Прагляд Поўнай Версіі : Карты наадварот
Прывітанне
хто-небудзь можа растлумачыць мне, як вы разумееце, калі есць карта ? у адваротным выпадку. Я ведаў, з marelli, але ў мяне есць файл bmw, і ў мяне склалася ўражанне, што яны наадварот
Калі, наадварот, вы маеце на ўвазе, што ен не едзе ў левай, але вышэй вы адказалі толькі :) маюць нагрузку на баку і абароты вышэй, не мяняецца, нічога не зразумела, ўсе змены вы робіце заўседы малы абаротаў tot нагрузкі
у любым выпадку хто-то пі? эксперт, і вы ведаеце, лепш растлумачыць, прыходзіць!!!!
Мы прымаем пад увагу абмежаванні крутоўнага моманту, адразу пасля ВР ў вас не значэнне крутоўнага моманту адпавядае 0 абаротаў, але на макс абаротаў. Пу? быць
Мы прымаем пад увагу абмежаванні крутоўнага моманту, адразу пасля ВР ў вас не значэнне крутоўнага моманту адпавядае 0 абаротаў, але на макс абаротаў. Пу? быць
Чаму? я ? з'явілася паведамленне "? важна чытаць правілы" ?
Для бяспекі я перачытаў правілы, і мне здаецца, яго не парушыў
msport (exil77grande)
31-03-2013, 20:33
Чаму? я ? з'явілася паведамленне "? важна чытаць правілы" ?
Для бяспекі я перачытаў правілы, і мне здаецца, яго не парушыў
hahah і надпіс, якая з'яўляецца ў кожным апошняе паведамленне розныя пасады,у гэтым выпадку апошні пісаў тут, што гэта былі вы, але цяпер, пасля майго адказу, вы ўбачыце, што купіць на мае паведамленне.
я не чытаў іншыя паведамленні, акрамя правілаў, вось чаму? я не разумею. Дзякуй і выбачайце.
P. s. што тычыцца тэмы паста, ніхто не пу? парайце?
я не чытаў іншыя паведамленні, акрамя правілаў, вось чаму? я не разумею. Дзякуй і выбачайце.
P. s. што тычыцца тэмы паста, ніхто не пу? парайце?
Каб зразумець сапраўдны сэнс карт, іх арыентацыя і фактары пераўтварэнні вы павінны damos канкрэтнага.
Калі не мае, у большасці выпадкаў, проста разгледзець карту і праверыць з добрай дыягностыкі
sportknight
03-04-2013, 11:12
таксама марелли не наадварот,з'яўляюцца правільнымі, зыходзячы з вр.....
sportknight
03-04-2013, 13:33
Выбачайце, дайце мне прыклад
На 6F3, вы можаце ўзяць у якасці прыкладу ціску ў рампы.
Глядзіце кожны перапынак, які складае карту і вы ўбачыце, што ціск ўзрастае справа налева, нягледзячы на вось ідзе злева направа...я спадзяюся, што змог растлумачыць :)
паглядзіце, абмежавальнік круціць гэтую карту (мапу ? ori, калі трэба, каб архіў форуму вы можаце таксама перамясціць)
Я пакуль не магу спампаваць ўкладанні, я бы рады табе дапамагчы зразумець ;)
вось экран так і вы павінны ўбачыць.
http://img20.imageshack.us/img20/4733/limitcoppia.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/20/limitcoppia.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
а вось тое, таблічны.
http://img46.imageshack.us/img46/8449/limitcoppiatabellare.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/46/limitcoppiatabellare.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
мне сказалі, што ? наадварот, таму я не ўпэўнены, прашу пацвердзіць.
sportknight
04-04-2013, 00:08
першая частка ? вр і паказвае абароты,другая частка, я бачу, нармальны,разлічвае, што 1.4 mjtd пасля 3500 абаротаў паміраюць ? нармальна, што крывая апускаецца cos?...
