КПК

Прагляд Поўнай Версіі : grande punto 75 л.з.

сиско
30-03-2013, 22:01
прывітанне ўсім, я хацеў бы спытаць, некаторая інфармацыя аб файле grande punto 75 л. з., hw mdj6f3hw03p sw 3442p766
машына ў пытанне і мой калега па працы і пару месяцаў таму мы спрабавалі rimapparla (gi? супастаўляецца з складальнікаў ў тым, што часам мы называем ў майстэрні, але яму не падабалася, як ішоў)? паколькі ў нас не было зыходнага файла мы знайшлі адзін у сеткі, рэдагавана, разрэзаць на мега-і напісаў з mpps 12 ,выснова эбу ? заблакаваны на запіс (магчыма, файл знайшоў у сеткі не было, правільна ці чисс? якую памылку мы здзейснілі), таму мы прынеслі эбу ад прафесіянала, які мае гараж на месцы.
цяпер мой сябар знайшоў кампакт-дыск, што даў яму трэнер, і я galletto 2 клона я паспрабаваў перачытаць гэта экю, якія я вярнуў файл 2 мега ў virtual read (чытанне маланкавай 32 сек.) я параўнаў файлы-ложак з той кампакт-дыска і адзін ўзяў з форуму з hw і sw праведных і ў тое, што ен зрабіў выгляд, што ў яго рамонт, замест c '? розніцу вы можаце сказаць, што гэта мы, мы сказалі паўтарыць крычы ,машына боку, і добра, і яшчэ пытанне, калі мой сябар купляе ecu ў руінах мы зможам зрабіць клон, дзе можна эксперыментаваць, не рызыкуючы, што і машыны, калі вы як? пасылаю укладанняў дзякуй усім

legendaryslave
30-03-2013, 23:11
каб чытаць правільна трэба, bdm чытання віртуальных ставіцца не толькі да id, што робіць певень ? гняздо з сваей тэчкі, таму, калі ваш аўтамабіль ? супастаўляецца вы не апынецеся адрозненні ў файле, які вы чытаеце;калі атрымаць экю ў узломам можна зрабіць ідэальным клонам вашай, але senpre ў bdm і чытаючы ўсе bakup

сиско
30-03-2013, 23:29
прывітанне legendaryslave тады тая розніца, якую я бачыў на карце, у рэальнасці? не ? эбу, але файла пеўнік, калі я правільна зразумеў; калі мой сябар купляе ecu выкарыстоўваецца я магу рабіць усе, што толькі пеўнік ці мне трэба што-то яшчэ? і што выкарыстоўваць трэба scodificare што-то, ці вы ўсе робіце, калі вы пішаце ўнутры рэзервовага капіявання ложак ад арыгінала? выбачайце, пытанні, можа быць, для вас трывіяльна, але я менавіта ў пачатку

legendaryslave
30-03-2013, 23:39
залежыць, калі файл, які вы знайшлі ў сеткі, ці што ? чытаў? і гэта мы не ведаем, не вер яму занадта шмат гэтых файлаў, я рэкамендую, заўседы далека ад вашага чытання з эбу, а затым тыя файлы, якія вам не патрэбныя вельмі, па-мойму, 2 - вы з gallo, вы можаце рабіць усе тое, што вы кажаце, але вы павінны адкрыць блок зняць знакамітай супраціў ежа грэбень і злучыцца з тэлевізар з плоскім экранам на ecu пасля таго, што вы знаходзіцеся усе bakup e2p-мікра-e29bl, што вы можаце легка перапісаць на блок кіравання выкарыстоўваецца, і не патрабуе ніякіх scodifaca або іншы чысціцца, захоўваючы км-code-кадаваньне фарсунак без зменаў

сиско
30-03-2013, 23:50
дзякуй, вы былі вельмі добрыя, аднак, файл, які я знайшоў у сеткі, думаю, што не існуе больш? чаму? я думаю, што тое, што паклаў на месца эбу, ен напісаў, ўнутры файла залатых, пасля таго, як я з форуму я запампаваў файл з hw і sw аднолькавыя ў тым, што мой сябар мае на кампакт-дыску, які даў яму першы трэнер і па параўнанні з тытанам, з'яўляюцца ідэнтычнымі, так што я думаю, тое, што кампакт-дыск з'яўляецца менавіта яго крычы пачатковай ,ва ўсякім выпадку, я, калі прыйдзецца? кланаваць эбу выкарыстоўваю ўсе, што я чытаю ў bdm, чаму? cos? я ўпэўнены, што машына ідзе па-ранейшаму, ці не так? дзякуй за ўсе і з святам вялікадня, я быў там у raiano там жыў мой брат на 5 гадоў

legendaryslave
31-03-2013, 15:37
дзякуй, вы былі вельмі добрыя, аднак, файл, які я знайшоў у сеткі, думаю, што не існуе больш? чаму? я думаю, што тое, што паклаў на месца эбу, ен напісаў, ўнутры файла залатых, пасля таго, як я з форуму я запампаваў файл з hw і sw аднолькавыя ў тым, што мой сябар мае на кампакт-дыску, які даў яму першы трэнер і па параўнанні з тытанам, з'яўляюцца ідэнтычнымі, так што я думаю, тое, што кампакт-дыск з'яўляецца менавіта яго крычы пачатковай ,ва ўсякім выпадку, я, калі прыйдзецца? кланаваць эбу выкарыстоўваю ўсе, што я чытаю ў bdm, чаму? cos? я ўпэўнены, што машына ідзе па-ранейшаму, ці не так? дзякуй за ўсе і з святам вялікадня, я быў там у raiano там жыў мой брат на 5 гадоў
калі woi дай мне знайсці, мы пойдзем браць для цябе не праблема і clonaimo ведае эбу:cool:

сиско
31-03-2013, 15:52
калі крок ад тых частак, я знайсці упэўнены, цяпер каля 500 км дзе сукенкі ты прывітанне

carlo abarth
31-03-2013, 23:04
дзе вы знаходзіцеся???

сиско
31-03-2013, 23:19
дзе вы знаходзіцеся???
я ў апуліі, але я недалека ад возера гарда

carlo abarth
01-04-2013, 00:09
шкада, я neapolitan..!!!

сиско
02-04-2013, 23:32
3501
калі woi дай мне знайсці, мы пойдзем браць для цябе не праблема і clonaimo ведае эбу:cool:
прывітанне legendaryslave выбачайце, калі я па-ранейшаму твая дабрыня, але я перакананы, мой сябар, купіць ecu ў узломам, і ен правільна я спытаў " што эбу павінен купіць?" я прыкладаю фота свайго ecu, вы мне скажыце, нармальна, калі знайсці ecu з толькі гэтыя лічбы "mjd6f3.p7/hw03p ", або яны павінны папрасіць што-нешта іншае, дзякуй

legendaryslave
02-04-2013, 23:58
па мне любы 6f3 ставіць матацыкл sa car, але, каб не мець праблем атрымаць mjd6f3.p7/hw03p што ? hw, а затым soft ce нагрузак вы, mjd6f3.p7 мадэль эбу ,hw03p абсталявання блокі кіравання 776 мяккія, што вы самі вырашаеце, які caricargli

сиско
03-04-2013, 00:10
па мне любы 6f3 ставіць матацыкл sa car, але, каб не мець праблем атрымаць mjd6f3.p7/hw03p што ? hw, а затым soft ce нагрузак вы, mjd6f3.p7 мадэль эбу ,hw03p абсталявання блокі кіравання 776 мяккія, што вы самі вырашаеце, які caricargli

вялікі дзякуй за хуткі і дакладны адказ, прывітанне