КПК

Перегляд Повної Версії : Визнання ебу бош від етикетки та схема підключення FGTech Galletto

hackgen
30-03-2013, 22:37
Привіт всім, я купив трохи FGTech Galletto 2-Master V5.0 з розширенням bdm, я знайшов блок управління, щоб зробити перші проби, я не знаю який тип ебу ?, даєте мені допомога не дізнатися?
Я хотів би colleggarmi ебу і прочитати в самому початку, не відкрити його за допомогою кабелю boot
? я не знаю схему підключення на роз'ємі, я відправлю те, що c'? на етикетці, спасибі.

BOSCH
51812902
194 4234A3EBM M15

legendaryslave
30-03-2013, 23:06
ці цифри і фото не говорить мені нічого, зробіть фото al'ярлик пошти, номер 028.......

hackgen
31-03-2013, 03:24
ці цифри і фото не говорить мені нічого, зробіть фото al'ярлик пошти, номер 028.......
людина, який я дав, я сказав, що, можливо, було a8.
0281012963 спасибі, з святом великодня вас.

scinti
31-03-2013, 08:56
Це число відповідає ecu bosch EDC16C39-5.65, Встановленої на fiat croma 1.9 JTD 16v 110 КВТ тип двигуна 939A 2.000
з повагою

hackgen
31-03-2013, 12:16
Спасибі Scinti, можете postarmi схема підключення pin-to-pin до блоку управління?

Спасибі, місце, спосіб кабелю, який я повинен використовувати.
3475

Це число відповідає ecu bosch EDC16C39-5.65, Встановленої на fiat croma 1.9 JTD 16v 110 КВТ тип двигуна 939A 2.000
з повагою

legendaryslave
31-03-2013, 15:23
Спасибі Scinti, можете postarmi схема підключення pin-to-pin до блоку управління?

Спасибі, місце, спосіб кабелю, який я повинен використовувати.
3475
тому woi читати з кабелем tricore ці можуть бути прочитані зручно з bdm набагато більш практично

scinti
31-03-2013, 17:47
Ви дивитеся питання, який він тільки що зробив legendaryslave чому? ускладнюйте собі життя? у будь-якому випадку я докладаю терморегулятори в edc 16c39 привіт і хорошого вам роботи

hackgen
31-03-2013, 18:38
тому woi читати з кабелем tricore ці можуть бути прочитані зручно з bdm набагато більш практично
Спасибі велике, в реальності? я повинен навчитися робити це в обох напрямках, bdm? я повинен зняти його, щоб змусити ок, пробую, перш ніж bdm. Я хотів запитати вас про одну річ, для читання в bdm потрібно використовувати тромбоцитів у комплекті , у даному випадку бош, або я можу зв'язатися безпосередньо кабель saldandoci гніздо? на блок під пайку c ? вірш? дякую

scinti
31-03-2013, 18:54
Я до сих пір bosch я зчитуються і записуються в послідовний наявність marelli до galletto 2 в bdm зварювати дроти з schedini змінені безпосередньо на порт bdm важливо ? використовувати schedino bosch привіт і удачі.
До речі, якщо ви дійсно хочете продовжувати цю роботу купити, навіть діма ,збирає всі schedini пружини, порада: не діма китайської я купив, але для carit? ? нестабільна волію паяти дроти на порт bdm привіт

legendaryslave
31-03-2013, 21:31
scinti, тоді питання, вчора я робив ecu до школи я так і не знайшов k-line кабелю tricore ,і я використав роз'єм obd, щоб зробити її, але немає або я не знайшов ?

klajdin
31-03-2013, 22:27
k-line проводу зелені (igniction), gi? пробував? ? завжди спочатку перевірте кабель, одного не вистачало опір між проводами лінії CAN, і опір на дроти BOOT.

robby51039
31-03-2013, 22:34
я хотів би зробити заяву для читання в boot або can резистори треба їх нас, або є внутрішніми півня?

hackgen
01-04-2013, 01:23
Я до сих пір bosch я зчитуються і записуються в послідовний наявність marelli до galletto 2 в bdm зварювати дроти з schedini змінені безпосередньо на порт bdm важливо ? використовувати schedino bosch привіт і удачі.
До речі, якщо ви дійсно хочете продовжувати цю роботу купити, навіть діма ,збирає всі schedini пружини, порада: не діма китайської я купив, але для carit? ? нестабільна волію паяти дроти на порт bdm привіт

