рэкамендую НЕ дакранацца да зліўной лініі, калі вы не ведаеце, добра, што вы робіце.
Як правіла, а таксама на дызель-вы хочаце мець больш? магутнасць падняўшыся абаротаў (крутоўны момант на нізкіх як правіла, яны маюць занадта шмат) і шукаць змены ў гэтым сэнсе, то дэ-групы могуць быць !
:D

angelolsp
23-06-2013, 16:33
вядома, бескарысна strozzarlo таксама згодны ke трэба зрабіць правільныя studii і выпрабаванняў, каб знайсці лепшыя ўмовы і нармальна цы вы-адзін дзейнічае на нізкай губляе на высокі і заўседы ccosi вы не можаце мець усе...для высокага будуць іншыя змены, напрыклад,

savek
23-06-2013, 20:17
але, што парода правіць

mikyrace82
24-06-2013, 14:11
складаецца ў скарачэнні дыяметрам перасеку выхлапу для стварэння турбулентнасці...але ў гэтым пароў, пляснуўшы супраць гэтага вузкага месцы, у выніку чаго гук ы? "racing" тып высокага ціску турба, Калі...? адзінае, нязначнае, не ўплывае на прадукцыйнасць, хоць, калі вы strozza занадта шмат, вы губляеце прадукцыйнасць, асабліва на высокіх і падымаюць тэмпературу рухавіка і трансмісіі....у двух словах na tamarrata...