Прагляд Поўнай Версіі : grande punto 75 л.з.
прывітанне ўсім, я хацеў бы спытаць, некаторая інфармацыя аб файле grande punto 75 л. з., hw mdj6f3hw03p sw 3442p766
машына ў пытанне і мой калега па працы і пару месяцаў таму мы спрабавалі rimapparla (gi? супастаўляецца з складальнікаў ў тым, што часам мы называем ў майстэрні, але яму не падабалася, як ішоў)? паколькі ў нас не было зыходнага файла мы знайшлі адзін у сеткі, рэдагавана, разрэзаць на мега-і напісаў з mpps 12 ,выснова эбу ? заблакаваны на запіс (магчыма, файл знайшоў у сеткі не было, правільна ці чисс? якую памылку мы здзейснілі), таму мы прынеслі эбу ад прафесіянала, які мае гараж на месцы.
цяпер мой сябар знайшоў кампакт-дыск, што даў яму трэнер, і я galletto 2 клона я паспрабаваў перачытаць гэта экю, якія я вярнуў файл 2 мега ў virtual read (чытанне маланкавай 32 сек.) я параўнаў файлы-ложак з той кампакт-дыска і адзін ўзяў з форуму з hw і sw праведных і ў тое, што ен зрабіў выгляд, што ў яго рамонт, замест c '? розніцу вы можаце сказаць, што гэта мы, мы сказалі паўтарыць крычы ,машына боку, і добра, і яшчэ пытанне, калі мой сябар купляе ecu ў руінах мы зможам зрабіць клон, дзе можна эксперыментаваць, не рызыкуючы, што і машыны, калі вы як? пасылаю укладанняў дзякуй усім
legendaryslave
30-03-2013, 23:11
каб чытаць правільна трэба, bdm чытання віртуальных ставіцца не толькі да id, што робіць певень ? гняздо з сваей тэчкі, таму, калі ваш аўтамабіль ? супастаўляецца вы не апынецеся адрозненні ў файле, які вы чытаеце;калі атрымаць экю ў узломам можна зрабіць ідэальным клонам вашай, але senpre ў bdm і чытаючы ўсе bakup
прывітанне legendaryslave тады тая розніца, якую я бачыў на карце, у рэальнасці? не ? эбу, але файла пеўнік, калі я правільна зразумеў; калі мой сябар купляе ecu выкарыстоўваецца я магу рабіць усе, што толькі пеўнік ці мне трэба што-то яшчэ? і што выкарыстоўваць трэба scodificare што-то, ці вы ўсе робіце, калі вы пішаце ўнутры рэзервовага капіявання ложак ад арыгінала? выбачайце, пытанні, можа быць, для вас трывіяльна, але я менавіта ў пачатку
legendaryslave
30-03-2013, 23:39
залежыць, калі файл, які вы знайшлі ў сеткі, ці што ? чытаў? і гэта мы не ведаем, не вер яму занадта шмат гэтых файлаў, я рэкамендую, заўседы далека ад вашага чытання з эбу, а затым тыя файлы, якія вам не патрэбныя вельмі, па-мойму, 2 - вы з gallo, вы можаце рабіць усе тое, што вы кажаце, але вы павінны адкрыць блок зняць знакамітай супраціў ежа грэбень і злучыцца з тэлевізар з плоскім экранам на ecu пасля таго, што вы знаходзіцеся усе bakup e2p-мікра-e29bl, што вы можаце легка перапісаць на блок кіравання выкарыстоўваецца, і не патрабуе ніякіх scodifaca або іншы чысціцца, захоўваючы км-code-кадаваньне фарсунак без зменаў
дзякуй, вы былі вельмі добрыя, аднак, файл, які я знайшоў у сеткі, думаю, што не існуе больш? чаму? я думаю, што тое, што паклаў на месца эбу, ен напісаў, ўнутры файла залатых, пасля таго, як я з форуму я запампаваў файл з hw і sw аднолькавыя ў тым, што мой сябар мае на кампакт-дыску, які даў яму першы трэнер і па параўнанні з тытанам, з'яўляюцца ідэнтычнымі, так што я думаю, тое, што кампакт-дыск з'яўляецца менавіта яго крычы пачатковай ,ва ўсякім выпадку, я, калі прыйдзецца? кланаваць эбу выкарыстоўваю ўсе, што я чытаю ў bdm, чаму? cos? я ўпэўнены, што машына ідзе па-ранейшаму, ці не так? дзякуй за ўсе і з святам вялікадня, я быў там у raiano там жыў мой брат на 5 гадоў
legendaryslave
31-03-2013, 15:37
дзякуй, вы былі вельмі добрыя, аднак, файл, які я знайшоў у сеткі, думаю, што не існуе больш? чаму? я думаю, што тое, што паклаў на месца эбу, ен напісаў, ўнутры файла залатых, пасля таго, як я з форуму я запампаваў файл з hw і sw аднолькавыя ў тым, што мой сябар мае на кампакт-дыску, які даў яму першы трэнер і па параўнанні з тытанам, з'яўляюцца ідэнтычнымі, так што я думаю, тое, што кампакт-дыск з'яўляецца менавіта яго крычы пачатковай ,ва ўсякім выпадку, я, калі прыйдзецца? кланаваць эбу выкарыстоўваю ўсе, што я чытаю ў bdm, чаму? cos? я ўпэўнены, што машына ідзе па-ранейшаму, ці не так? дзякуй за ўсе і з святам вялікадня, я быў там у raiano там жыў мой брат на 5 гадоў
калі woi дай мне знайсці, мы пойдзем браць для цябе не праблема і clonaimo ведае эбу:cool:
калі крок ад тых частак, я знайсці упэўнены, цяпер каля 500 км дзе сукенкі ты прывітанне
carlo abarth
31-03-2013, 23:04
дзе вы знаходзіцеся???
дзе вы знаходзіцеся???
я ў апуліі, але я недалека ад возера гарда
carlo abarth
01-04-2013, 00:09
шкада, я neapolitan..!!!
3501
калі woi дай мне знайсці, мы пойдзем браць для цябе не праблема і clonaimo ведае эбу:cool:
прывітанне legendaryslave выбачайце, калі я па-ранейшаму твая дабрыня, але я перакананы, мой сябар, купіць ecu ў узломам, і ен правільна я спытаў " што эбу павінен купіць?" я прыкладаю фота свайго ecu, вы мне скажыце, нармальна, калі знайсці ecu з толькі гэтыя лічбы "mjd6f3.p7/hw03p ", або яны павінны папрасіць што-нешта іншае, дзякуй
legendaryslave
02-04-2013, 23:58
па мне любы 6f3 ставіць матацыкл sa car, але, каб не мець праблем атрымаць mjd6f3.p7/hw03p што ? hw, а затым soft ce нагрузак вы, mjd6f3.p7 мадэль эбу ,hw03p абсталявання блокі кіравання 776 мяккія, што вы самі вырашаеце, які caricargli
па мне любы 6f3 ставіць матацыкл sa car, але, каб не мець праблем атрымаць mjd6f3.p7/hw03p што ? hw, а затым soft ce нагрузак вы, mjd6f3.p7 мадэль эбу ,hw03p абсталявання блокі кіравання 776 мяккія, што вы самі вырашаеце, які caricargli
вялікі дзякуй за хуткі і дакладны адказ, прывітанне