першая частка ? вр і паказвае абароты,другая частка, я бачу, нармальны,разлічвае, што 1.4 mjtd пасля 3500 абаротаў паміраюць ? нармальна, што крывая апускаецца cos?...
sportknight
04-04-2013, 00:35
я думаў, гэта marelli,прабачце, але, што блок кіравання мантуецца ў x3?
І абмежавальнік крутоўнага моманту ў залежнасці ад абарачэнняў рухавіка ( 21x1 ) і скажу вам з упэўненасцю, што варта чытаць злева направа ;)
sportknight
04-04-2013, 00:59
што эбу ?? edc16c31 або c35? ? першы раз чую, каб карты, наадварот, на bosch, то..па мне ? нармальная крывая крутоўнага моманту, а руку на агонь не пакладу, і чакаю, іншых пацверджанняў
sportknight
04-04-2013, 01:00
прабачце, але я карты чытаю ўсе, злева направа...
Адкуль вы разумееце, што ? 21x1, а затым абмежавальнік крутоўнага моманту ў функцыі абаротаў?
sportknight
04-04-2013, 01:03
ад вр да крывой крутоўнага моманту,перад bp, як правіла, c'? лік або 2
калі есць два 16 напрыклад, карту ? 16x16
Адкуль вы разумееце, што ? 21x1, а затым абмежавальнік крутоўнага моманту ў функцыі абаротаў?
21x1 азначае, што карта ? складаецца з 21 пункта і мае толькі 1 вось riferimanto.
SandroMarciano
04-04-2013, 07:34
На Bosch усе ЗЛЕВА да справа на Марелли маеце рацыю Ghizmo, на некаторых картах восі памяняліся месцамі.
ок, дзякуй за тлумачэнне.
Я прыйшоў сумневы, чаму? калі вы заўважылі абаротаў нізкія, тыпу 1000 1250 1500, у вас ужо значэння пара высокіх частот, а на больш высокіх абарачэннях? нізкія. Потым хто-то сказаў мне, што было наадварот
Гэта нармальна для дызеля мець высокія значэнні крутоўнага моманту на нізкіх абарачэннях, што ідуць пакутаваць у кірунку абмежавальнік ;)
SandroMarciano
04-04-2013, 14:24
дарэчы, абмежавальнік не хочаце сказаць, што абавязкова рухавік прыходзіць на тыя каштоўнасці. Заўважу таксама, што "пара", што вы бачыце на edc16 ? мае таксама вялікае значэнне, таму 500Nm, якія прадстаўляюцца эбу наўрад ці я 500Nm да школы.
Цалкам дакладна, ? "абмежавальнік", і, такім чынам, не карту мэты.
Трэба разважаць аб табліцах пераўтварэнні, як гэта зрабіў, павінны быць SandroMarciano, каб зразумець сэнс deglio НМ попытам і абмежаваным
explode82
04-04-2013, 22:08
я б сказаў, святыя словы,то ўсе залежыць ад логікі, адной карты і аднаго лагічнага блока кіравання рухавіка
Існуюць розныя сродкі абароны ад карэктаваць тое, што вы хочаце атрымаць, і не толькі lim пара "класіка".
таксама марелли не наадварот,з'яўляюцца правільнымі, зыходзячы з вр.....
але што такое'? вр...прабачце ....
explode82
13-04-2013, 21:48
але што такое'? вр...прабачце ....
яны, калі так можна сказаць, крывых перад кожным карту кіравання,якія кажуць, карту кіравання, як працаваць і на што,напрыклад, час ўпырску на bosch on rail сістэмы, breack point (у залежнасці ад ціску і абаротаў рухавіка
explode82
13-04-2013, 21:58
ці нават rail і колькасць? дызель,то, залежыць ад ад абставін
таму, калі я правільна разумею...ведаючы вр я магу вызначыць, калі крокам да ўнясення....шчыра!!
Адзіны спосаб "лагічны" змяніць ecu вы атрымліваеце, ведаючы ўсе фактычныя звесткі, неабходныя...***** і вр, каэфіцыенты пераўтварэнні, і значэнне кожнай карты, што вы ідзяце на навобмацак.
Але ў marelli, карты, наадварот, якія есць?