а я досі тільки через послідовний порт, так і marelli, що бош. завтра scoperchio ебу і бачу dafarsi, що я я 2 schedini bosch змінюється тільки тип роз'єму припаяти вище, один ? роз'єм "тато", до якого потім приєднуються штекер "мама" плоского стрічкового кабелю для підключення, інший замість цього має піновий роз'єм "мама" у використанні, без кабелю , підтримує нас купон вище, як тільки мессі чоловіків.я хотів би знати, якщо ви хочете зварити connettote чоловічий зв'язати, потім на купон, за допомогою кабелю, до якого буде? частина порожній роз'єм йде назовні або в ебу? grazieeeeeee тисячу не знаю, якщо я не пояснив

klajdin
01-04-2013, 02:27
я хотів би зробити заяву для читання в boot або can резистори треба їх нас, або є внутрішніми півня?

в моєму випадку з галло-клон 3-led присутні в роз'єм boot ( і це працює !! ),
але я думаю, що в оригіналі повинні стояти всередині dell інтерфейс, я кажу " я вважаю ", тому що я ніколи не бачив його у грі;)
просто перевірити тестером опір між двома проводами CAN і між проводом BOOT і маса на роз'єм від'єднаний від інтерфейсу.

matech
01-04-2013, 10:21
зелений провід

macday
01-04-2013, 12:08
Мені підтвердіть, що провід зелений ? лінії k? Чому? misurandolo я від 12v.

scinti
01-04-2013, 15:28
Для legendaryslave, що я задав питання та інші, які вносять свій внесок у цей пост завтра контролю, якщо у тб tricore del galletto два ? кабель, відповідний kline, я до сих пір не я ніколи не використовував, для резисторів від інших новини, які ви дізналися в мережі має бути, хто-то говорить "ні", завтра controllero' і ви маяк " знати, з повагою до всіх

scinti
01-04-2013, 16:16
Дроти зелений не kline але позитивний підрозділ ? добре, крім мови, єдиною ниткою, властиві к, l лінії ? жовтий, як показано на рисунку в додатку

macday
01-04-2013, 16:32
Потім falletto2 не k-line

carmageddon
01-04-2013, 16:39
зробіть цей тест, візьми кабель DB15 - CARB і вимірювання за допомогою омметра між контактом 7 в розетці КАРБОНАТУ (що відповідає K-line) і pin-7 (DB15, а потім отримати кабель DB15 - BOOT, і ви побачите, що зелений колір відповідає K-line...на додаток до 12В...тільки що, я вважаю, один з relais обміну K-line і 12 в залежності від використовуваного драйвера, налаштувавши cos? зелений колір в залежності від того, потребує...тут ви визначає спосіб роботи унікальним.

macday
01-04-2013, 22:44
зробіть цей тест, візьми кабель DB15 - CARB і вимірювання за допомогою омметра між контактом 7 в розетці КАРБОНАТУ (що відповідає K-line) і pin-7 (DB15, а потім отримати кабель DB15 - BOOT, і ви побачите, що зелений колір відповідає K-line...на додаток до 12В...тільки що, я вважаю, один з relais обміну K-line і 12 в залежності від використовуваного драйвера, налаштувавши cos? зелений колір в залежності від того, потребує...тут ви визначає спосіб роботи унікальним.

ви праві ? дротовий провід k.
дякую

legendaryslave
02-04-2013, 00:23
дякую, ви зробили мене ясності

scinti
02-04-2013, 09:13
Я підтверджую те, що написав (ла) macday, зелений провід з допомогою galletto 2 може стати навіть k-line для резисторів, на сірий провід ? даний і навіть на дроти оранжевий з повагою

hackgen
02-04-2013, 13:47
Доброго дня, прошу допомоги всіх, щоб почати читати в bdm. Я apero ебу, додаю фото + картинки тромбоцитів bdm.
Я думав, що зняти роз'єм strip розташований на плити bosch і saldarci наконечника пружини, що дозволяє уникнути зварних швів
на блоці управління. На купоні c'? також ще один роз'єм, я думаю, для зовнішнього живлення, в будь-якому випадку
я повинен використовувати тільки кабель, bdm, щоб читати? або я повинен створити щось на цей роз'єм, якщо ви подивитеся додані фотографії,
ви risulter? все більш ясно, спасибі.
Я не бачу зараз читаю? я чекаю на відповідь, щоб запобігти свавілля.

Найближчим часом, заздалегідь спасибі.

Ви дивитеся питання, який він тільки що зробив legendaryslave чому? ускладнюйте собі життя? у будь-якому випадку я докладаю терморегулятори в edc 16c39 привіт і хорошого вам роботи