Прагляд Поўнай Версіі : Праблема bravo2 1.9 jtdm не хапае
freddyecu
31-03-2013, 01:48
Прывітанне ўсім у мяне такая праблема машына метр ішоў, так як sibtomi ікаўкі, то вы ? не гарыць і не ? футбольны pi? ... У дыягностыцы датчыка ціску паліва... Калі цяга трубы дызель не ідзе ў ціск, і калі ўключыць і выключыць рамках pomettata ў баку, здаецца, атакаваць, але на працягу 1 2 секунд і павінен быць прымацаваны пі? хто-небудзь з вас і здарылася ? Загадзя дзякую
я думаю, што будзе ўстаўлена ў працягу 2 секунд, чаму? ? gi? ціск у ланцуг!. але калі цяга трубы нізкага ціску, які ідзе з паліўнага фільтра сыходзіць салярка? і калі цягі трубы, які ад паліўнага фільтра ідзе ў помпа высокага ціску сыходзіць дызельнае паліва?
зрабіце, як ен сказаў, таксама, калі б выйсці дызель узброеных дыягностыкі і паглядзець на рухавік стартара якое стварае ціск помпа HP частата кручэння
freddyecu
31-03-2013, 12:36
? напалі 2 секунд, нават з трубы аддзеленыя на фільтра і масла сыходзіць, але неўзабаве ўжо дыягназ? l' я зрабіў гэта сыходзіць датчык ціску паліва не выдаліць
dvdtuning
31-03-2013, 14:39
Кантралюе дыягназ фактычныя значэння ціску помпы, стартара, павінен быць каля 300 бар або gi? l? каб зразумець, ці есць помпа ? эфектыўна.
freddyecu
31-03-2013, 15:01
330 бар фіксаваных нават стартар з прывадам
freddyecu
31-03-2013, 15:13
Я спрабаваў на alfa 147 з тым жа рухавіком, што на значэнні ніжэй за 10 бар рухавік-мота ціск вагаецца паміж 300 і 350. Бар, то можа быць датчык на флейце ? Па-вашаму, добра, датчык jtd на multijet ? Загадзя дзякую
думаю, ен не датчык, убачыў, што азначае вы што-то. у рамках уключаны dovrebbbe segnarti каля 4bar.
Inanto скажы нам, што рухавік мантуе. Тое, што код памылкі прачыталі. Бачыў што ? агульная памылка(ціск дызельнага паліва) можа быць любы,помпа, фарсункі, рэгулятар, фільтр, помпа падпампоўкі паліва, etc....
У любым выпадку заўседы пачынаецца з праверкі нізкага ціску. Паспрабуйце помпы электрычная, паглядзець якое колькасць энергіі паглынае, калі ? у ціск, і які ціск дасягае ў карціну уключаны
Адлучыць раздым рэгулятара ціску паліва(усталяваны на помпе высокага ціску), то зрабіце дыягностыку і паглядзіце значэння.. а потым паглядзець, калі помпа здымаюць ж..помпа не павінны зняць, калі ў вас есць контур нізкага ціску адкрыты !машыны ў выключаным стане, а таксама 10 бар прымальныя . у стартар павінен piccare ў 500, а затым spabilizzarsi ў 320-350 бар!
legendaryslave
31-03-2013, 21:36
код памылкі ?
frantik3
31-03-2013, 21:59
можа быць датчык нізкага ціску помпы, калі і тое, пачынаецца з замены фільтра дызельнага паліва і паглядзець, калі ў ей і вады, я і наткнуўся на дзве альфа 159 і той жа сімптом
freddyecu
01-04-2013, 01:34
Праблема вырашана, датчык ціску паліва, што на флейце у любым выпадку дзякуй усім x ваша дапамога
Праблема вырашана, датчык ціску паліва, што на флейце у любым выпадку дзякуй усім x ваша дапамога
што дзіўна! я мэтанакіравана замяніць то каля помпы! але не на флейце! вы ніколі не спыняйце вучыцца!
РАДЫ, ШТО ВЫ ВЫРАШЫЛІ :D..
marco1985
01-04-2013, 21:14
выбачайце, але як ен мог быць няспраўны датчык на флейце, калі дыягназ вам, чытала значэння ціску, правільна?
вы змянілі і фільтр дызельнага паліва?
freddyecu
01-04-2013, 22:39
Было зафіксавана 330 бар( заблакаваны)
marco1985
01-04-2013, 23:34
Было зафіксавана 330 бар( заблакаваны)
ах, ок, то так! ;)