КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Прызнанне эбу бош ад этыкеткі і схема падключэння FGTech Galletto

hackgen
30-03-2013, 22:37
Прывітанне ўсім, я купіў трохі FGTech Galletto 2-Master V5.0 з пашырэннем bdm, я знайшоў блок кіравання, каб зрабіць першыя пробы, я не ведаю, які тып эбу ?, даеце мне дапамогу не пазнаць?
Я хацеў бы colleggarmi эбу і прачытаць у самым пачатку, не адкрыць яго з дапамогай кабеля boot
? я не ведаю схему падключэння на раздыме, я адпраўлю тое, што c'? на этыкетцы, дзякуй.

BOSCH
51812902
194 4234A3EBM M15

legendaryslave
30-03-2013, 23:06
гэтыя лічбы і фота не кажа мне нічога, зрабіце фота al'ярлык пошты, нумар 028.......

hackgen
31-03-2013, 03:24
гэтыя лічбы і фота не кажа мне нічога, зрабіце фота al'ярлык пошты, нумар 028.......
чалавек, які я даў, я сказаў, што, магчыма, было a8.
0281012963 дзякуй, са святам вялікадня ўсіх вас.

scinti
31-03-2013, 08:56
Гэта лічба адпавядае ecu bosch EDC16C39-5.65, Усталяванай на fiat croma 1.9 JTD 16v 110 КВТ тып рухавіка 939A 2.000
з павагай

hackgen
31-03-2013, 12:16
Дзякуй Scinti, можаце postarmi схема падключэнне pin-to-pin да блоку кіравання?

Дзякуй, месца, вобраз кабеля, які я павінен выкарыстоўваць.
3475

Гэта лічба адпавядае ecu bosch EDC16C39-5.65, Усталяванай на fiat croma 1.9 JTD 16v 110 КВТ тып рухавіка 939A 2.000
з павагай

legendaryslave
31-03-2013, 15:23
Дзякуй Scinti, можаце postarmi схема падключэнне pin-to-pin да блоку кіравання?

Дзякуй, месца, вобраз кабеля, які я павінен выкарыстоўваць.
3475
таму woi чытаць з кабелем tricore гэтыя могуць быць прачытаныя зручна з bdm значна больш практычным

scinti
31-03-2013, 17:47
Вы глядзіце пытанне, які ен толькі што зрабіў legendaryslave чаму? ўскладняць сабе жыцце? у любым выпадку, я прыкладаю распиновка ў edc 16c39 прывітанне і добрай вам працы

hackgen
31-03-2013, 18:38
таму woi чытаць з кабелем tricore гэтыя могуць быць прачытаныя зручна з bdm значна больш практычным
Дзякуй вялікі, у рэальнасці? я павінен навучыцца рабіць гэта ў абодвух напрамках, bdm? я павінен зняць яго, каб прымусіць ок, спрабую, перш чым у bdm. Я хацеў спытаць вас пра адну рэч, для чытання ў bdm трэба выкарыстоўваць трамбацытаў у камплекце , у дадзеным выпадку бош, ці я магу звязацца напрамую кабель saldandoci гняздо? на блок пад пайку c ? верш? дзякуй

scinti
31-03-2013, 18:54
Я да гэтага часу bosch я счытваюцца і запісваюцца ў паслядоўны наяўнасць marelli да galletto 2 у bdm зварваць правады з schedini зменены непасрэдна на порт bdm важна ? выкарыстоўваць schedino bosch прывітанне і ўдачы.
Дарэчы, калі вы сапраўды жадаеце працягваць гэтую працу купіць, нават дзіма ,збірае ўсе schedini спружыны, савет: не дзіма кітайскай я купіў, але для carit? ? нестабільная аддаю перавагу прылітаваць провада на порт bdm прывітанне

legendaryslave
31-03-2013, 21:31
scinti, тады пытанне, учора я рабіў ecu да школы я так і не знайшоў k-line кабеля tricore ,і я выкарыстаў раз'ем obd, каб зрабіць яе, але няма або не знайшоў я ?

klajdin
31-03-2013, 22:27
k-line драты зяленыя (igniction), gi? спрабаваў,? ? заўседы спачатку праверце кабель, аднаму не хапала супраціў паміж правадамі лініі CAN, і супраціў на правады BOOT.

robby51039
31-03-2013, 22:34
я хацеў бы зрабіць заяву для чытання ў boot або can рэзістары трэба іх нас, ці з'яўляюцца ўнутранымі пеўня?

hackgen
01-04-2013, 01:23
Я да гэтага часу bosch я счытваюцца і запісваюцца ў паслядоўны наяўнасць marelli да galletto 2 у bdm зварваць правады з schedini зменены непасрэдна на порт bdm важна ? выкарыстоўваць schedino bosch прывітанне і ўдачы.
Дарэчы, калі вы сапраўды жадаеце працягваць гэтую працу купіць, нават дзіма ,збірае ўсе schedini спружыны, савет: не дзіма кітайскай я купіў, але для carit? ? нестабільная аддаю перавагу прылітаваць провада на порт bdm прывітанне

