Прагляд Поўнай Версіі : immo off OPEL ASTRA H 150cv EDC16C39 1037387386
Вітаю ўсіх, як і назва хацелася б зрабіць scodifica усяго на bosch edc16c39, што я ўзяў пад знос, каб рабіць выпрабаванні на карту, калі ласка, калі ? можаце атрымаць дапамогу я не люблю жэле гатова, калі які-небудзь карыстальнік мне варта дзе ўмяшацца, я хацеў бы паспрабаваць і чаму? тут, на форуме, у класе неспрактыкаваны ? я не ? дазволіў спампаваць, у дадатку я прыводжу з рэзервовых копій з fgtech bdm.
загадзя дзякую вас са святам Вялікадня
Bosch
EDC16C39
1037387386
------------------------------
Size: 2097152 = 0x200000
Cks = 0x1DD55B6E
legendaryslave
31-03-2013, 21:25
мммм разам нада, вы павінны зрабіць чытанне e2p, чым тая, што ўстаноўлена і напішыце на гэтай узломам, і вы можаце рабіць усе доказы таго, што woi
вялікі дзякуй за адказ :) але гэтыя проста не робяць вынікі?
Прывітанне
Не, гэта ecu не робяць агульнай складанасці.
калі вы прачытана bdm скапіяваць увесь зьмест ў гэтай зносу і вы мацуюцца няма вам трэба, маляня...
гэтыя аўтамабілі не пакутуюць ад многіх праблем па иммо... то эмулятар ? заўседы ўсе ўбачыць, калі вы можаце? зрабіць.....
мммм разам нада, вы павінны зрабіць чытанне e2p, чым тая, што ўстаноўлена і напішыце на гэтай узломам, і вы можаце рабіць усе доказы таго, што woi
carprog не працуе на гэтых ecu?
я не ведаю дакладна, але паглядзіце на асаблівасці мне не здаецца...
Прывітанне
Вы, carporog арыгінальны, працуе на гэтым эбу edc16c39.
Прывітанне
Вы, carporog арыгінальны, працуе на гэтым эбу edc16c39.
я ўяўляў :D