Перегляд Повної Версії : immo off OPEL ASTRA H 150cv EDC16C39 1037387386
Вітаю всіх, як і назва хотілося б зробити scodifica разом на bosch edc16c39, що я взяв під знесення, щоб робити випробування на карту, будь ласка, якщо ? можете отримати допомогу я не люблю желе готове, якщо якийсь користувач мені слід де втрутитися, я хотів би спробувати і чому? тут, на форумі, в класі недосвідчений ? я не ? дозволив завантажити, в додатку я привожу з резервних копій з fgtech bdm.
заздалегідь дякую вас з святом Пасхи
Bosch
EDC16C39
1037387386
------------------------------
Size: 2097152 = 0x200000
Cks = 0x1DD55B6E
legendaryslave
31-03-2013, 21:25
мммм разом нада, ви повинні зробити читання e2p, ніж та, що встановлена і напишіть на цій зломом, і ви можете робити всі докази того, що woi
велике спасибі за відповідь :) але ці просто не роблять підсумки?
Привіт
Ні, це ecu не роблять цілому.
спасибі за роз'яснення :)
якщо ви прочитано bdm скопіювати весь вміст в цій зносу і ви кріпляться немає вам потрібно, малюк...
ці автомобілі не страждають від багатьох проблем з іммо... то емулятор ? завжди все побачити, якщо ви можете? зробити.....
мммм разом нада, ви повинні зробити читання e2p, ніж та, що встановлена і напишіть на цій зломом, і ви можете робити всі докази того, що woi
carprog не працює на цих ecu?
я не знаю точно, але подивіться на особливості мені не здається...
Привіт
Ви, carporog оригінальний, працює на цьому ебу edc16c39.
Привіт
Ви, carporog оригінальний, працює на цьому ебу edc16c39.
я уявляв :D