а я да гэтага часу толькі праз паслядоўны порт, так і marelli, што бош. заўтра scoperchio эбу і бачу dafarsi, што я я 2 schedini bosch змяняецца толькі тып раздыма прылітаваць вышэй, адзін ? раз'ем "тата", да якога затым падлучаецца штэкер "мама" плоскага істужачнага кабеля для падлучэння, іншы замест гэтага мае штекерный раз'ем "мама" ў выкарыстанні, без кабеля , падтрымлівае нас купон вышэй, як толькі месі мужчын.я хацеў бы ведаць, калі вы хочаце зварыць connettote мужчынскі звязаць, потым на купон, з дапамогай кабеля, да якога будзе? частка пусты раз'ем ідзе вонкі або ў эбу? grazieeeeeee тысячу не ведаю, калі я не патлумачыў

klajdin
01-04-2013, 02:27
я хацеў бы зрабіць заяву для чытання ў boot або can рэзістары трэба іх нас, ці з'яўляюцца ўнутранымі пеўня?

у маім выпадку з гала-клон 3-led прысутнічаюць у раз'ем boot ( і гэта працуе !! ),
але я думаю, што ў арыгінале павінны стаяць ўнутры dell інтэрфейс, я кажу: " я лічу ", таму што я ніколі не бачыў яго ў крычы;)
проста праверыць з тестеров супраціў паміж двума правадамі CAN і паміж провадам BOOT і маса на раз'ем отсоединен ад інтэрфейсу.

matech
01-04-2013, 10:21
зялены провад

macday
01-04-2013, 12:08
Мне пацвердзіце, што провад зялены ? лініі k? Чаму? misurandolo я ад 12v.

scinti
01-04-2013, 15:28
Для legendaryslave, што я задаў пытанне і іншыя, якія ўносяць свой уклад у гэты пост заўтра кантролю, калі ў тб tricore del galletto два ? кабель, які адпавядае kline, я да гэтага часу не я ніколі не выкарыстоўваў, для рэзістараў ад іншых навінах, якія вы даведаліся ў сеткі павінна быць, хто-то кажа "няма", заўтра controllero' і вы маяк " ведаць, з павагай да ўсіх

scinti
01-04-2013, 16:16
Правады зялены не kline але станоўчы падраздзел ? добра, акрамя прамовы, адзінай ніткай, уласцівыя да, l лініі ? жоўты, як паказана на малюнку ў дадатку

macday
01-04-2013, 16:32
Затым falletto2 не k-line

carmageddon
01-04-2013, 16:39
зрабіце гэты тэст, вазьмі кабель DB15 - CARB і вымярэння пры дапамозе омметра паміж кантактам 7 у разетцы КАРБАНАТУ (што адпавядае K-line) і pin-7 (DB15, а затым атрымаць кабель DB15 - BOOT, і вы ўбачыце, што зялены колер адпавядае K-line...у дадатак да 12В...толькі што, я мяркую, адзін з relais абмену K-line і 12 у залежнасці ад выкарыстоўванага драйвера, наладзіўшы cos? зялены колер у залежнасці ад таго, мае патрэбу ў...тут вы вызначае спосаб працы унікальным.

macday
01-04-2013, 22:44
зрабіце гэты тэст, вазьмі кабель DB15 - CARB і вымярэння пры дапамозе омметра паміж кантактам 7 у разетцы КАРБАНАТУ (што адпавядае K-line) і pin-7 (DB15, а затым атрымаць кабель DB15 - BOOT, і вы ўбачыце, што зялены колер адпавядае K-line...у дадатак да 12В...толькі што, я мяркую, адзін з relais абмену K-line і 12 у залежнасці ад выкарыстоўванага драйвера, наладзіўшы cos? зялены колер у залежнасці ад таго, мае патрэбу ў...тут вы вызначае спосаб працы унікальным.

вы маеце рацыю ? правадной k провад.
дзякуй

legendaryslave
02-04-2013, 00:23
дзякуй, што вы зрабілі з мяне яснасці

scinti
02-04-2013, 09:13
Я пацвярджаю тое, што напісаў (ла) macday, зялены провад з дапамогай galletto 2 можа стаць нават k-line для рэзістараў, на шэры провад ? цяперашні і нават на правады аранжавы з павагай

hackgen
02-04-2013, 13:47
Добры дзень, прашу дапамогі ўсіх, каб пачаць чытаць у bdm. Я apero эбу, прыкладаю фота + карцінкі трамбацытаў bdm.
Я думаў, што зняць раздым strip размешчаны на пліты bosch і saldarci наканечніка спружыны, што дазваляе пазбегнуць зварных швоў
на блоку кіравання. На купоне c'? таксама яшчэ адзін раз'ем, я думаю, для вонкавага харчавання, у любым выпадку
я павінен выкарыстоўваць толькі кабель, bdm, каб чытаць? ці я павінен стварыць што-то на гэты раз'ем, калі вы паглядзіце прыкладзеныя фотаздымкі,
вы risulter? усе больш ясна, дзякуй.
Я не бачу зараз чытаю? я чакаю адказ, каб прадухіліць бязмежжа.

У бліжэйшы час, загадзя дзякуй.

Вы глядзіце пытанне, які ен толькі што зрабіў legendaryslave чаму? ўскладняць сабе жыцце? у любым выпадку, я прыкладаю распиновка ў edc 16c39 прывітанне і добрай вам працы