Прагляд Поўнай Версіі : Стэрэа альфа 159 автомагнитола blocked/ wait
Хлопцы, мой сябар паспрабаваў ўставіць-й? раз код аўтамагнітолы і ен заблакаваны ўвесь час! Надпіс : аўтамагнітола blocked / wait, але не знікае ніколі, не з сколкава? ўвесці код яшчэ раз!
засталося 2 дні, адлучальнага ад аўтамабіля, але не вырашае нічога!
засталося 1 дзень язды ў рамках вкл і стэрэа гарыць, але нічога!
у сеткі s? што qualcunio аднаўляе іх!
хто-небудзь ведае, як яго паправіць?
дзякуй, хлопцы
Мадэль blaupunkt sb05 альфа-939!
r6raven2010
29-03-2013, 21:57
Пасля трох спробаў-радые-і лічыць апошні код, як "няправільна", кожны раз, калі карыстальнік ўводзіць няправільны код, час чакання павялічваецца паступова (1 мін, 2 мін, 4 мін, 8 min, 16 min, 30 min,1h, 2h, 4h, 8h, 16h, 24h) да дасягнення не больш за 24 гадзін. Час чакання будзе? на дысплеі з надпісам "RADIO BLOCKED, WAIT".
Пасля знікнення надпісы ? можаце паўтарыць працэдуру ўводу кода
Пасля трох спробаў-радые-і лічыць апошні код, як "няправільна", кожны раз, калі карыстальнік ўводзіць няправільны код, час чакання павялічваецца паступова (1 мін, 2 мін, 4 мін, 8 min, 16 min, 30 min,1h, 2h, 4h, 8h, 16h, 24h) да дасягнення не больш за 24 гадзін. Час чакання будзе? на дысплеі з надпісам "RADIO BLOCKED, WAIT".
Пасля знікнення надпісы ? можаце паўтарыць працэдуру ўводу кода
24 гадзіны прайшло ад жыцця, на жаль!
r6raven2010
30-03-2013, 08:51
Пасля гэтага ен даведаўся, eeprom..., вы можаце паспрабаваць examiner або witech, калі вы можаце скінуць, не ведаю, калі іншыя дыягназы то атрымоўваецца зрабіць, паспрабуйце cn ў autocom калі ен робіць...
Пасля гэтага ен даведаўся, eeprom..., вы можаце паспрабаваць examiner або witech, калі вы можаце скінуць, не ведаю, калі іншыя дыягназы то атрымоўваецца зрабіць, паспрабуйце cn ў autocom калі ен робіць...
я думаў, я мог бы зрабіць гэта з дапамогай праграміста! я чытаў 95320
ЛІКВІДАВАНАЯ.
я планавала, 95320
З nyo дзякуй
няма nyo не ў спіс. калі ласка
msport (exil77grande)
31-03-2013, 10:21
няма nyo не ў спіс. калі ласка
тады як?
andreadt85
13-03-2014, 07:55
Прывітанне, хлопцы, у мяне аналагічная праблема..радые mp3 orignale ў 159 заблакаваны з жыцця "radio blocked / wait" і не я, нават не код, так? я месцамі з іншым, які permutava яго альфа для новай машыны. вы можаце мне дапамагчы, калі ласка? я патэлефанаваў у fiai і мяне папрасілі 50 рублеў для разблакоўкі-й? кірунак код!
BP-nr. ****
FIAT-nr. *****
кофемашіны? заплацілі ўсім, хто мне дапаможа!
Дзякуй,
Андрэй
leandro89
13-03-2014, 17:31
Прывітанне, хлопцы, у мяне аналагічная праблема..радые mp3 orignale ў 159 заблакаваны з жыцця "radio blocked / wait" і не я, нават не код, так? я месцамі з іншым, які permutava яго альфа для новай машыны. вы можаце мне дапамагчы, калі ласка? я патэлефанаваў у fiai і мяне папрасілі 50 рублеў для разблакоўкі-й? кірунак код!
BP-nr. ****
FIAT-nr. *****
кофемашіны? заплацілі ўсім, хто мне дапаможа!
Дзякуй,
Андрэй
першае, што вы павінны прадставіць у асобным раздзеле, то актыўна ўдзельнічаць у форуме, а затым папрасіць код, які вам трэба, калі вы не актыўна ўдзельнічаеце ў форуме, ваш запыт не будзе? прыняты
andreadt85
14-03-2014, 00:14
Прашу прабачэння,я адразу курс presentarmi.Grazie.
Аднак тым часам адзін прынес мне бірка з кодам,толькі цяпер я вядомы радые blocked,wait.
Я паспрабаваў атакаваць яго і пакінуць з выявай зняты, але пасля tot si выдаткаў і выключаецца так жа, у рамках маей 159.Sapete і вы можаце мне дапамагчы, - x, калі ласка? дзякуй, Андрэй.
sportknight
14-03-2014, 00:19
я чытаў у іншым месцы, што вы павінны падключыць кантакту 4 раздыма харчавання, чаму? ад іх connect выяўляе, што аўтамабіль мае рамкі уключаны,калі карціна ? выключыў, праз некаторы час згасае, каб не спажываюць ток
вы павінны выцягнуць яго ўніз і пакінуць на харчаванне ў школе, вы ўбачыце, што вы разблакаваць.
andreadt85
14-03-2014, 08:23
Дзякуй, хлопцы..я спрабую зрабіць блок харчавання рамяство, і паглядзім, гл va,v падкажыце..дзякуй..